Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

Su moters diena vsas 4u.gif Sunkiausia turbūt yra žinoti, kad žmogus, kurį vis dar myli, tikriausiai su šia švente sveikina kažką kitą, net nepagalvodamas apie tave... O tau plyšta širdis, nes lauki jo, nors žinai, kad tik tavo vaizduotė gali puoselėti tokias beprasmes mintis. Man šiandien sunku... unsure.gif
Atsakyti
na mano vyras vakar grizo su gelemis ir saldainiais, abi su dukryte apdovanojo smile.gif vakare draugai dar atejo, pasisedejom. viskas atrodytu neblogai, bet...toks pasimetes jis, abejingas, kamputy vienas tuno, o ana jo padruske visais varpais skambina, per visu galvas lipa ir irodineja, kaip ji myli uz visa pasauli labiau ir kaip nepaleis savo laimes.. jauciu kad ir jam be galo db sunku, nes visgi jausmai jai yra, bet anot jo zodziu, mudu bunam db kartu, bandom stengtis, lipdytis, o jei jam nepavyks, jis paslys ir ve;l su ja susitiks ar pan, tada man pats pasisakys ir mudu skirsimes. na as abejoju ar jis pasisakytu, bet ir abejoju ar jie nebendrauja db, beveik garantuota, kad rysi palaiko. taciau mastau, jog siuo metu butu geriausia jam jau nieko nesakyti ir nemoralizuoti, neklausineti, tiesiog stebeti viska is sono ir deliotis savy taskus. gal luzis db pas ji, o gal vel rezgami man uz nugaros planai...
Atsakyti
QUOTE(editita @ 2012 03 07, 22:55)
Mane stabdo tik tai, kad gal is tikruju yra galimybe jam is manes atimti vaika, nes juk as dabar is motinystes pasalpos gyvenu...

Pries jus dar taiko ir psichologini smurta 4u.gif
Nera jokios galimybes jam is jusu atimti vaika, nera, net jei 15 pazistamu advokatu turetu schmoll.gif Ir ne advokatai sprendzia su kuo turi gyventi vaikas, o teismas, konkreciai-teisejas. O teisejo pazistamo juk neturi mirksiukas.gif
Jei esat ne alkoholike, narkomane ar psichine liga nesergat, joks teismas vaiko nepriteis tevui, ir jokie pinigai tam itakos netures. Geriausias pvz: Jasaiciu skyrybos. Jasaitiene be darbo, o teismas vis tik sunaus globa ne milijonieriui tevui priteise, kuris, manau, n+k geru advokatu pateike, o vis tik motinai ir dar su laaaabai gerais alimentais.
Taip kad, jei tik noro turit skirtis-skirkites be jokios baimes, kad atims vaika 4u.gif Dar ir alimentus neblogus galite prisiteisti is "direktoriaus pareigas einancio" sutuoktinio.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 03 09, 13:15)
Pries jus dar taiko ir psichologini smurta 4u.gif
Nera jokios galimybes jam is jusu atimti vaika, nera, net jei 15 pazistamu advokatu turetu schmoll.gif Ir ne advokatai sprendzia su kuo turi gyventi vaikas, o teismas, konkreciai-teisejas. O teisejo pazistamo juk neturi mirksiukas.gif
Jei esat ne alkoholike, narkomane ar psichine liga nesergat, joks teismas vaiko nepriteis tevui, ir jokie pinigai tam itakos netures. Geriausias pvz: Jasaiciu skyrybos. Jasaitiene be darbo, o teismas vis tik sunaus globa ne milijonieriui tevui priteise, kuris, manau, n+k geru advokatu pateike, o vis tik motinai ir dar su laaaabai gerais alimentais.
Taip kad, jei tik noro turit skirtis-skirkites be jokios baimes, kad atims vaika 4u.gif Dar ir alimentus neblogus galite prisiteisti is "direktoriaus pareigas einancio" sutuoktinio.

