Atėjau, nes labai sunku. Trečiadienį skyrybų posėdis. Pirmiausia, gal papasakosiu savo istoriją, bet labai trumpai. Labai norėčiau išgirsti nuomonių kaip man pasielgti

Bandm skirtis abipusiu susitarimu. Surašėm dokumentus, pasidalinom viską. Skyrybos buvo vyro iniciatyva, nes susirado kitą moterį. Aš jį išprašiau iš namų. Likome gyventi su sūnumi.
Esu bedarbė, be jokių pajamų. Negaliu susitvarkyti jokių socialinių išmokų, nes vis dar skaitomės šeima. Nuo išėjimo dienos vyras neskyrė vaikui jokio išlaikymo. Matosi jie kartą į savaitę, kartais dvi valandas, kartais ilgiau. Būna vaikas parsineša 10-20 Lt.
Jau du kartus prašiau jo sumokėti susitartus alimentus. Vieną kartą sako sumokės, kitą kartą, kad mokės tik po skyrybų. Pasakiau, kad teisme nebesutiksiu skirtis. Pasipylė gąsdinimai ir grąsinimai, kad eis per advokatus, kad kokia aš motina ir negaliu pasirūpinti vaiku, kad jis bandys pristeisti vaiką sau ir t.t.
Merginos, kaip pasielgti?Giliai širdyje noriu, kad vieną kartą prisiimtų atsakomybę, kad nebežaistų tiek mano, tiek vaiko likimais, kad nebemanipuliuotų... Iš savo pusės jaučiuosi teisi, nes susitarimų laikiausi. Bet bijau pagalvoti apie ilgus teismų metus, kur bus įveltas vaikas