Sveikos mergaitės, tema žiūriu numirus, bet kad ir kaip nenorėčiau jungiuosi ir aš į jūsų gretas
Po 10 metu buvimo ir gyvenimo kartu - likau prie suskilusios svajonių geldos. Skauda, labai.
Tiek planų, svajonių - bet nebeliko nieko.
Vaikučių neturim - jis niekada jų nenorėjo. O aš kadangi mylėjau, vis laukiau kol užsinorės. Neužsinorėjo.
Jau anksčiau skyrėmės ir taikėmes..vis grįždavo, pamatęs, kad kitur žolė ne ką žaliasnė. Prieš kažkur 5 metus planavom tuoktis, bet vestuvės neįvyko dėl simpatijos buvusiai bendradarbei. Tada išgyvenau košmarą, bet žmogus pasiblaškęs gryžo atgal. Žinau, kvaila, kad priėmiau. Bet tuo metu taip atrodė geriausia.
Išvažiavo į užsienį, aš paskui jį. Tai jau trys metai kaip čia gyvenom. Mažas kaimas, jokių pramogų. Bet atrodo viskas buvo gerai. Įsikūrėm čia,susiremontavom namą. Viskas idealu - tik gyvenk ir džiaukis.
Tik va prieš pora sav grįžo iš LT, kur buvo su reikalais... susirašinėjo su ta buvusia bendradarbe, gal susitiko kavos, tai vel jam sujaukė protą.
Pareiškė, kad nori skirtis, kad gal geriau pabandyti gyventi kas sau. Kad ateities su manimi nemato, vaikų ir toliau nenorės.
Aš suvokiu blaiviai - žmogus manes nebemyli. Ir galbūt nori būti su ja - pabandyti tai, ko tada nepadarė. Jam reikia aistros, "draivo", drugelių.
Protas viską suvokia, o širdis kraujuoja...aš tai jį visą tą laiką mylėjau ir tebemyliu, kaip viską nutraukt? kaip išgyventi tą košmarą?
Planuoju keltis gyventi į kitą šalį, bet taip sunku pakuotis daiktus..