Oi, Aciu labai labai uz informacija, padrasinima, dabar jau visai kitaip jauciuosi, drasesne!!!!
Atsakyti
QUOTE(editita @ 2012 03 07, 21:55)
Mane stabdo tik tai, kad gal is tikruju yra galimybe jam is manes atimti vaika, nes juk as dabar is motinystes pasalpos gyvenu... butas pirktas iki vedybu jo vardu per banka (paskola yra)... nebezinau ka daryti? Baime vaika prarasti

irnesakyk.gif turbut 90% vyru skyrybu metu grasina moterims, kad atims vaikus. Labai populiarus psichologinio smurto variantas...
Idomu po keliu savaiciu grazintu atgal lotuliukas.gif
Atsakyti
Pritariu,kad tik grasina atimti,nuo manes irgi grasina atimti tai as ant tokiu jo zodziu spjaunu...stuacija tokia kad susidejo su bendadarbe jaunesne uz mane 10metu,vaiku neturi.....as kaip pareiginga mama ir zmona,darbas-namai,pinigeliu trukumas nes nuomuojames buta,prasidejo kalbos kaip cia viskas knisa,viskas blogai,ramybes nera,bardakas ir t.t.....nekreipiau demesio nu jis burba as burbu,(13 metu pazystami ir 5 of.vede)esame abudu karstakosiai,paskui prasidejo grizinejimas tik permiegoti vis reikalai ir reikalai,sirdys nujaucia bet irodymu neturejau tesioginiu,as pradedu kalba kad kazkas negerai pas mus, isvadina mane durna:tau vaidenasi kad turiu kita.Pradejo laikytis dietos.....sikti misti su telefonu.....PC musu bendras, pradejo imti i darba.....Atejo viena vakara ir sako isvaziuoju su draugu i anglija reikia atiduoti skolas cia nieko gero neuzdirbsiu,koks draugas koks darbas,sako viskas suderinta...paskutine diena kol su vaiku buvo tipo lauke nulauziau skaipa ir viska perskaiciau,visa susirasinejima.....o cia tai buvo....nieko nesupratau kas vyksta dukra norejo kviesti greitaja.....o tada tikras cirkas buvo namie.....reziume tokia sedziu bute uz kuri nesumoketa jau du menesiai(algos nemaciau is jo du men)su lizingais,nervu sistema subirejusi....sulaukiu skambuciu per skaipa tik su pazeminanciais zodziais,replikom ir t.tBandziau kalbeti ,verkiau prasiau paiskinti,vienus jo zodzius tik isgirdau as ja myliu ir noriu pradeti nauja gyvenima su ja....vaiku pasirupinsiu......dabar sedziu tik ant raminanciu ir bandau atrasti jegas savyje nepaluzti ir gyventi del vaiku,nebenoriu zemintis ir atsiprasyneti ir prisiimti visa kalte ant saves,abu kalti nutolome vienas nuo kito,rutina ir buitis....bet niekada neatleisiu uz melavima i akys kad myli,kurti gyvenimo planus,o pats planavo pabegima is seimos....oi kiek jis cia bajeriu pridares kiekviena diena po naujiena......
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2012 03 10, 19:41)
irnesakyk.gif turbut 90% vyru skyrybu metu grasina moterims, kad atims vaikus. Labai populiarus psichologinio smurto variantas...
Idomu po keliu savaiciu grazintu atgal lotuliukas.gif

Pasirasau po kiekvienu zodziu. Ypac teisybe ta, kad nei men jie neisbutu su vaikais, drasuoliai.
