QUOTE(cirva @ 2012 03 11, 14:07)
Labai uzjauciu,pas mane irgi budavo,pavarges pastoviai,namuose pailseti ir atsipalaiduoti negali ir t.t....tai yra seimininis gyvenimas ir kol vaikas mazas tol bus ligos ligeles,zirzaliojimai,demesio reikalavimas o kur dar buities darbai?Aisku dar nuo soko negaliu atsigauti nemiegu naktimis vis prasisuka ivykiai kaip sugedusi plokstele.....darbas mano irgi menkai apmokomas bet dziaugiuos kad toki turiu,dar turiu tevus bet jie man padeti negali(finansiskai)o is buto mus meta,vel teks skolintis pinigu kad atsiskaiticiau su seimininkais,gerai kad turiu dukra kuri man labai padeda ir broli priziuri ir vasara eis dirbti,sako nieko mama isgyvensim....o laikas uzgydys visas zaizdas...koks mano buvo sventas naivumas,ir rodos moteris su patirtim
oi, kaip visi pasakojimai/istorijos man zinomos, atrodo, kad apie ta pati vyra kalbetumete, o as galvojau, kad tik pas mane viena toks idiotas, toks menkysta... pas mane taip pat, kaip diena, taip naujiena... vakar vyko pokalbis, tipo, as jei noriu ramiai gyventi, turiu susitaikyti su tuo, kad jis VYRAS, ir kad jis karts nuo karto nusuks i kaire, nes tokia vyru prigimtis, sako, jei tau kas nors nepatinka, susirenki daiktus ir pizdini is namu... vaiko neatiduosiu sako, o jei pradesi skirybas, jos bus jau laaaaabai ilgos, skausmingios ir tipo man nenaudingos...as sakau, jog vaika priziuriu, esu sveika, negeriu - is manes vaiko niekas neatims, o ka jis... sako as tau vaistu/tableciu prigirdysiu, tu negyvensi,pakasiu ir pan.... tokie grasinimai, bandziau ta pokalbi irasyti, kad irodymu tureciau, bet tas zarasa, kazka itare, ir telefona ateme, paziurejo, ar nieko nera.... dar vienas dalykas, vakar ale zaidimo forma jis man i kakta ikando, dantu zymes buvo, jis mate, kaip pasiemiau telefona nuejau i vonia ir pries veidrodi nusifotografavau, del viso pikto, kad tureciau ikalciu, tai jis vakare ale sako, duok pazaisti su telefonu, pas tave geri zaidimai yra

)))) sakau "imk", zinodama aiskiai ko jis nori ten ilisti... akurat, ryte pasiziuriu nuotraukos nera...., bet as ne kvaila, iskart nusifotkinusi ikandimo zymes ta nuotrauka persisiunciau i slapta telefona, is kurio isikeliau i kompiuteri, o paskui sau i el pasta issisiunciau... jis ramus dabar, galvodmas, kad ta nuotrauka istryne, bet deja, tuo momentu man protas susviete greitai apsisukti... vienas vienintelis ikaltis yra pries ji... nes moralinio smurto tu niekaip neirodysi, nebent irasyti reikia, bet pakolkas nepavyko.. zinau puikiai, kad su juo negyvensiu, bet reikia man siek tiek laiko, kad finansiskai pati ant koju atsistociau, kad galeciau kaip vaikuti islaikyti ar advokata pasisamdyti, nes dabar mano pajamos motinystes pasalpa... man liko pusmetis iki magistro pabaigimo, tai tas pastovai smegenys isuzia, tipo "ka cia protingesne busi", "ka cia iskart milijonus i namus pradesi nesti" ir pan., pats nieko nebaiges, tik vidurine pavydi turbut... nu vienu zodziu, kaip diena, taip naujiena... dziaugiuosi, kad kuo toliau, tuo orai siltesni, grazesni, galiu ilgiau ir dazniau iseiti is namu su vaikuciu, pasivaikscioti, i jo snuki neziureti ir netarnauti jam...tai ta, tai ana atnesk, padaryk...sakau "ka, tu neigalus, kad negali pats", jo atsakymas "tuoj i snuki gausi ir tu pati neigali tapsi".... nu vienu zodziu sirdis verkia, kai matau poras susikabinusias uz rankuciu, vaiksciojancius kartu su zmona su vaikuciais po lauka, o tas, per 7 men ne karto nebuvo kartu su mumis isejes pasivaikscioti, nes mat ponulis tingi.... ai, esu optimiste, ir zinau, kad viena diena ateis ir i mano kiema svente ir mes su suneliu be jo busim simta kartu laimingesni, o jam uz viska bus atlyginta, tas mane ir guodzia... atsiprasau, uz savo ilgus samprotavimus, bet tiesiog cia kaip koki dienorasti parasai ir lengviau pasidaro, o jei dar kas atsako, palaiko ar paguodzia - stimulas judeti i prieki...ka gi, mielosios, laikykimes, viskas viena diena bus gerai!!!