Sveikos...
Nzn,ar cia pataikiau,bet taip norisi issikalbeti... Sulaukti palaikymo,o gal paziuro "is salies".
Palieku vyra... Nzn ar skiriuosi... Db galvoje uraganas...
Mes kartu - 9eri metai,rugpjuti bus 7-tos vestuviu metines... o as per jas isvykstu... Gyvenam siuo metu airijoje,as jau 5m cia... Auginam dvi dukras... As jauna... Skaudu del visko: del to,kad nebuvau suprasta,kad nesijauciau svarbi... Mano istorija mazdaug tokia: susipazinom dar budami paaugliai,draugavom,jis isvyko,bet grizo,draugavom toliau... Nutiko nelaime,as vel ji palaikiau,jis vel turejo isvykti i airija... Nesimatem 1m... o tada dar po metu,jis pasipirso... Dar po metu susituokem. Po vestuviu,kaip savaime suprantamas dalykas,turejau vykti kartu i airija,pasiemiau akademines... Zadejo,kad suras darba,uzsidirbsim per metus laiko ir grisim,po keliu men pastojau,darbo man nesurado,nes buvo pasakyta,pasiimk cv ir eik ieskokis

As net iki parduotuves nenueidavau viena,nes paklisdavau,kalbos nebuvo,tuom viskas ir baigesi... Kai pasijautau nescia,grizau i lt. Jis dar liko ten,grizo pries gimdyma "su visam". Po metu,neteko darbo,kadangi specialybes nera,vel isvyko atgal... o as,kaip vertindama,kad tetis turi matyti savo vaika ir be vyro gyventi negaliu,irgi isvykau is paskos. Taip ir gyvenu cia - 5m. per ta laika buvo visko,nors daugiau turbut paskutinius pora metu tik barniu. As rami,komunikabili,bet rami,seimyniska... Is esmes,man draugu nereikia,lb noriu tureti vyra,kuris butu man draugas. negeriu stipriuju gerimu,nerukau... Sakykim "caca lialia" bet ir taip jam blogai... Kas kart jam kilojant stikliuka esu del to erzinama... padauginus,islenda,kad nemoku tvarkytis,ir esu nei tokia,nei kitokia... Veliau seka atsiprasymai,savaite ramybes... O tada... vel viskas is naujo... As nedirbu,nera galimybiu... Draugu irgi neturiu,nes interesai nesutampa... Uzsisedejau namie... Kai emiau reikalauti,kad ksirtu daugiau laiko seimai,prasideda banriai,nes jo teigimu,jis ir taip visada namie tuno (supraskit,as jo neisleidziu gerti pas draugu) nors buvimas namie,apsiriboja buvimu po vienu namo stogu neistariant praktiskai nei zodzio... Ilgainiui emiau depresuoti,pavargau nuo vaiku,puodu... Nuo pinigu stygiaus,nes jo poreikiams ju turi buti,o man nieko neskiriama... Ji gi seimos galva,nors viska,kas ir kaip sutvarkau as... pavargau styguoti musu seimos gyvenima,be pagalbos ir supratimo... esu nevertinama,nes neuzdirbu pinigu... grazius zodzius isgirdusi,iskart kyla mintys "o jis ir vel nori meiles" Dar giliau iklimpau i visa ta depresija... pries pusmeti prasidejo priepoliai,turbut panikos ar dar kas... Po to verkiau,prasiau,kad negaliu viena issikapanoti,zmoniu nematau,as gi zmogus!!! man reikia palaikymo... bet nesulaukiau... Kaskart viskas baigiasi tuom,kad jis klausia,o ar as kur nors iseinu? Na neva as jo neisleidziu gerti... Taip,nesleidziu,nes prisiverda koses,kartkartem isgeria pasikvietes ka namie ramiai,islekia "parukyti keliom valandom" juk tai irgi prasiblaskymas? gal ir lb menkas,bet vis sis tas,o as buvau isejusi be vaiku per 2m gal du ar tris kartu po pora valandu ir dar sulaukiau simtu skamuciu,ar as dar ilgai,jis pavargo... Viskas kaupesi,bandziau kalbetis,bet jis nemato bedos,beda - as! paskutinis lasas buvo ana sav,kai smarkiai susirgau... I trecia sirgimo diena,jis pareiske,kad uzteks man sirgti,nes jis pvargo mane slaugyti... Bet jis vos uzlipo karta i antra auksta ir atnese vandens! Su vaikais nebuvo,nes visa sav po darbo pas ji kazkas ateidavo ir jis gerdavo alu... man sergan jis suplanavo isvyko prie krioklio... as galvojau jis planuoja seima kur nuvezti,jei pasveiksiu,o jis prisikviete dar zmoniu,ir kai atsisakiau vaziuoti,isvadino visai kaip mane... Sekmad isleke,priliuobe ir kai gryzo prisiklausiau daug... tada verkdama suvokiau,kad turiu isvykti... I niekur!!! Grizti pas mana i lt... Baisu... Juk nebaigiau mokslu,dirbusi nesu... O apie piigus turbut suvokiat,kad net nekalbu... nzn,ar tai jau viska... nekalbam... visada svajojom susenti kartu ir ne karta kartojau,kad turim stengtis abu,palaikyti vienas kita,bet palaikymo nesulaukiau... Jauciuosi kaip pelene,be laimingos pabaigos... juk patogu tureti zmona,kuri viska padaro uz tave,patenkina tavo poreikius,o pabegti niekur negali,nes piniginej 1centas...