Atsakyti
QUOTE(cirva @ 2012 03 10, 23:15)
Atejo viena vakara ir sako isvaziuoju su draugu i anglija reikia atiduoti skolas cia nieko gero neuzdirbsiu,koks draugas koks darbas,sako viskas suderinta...paskutine diena kol su vaiku buvo tipo lauke nulauziau skaipa ir viska perskaiciau,visa susirasinejima.....o cia tai buvo....nieko nesupratau kas vyksta dukra norejo kviesti greitaja.....o tada tikras cirkas buvo namie.....reziume tokia sedziu bute uz kuri nesumoketa jau du menesiai(algos nemaciau is jo du men)su lizingais,nervu sistema subirejusi....sulaukiu skambuciu per skaipa tik su pazeminanciais zodziais,replikom ir t.tBandziau kalbeti ,verkiau prasiau paiskinti,vienus jo zodzius tik isgirdau as ja myliu ir noriu pradeti nauja gyvenima su ja....vaiku pasirupinsiu......dabar sedziu tik ant raminanciu ir bandau atrasti jegas savyje nepaluzti ir gyventi del vaiku,nebenoriu zemintis ir atsiprasyneti ir prisiimti visa kalte ant saves,abu kalti nutolome vienas nuo kito,rutina ir buitis....bet niekada neatleisiu uz melavima i akys kad myli,kurti gyvenimo planus,o pats planavo pabegima is seimos....oi kiek jis cia bajeriu pridares kiekviena diena po naujiena......

Na ir situacija...
Mane visada zavejo vyru "atsakomybes" jausmas, kai palieka viska, kaip yra ir po visko drusta zeminti moteri.
Mano vyras kai susipazinom, man neseniai isskyrusiai oj kiek zadejo, kiek kalbejo..
Reziume: as su dviem musu sunumis ir viena globojama mergaite tupiu namie (dar motinystes atostogos), o jis - sportas, darbas draugai ir t.t.. Grizta jau gerokai i vakara ir tieek persikreipes, kad reikia su mumis but. Juk zmogus pervarges, o mes demesio reikalaujam. Slidinet, i pirti, su draugais - visur vienas, mes su vaikais trukdom. Jei as noriu iseit, tai matai ponia didele, uzsimane i kirpykla. Isi odziai, koks jis "seimos" zmogus ir kaip jam nereikia draugu, koks jis rimtas ir atsakingas, tarsi susapnuoti. Ir ka, kaltint galiu tik save. Jau karta issiskyrus, turejau zinot, ka istiesu galvoja vyras, kai kalba. Juk dazniausiai zodziai su mastysena ziuri i skirtingas puses. Bet va uzkibau, patikejau, kas myli ir visada myles.. doh.gif
Sventas naivume..
Kol dar turiu kazkiek kantrybes, gyvenu. Aisku ir pasirinkimas menkas, tevu neturiu, darba isejus i dekreta ir neispudinga palikau.. Sunus dar labai mazi. Zinau, kad su juo negyvensiu, bet kol kas...
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2012 03 11, 14:25)
Na ir situacija...
Mane visada zavejo vyru "atsakomybes" jausmas, kai palieka viska, kaip yra ir po visko drusta zeminti moteri.
Mano vyras kai susipazinom, man neseniai isskyrusiai oj kiek zadejo, kiek kalbejo..
Reziume: as su dviem musu sunumis ir viena globojama mergaite tupiu namie (dar motinystes atostogos), o jis - sportas, darbas draugai ir t.t.. Grizta jau gerokai i vakara ir tieek persikreipes, kad reikia su mumis but. Juk zmogus pervarges, o mes demesio reikalaujam. Slidinet, i pirti, su draugais - visur vienas, mes su vaikais trukdom. Jei as noriu iseit, tai matai ponia didele, uzsimane i kirpykla. Isi odziai, koks jis "seimos" zmogus ir kaip jam nereikia draugu, koks jis rimtas ir atsakingas, tarsi susapnuoti. Ir ka, kaltint galiu tik save. Jau karta issiskyrus, turejau zinot, ka istiesu galvoja vyras, kai kalba. Juk dazniausiai zodziai su mastysena ziuri i skirtingas puses. Bet va uzkibau, patikejau, kas myli ir visada myles.. doh.gif
Sventas naivume..
