Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

QUOTE(myyylda @ 2012 03 06, 10:11)
pritariu jums visu 100proc. siand ryte vel raginu as ji eiti dragiskai pas advokata skyrybu. jo atsakymas: "nesvaik"  doh.gif

Tai kas kad kalbinat, is jusu postu matosi, kad nenorit. Ir jis sita jaucia. Jei norit skirtis, pati paduodat skirybom ir ji informuojat.
Jei nenorit skirtis, nustojat tikrinti isklotines, neklausinejat ka daro, kur eina. Rupinates savimi ir mergaite. Pati irgi iseinat su draugem kur kavintis, daug neaiskinus.
Kai jis pamatys, kad ne pasaulio bamba yra jums, tada ir susirupins. Kitokiu atveju, cia bus tik nervu tampymas. Myliu-nemyliu, skiriuosi-nesiskiriu.
P.s. Beje, vyrai nesupranta tokiu zodziu kaip skiruosi. Jie supranta tik veiksmus. Kai randa tuscia spinta namie, tada zino, kad zmona isejo. Sekmes jums! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 03 06, 09:34)
Tai kas kad kalbinat, is jusu postu matosi, kad nenorit. Ir jis sita jaucia. Jei norit skirtis, pati paduodat skirybom ir ji informuojat.
Jei nenorit skirtis, nustojat tikrinti isklotines, neklausinejat ka daro, kur eina. Rupinates savimi ir mergaite. Pati irgi iseinat su draugem kur kavintis, daug neaiskinus.
Kai jis pamatys, kad ne pasaulio bamba yra jums, tada ir susirupins. Kitokiu atveju, cia bus tik nervu tampymas. Myliu-nemyliu, skiriuosi-nesiskiriu.
P.s. Beje, vyrai nesupranta tokiu zodziu kaip skiruosi. Jie supranta tik veiksmus. Kai randa tuscia spinta namie, tada zino, kad zmona isejo. Sekmes jums!  biggrin.gif

dauguma is jusu cia rase, kaip yra sunku ta lemiama zingsni priimti.. todel ir yra dvejones..o gal dar viskas pasikeis..bet protu suvokiama kad taip nebus..aisku, geriausia iseitis butu sukasti dantis ir eiti ryztingai, bet kartas nuo karto parklumpu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(myyylda @ 2012 03 06, 10:55)
dauguma is jusu cia rase, kaip yra sunku ta lemiama zingsni priimti.. todel ir yra dvejones..o gal dar viskas pasikeis..bet protu suvokiama kad taip nebus..aisku, geriausia iseitis butu sukasti dantis ir eiti ryztingai, bet kartas nuo karto parklumpu.. verysad.gif

Nesakau, kad skirkis. Suprantu, kad sunku. Tiesiog rasiau, jei gali skirtis, tai skiriesi daug "negazdinus". Jei negali, tai nustok kontroliuoti, jam tai sukelia azarta. Dvi moterys nuo jo "dziusta". Atsitrauk nuo jo emociskai. Tegul jis pamato, kad nesi i ji isikabinus dantim ir nagais. Kai atsitrauksi, ismoksi gyventi ne tik juo, tada ir sprendimas ne toks skausmingas ateis. O, ir jis gal susirupins, kodel nera toks svarbus tau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 03 06, 10:09)
Nesakau, kad skirkis. Suprantu, kad sunku. Tiesiog rasiau, jei gali skirtis, tai skiriesi daug "negazdinus". Jei negali, tai nustok kontroliuoti, jam tai sukelia azarta. Dvi moterys nuo jo "dziusta". Atsitrauk nuo jo emociskai. Tegul jis pamato, kad nesi i ji isikabinus dantim ir nagais. Kai atsitrauksi, ismoksi gyventi ne tik juo, tada ir sprendimas ne toks skausmingas ateis. O, ir jis gal susirupins, kodel nera toks svarbus tau.  biggrin.gif

