Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

Kažkas tikrai dar prideda ranką, nes labai jau operatyviai viskas sudedama į vietas g.gif
Nesakau, kad tai blogai, tik manau, kad visom pravartu žinoti. Gal kada nors, kam nors, kokios nors pagalbos prireiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 02 spalio 2011 - 13:28
Labas visoms,
Labi ačiū už namučius.
Taip pat esu labai dėkinga už 2 klasės Riešutą. Labai labai pagelbėjot.
Atsakyti
[quote=Šarkka,2011 10 02, 12:40]
color=blue]Ir labai didelis prašymas siunčiančioms - būtinai laiško pavadinime nurodyti, kuriai klasei ir kokiam dalykui tas siuntinukas tinka[/color] [/b]4u.gif

drinks_cheers.gif Miela Šarkka, dėkui už naują tvarką pašte. Net akys apraibo nuo grožio... Pritariu dėl laiško nuorodos- klasė ir mokomasis dalykas ar pan. Tai tiesiog palengvins mūsų visų paieškas ir sutaupys laiko sąnaudas.
4u.gif Dar , Šarkkele, dėkoju už savaitgalio nuorodą. Neseniai grįžau su savo vyrukais iš centrinio banko. thumbup.gif Su pilnomis rankomis dovanų. bigsmile.gif O kai pasakiau, kad aš mokytoja, tai prikrovė pilnus maišus dalomosios medžiagos apie eurą, vaikams skirtų knygelių apie Lietuvos pinigus,besikaitaliojančių kalendoriukų, diskų apie Lietuvos banką, raktų pakabukų, superinių plakatų ir t.t.t.t. Žodžiu, pirmadienį šiaušiu į darbą kaip Kalėdų senelis. Bus ir kolegėms, ir vaikams kiekvienam po dovanėlę. Ir šiaip buvo labai įdomu pasižiūrėti filmą apie pirmuosius pinigus, pamatyti šarvuotą mašiną, joje vairą pasukioti, neperšaunamą šalmą užsimaukšlinti ir seilę pavarvinti į milijoną. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 02 spalio 2011 - 14:32
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 14:26)
Kažkas tikrai dar prideda ranką, nes labai jau operatyviai viskas sudedama į vietas  g.gif

Jei būnu Online, tai aš stengiuos operatyviai dėliot ax.gif

QUOTE(lutute1 @ 2011 10 02, 15:27)

4u.gif Dar , Šarkkele, dėkoju už savaitgalio nuorodą. Neseniai grįžau su savo vyrukais iš centrinio banko.  thumbup.gif Su pilnomis rankomis dovanų. bigsmile.gif  O kai pasakiau, kad aš mokytoja, tai prikrovė pilnus maišus dalomosios medžiagos apie eurą, vaikams skirtų knygelių apie Lietuvos pinigus,besikaitaliojančių kalendoriukų, diskų apie Lietuvos banką, raktų pakabukų, superinių plakatų ir t.t.t.t. Žodžiu, pirmadienį šiaušiu į darbą kaip Kalėdų senelis. Bus ir kolegėms, ir vaikams kiekvienam po dovanėlę. Ir šiaip buvo labai įdomu pasižiūrėti filmą apie pirmuosius pinigus, pamatyti šarvuotą mašiną, joje vairą pasukioti, neperšaunamą šalmą užsimaukšlinti ir seilę pavarvinti į milijoną. wub.gif

bigsmile.gif Kaip faina, net užpavydėjau blush2.gif Pačiai nebuvo galimybės nuvažiuot, tai dabar užsigraušiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 02 spalio 2011 - 14:33
[quote=lutute1,2011 10 02, 15:27]
[quote=Šarkka,2011 10 02, 12:40]
color=blue]Ir labai didelis prašymas siunčiančioms - būtinai laiško pavadinime nurodyti, kuriai klasei ir kokiam dalykui tas siuntinukas tinka[/color] [/b]4u.gif

