Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

editita, Nediskutuok tu su juo. Tuom suteiki jam malonuma tave zeminti. Psichologiniai smurtautojai gerai jauciasi, kai isveda kita is pusiausvyros. Jie moka izesti, pakreipti pokalbi taip, kad auka pradeda savaime gintis. Tai ju tikslas. Ir del vaiko gazdina, zino, kad tai yra tavo jautriausia vieta.
Tavo tikslas yra pabaigti mokslus, atsistoti ant koju. TA IR DARYK. Atsitrauk tu nuo jo. Tegul jis vienas su savim diskutuoja. Kai matys, kad tu nesiveli i diskusijas, supras, kad esi stipri ir jo nebijai. Pabandyk, tikrai pades. O, ir padesi sau, atsitrauksi nuo jo emociskai. Pradesi minyse kurti ateity be jo. Viskas nuo minties prasideda, beje. Buk stipri! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myyylda @ 2012 03 06, 16:12)
ziauriai..ir atrodo seima, dukryte, sventas reikalas, o kas vyksta..kas dedas..jam nesvarbu, kad mudvi kenciam, jam svarbiau jo reikalai, jo troskimai, mes aukos kazkokios, kurios turime pasitenkinti, kad jis yra salia, kad grizta i namus  verysad.gif  del skyrybu sako svajok. yra butas, paskola. na zodziu jau man atrodo padetis be iseities...

Na nėra padėties be išeities- reikia tik galvą pasukti, ir ilgainiui ta išeitis atsiras 4u.gif
O Jūs tą buto paskolą kartu mokate? Atsiprašau, jei jau buvo apie tai rašyta... 4u.gif
Aišku, lengviausia pasakyti- skirkitės, bet jei nesiskirsite, kokia jūsų šeimos ateitis bus?
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 03 12, 11:46)
Na nėra padėties be išeities- reikia tik galvą pasukti, ir ilgainiui ta išeitis atsiras 4u.gif
O Jūs tą buto paskolą kartu mokate? Atsiprašau, jei jau buvo apie tai rašyta... 4u.gif
Aišku, lengviausia pasakyti- skirkitės, bet jei nesiskirsite, kokia jūsų šeimos ateitis bus?

moka paskola jis, metai jau kaip tai daro, o as visus mokescius uz buta, darzeli dukros ir t.t. alimentu jis nemoka.
iseitis yra - skyrybos, tam ir pasiryzau, nes buvimui kartu jau ne laso vilties neliko..apgavo vel, issijuoke, pazemino.. ir zinau, kad taip butu toliau.. todel privalau buti stipri ir pati viskam padeti taska nesigreziojant atgal ...
Atsakyti
Jei jau apsisprendus esate, tai belieka palinkėti Jums sėkmės ir stiprybės. Tamsiausia valanda būna prieš aušrą 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 03 12, 17:32)
Jei jau apsisprendus esate, tai belieka palinkėti Jums sėkmės ir stiprybės. Tamsiausia valanda būna prieš aušrą 4u.gif  thumbup.gif