tas tai taip..net as pastebiu kai as saltesne tampu, jam maziau demesio rodau jis silkinis tampa..stengiasi, laksto ir t.t. tai db tegul jis galvoja, kad as dokumentaliai judu i prieki ir dar kartu jam siek tiek salto duso..gal atsibus zmogus..bet kaip islaviruoti.geras psichologas jis yra, lb moka prie zmogaus prieiti, kartais atrodo tokie nereiksmingi jo gestai ir vel jis mane '"uzkabina". pvz guliu kitame kambaryje, ziuriu tv, jis atlekia, pasiima mane i rankas ir nusinesa, sako kiek cia tu tv sujunginejus busi, juk elektra kainuoja. nu ka, as neatsispirriu, tada nori nenori bunant vienam kambary uzsimezga pokalbis, tada jis svelnus, kutenimai, glostymai prtasideda, juokeliai visokie ir ziurek jau vel normal mes bendraujam, ta pajutes, jis vel lyg apsivercia aukstyn kojom ir piriot savo nesamones toliau..uzburtas ratas , kuri galiu sustabdyti tik as viena..
Atsakyti
QUOTE(myyylda @ 2012 03 06, 11:19)
tas tai taip..net as pastebiu kai as saltesne tampu, jam maziau demesio rodau jis silkinis tampa..stengiasi, laksto ir t.t. tai db tegul jis galvoja, kad as dokumentaliai judu i prieki ir dar kartu jam siek tiek salto duso..gal atsibus zmogus..bet kaip islaviruoti.geras psichologas jis yra, lb moka prie zmogaus prieiti, kartais atrodo tokie nereiksmingi jo gestai ir vel jis mane '"uzkabina". pvz guliu kitame kambaryje, ziuriu tv, jis atlekia, pasiima mane i rankas ir nusinesa, sako kiek cia tu tv sujunginejus busi, juk elektra kainuoja. nu ka, as neatsispirriu, tada nori nenori bunant vienam kambary uzsimezga pokalbis, tada jis svelnus, kutenimai, glostymai prtasideda, juokeliai visokie ir ziurek jau vel normal mes bendraujam, ta pajutes, jis vel lyg apsivercia aukstyn kojom ir piriot savo nesamones toliau..uzburtas ratas , kuri galiu sustabdyti tik as viena..

Tai, tu ne televizoriu kitam kambary ziurek, ir lauk jo, o iseik su draugem, ar viena kur kavos atsigerti, po miesta siaip pavaikscioti. Kai jus esat vienoj erdvej, ta itampa tave kamuoja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(myyylda @ 2012 03 05, 17:41)
zinosiu, kad meluoja, bet bandysiu tiketi, nes to noriu..vaje vaje kaip ismokti jo nesiklausyti...  unsure.gif

Jei jau Jums pasakė, kad myli kitą.... doh.gif Jums pačiai geriausia išeitis būtų nutraukti bet kokius santykius su juo bent kuriam laikui. Ne dėl to, kad jis susiprastų ką prarandąs, bet Jums kad truputį akys atsivertų. Na ir tyčiojas diedas iš šeimos savo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 03 06, 14:26)
Na ir tyčiojas diedas iš šeimos savo blink.gif

ziauriai..ir atrodo seima, dukryte, sventas reikalas, o kas vyksta..kas dedas..jam nesvarbu, kad mudvi kenciam, jam svarbiau jo reikalai, jo troskimai, mes aukos kazkokios, kurios turime pasitenkinti, kad jis yra salia, kad grizta i namus verysad.gif del skyrybu sako svajok. yra butas, paskola. na zodziu jau man atrodo padetis be iseities...
Atsakyti
QUOTE(myyylda @ 2012 03 06, 13:12)
ziauriai..ir atrodo seima, dukryte, sventas reikalas, o kas vyksta..kas dedas..jam nesvarbu, kad mudvi kenciam, jam svarbiau jo reikalai, jo troskimai, mes aukos kazkokios, kurios turime pasitenkinti, kad jis yra salia, kad grizta i namus  verysad.gif  del skyrybu sako svajok. yra butas, paskola. na zodziu jau man atrodo padetis be iseities...