drinks_cheers.gif Miela Šarkka, dėkui už naują tvarką pašte. Net akys apraibo nuo grožio... Pritariu dėl laiško nuorodos- klasė ir mokomasis dalykas ar pan. Tai tiesiog palengvins mūsų visų paieškas ir sutaupys laiko sąnaudas.
4u.gif Dar , Šarkkele, dėkoju už savaitgalio nuorodą. Neseniai grįžau su savo vyrukais iš centrinio banko. thumbup.gif Su pilnomis rankomis dovanų. bigsmile.gif O kai pasakiau, kad aš mokytoja, tai prikrovė pilnus maišus dalomosios medžiagos apie eurą, vaikams skirtų knygelių apie Lietuvos pinigus,besikaitaliojančių kalendoriukų, diskų apie Lietuvos banką, raktų pakabukų, superinių plakatų ir t.t.t.t. Žodžiu, pirmadienį šiaušiu į darbą kaip Kalėdų senelis. Bus ir kolegėms, ir vaikams kiekvienam po dovanėlę. Ir šiaip buvo labai įdomu pasižiūrėti filmą apie pirmuosius pinigus, pamatyti šarvuotą mašiną, joje vairą pasukioti, neperšaunamą šalmą užsimaukšlinti ir seilę pavarvinti į milijoną. wub.gif
[/quote]
Jei turi galimybę nuskenuok tas knygeles, kurias banke gavai. Ir mums labai praverstų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 15:32)
bigsmile.gif Kaip faina, net užpavydėjau  blush2.gif  Pačiai nebuvo galimybės nuvažiuot, tai dabar užsigraušiu  lotuliukas.gif

Galiu pasidalinti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Esu Tau skolinga. smile.gif kažkaip įtariu, kad esame abi iš sostinės? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 15:36)
Jei turi galimybę nuskenuok tas knygeles, kurias banke gavai. Ir mums labai praverstų  blush2.gif

Gaila, bet namie neturiu skenerio. schmoll.gif O mokykloje- juo naudotis nėra galimybės, tik administracija ir sekretorė gali. g.gif Na, kažką sumąstysiu. Gal kokią dienelę draugę aplankysiu, o tada jums į paštą įmesiu viską, ką gero nuskenuosiu.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 02, 15:37)
Galiu pasidalinti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Esu Tau skolinga. smile.gif kažkaip įtariu, kad esame abi iš sostinės? ax.gif

Jap smile.gif Ir abi dirbame rajono mokyklėlėse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 02, 15:40)
Galiu pasidalinti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Esu Tau skolinga. smile.gif kažkaip įtariu, kad esame abi iš sostinės? ax.gif
Papildyta:

Gaila, bet namie neturiu skenerio.  schmoll.gif O mokykloje- juo naudotis nėra galimybės, tik administracija ir sekretorė gali. g.gif  Na, kažką sumąstysiu. Gal kokią dienelę draugę aplankysiu, o tada jums į paštą įmesiu viską, ką gero nuskenuosiu.

Iškilo klausimėlis, o bankas mokinukus įsileidžia šiokią dieną? Gruodį važiuosiu su mokiniais į Vilnių, būtų smagu ir šią pramogą prisidėti prie jau numatytų biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 15:40)
Jap  smile.gif  Ir abi dirbame rajono mokyklėlėse  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif tai va ir galvoju, kaip man Tau čia tą siuntinuką perduoti?
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 15:43)
Iškilo klausimėlis, o bankas mokinukus įsileidžia šiokią dieną? Gruodį važiuosiu su mokiniais į Vilnių, būtų smagu ir šią pramogą prisidėti prie jau numatytų  biggrin.gif .

Manau, kad įsileistų, tik reikia iš anksto suderinti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 02, 15:44)
mirksiukas.gif tai va ir galvoju, kaip man Tau čia tą siuntinuką perduoti?

bigsmile.gif Kokį vakarą galima susitikt mirksiukas.gif
Atsakyti
Štai ką radau: http://www.lb.lt/lb_pinigu_muziejus
Bandysiu susitarti, jei pavyks parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 15:48)
Štai ką radau: http://www.lb.lt/lb_pinigu_muziejus
Bandysiu susitarti, jei pavyks parašysiu.

Tikrai turi pavykti, mūsų planuose irgi šiemet čia apsilankyti smile.gif
Atsakyti