kas keisciausia, viskas atejo paciai su laiku. kas ka sake, nieko neklausiau, kol tiesiog paciai viduje neprasviesejo. lyg is narvo issilaisvinus jauciuosi. ir jau nera svajoniu, kaip butu susitaikius su juo, kokia seima butume, ateiti kurtume, bet dabar svajoju buti laiminga, kad mano antra pusele dar kazkur klaidzioja ir kad as ja surasiu bei galesiu vel pradeti dziaugtis gyvenimu.. smile.gif
Atsakyti
Mes moterys stiprios 4u.gif tik jau nezinau ar noreciau trecios santuokos doh.gif nes neaisku kuo cia viskas pasibaigs,mokesiu bankams visa gyvenima su savo alga.....
Atsakyti
Sveikos mielosios, niekad nė nebūčiau pagalvojusi, kad man ši tema galės būti aktuali.... perskaičiau jūsų postus ir dar sunkiau pasidarė.... pas jus vyrai blogi, šokie tokie anokie.... pas mane viskas atvirkščiai.... visi jį gerbia myli, jis puikus tėvas.... bet aš jo nemyliu... santuokoje jau 10 metų, turime dvi dukrytes... ištekėjau jauna, galvojau, kad myliu....visą laiką stengiausi dėl mūsų šeimos, aplinkiniams mes ideali šeima, visi mus pateikia kaip pavyzdį.... o man blogai.... atsiguli su juo į lovą ir galvoji kad tik greičiau viskas baigtųsi... dabar išvyko į užsienį dirbti, grįžta kas pora mėnesių namo, pabūna savaitę dvi ir vėl išvyksta... kasdien bendraujam telefonu skype, nuolat kartoja kad mane myli, kad ilgisi, o man vienodai....aš dūstu nuo jo meilės....
DUKROS ilgisi beprotiškai tėvo, dėl jų nežinau ką daryt, bet gyventi aukodamasi jau tiesiog neturiu jėgų verysad.gif tikiu, kad būsiu pasmerkta visų, jei inicijuosiu skyrybas, žinau, kad ir jis puls į juodą depresiją.... nežinau ką daryti..... nemyliu aš jo, nejaugi visą gyvenimą taip pragyventi........ verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(noncik @ 2012 03 14, 11:47)
dabar išvyko į užsienį dirbti, grįžta kas pora mėnesių namo, pabūna savaitę dvi ir vėl išvyksta... kasdien bendraujam telefonu skype, nuolat kartoja kad mane myli, kad ilgisi, o man vienodai....aš dūstu nuo jo meilės....

Jusu problema galbut isspres butent uzsienis ax.gif paziurekite, palaukite... gal jis ka nors susiras - gal pavyks susitarti bendru susitarimu.
Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 03 14, 12:59)
Jusu problema galbut isspres butent uzsienis  ax.gif  paziurekite, palaukite... gal jis ka nors susiras - gal pavyks susitarti bendru susitarimu.

pavargau laukti.... esu labai salta su juo, tiesiog nesigauna kitaip, jis kamantineja kas vyksta....nedristu jam pasakyt, kad nemyliu jo ir kad viskas baigta, be proto bijau... vaiku gaila.....
Atsakyti
QUOTE(noncik @ 2012 03 14, 12:05)
pavargau laukti.... esu labai salta su juo, tiesiog nesigauna kitaip, jis kamantineja kas vyksta....nedristu jam pasakyt, kad nemyliu jo ir kad viskas baigta, be proto bijau... vaiku gaila.....

O paderinti taip, kad jis reciau griztu i Lietuva negalima?
Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 03 14, 13:06)
O paderinti taip, kad jis reciau griztu i Lietuva negalima?

na galima lyg ir... bet kažkokia nesamonė jį nuolat apgaudinėti, jis tikrai to nenusipelnė, žinau, kad jis be proto mane myli ir kenčia jau vien nuo mano abejingumo... noriu sprendimo...... bijau, kad jis neprasigertų..... ar dar ko blogiau nesugalvotų....jis labai rūpinasi dukrytėm, jos tiesiog iš proto eina dėl jo.... kartais pati suabejoju, gal aš tiesiog per daug noriu ir išsigalvoju kažkokią "meilę".... bet man jis visiškai nemielas, neįdomus, nėra jokio potraukio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(noncik @ 2012 03 14, 12:11)
kartais pati suabejoju, gal aš tiesiog per daug noriu ir išsigalvoju kažkokią "meilę".... bet man jis visiškai nemielas, neįdomus, nėra jokio potraukio  verysad.gif

Gal ir issigalvojate, o gal ir ne ax.gif

Viena mano pazistama gyveno su mylinciu, bet nemylimu vyru, sake jautesi lyg kalejime, lyg butu su dujokauke - vis truko erdves ax.gif tarsi paukstis su pakirptais sparnais, svajonemis...

Blogiausia, kad jusu zingsnis nutraukti santykius, tiesiogiai atsilieps maziausiai trims zmonems, is kuriu du visiskai niekuo deti ir kurie jums patys svarbiausi sioje zemeje ax.gif

Gal pakalbekite su vyru: nesakykite iskart skiriames, tiesiog jam prisipazinkite, kad kazkas su jumis darosi, kad jeigu nebus permainu jus neislaikysite ir sugriausite seima - gal pavyks surasti iseiti kartu? ax.gif

Neskubekite kirpti, net ne 9, o 99 kartus pamatuokite pries kirpdama ax.gif
Jusu padetis labai sunki.
Atsakyti