Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

QUOTE(Elodie* @ 2011 11 08, 14:07)
Juk niekas del ju ir negyvena  4u.gif Tik pasiteisinti vaikais lengviau, nei pripazinti savo neryztinguma kazka keisti.

oi patikek, gyvena ir dar kaip gyvena....ir del turto...ir del pinigu...
pati daba einu kryziu kelius, bandydama issiskirti...sakyciau, brangus malonumas, jau nekalbu apie savo vidine busena, psicholigini smurta, santaza, pazeminimus...mano vyras specialiai viska vilkina, nesutinka su bet kokiom salygom...patikek visa tai kainuoja pinigus...ir nemazus...manau yra moteru, kurios isgyvena panasia situacija...ir pabandyk tu zmogau pakovoti del saves ir vaiku be pinigu...ir dar Lietuvoje...kai priimti istatymai neigyvendinami...
tai, kad bepigu buti ryztingai, kai kiseneje ne vejai svilpauja...
Atsakyti
Nezinau, nezinau...
Kai norejau skirtis, susilaikiau del vaiko. Ir dabar nesigailiu. Bet nebuvo, taip, kad likom kartu tik del vaiko, jausmai dar buvo. Bet tuo metu didziausia paskata likti kartu buvo vaikas. Ir dabar as laiminga, kai matau kokia ji patenkinta budama su tevu.
Bet, taciau... jis man buvo geras, manes niekada nezemino, gal vienas nuo kito ir nuo finansiniu rupesciu pavarge buvom. Aisku, pas Jus kardinaliai kitokia situacija.
Nea lotuliukas.gif ... jei nera meiles ir pagarbos tai koks dar gyvenimas kartu, o sakyti, kad del vaiku ar dar kazko, turbut, tik kad prieš save pasiteisint.
Atsakyti
QUOTE(GeraSima @ 2011 11 10, 15:34)
Nezinau, nezinau...
Ir dabar as laiminga, kai matau kokia ji patenkinta budama su tevu.
jei nera meiles ir pagarbos tai koks dar gyvenimas kartu, o sakyti, kad del vaiku ar dar kazko, turbut, tik kad prieš save pasiteisint.

Sveikos,mergytes gossip.gif

Vat baigiau su visais popieriu tvarkymais pagaliau doh.gif laukiu po poros savaiciu teismo posedzio.Nepaisant to,kad tikrai su nemazai gyvenimisku problemu susiduriu, gyvenimas vienai su vaiku nera toks baisus,kaip isivaizduoji.Baubas baisesnis,kai ji tik isivaizduoji lotuliukas.gif Kai susiduri ir neturi jau kur detis,o tik pasiraitoti rankoves ir imtis darbu, pamatai,kad viskas yra issprendziama thumbup.gif Kartais pasidaro sunku,labai,kai rupesciu labai daug, o tu viena unsure.gif Bet as gyvenu nuostabu gyvenima kartu su savo mazyliu wub.gif
Ir karta,kai atejau pasiimti jo is darzelio,jis tempe mane parodyti,ka jis grazaus nupiese. O gi nupiese saulyte,uogyte (braske), medi, mama,save,teti ir tecio suniuka unsure.gif Ir sako,mama,as labai noriu,kad mes butume visi kartu,diedukai,teitis,as ir tu, ir dede(mano brolis), ir suniukas sad.gif o Dieve,kaip suskausta sirdele tokiais momentais cray.gif As esu laiminga,kai mano vaikas laimingas,nes as ir gyvenu ir stengiuos juk tik del jo verysad.gif
Atsakyti
Laba diena gal galite kas parekomenduoti gerą skyrybų advokatę ar jos padėjėją Kaune?Esu išsiskyrusi, bet yra neužbaigtų reikalų. Negaliu išvaryti vyro iš buto, kuris skyrybų sprendimu liko man. Esu gavusi patarimų internete, bet norėciau pasikonsultuoti gyvai, nes klausimų ne vienas.
Atsakyti
QUOTE(atlantica @ 2011 11 16, 11:01)
Ir karta,kai atejau pasiimti jo is darzelio,jis tempe mane parodyti,ka jis grazaus nupiese. O gi nupiese saulyte,uogyte (braske), medi, mama,save,teti ir tecio suniuka  unsure.gif Ir sako,mama,as labai noriu,kad mes butume visi kartu,diedukai,teitis,as ir tu, ir dede(mano brolis), ir suniukas sad.gif o Dieve,kaip suskausta sirdele tokiais momentais cray.gif  As esu laiminga,kai mano vaikas laimingas,nes as ir gyvenu ir stengiuos juk tik del jo verysad.gif

