Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvės su Alžyriečiais,VI tema.

Kokia nauda iš tų talkų čia?? Vienas-du patvarkys, o dešimtys kaip mėtė taip ir mėtys.. beviltiškas reikalas doh.gif patvarkau vis, kai pyktis suima, ir kaskart sau pažadu, kad daugiau aš jų šiukšlių neberinksiu.. jiems patiems gi visai to nereikia, bet va praeina kiek laiko ir vėl einu "grybauti" doh.gif bent, tikiuosi, mano vaikai supras, kad aplinka turi būt švari..

Namuko link judame, ale viskas "inshallah" taip sakant, kas su arabais pagyvenęs - supras ką tai reiškia lotuliukas.gif

O pilvukas juda ir banguoja, kad ir pana bus ale tokia spardukė doh.gif Aja tiek nesispardė g.gif jau 32- savaitė baigias, laikas lekia taip greitai ax.gif

Nicox, kaip jumi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belatrikse: 23 lapkričio 2011 - 18:26
QUOTE(Belatrikse @ 2011 11 23, 18:25)

O pilvukas juda ir banguoja, kad ir pana bus ale tokia spardukė  doh.gif Aja tiek nesispardė  g.gif jau 32- savaitė baigias, laikas lekia taip greitai  ax.gif

Nicox, kaip jumi?

Man antras irgi daug daugiau spardes nei dukra. O dabar tai gana ramus mazius - auga gerai, man tik keista, kad jau nemazai svorio priaugo. dukra mano visai nevalgiuke nuo pat gimimo buvo, vos po pora simtu gramu kas menesi priaugindavom. O sitas tai drakoniukas - tik duok, zandai pucias, rubai per siules traska tongue.gif O siaip tai antra vaika auginti yra kaifas - maziau streso, viskas taip naturaliai ir ramiai...
Atsakyti
drinks_cheers.gif
tikrai taip, su antru jau žinai ką ir kaip daryt. Labai patiko toks palyginimas: pirmam vaikui nukritusį čiulptuką bėgi virint, antram tik nuplauni, o trečiam jau tik nupurtai lotuliukas.gif
Aja nuo pirmo mėnesio priaugdavo po 1-1,5kg, jin man pusės metų jau 13kg svėrė blink.gif pradėjus vaikščiot numetė iki 11 ir taip po truputį po truputį iki 14 priaugo per paskutinius metus doh.gif iš atsargų žmogus gyvena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belatrikse @ 2011 11 24, 19:04)

tikrai taip, su antru jau žinai ką ir kaip daryt. Labai patiko toks palyginimas: pirmam vaikui nukritusį čiulptuką bėgi virint, antram tik nuplauni, o trečiam jau tik nupurtai  lotuliukas.gif

Aja nuo pirmo mėnesio priaugdavo po 1-1,5kg, jin man pusės metų jau 13kg svėrė  blink.gif pradėjus vaikščiot numetė iki 11 ir taip po truputį po truputį iki 14 priaugo per paskutinius metus  doh.gif iš atsargų žmogus gyvena  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebuvau girdejus tokio palyginimo, bet jis tikrai labai tikslus thumbup.gif As su pirma buvau stresuota del kiekvienos smulkmenos, prisiskaicius visko daug, plius prisiklausius is aplinkos ir stradalinau del kiekvienos smulkmenos... O dabar viska darau pagal save - pagrindus turiu ir svarbiausius dalykus zinau ir leidziu vaikui augt paciam pagal savo ritma...

Oho kokia Aja sunki buvo, ant dietos nesodino? Musu pazystamu vaikas 5 men sveria 10 kg, tai prancuzu gydytojai ant dietos vargsiuka bando sodint, kas man atrodo totali nesamone, nes kol vaikas nevaiksto nereikia per daug del svorio kabinetis. mano Eva 6 men svere 6 kg (gime 3 kg)... Tuo tarpu Hariukas jau dabar 5.5 kg sveria tongue.gif
Atsakyti
Kokios dar dietos kūdikėliams blink.gif blink.gif juolab, kad iki 6mėn. tik mamos pieną gauna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Belatrikse @ 2011 11 25, 21:07)
Kokios dar dietos kūdikėliams  blink.gif  blink.gif juolab, kad iki 6mėn. tik mamos pieną gauna  blink.gif

nezinau kaip cia elgiamasi, kai vaikuciai tik mamos pienuka geria. Logiskai mastant tikrai neturetu kabinetis. Mano minetas draugu leliukas geria misinukus ir tikrai daugiau nei norma, bet tai kaip klykianciam vaikui, kuris akivaizdziai alkanas neduot valgyt? siaip jiems gydytojai patare ivedinet jau morkytes, bulvytes, zodziu maziau misinuko - daugiau darzoviu... Va tokia ir dieta rolleyes.gif
Atsakyti
Arabkos nuo keturių mėnesių jogurtukus su sutrupintais sausainiais kūdikiams kiša smile.gif
Atsakyti
Vakar nuotykis toks buvo lotuliukas.gif