Kol dar turiu kazkiek kantrybes, gyvenu. Aisku ir pasirinkimas menkas, tevu neturiu, darba isejus i dekreta ir neispudinga palikau.. Sunus dar labai mazi. Zinau, kad su juo negyvensiu, bet kol kas...

Labai uzjauciu,pas mane irgi budavo,pavarges pastoviai,namuose pailseti ir atsipalaiduoti negali ir t.t....tai yra seimininis gyvenimas ir kol vaikas mazas tol bus ligos ligeles,zirzaliojimai,demesio reikalavimas o kur dar buities darbai?Aisku dar nuo soko negaliu atsigauti nemiegu naktimis vis prasisuka ivykiai kaip sugedusi plokstele.....darbas mano irgi menkai apmokomas bet dziaugiuos kad toki turiu,dar turiu tevus bet jie man padeti negali(finansiskai)o is buto mus meta,vel teks skolintis pinigu kad atsiskaiticiau su seimininkais,gerai kad turiu dukra kuri man labai padeda ir broli priziuri ir vasara eis dirbti,sako nieko mama isgyvensim....o laikas uzgydys visas zaizdas...koks mano buvo sventas naivumas,ir rodos moteris su patirtim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cirva @ 2012 03 11, 14:07)
Labai uzjauciu,pas mane irgi budavo,pavarges pastoviai,namuose pailseti ir atsipalaiduoti negali ir t.t....tai yra seimininis gyvenimas ir kol vaikas mazas tol bus ligos ligeles,zirzaliojimai,demesio reikalavimas o kur dar buities darbai?Aisku dar nuo soko negaliu atsigauti nemiegu naktimis vis prasisuka ivykiai kaip sugedusi plokstele.....darbas mano irgi menkai apmokomas bet dziaugiuos kad toki turiu,dar turiu tevus bet jie man padeti negali(finansiskai)o is buto mus meta,vel teks skolintis pinigu kad atsiskaiticiau su seimininkais,gerai kad turiu dukra kuri man labai padeda ir broli priziuri ir vasara eis dirbti,sako nieko mama isgyvensim....o laikas uzgydys visas zaizdas...koks mano buvo sventas naivumas,ir rodos moteris su patirtim doh.gif

oi, kaip visi pasakojimai/istorijos man zinomos, atrodo, kad apie ta pati vyra kalbetumete, o as galvojau, kad tik pas mane viena toks idiotas, toks menkysta... pas mane taip pat, kaip diena, taip naujiena... vakar vyko pokalbis, tipo, as jei noriu ramiai gyventi, turiu susitaikyti su tuo, kad jis VYRAS, ir kad jis karts nuo karto nusuks i kaire, nes tokia vyru prigimtis, sako, jei tau kas nors nepatinka, susirenki daiktus ir pizdini is namu... vaiko neatiduosiu sako, o jei pradesi skirybas, jos bus jau laaaaabai ilgos, skausmingios ir tipo man nenaudingos...as sakau, jog vaika priziuriu, esu sveika, negeriu - is manes vaiko niekas neatims, o ka jis... sako as tau vaistu/tableciu prigirdysiu, tu negyvensi,pakasiu ir pan.... tokie grasinimai, bandziau ta pokalbi irasyti, kad irodymu tureciau, bet tas zarasa, kazka itare, ir telefona ateme, paziurejo, ar nieko nera.... dar vienas dalykas, vakar ale zaidimo forma jis man i kakta ikando, dantu zymes buvo, jis mate, kaip pasiemiau telefona nuejau i vonia ir pries veidrodi nusifotografavau, del viso pikto, kad tureciau ikalciu, tai jis vakare ale sako, duok pazaisti su telefonu, pas tave geri zaidimai yra smile.gif)))) sakau "imk", zinodama aiskiai ko jis nori ten