QUOTE(Gebe @ 2011 10 16, 19:47)
Gebe, 16 Spa 2011 - 19:47, para�ė:
Gebe, 16 Spa 2011 - 19:47, para�ė:
Mano pabaiga tęsiasi jau metus... Ramu tiek, kad esame su vaiku pamiršti visiškai: nei skambina, nei teiraujasi, nei atvažiuoja, nei kitaip padeda. Žinau, kad jis gyvas
, nes kartais pamatau važiuojant mieste, ar kas praneša kas kažkur su kažkuo matė.
Mano pabaiga tęsiasi jau metus... Ramu tiek, kad esame su vaiku pamiršti visiškai: nei skambina, nei teiraujasi, nei atvažiuoja, nei kitaip padeda. Žinau, kad jis gyvas

, nes kartais pamatau važiuojant mieste, ar kas praneša kas kažkur su kažkuo matė.

Baisu, tiek tiem vyram vaiku ir reikia. Na, vienas mano pazystamas,santuokoje nukeliavo i sona ir uzkibo "netyciuke"

aisku,jam zmona atleido jo kvailyste,jie gyvena toliau kartu,bet mergaites jis neapleido,vos gimus mergaitei,uzrase jai nama su sklypu,kuriame gyvena ir motina,plius pilnai islaiko. O vyras, kuris nusisuka nu savo vaiko,nezinau,truksta zodziu. Na savo ex'u irgi negaleciau labai pasigirti. Nes sako,kad labai uzsiemes,bet as ji matau daznai nieko neveikianti,nors tuo metu galetu nors kazkiek pabuti su vaiku.Vaikas labai ilgisi tevelio.Jam labai sunku

Bet pinigine prasme kazkaip issireikalauju
QUOTE(Taniuta @ 2011 10 17, 14:35)
Taniuta, 17 Spa 2011 - 14:35, para�ė:
Taniuta, 17 Spa 2011 - 14:35, para�ė:
Sveikos merginos,
Esu bedarbė, be jokių pajamų. Negaliu susitvarkyti jokių socialinių išmokų, nes vis dar skaitomės šeima. Nuo išėjimo dienos vyras neskyrė vaikui jokio išlaikymo. Matosi jie kartą į savaitę, kartais dvi valandas, kartais ilgiau. Būna vaikas parsineša 10-20 Lt.
Jau du kartus prašiau jo sumokėti susitartus alimentus. Vieną kartą sako sumokės, kitą kartą, kad mokės tik po skyrybų. Pasakiau, kad teisme nebesutiksiu skirtis. Pasipylė gąsdinimai ir grąsinimai, kad eis per advokatus, kad kokia aš motina ir negaliu pasirūpinti vaiku, kad jis bandys pristeisti vaiką sau ir t.t.
Merginos, kaip pasielgti?Giliai širdyje noriu, kad vieną kartą prisiimtų atsakomybę, kad nebežaistų tiek mano, tiek vaiko likimais, kad nebemanipuliuotų... Iš savo pusės jaučiuosi teisi, nes susitarimų laikiausi. Bet bijau pagalvoti apie ilgus teismų metus, kur bus įveltas vaikas
jaučiuosi labai silpna...
Sveikos merginos,
Esu bedarbė, be jokių pajamų. Negaliu susitvarkyti jokių socialinių išmokų, nes vis dar skaitomės šeima. Nuo išėjimo dienos vyras neskyrė vaikui jokio išlaikymo. Matosi jie kartą į savaitę, kartais dvi valandas, kartais ilgiau. Būna vaikas parsineša 10-20 Lt.
Jau du kartus prašiau jo sumokėti susitartus alimentus. Vieną kartą sako sumokės, kitą kartą, kad mokės tik po skyrybų. Pasakiau, kad teisme nebesutiksiu skirtis. Pasipylė gąsdinimai ir grąsinimai, kad eis per advokatus, kad kokia aš motina ir negaliu pasirūpinti vaiku, kad jis bandys pristeisti vaiką sau ir t.t.
Merginos, kaip pasielgti?Giliai širdyje noriu, kad vieną kartą prisiimtų atsakomybę, kad nebežaistų tiek mano, tiek vaiko likimais, kad nebemanipuliuotų... Iš savo pusės jaučiuosi teisi, nes susitarimų laikiausi. Bet bijau pagalvoti apie ilgus teismų metus, kur bus įveltas vaikas

jaučiuosi labai silpna...
Mane irgi bande gasdinti,kad per mazai uzdirbu ir negalesiu islaikyti vaiko,todel jis ruosesi ji pasiimti,paskuj persigalvojo,kad jis negaletu atimti vaiko is mamos

(o tai reiskia,jis maziau turetu laiko sau,negaletu pailseti po darbo,zodziu,nebutu laisves). Bet as radau gera darba,o uz vaika,kovoju nagais ir ragais

As tavo vietoje ji taip prispausciau,kad puse algos atskaiciuotu elementam.Kitas mano pazystamas,paliko 4 vaikus ir zmona del jaunesnes paneles ir nemokejo nieko.Tai teismas jam arestavo atlyginima,ir puse jo algos keliavo tiesiai i jos saskaita.