vat vat...del tokiu momentu as ir stengiuosi...prisimenu kaip paciai skaudejo kai supratau kad tetis nebepareis i namus niekada....mama vis dar bande slept kazka....
Bet neliudek, vaikai uzauga, tetis gyvenime pradeda uzimti kitokia vieta ir tikrai tikrai galima palaikyti gerus santykius ir tas padarytas zaizdas uzgydyti. Svarbiausia kai jau pasibaigs skyrybos ir viskas nurims - butinai butinai skatink vaika bendrauti su tevu. Jei tevas nenores ar neskirs laiko - inicijuok pati, kvieskis i namus per sventes. Vaikui tai labai labai svarbu. As esu dekinga savo mamai kad ji kai imanydama stengesi kad mano ir tecio rysys nenutruktu. Zinai gi, jauni vyrai, tiek jiems ten ir galvoj tie vaikai, bet mama stengesi, kviesdavo ji i svecius per mano gimtadieni, per kaledas ir kitas sventes. O paskui kai paaugau tai pati vaziuodavau pas teti, nes jau buvo rysys. Santykiai isliko geri, labai ji mylejau (deja nebeturiu...)
Atsakyti
Viskas. Man atrodo, kad savo šeimos jau nebesugebėsiu išsaugoti. Sužinojęs apie SB planus skirtis tarsi praregėjau, pamačiau savo klaidas, kurių dabar nė už ką nekartočiau. Kaip tik tada radau knygą "5 sutuoktinių meilės kalbos" ir "Vyrai iš Marso, o moterys iš Veneros", kurias skaitydamas pamačiau save, tipišką vyrą, nesuprantantį moters norų, nemokantį jos išklausyti (nors man atrodydavo, kad jos klausiau) Paskutinius beveik 3 mėn. stengiausi iš paskutiniųjų, bet rezultato nėra. Na ir nesitikiu jo taip greitai, bet žmona lyg ir jau apsisprendusi... Kito neturi, tai mane guodžia, kad dar yra galimybė mums būti kartu. Nežinau, dar bandysiu kalbėt, gauti daugiau laiko viską sulipdyti. Dėl tokių santykių pašlijimo kažkiek kaltinu ir jos darbą + studijas. Ji aria tikrai nežmonišku krūviu. Stengiuosi ją išklausyti ir palaikyti, leisti daugiau pailsėti, vaiką vežioju į būrelius ir darželį, namus tvarkau, paruošiu staigmenėlių... Žodžiu bandau daryti viską,bet rezultatas nulinis. Nespaudžiu jos, duodu laiko viskam apgalvot ir galbūt vėl mums pavyktų turėti šeimą. Vakar pasakė, kad jei susirasčiau draugę, tai man lengviau būtų. Bet man to nereikia, į kairę nesuku, vistik turiu kažkokias moralines nuostatas. Gal tai ir negerai? Gal dėl to man taip skaudu, nerandu vietos, negaliu nei dirbt normaliai,nei sportuot, atrodo, kad pasaulis slysta iš po kojų.... O dar ryte atbėga dukrytė, prisiglaudžia ir sako tėti kelkis, paskui bučkį duoda...
Nežinau kaip kiti vyrai šeimas meta, bet aš dar taip blogai niekada nesijaučiau. Stengsiuos iš paskutiniųjų. Na va išsiliejau... Atsiprašau jei nelabai į temą. Draugams to nepapasakosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grambolys: 20 lapkričio 2011 - 11:04
nieko, buna,issikalbeti gerai.
dazniausiai nieko nebepakeisi...nors siulyciau kalbetis,ikalbeti pabandyti is naujo...isimyleti ta pati zmogu,kuri kadaise sutiko smile.gif psichologai siulo eiti i pasimatymus,susitarti susitikti kur ir elgtis lyg viskas butu nauja smile.gif
Atsakyti
y
QUOTE(grambolys @ 2011 11 20, 11:02)

