Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

QUOTE(niekados @ 2013 10 09, 08:41)
kazkaip isgyvensim, merginos, jei pacios sau nesugebesim padeti, tai laikas pades. laikui begant atsiranda naujos veiklos, pasikeicia poziuris i daug ka ir taip pamazu isivaziuosim i naujas vezes. gyvenimas nesustojo del to, kad likome be savo "brangiausiuju". vel gi, laikui begant, atsiims savo ir jie.  4u.gif

Zinoma, mergaites 4u.gif ! Geriau jau jokio vyro salia, nei bet koks.
Nereik tik nuleisti ranku, imtis veiklos, ir daugiau mylet save smile.gif !
Mes to vertos!!!
Atsakyti
laba diena,atejau cia pasiklausi,gal kas zino 4u.gif
sakykite jei skyrybu dokumentai buvo sudaryti 2013,06,02 kiek laiko jie galioja,kol vyras sutiks pasirasyti? aciu
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2013 10 10, 11:23)
laba diena,atejau cia pasiklausi,gal kas zino  4u.gif
sakykite jei skyrybu dokumentai buvo sudaryti 2013,06,02 kiek laiko jie galioja,kol vyras sutiks pasirasyti? aciu

sudaryti ar pasirasyti g.gif ?
Atsakyti
kaip rasiau dokumentai sudaryti 2013,06,02
ar yra siu dokumentu terminas, ju galiojimas,kos vyras sutiks pasirasyti?
Atsakyti
Sveikos, sakykite jei su vyru pasirasome taikos sutarti ir jis sutinka man ismoketi kompensacija uz buta, kokio termino prasyti?Gal kuri susidurete su tuo?aciu
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2013 10 23, 07:35)
Sveikos, sakykite jei su vyru pasirasome taikos sutarti ir jis sutinka man ismoketi kompensacija uz buta, kokio termino prasyti?Gal kuri susidurete su tuo?aciu

Protingo
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2013 10 23, 21:01)

"naudingas" atsakymas
Atsakyti
QUOTE(Gruodas @ 2013 10 25, 10:38)
"naudingas" atsakymas

Kaip paklausė taip atsakiau.
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2013 10 27, 18:54)
Kaip paklausė taip atsakiau.

Na as klausiau ar kazkas yra susidure...jei zinociau neklausciau....nes gal kazkam protinga yra metus laukti ir gyventi nuomojame bute, kol bus ismoketi pinigai,kad isigyti kazka savo, o kitas nelauks ne keliu menesiu....bet norejau zinoti is teisines puses....
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2013 10 28, 10:06)
Na as klausiau ar kazkas yra susidure...jei zinociau neklausciau....nes gal kazkam protinga yra metus laukti ir gyventi nuomojame bute, kol bus ismoketi pinigai,kad isigyti kazka savo,  o kitas nelauks ne keliu menesiu....bet norejau zinoti is teisines puses....

Na patys ir parašėte.
Jei jis gali sumokėti per kelis mėn kam laukti metus, jei negali kelis metus kam reikalauti kelių mėn.
Viskas gi priklauso nuo finansinės padėties ir tarpusavio susitarimo, be padorumo irgi neapsieinama.
Jei turtas jau išmokėtas, tai galite jį paskatinti pasiimti paskolą įkeičiant turtą. Taip pakankamai greitai atsiskaitys su jumis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pauliusas: 28 spalio 2013 - 22:21
QUOTE(Pauliusas @ 2013 10 28, 23:19)
Na patys ir parašėte.
Jei jis gali sumokėti per kelis mėn kam laukti metus, jei negali kelis metus kam reikalauti kelių mėn.
Viskas gi priklauso nuo finansinės padėties ir tarpusavio susitarimo, be padorumo irgi neapsieinama.
Jei turtas jau išmokėtas, tai galite jį paskatinti pasiimti paskolą įkeičiant turtą. Taip pakankamai greitai atsiskaitys su jumis.

aciu:) dabar supratau...be to paskutinis sakinys tikrai neblogas...
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2013 10 23, 08:35)

Sveika,

Man taip buvo. Mes įsirašėm, kad man pinigėlius atiduos ne vėliau kaip per 2 savaites nuo teismo sprendimo įsiteisėjimo dienos (skirybu). O kadangi didinosi būsto paskolą, kad atiduotų man dalį pinigų, tai bankas vadovaudamasis skirybų sutartimi man tiesiai į sąskaitą pinigus pervedė.
Atsakyti