QUOTE(NeTaRa @ 2012 05 10, 17:22)
Visos temos neskaičiau, iš šito posto matau, jog vyras jūsų negerbia ir yra kažkoks...hm...nevykėlis (švelniai tariant).
O kodėl toks tapo? Neteko darbo, matyt tai įtakoja jo elgesį. Jei jūs jo nemylite, sakyčiau pirmyn - į skyrybas, kuo greičiau. O jei mylite, jei dar matote ateitį kartu, reikės daug pastangų ir pokalbių. Viskas įmanoma, tam kuris nori ir siekia.
Net ir laudžių galima vienokiais ar kitokiais būdais išjudinti. Tik kaip su ta pagarba...
O kodėl toks tapo? Neteko darbo, matyt tai įtakoja jo elgesį. Jei jūs jo nemylite, sakyčiau pirmyn - į skyrybas, kuo greičiau. O jei mylite, jei dar matote ateitį kartu, reikės daug pastangų ir pokalbių. Viskas įmanoma, tam kuris nori ir siekia.
Net ir laudžių galima vienokiais ar kitokiais būdais išjudinti. Tik kaip su ta pagarba...

Netapo. Jis toks visada buvo, tik kuo ilgiau gyveni, tuo daugiau pamatai... As ir kartais pagalvoju, kad jis kazkoks nevykelis. Del to pyksta kad man gerai sekasi ir visa pykti islieja ant manes. Darba jis turi, tiesa jis jam nepatinka - jam butinai reikia tokio, kad butu kam pavadovaut, plius uzdirba maziau, tai turbut irgi kompleksa isivares, nors niekad nei vieno zodzio jam nesakiau blogo del to (net premija nuslepiau,kad nesinervuotu). Siaip jo visa vaikyste ir paauglyste sunki buvo, gal del to toks jo sunkus charakteris. Bet negi as turiu atsiimti uz viska ka jo tevai blogo padare ar nepadare. Kalbetis mums sunku, dazniausiai net neimanoma, nes jis pradeda rekt, isveda mane is kantrybes - tada rekiam abu, arba as susitvardau ir tyliu. O jis vis tiek rekia. As kalbu normaliu tonu - jis tada isvis eina is proto. Ir visur kalta esu as - net tada kai pasveikinu jo broli su gimtadieniu, jis mane apreke, kad jam nepasakiau, kad ji pasveikinau; arba toki skandala sukele, kad grizau pusvalandziu veliau su tortu ir dovana jam gimtadienio proga, nes jam reikejo kazkur skubiai iseiti, o as "laiku" negrizau - tai apreke, sake tas dovanas ir tortus susikisti... nes jam nieko nereikia. Tai va.