jau knygos nepades, jei jau griuva viskas, bet reikia tame izvelgti geraja puse, galbut jus rasit vel ta zmogu, su kuriuo busit laimingi. Yra daugybe seimu, kurios stengiasi prie vaiko vaidinti laimingus kartu, deja, sirdys nebenori myleti ir buti kartu. Toks dvigubas gyvenimas daug skaudesnis ir sunkesnis, bet tokia visuomenes norma, jei jau susituokei, o dar ir vaiku yra - iki grabo lentos. Zmones keiciasi, ju svajones ir interesai, vidinis pasaulis keiciasi, ilgainiui salia esantis zmogus ima ir nebepatinka....
Atsakyti
QUOTE(asis @ 2011 11 16, 18:14)
Laba diena gal galite kas parekomenduoti gerą skyrybų advokatę ar jos padėjėją Kaune?Esu išsiskyrusi, bet yra neužbaigtų reikalų. Negaliu išvaryti vyro iš buto, kuris skyrybų sprendimu liko man. Esu gavusi patarimų internete, bet norėciau pasikonsultuoti gyvai, nes klausimų ne vienas.

Sveiki, galeciau rekomenduoti gera advokata. Ne vienai draugei padejo atlikti nemalonias proceduras:( Jei domintu parasykite i a.z
Atsakyti
QUOTE(grambolys @ 2011 11 20, 10:02)
Viskas. Man atrodo, kad savo šeimos jau nebesugebėsiu išsaugoti. Sužinojęs apie SB planus skirtis tarsi praregėjau, pamačiau savo klaidas, kurių dabar nė už ką nekartočiau. Kaip tik tada radau knygą "5 sutuoktinių meilės kalbos" ir "Vyrai iš Marso, o moterys iš Veneros", kurias skaitydamas pamačiau save, tipišką vyrą, nesuprantantį moters norų, nemokantį jos išklausyti (nors man atrodydavo, kad jos klausiau) Paskutinius beveik 3 mėn. stengiausi iš paskutiniųjų, bet rezultato nėra. Na ir nesitikiu jo taip greitai, bet žmona lyg ir jau apsisprendusi... Kito neturi, tai mane guodžia, kad dar yra galimybė mums būti kartu. Nežinau, dar bandysiu kalbėt, gauti daugiau laiko viską sulipdyti. Dėl tokių santykių pašlijimo kažkiek kaltinu ir jos darbą + studijas. Ji aria tikrai nežmonišku krūviu. Stengiuosi ją išklausyti ir  palaikyti, leisti daugiau pailsėti, vaiką vežioju į būrelius ir darželį, namus tvarkau, paruošiu staigmenėlių... Žodžiu bandau daryti viską,bet rezultatas nulinis. Nespaudžiu jos, duodu laiko viskam apgalvot ir galbūt vėl mums pavyktų turėti šeimą. Vakar pasakė, kad jei susirasčiau draugę, tai man lengviau būtų. Bet man to nereikia, į kairę nesuku, vistik turiu kažkokias moralines nuostatas. Gal tai ir negerai? Gal dėl to man taip skaudu, nerandu vietos, negaliu nei dirbt normaliai,nei sportuot, atrodo, kad pasaulis slysta iš po kojų.... O dar ryte atbėga dukrytė, prisiglaudžia ir sako tėti kelkis, paskui bučkį duoda...
Nežinau kaip kiti vyrai šeimas meta, bet aš dar taip blogai niekada nesijaučiau. Stengsiuos iš paskutiniųjų. Na va išsiliejau... Atsiprašau jei nelabai į temą. Draugams to nepapasakosi