ilisti... akurat, ryte pasiziuriu nuotraukos nera...., bet as ne kvaila, iskart nusifotkinusi ikandimo zymes ta nuotrauka persisiunciau i slapta telefona, is kurio isikeliau i kompiuteri, o paskui sau i el pasta issisiunciau... jis ramus dabar, galvodmas, kad ta nuotrauka istryne, bet deja, tuo momentu man protas susviete greitai apsisukti... vienas vienintelis ikaltis yra pries ji... nes moralinio smurto tu niekaip neirodysi, nebent irasyti reikia, bet pakolkas nepavyko.. zinau puikiai, kad su juo negyvensiu, bet reikia man siek tiek laiko, kad finansiskai pati ant koju atsistociau, kad galeciau kaip vaikuti islaikyti ar advokata pasisamdyti, nes dabar mano pajamos motinystes pasalpa... man liko pusmetis iki magistro pabaigimo, tai tas pastovai smegenys isuzia, tipo "ka cia protingesne busi", "ka cia iskart milijonus i namus pradesi nesti" ir pan., pats nieko nebaiges, tik vidurine pavydi turbut... nu vienu zodziu, kaip diena, taip naujiena... dziaugiuosi, kad kuo toliau, tuo orai siltesni, grazesni, galiu ilgiau ir dazniau iseiti is namu su vaikuciu, pasivaikscioti, i jo snuki neziureti ir netarnauti jam...tai ta, tai ana atnesk, padaryk...sakau "ka, tu neigalus, kad negali pats", jo atsakymas "tuoj i snuki gausi ir tu pati neigali tapsi".... nu vienu zodziu sirdis verkia, kai matau poras susikabinusias uz rankuciu, vaiksciojancius kartu su zmona su vaikuciais po lauka, o tas, per 7 men ne karto nebuvo kartu su mumis isejes pasivaikscioti, nes mat ponulis tingi.... ai, esu optimiste, ir zinau, kad viena diena ateis ir i mano kiema svente ir mes su suneliu be jo busim simta kartu laimingesni, o jam uz viska bus atlyginta, tas mane ir guodzia... atsiprasau, uz savo ilgus samprotavimus, bet tiesiog cia kaip koki dienorasti parasai ir lengviau pasidaro, o jei dar kas atsako, palaiko ar paguodzia - stimulas judeti i prieki...ka gi, mielosios, laikykimes, viskas viena diena bus gerai!!!
Atsakyti
Kadangi neturiu pinigu,o advokatu vien konsultacijos brangiai kainuoja tai kreipiausi i Teises klinika ten dirba studentai bet dokumentus paruosia nemokamai ir pakonsultuoja,siokia tokia nauda yra,bet skyrybos bus ilgos o gal net neivyks kol nepasirodys lietuvoje,dabar tvarkau dokumentus alimentams nes galima prisiteisti ir neissituokus,(tegul eina i skola)svarbiausia nenuleisti ranku ir pamazu judeti i preiki,uzsidarau vonioje paverkiu.....labai maziukas jaucia toks neramus pasidare ir kiekviena vakara prei duru laukia t.....
Atsakyti
Skaitau jusu isgyvenimus ir jie tokie panasus..
mes ir ka bandem ir ko ne, bet jau viskas..vakar buvo padetas galutinis taskas..negrizo i namus tuo atsakydamas i mano verdikta, arba arba, parodydamas, kad tarp musu tikrai viskas jau baigta.. vel liko tik saltos namu sienos ir tusti kambariai bei prisiminimai..dukryte jau pasigedo tecio, vis klausia kur jis. o man tiesiog kaukti norisi, negaliu turbut susitaikyti su tuo, kad tikrai viskas. atrodo vel jis rasys ar skambins, kad dar neskubeciau, bet atrodo, kad tai ir jo galutinis sprendimas..
Atsakyti