Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

QUOTE(Beržūna @ 2012 03 14, 13:20)
Gal ir issigalvojate, o gal ir ne  ax.gif

Viena mano pazistama gyveno su mylinciu, bet nemylimu vyru, sake jautesi lyg kalejime, lyg butu su dujokauke - vis truko erdves  ax.gif  tarsi paukstis su pakirptais sparnais, svajonemis...

Blogiausia, kad jusu zingsnis nutraukti santykius, tiesiogiai atsilieps maziausiai trims zmonems, is kuriu du visiskai niekuo deti ir kurie jums patys svarbiausi sioje zemeje  ax.gif 

Gal pakalbekite su vyru: nesakykite iskart skiriames, tiesiog jam prisipazinkite, kad kazkas su jumis darosi, kad jeigu nebus permainu jus neislaikysite ir sugriausite seima - gal pavyks surasti iseiti kartu?  ax.gif

Neskubekite kirpti, net ne 9, o 99 kartus pamatuokite pries kirpdama  ax.gif
Jusu padetis labai sunki.

Dėkoju Beržūna už patarimą ir pavyzdį, vadinas ne aš viena tokia.... būtent taip ir aš jaučiuosi... svarbiausia ką aš bepadaryčiau jis man visad atleidžia, jis niekad man neprieštarauja... o aš su juo netobulėju.... nenoriu ardyt šeimos, bet taip gyventi žiauru... skaudu net tas suvokimas, kad jį nuolat apgaudinėju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(noncik @ 2012 03 14, 12:24)
aš su juo netobulėju.... nenoriu ardyt šeimos, bet taip gyventi žiauru... skaudu net tas suvokimas, kad jį nuolat apgaudinėju  verysad.gif

Pabandykite susirasti veikla ir nerti visa galva i ja ax.gif butent toji moteris taip ir pasielge, ji paskendo savo hobyje - vaikai jau buvo ugteleje, truputi didesni nei jusu, bet jau ir jusiskiai nereikalauja nuolatines prieziuros.

Tad pasinerkite, sisirasite bendraminciu, veikloje prasides konfliktai, laimejimai - taip uzvirs kraujas ax.gif

Kalbu tik is pavyzdzio, pati nesu to patyrusi, tad man sunku tai pajusti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 03 14, 13:30)
Pabandykite susirasti veikla ir nerti visa galva i ja  ax.gif  butent toji moteris taip ir pasielge, ji paskendo savo hobyje - vaikai jau buvo ugteleje, truputi didesni nei jusu, bet jau ir jusiskiai nereikalauja nuolatines prieziuros.

Tad pasinerkite, sisirasite bendraminciu, veikloje prasides konfliktai, laimejimai - taip uzvirs kraujas  ax.gif

Kalbu tik is pavyzdzio, pati nesu to patyrusi, tad man sunku tai pajusti  ax.gif

Dėkoju, Beržūna, sėdžiu ir dėlioju pliusiukus minusiukus ant svarstykių ir niekaip neprieinu sprendimo... aš taip dažnai pasvajkoju, kad jis padarytų ką nors blogo, kad rasčiau pretekstą.... aš jaučiuosi tokia nelaiminga, tiesiog kaip įkaitė.... o gyvenam tik vieną kartą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(noncik @ 2012 03 14, 13:01)
sėdžiu ir dėlioju pliusiukus minusiukus ant svarstykių ir niekaip neprieinu sprendimo...

Kartais reikia tiesiog maziau galvoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 03 14, 10:20)
kad jeigu nebus permainu jus neislaikysite ir sugriausite seima - gal pavyks surasti iseiti kartu?  ax.gif

nu taip. labai grazu. manipuliacija ir spaudimas. zinome mes kaip psichopatai ar alkoholikai sokdina savo spaudimais antras puses. gal jau nereik tokiu metodu. bigsmile.gif
tai kas tas permainas turi inicijuoti-vyras aisku, stotis ant galvos? juk jo senai nemyli, tai kam dar sokdinti-ar kazka padares, ar bent 13geru darbu is naujo padares - jis taps geidziamas ir mylimas?

problema - pas autore. ji jo nemyli, nors jis geras ir tiek... nezinau, reik tik kalbetis palengva, atveriant sirdi ir tt. jokiu budu nesakant, tu kaltas, per tave as taves nemyliu. nes tiesiog taip jau buna. suvoki, imi suvokti-jau nebegali but su tuo, kuris tau yra geras, bei myli tavo vaikus. ziauru, bet dar ziauriai pabandyt iteigti jam- kad tai jo kalte, kad jis patapo staiga nemylimas.... cool.gif
Atsakyti
Noncik, esate suaugusi moteris, gana uz savo sprendimus ir savo gyvenimo vingius kaltinti kita zmogu, prisiimkite gi pagaliau atsakomybe. PAsakykite jam tai, ka cia mums tiap graziai surasete. Pajudinkite situacija is pamatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 03 15, 09:06)
nu taip. labai grazu. manipuliacija ir spaudimas. zinome mes kaip psichopatai ar alkoholikai sokdina savo spaudimais antras puses. gal jau nereik tokiu metodu.  bigsmile.gif