O taip, vyrams sunkiau, su draugais prie alaus bokalo apie tai nepasnekesi, ka smums daug paprasciau 4u.gif
O as kaip tik manau, kad ne viskas prarasta, perskaitete knygas - puiku, jei kazka naujo pamatete ir supratote, o dabar svarbiausia - kalbetis, kad ir po truputi, apie buiti ar neutralius dalykus.. mus moteris tokie pokalbiai suartina, kas zino, gal dar ne viskas prarasta (tikiuosi). Nuosirdziai - sekmes jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grambolys @ 2011 11 20, 11:02)
Viskas. Man atrodo, kad savo šeimos jau nebesugebėsiu išsaugoti. Sužinojęs apie SB planus skirtis tarsi praregėjau, pamačiau savo klaidas, kurių dabar nė už ką nekartočiau. Kaip tik tada radau knygą "5 sutuoktinių meilės kalbos" ir "Vyrai iš Marso, o moterys iš Veneros", kurias skaitydamas pamačiau save, tipišką vyrą, nesuprantantį moters norų, nemokantį jos išklausyti (nors man atrodydavo, kad jos klausiau) Paskutinius beveik 3 mėn. stengiausi iš paskutiniųjų, bet rezultato nėra. Na ir nesitikiu jo taip greitai, bet žmona lyg ir jau apsisprendusi... Kito neturi, tai mane guodžia, kad dar yra galimybė mums būti kartu. Nežinau, dar bandysiu kalbėt, gauti daugiau laiko viską sulipdyti. Dėl tokių santykių pašlijimo kažkiek kaltinu ir jos darbą + studijas. Ji aria tikrai nežmonišku krūviu. Stengiuosi ją išklausyti ir  palaikyti, leisti daugiau pailsėti, vaiką vežioju į būrelius ir darželį, namus tvarkau, paruošiu staigmenėlių... Žodžiu bandau daryti viską,bet rezultatas nulinis. Nespaudžiu jos, duodu laiko viskam apgalvot ir galbūt vėl mums pavyktų turėti šeimą. Vakar pasakė, kad jei susirasčiau draugę, tai man lengviau būtų. Bet man to nereikia, į kairę nesuku, vistik turiu kažkokias moralines nuostatas. Gal tai ir negerai? Gal dėl to man taip skaudu, nerandu vietos, negaliu nei dirbt normaliai,nei sportuot, atrodo, kad pasaulis slysta iš po kojų.... O dar ryte atbėga dukrytė, prisiglaudžia ir sako tėti kelkis, paskui bučkį duoda...

Neverta patikek. nieko gero is to nebus, tik dar ir dar karta nusivilsi. susitaikyk su ta mintim, kad viskas. zn,kad skaudu, nenori paleisti, bet taip 100 kart geriau, pats palaipsniui suprasi. jeigu ji tau siulo susirasti kita mergina, tai 100%, kad ji jau turi kita, ir tu jau ne velnio nieko nepakeisi.
Perskaitei knygas- saunuolis, bet tai dar nieko nereiskia, nei tu pasikeisi nei snekek taip, ipac jai. pasikeisti nera taip lengva kaip tau atrodo. esu isitikines, kad tavo pasikeitimas galios duok Dieve menesi, o tada elgsiesi taip pat kaip ir elgeisi. Poto ir pats jau skyrybu noresi. Zodziu dziaukis gyvenimu, ir paklausyk zmonos patarimo, susirask kita, kuria tu rupinsiesi be knygu, kuriai skirsi demesi, meile, siluma ir pagarba naturaliai. Nera viskas taip blogai kaip tau atrodo.
Jeigu neturi su kuo pakalbeti gali parasyti man AZ. Kazkada esu padares tokia klaida, kokia tu nori padaryti dabar.
Atsakyti
QUOTE(grambolys @ 2011 11 20, 12:02)

Papildyta:
QUOTE(grambolys @ 2011 11 20, 12:02)

verysad.gif Kodel tokiu vyru nedaug... Ir kodel mano vyras negalejo buti bent trecdaliu toks... verysad.gif
Nesuprantu, del ko tada skiriates unsure.gif
Papildyta:
Siandien vel mano vaikelio tetis nusprende pasiimti ji pas save ir parves gal rytoj vakare,zinau,kad normalu ir kad gerai,bet kaip man sunku ir liudna angel_sadangel.gif nenoriu po darbo vaziuoti namo verysad.gif ko man ten...... verysad.gif
Atsakyti