Myyylda, jis jusu aukom nepadare, cia jus is saves bandot auka lipdyt 4u.gif Bandot sau iteigti, kad be jo nebus gyvenimo, kad niekas kitas taip nemyles, kad jums jo reikia... Nei velnio. Vienas, kas 0jums padetu, tai atgauti tikejima, pasitikejima savimi, grizkite pas drauges, iseikite kur kavos ar kokteiliuko, neturite draugiu - susiraskite kad ir cia pat SM, yra tam skirtu temu. Susiraskite koki malonu hobi, kiek imanoma maziau bukite namie, vyrui palikite vaikus - ir jam bus gera pamoka, kad sedeti su vaikais namuose nera nieko veikimas, ir jus jo akyse prazysit, pamatys jus kitomis spalvomis, kaip save mylinca, uzsemusia moteri, o svarbiausia, pati imsite i save ziureti kitomis akimis. Nes dabar i save ziurite kaip i auka. Gana jau, meskit ta aukos vaidmeni velniop ir iseikit pasizmoneti. Nepulkit skirtis, bet atgauti savo gyvenima labai praverstu. O tada jau tikrai matysit ka daryt ir savo sprendimais neabejosit. Laikykites 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos!
Nebezinau ka bedaryti... mano istorija tokia, kad gyvenu su vyru, kuris mane zemina, izeidyneja, keikia, jei tik kas nepatinka "i snuki siulo", viska ka bedaryciau (namu ruosos darbai, valgio darymas, isejimas su vaikuciu pasivaikscioti, sioks toks darbelis namie is sono) ivardijama kaip nieko nedarymas. Turime suneli 7 men. dabar esu motinystes atostogose. Jis yra paskutinis tinginys, jei tik pasakau, kad eik ieskokis darbo, atgal pasakoma - "eik pati ir ieskokis". Ne viena karta pasake,kad eiciau is motinystes atostogu darba susirasti, kad jis nori namie buti ir "ale vaiku rupintis"... vienu zodziu tinginiu tinginys. Itarimas man kyla, kad yra ir kita susirades. Siandieninis jo pasakymas "tu man atsibodai, susirenki daiktus ir nch.. is namu eini"..tik problema ta, kad jei jis man taip lengvai vaika atiduotu - jau buciau isejusi, bet jis grasina, kad man vaiko niekada neatiduos, kad turi pazistamus advokatus, kad is manes atims, jis eina vienoje imoneje direktoriaus pareigas, bet pajamos nedideles. Mane stabdo tik tai, kad gal is tikruju yra galimybe jam is manes atimti vaika, nes juk as dabar is motinystes pasalpos gyvenu... butas pirktas iki vedybu jo vardu per banka (paskola yra)... nebezinau ka daryti? Baime vaika prarasti, o as tikrai to neisgyvenciau, nes jis man vienintelis dziaugsmas siame gyvenime.Ir kur dar reiketu gyventi, juk pasalpa nedidele...vienu zodziu kazkoks kosmaras... zinau tik ta, kad su tuo gyvuliu negyvensiu, nes mintyse kai i ji ziuriu sakau "nekenciu taves, nekenciu...", bet aisku cia viskas laiko klausimas.
Atsakyti
editita, man iskilo klausimas. Ar jis pries jusu vestuves toks pats buvo?
Atsakyti
Pacioje pradzioje buvo gerietis, saldus, meilus, demesingas, bet laikui begant isryskejo tokios savybes, o po vaiko gimimo tai isvis... suprantama, kad kai gimsta vaikutis to demesio siek tiek maziau gaudavo, bet jis to nesupranta, turi taip pat kaip tarnaite aplink ji sokineti, nesvarbu ar nusivariusi nuo koju esi ar ne, tik drisk pasakyti, kad esi pavargusi ar pan. iskart priekaistai ka tokio veikei, kad pavargai? suda mali ir pan.... yra narcizas, egoistas ir pan.... tik aplink jo asi sukasi pasaulis... vienu zodziu padetis be iseities... reikia trupucio laiko, kad galeciau ant koju atsistoti, ieskau kokios tai veiklos, kad finansine padeti pataisyti, buti nepriklausomai, o tada nebijociau iseiti tiksliai zinodama, kad vaiko jis neatims.
Atsakyti
anos maciau cia knygas el. pastu siuntete apie moteris kurios per stipriai myli, gal dar kas turite ir gletumete atsiusti? 4u.gif
Atsakyti