Vyro pusbrolis susikure nauja skype ir is kompiuterines paskambino. Nu vienu zodziu jie snekejos ilgai ir t.t.
Po valandos ateina zinute is to skypo:
Hi g.gif
Vyrui sakau tikrai cia ne tavo pusbrolis.
Atrasau : Hello
Jis: Who are u?
As: No who are you?
Jis: Me John Diks biggrin.gif
As: Where are u from?
Jis: Ireland lotuliukas.gif and you?
As: Algeria bigsmile.gif
Jis: Are you muslim?
As: Yes
Jis: Thats good. But your name is not algerian
As: My name is MOHAMED lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Is karto dingo bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu tokį klausimėlį ax.gif Kaip alžyriečiai žiūri į europietę su 3 vaikais? g.gif Nu priskreto vienas toks, aš jam aiškinu, kad esu ištekėjusi ir turiu 3 vaikus, o jis man savo dūdelę gieda, kad jis apie tai negalvoja, kad aš esu jo širdis, meilė ir taip toliau doh.gif Aš jam sakau, kad mes negalime būti kartu, o jis, man toliau suokia, kad mes galime būti draugais, o vėliau gal net ir artimai bendrauti doh.gif Aš jam aiškinu, kad tai neįmanoma, kad aš būsiu ištekėjusi visą savo likusį gyvenimą, o jis man vėl: "Niekada nesakyk niekada" doh.gif Nu ką man su juo daryti? unsure.gif Šiaip jis yra iš FR, tik šiuo metu dirba Alžyre, bent taip jis man sako unsure.gif Turi ES pilietybę, tai kad kažkokios naudos iš manęs ieškotų nemanau g.gif Ar galit man padėti? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
Siguliukai reikejo pletoti pokalbi biggrin.gif
rasute na kazi ar koks normalus vyras tiek priskrestu prie istekejusios moters... alzyrieciu nuomone apie europietes... hmmmm... ir dar istekejusia.. ka cia ir besakyt... biggrin.gif
as vakar grizau is Alzyro.. teko pabuvot poliklinikoj, merijoj ir dar keliose institucijose... pakraupus esu.. Belatrikse isduok paslapti kaip tu ten isgyveni, is kur tiek kantrybes susidurus su alzyrieciu darbu? smile.gif net vardo ir pavardes nesugeba normaliai uzrasyt... na bet alhamdulillah, kad viskas pagaliau pasibaige smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasute.m @ 2011 12 02, 23:29)
Sveikos 4u.gif
Turiu tokį klausimėlį ax.gif Kaip alžyriečiai žiūri į europietę su 3 vaikais? g.gif Nu priskreto vienas toks, aš jam aiškinu, kad esu ištekėjusi ir turiu 3 vaikus, o jis man savo dūdelę gieda, kad jis apie tai negalvoja, kad aš esu jo širdis, meilė ir taip toliau doh.gif Aš jam sakau, kad mes negalime būti kartu, o jis, man toliau suokia, kad mes galime būti draugais, o vėliau gal net ir artimai bendrauti doh.gif  Aš jam aiškinu, kad tai neįmanoma, kad aš būsiu ištekėjusi visą savo likusį gyvenimą, o jis man vėl: "Niekada nesakyk niekada" doh.gif Nu ką man su juo daryti? unsure.gif Šiaip jis yra iš FR, tik šiuo metu dirba Alžyre, bent taip jis man sako unsure.gif Turi ES pilietybę, tai kad kažkokios naudos iš manęs ieškotų nemanau g.gif Ar galit man padėti? blush2.gif  ax.gif

Nepastebejau tavo posto rolleyes.gif
O tai tu ir esi istekejusi ar ne?
As tai toki prielipa siusciau kuo toliau biggrin.gif

Amilah gal susituoket bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,
Amilah, tai gal sveikinti reikia bigsmile.gif
ir pakraupink mus apie ju merijas, poliklinikas ir pan mirksiukas.gif
Atsakyti