Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

Esu ne lietuvoje ,tad sios knygos neturiu galimybes siuo metu perskaityti..... ir laiko nelabai turiu ,laukiuosi leliuko ,r noriu padaryti sprendima iki jam isvystant si pasauli...
Atsakyti
QUOTE(mamukas... @ 2012 02 17, 15:34)
Esu ne lietuvoje ,tad sios knygos neturiu galimybes siuo metu perskaityti.....  ir laiko nelabai turiu ,laukiuosi leliuko ,r noriu padaryti sprendima iki jam isvystant si pasauli...

Situacija tikrai labai sudėtinga, patarti tikriausia labai negaliu, nes aš pati nesvarsčiau klaisimo ar man palikt savo ex, nes jis pats tai padarė... Galiu pasakyt tik tiek, daryk taip, kaip sako širdis, nes jei dabar jautiesi ne kaip su tuo žmogumi, o atsiradus antram vaikeliuj turėsi dar daugiau rūpesčių ir jei tavo artimas žmogus liks tks pats jūs tik dar labiau nutolsit viena no kito. Žinau tik tiek, kad plikus jį tau būtų begalo sunku, bet su giminių, draugų pagalba tu ištversi ir vėliau viskas pradės gerėti, aišku ne mėnesio ar dviejų, o daug daugiau, bet pasveiksi. O tavo vyras, jei tikrai tave mylės bandys grįšt... Belenkokiu atveju, laikykis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas... @ 2012 02 17, 16:34)
Esu ne lietuvoje ,tad sios knygos neturiu galimybes siuo metu perskaityti.....  ir laiko nelabai turiu ,laukiuosi leliuko ,r noriu padaryti sprendima iki jam isvystant si pasauli...

Isiunciau ta knyga i AZ.
Ar nera galimybes pasilikti ten kur esi? Ar turetum pajamu Lietuvoj gyventi? Sita irgi reikia apmastyti. Nezinau kokioj saly gyveni, bet manau, kad soc. sistema uzsieny stipresne. biggrin.gif
Atsakyti
Gal ir stipresne ,bet nelabai noriu buti cia viena su dviems pipirais,be jokios paramos ( ne tik materialines ) Todel ir rinkciausi tokiu atveju tik lietuva. Pajamu isvis jokiu neturiu,ei cia ,nei lietuvoje.su vyru apie tai kalbejome,jis tai juokiasi,kvaile vadina ,kad nesamoniu prisigalvoja,na bet jai taip nutiktu sako tai vaikus islaikyciau 100% .
Atsakyti
O as nezinau ka dar veikiu su saviskiu - na zinau, del vaikucio arba "patogumo", nes bijau viska pakeisti... Meiles nebera, nutruko, kai suzinojau apie n-taja jo isdavyste. Kaip siulas nutruko visi jausmai. Skyrybos. Bet po sirdim jau augo vaikutis. Likom kartu. O as jo nemyliu, erzina viskas ka jis daro, jo amzinas burbejimas del visko, kvailas pavydas. Laukiu nesulaukiu kada isvaziuos is namu - man tokia ramybe tada. Ir liudesys. Kad viskas susikloste taip. O ne kitaip.
Atsakyti
QUOTE(odinary @ 2012 02 17, 21:57)
O as nezinau ka dar veikiu su saviskiu - na zinau, del vaikucio arba "patogumo", nes bijau viska pakeisti... Meiles nebera, nutruko, kai suzinojau apie n-taja jo isdavyste. Kaip siulas nutruko visi jausmai. Skyrybos. Bet po sirdim jau augo vaikutis. Likom kartu. O as jo nemyliu, erzina viskas ka jis daro, jo amzinas burbejimas del visko, kvailas pavydas. Laukiu nesulaukiu kada isvaziuos is namu - man tokia ramybe tada. Ir liudesys. Kad viskas susikloste taip. O ne kitaip.

Del vaiko skaudziausia... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(odinary @ 2012 02 17, 20:57)

Sakoma,lasas po laso ir akmeni prataso blink.gif Ir kiek zadate taip "del patogumo" ar "del vaikucio" traukti? Manote vaikui augti tokioje ale seimoje gerai,kai mato,girdi,jaucia nesutarimus,nemeile g.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neta&: 17 vasario 2012 - 23:29
QUOTE(virga @ 2012 02 17, 16:13)
Isiunciau ta knyga i AZ. 

Ir as noriu. Prasau 4u.gif
Atsakyti
[quote=Elodie*,2012 02 18, 01:18]
Ir as noriu. Prasau 4u.gif
ir as noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elodie* @ 2012 02 18, 03:18)
Ir as noriu. Prasau  4u.gif

Elodie, atsiusk man e-pasta. Neisena i AZ atsiusti. As ja jau persiunciau keliom. Beje, jei nori, galiu dar dvi Vyrai is Marso...., ir Menas myleti. Gavau is vienos forumietes.

Papildyta:
Klev, tu irgi, jei nori atsiusk e- pasta i AZ.

Atsakyti
virga issiunciau aciu 4u.gif
Atsakyti
Yra tokių vyrų , kuriems joks pokalbis nepadeda. Paprasčiausiai , jie neteikia tam dėmesio, o atkerta : "... ir vėl pristosi su savo nesamonėm, man viskas gerai..."
Taip kad vyras vyrui nelygus.
Atsakyti