Oi, Given, Given ax.gif ai, plius 444, jus ir vel i pievas.
Atsakyti
Katik isejo mano drauge, pasibuvom pas mane, pasidalinom nuoskaudomis ir pan.... pas ja situacija panasi kaip ir pas mame... jus pasakykit kas su tais vyrais yra pasidare, kad negerbia savo moteru, zemina, izeidyneja, grasina ir pan.... saves tikrai neskaitau bloga: ir namai sutvarkyti, ir valgyt visada paruosta, ir pyragai ar tortai iskepti, ir vaikas priziuretas, ir sexo gauna ir...ir.... atrodo tik gyvenk ir zvenk, bet ne...vis blogai, vis "nieko neveikiu", vis nevykele, durne ir pan esu savo vyrui... atsibodo man taip kaip tarnaitei sokyneti, man negaila, man patiktu buti namu seimininke ir rupinti namais, vaiku, vyru, bet absoliuciai jokio ivetinimo, tai kam stengtis, kam visa tai? ATSIBODO!!!! Nejaugi tik to as nusipelniau, tokia mano lemtis??? depresija juoda!!!
Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 03 15, 18:52)
Oi, Given, Given  ax.gif  ai, plius 444, jus ir vel i pievas.

siaip senai nebereaguoju i tave, bet sikart parasysiu: kodel oi..kodel i pievas? nusistatei isvis pries mano nika, nes nesutapo nuomone aborto klausimais, tai nebegerai niekur kitur? as suprantu , kad tu pati sau atrodai labai protinga, ir labai ne i pievas.
o kur tavo dar vienas pasiulymas autorei sioje temoje:"ar neiseitu paderinti, kad vyras ilgiau uzsieny pabutu?" blink.gif paraset is lempos, bet is esmes pati zinai, kad tai tik problemos nustumimas sonan. o ja reik sprest, ir kaip kitos cia raso, kalbetis ir palesiti vyra, leisti jam tiesiog gyventi...

zodziu, peace, bet is esmes keista, kad protinga besidedanti forumiete taip akivaizdziai simpatizuojam tam tikriem nikams, o kitus - manosi, galinti pamokyti ir pasidejuoti. kad tik macytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 kovo 2012 - 09:45
given444, bet Berzuna teisi yra. Visada su malonumu perskaitau jos pasisakymus. Daug isminties yra. Nesikarsciuok, jauna dar esi. Gal, po kazkiek metu ir tu taip mastysi? Prisimenu save jaunystej, tai oi kokia kategoriska buvau. doh.gif Viskas arba nieko.
Kai yra salia zmogus kuris myli besalygiskai, tai truksta kazkokio prieskonio. Gal, pabuvus atskirai ji supras, kad tas zmogus jai reikalingas? Santykiuose dazniausiai taip yra, vienas valdovas kitas vergas(nesuprask pazodziui), ir bet kada gali pasikeisti "vietom". Galima nutraukti viska per viena diena, o galima ir islaukti ta "bloga" laikotarpi. Moteris stato - moteris griauna. Kaip ne keista, bet tuose zodziuose yra daug tiesos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(editita @ 2012 03 15, 22:37)
jus pasakykit kas su tais vyrais yra pasidare, kad negerbia savo moteru, zemina, izeidyneja, grasina ir pan...

Kartais reikia klausti: kas su tom moterim pasidare? Jei kada skelete ultimatuma, o po to kapituliavote, nereikia stebetis del prarastos pagarbos, jei karta rezete is peties chamiska zodyna, nereikia stebetis, jog grizta jums atgal... ax.gif

Bet yra ir kitas variantas, jei jusu vyras is principo yra Vingiu Jonas, tai obliuok, puoselek, tobulink ji kiek nori, jis vis tiek bus Vingiu Jonas ax.gif is giles neisauga egle, is kastono neisauga berzas - zmones kaip tie medziai, nuo aplinkos jie nesikeicia, aplinka tik labiau uzglaisto arba isryskina ju savybes.

Yra toks posakis: nemetykite kiaulems perlu © ax.gif Jusu sveikata, saviverte, begantys metai... irgi yra perlai.

QUOTE(given444 @ 2012 03 16, 09:38)
nusistatei isvis pries mano nika, nes nesutapo nuomone aborto klausimais, tai nebegerai niekur kitur?

Anaiptol, visuomet jus menu su didele simpatija, jau sakiau: jusu gyvas nuosirdumas mane dziugina ax.gif Mes niekur kitur, be aborto temos, nebuvome susitike... Jei dalyvauciau alkoholio temoje - tikrai palaikyciau jusiske pozicija, bet as ten nelabai ka turiu pasakyti, tad tik pasiskaitineju ax.gif

o kur tavo dar vienas pasiulymas autorei sioje temoje:"ar neiseitu paderinti, kad vyras ilgiau uzsieny pabutu?"  blink.gif paraset is lempos, bet is esmes pati zinai, kad tai tik problemos nustumimas sonan. o ja reik sprest

Jums patinka knyga 'Moterys, kurios myli per stipriai', yra knyga 'Moterys, kurios galvoja per daug'. Esu priesiska populiariai psichologijai, bet tiek jums, tiek autorei, manau, nepamaisytu sios knygos pavartymas.

taip akivaizdziai simpatizuojam tam tikriem nikams,

As simpatizuoju: isminciai, jumorui ir nuosirdumui. Dvejuose baruose jus fragmentuojate, viename ryskiai dominuojate ax.gif tiek ziniu...

QUOTE(virga @ 2012 03 16, 10:26)
Visada su malonumu perskaitau jos pasisakymus.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Berzuna, ar tikrai yra tokia knyga? biggrin.gif
Atsakyti