Na, verdama aliejuje - rieboka, bet man labai patiko rūgštelė viduje, tik recepte kaip ir nieko rūgštaus nededama gal jin ten rūgdama rūgšti pasidaro
Kadangi man labai įdomu arabiškos šalys ir t.t tai paskaitau Jūsų temą. Įdomu ir čia gražiai bendraujat Sėkmės
QUOTE(jovy @ 2011 11 09, 22:54)
Kadangi man labai įdomu arabiškos šalys ir t.t tai paskaitau Jūsų temą. Įdomu ir čia gražiai bendraujat Sėkmės
Sveika prisijungus prie musu
Kas gi paskatino susidomejima arabiskomis salimis?
O as siandiena viename forume prisiziurejau graziu foto is Alzyro.
O kitur, liudnu ,nelaimingu meiliu su arabais
QUOTE(Berit @ 2011 11 10, 01:39)
Sveika prisijungus prie musu
Tiesiog kažkaip tai nepažinta/neatrasta/nežinoma tad ir domina
Kur čia apie nelaimingas meiles prisiskaitei?
QUOTE(jovy @ 2011 11 10, 01:28)
Tiesiog kažkaip tai nepažinta/neatrasta/nežinoma tad ir domina
Neprisiskaiciau ,prisiziurejau internete NUO ..IKI laidoje.
QUOTE(Berit @ 2011 11 10, 11:19)
Neprisiskaiciau ,prisiziurejau internete NUO ..IKI laidoje.
va va, taip if formuojasi zmoniu nuomone apie absoliuciai visus arabus.... nors viena karta galetu parodyt kokia grazia istorija...
oj negaliu kaip pyktis sueme
QUOTE(Amilah @ 2011 11 14, 21:40)
va va, taip if formuojasi zmoniu nuomone apie absoliuciai visus arabus.... nors viena karta galetu parodyt kokia grazia istorija...
Zinau mergaites,bet jus gi nenorite viesinti savo gyvenimu.
Kas protingi ,zino ,kad yra ir normaliu arabu ,geru ir besirupinanciu savo moterimis.
Bet cia tai ziauru ,kai vaika atima pas uosviene isveza ,o tu nieko negali padaryti .
Kaip gi maziukas gali buti be mamos ir taip jau 2 metai .
QUOTE(Amilah @ 2011 11 14, 21:40)
matai, kad parodyt grazia istorija reiktu surast tokia seima, kuri noretu viesint savo gyvenima... O ar kuri is musu to noretu? As nea nes Lt net ir parodzius grazu reportaza vis tiek bus tukstanciai komentaru apie tai, kaip ateityje bus pagrobti vaikai ir parvestos dar 5 zmonos. Zodziu, as tai visiskai jau nereaguoju i ziniasklaidoj rodomas istorijas....
O del vaiku nepasidalinimo tai cia jau atskira tema... Turiu savo griezta nuomone ta tema - nei mama, nei tetis neturi teises neleist vaikams bendraut su vienu is ju... nesvarbu kokia tautybe ar religija bebutu...
As tikrai nenoriu su niekuo pyktis ,bet gyvenimas rodo savo.
As reguoju ,ypac kai grobiami vaikai. Tik degradave zmones taip gali elgtis.
Lietuvoje bent veikia istatymas.Taciau Lietuvos istatymai neveikia uz jos ribu ir kaip tada elgtis mamytems netekusioms savo vaiku.
Nereiketu uzsimergti nei preis badaujancius vaikus nei pries grobimus.
Dauguma zmoniu graziai ir laimingai gyvena ir mes tai zinome.
Bet nereikia tyleti kai yra smurtas pries moteri ir vaiku grobimas.
Teise jums palikti mano posta ar ne bet deja ir vel liudna istorija .
Aciu Dievui pasibaige gerai.
http://www.lrytas.lt...0...-globÄ .htm
Lietuvoje bent veikia istatymas.Taciau Lietuvos istatymai neveikia uz jos ribu ir kaip tada elgtis mamytems netekusioms savo vaiku.
Nereiketu uzsimergti nei preis badaujancius vaikus nei pries grobimus.
Dauguma zmoniu graziai ir laimingai gyvena ir mes tai zinome.
Bet nereikia tyleti kai yra smurtas pries moteri ir vaiku grobimas.
Teise jums palikti mano posta ar ne bet deja ir vel liudna istorija .
Aciu Dievui pasibaige gerai.
http://www.lrytas.lt...0...-globÄ .htm
QUOTE(Berit @ 2011 11 15, 11:12)
As tikrai nenoriu su niekuo pyktis ,bet gyvenimas rodo savo.
Lietuvoje bent veikia istatymas.
Lietuvoje bent veikia istatymas.
gal ne taip mane supratai - i vaiko atskirima nuo vieno is tevu as irgi reaguoju ir netgi labai jautriai, gi pati turiu du mazius be kuriu gyvenimo neisivaizduoju. Bet deja pacioj artimiausioj aplinkoj turiu atveju, kai mamos neleidzia teciams matytis su savo vaikais, juos issiveza toli. Ir jokie LT istatymai, deja, neveikia, nors kalbama apie lietuviu poras... bet Lt mama yra 'kazkas svento', o va vaiko gyvenime norintis dalyvautis ir ji matyti tevas retai kam idomus...
Mano nuomone, abu ex sutuoktinius reiktu bausti jei vienas is ju neleidzia kitam matytis su vaiku, ar skleidzia koki smeizta apie mama/teti... nu negali vaikas tapti ginklu santykiu aiskinimosi plotmej.
Sveikos, moteraites,
Su praejusia svente - Eid Mabruk, atsiprasau, kad velai.
Belatrikse, na tik kvietini tegavome, bet sesuo, kuri gavo ji, kepe kelissyk duona vartodama nekvietinius miltus, tai paciu kvieciu rauge mazai buvo belike kuomet jis pasieke mane. Nezinau ar suprantamai parasiau.
Grizom penktadieni namo, aciu Dievui kosmaras baigesi. Dabartine nuotaika - nebenoriu i Alzyra! Nepatinka!
Su praejusia svente - Eid Mabruk, atsiprasau, kad velai.
Belatrikse, na tik kvietini tegavome, bet sesuo, kuri gavo ji, kepe kelissyk duona vartodama nekvietinius miltus, tai paciu kvieciu rauge mazai buvo belike kuomet jis pasieke mane. Nezinau ar suprantamai parasiau.
Grizom penktadieni namo, aciu Dievui kosmaras baigesi. Dabartine nuotaika - nebenoriu i Alzyra! Nepatinka!
QUOTE(UmmMaryam @ 2011 11 15, 14:28)
sveikos,
UmmMaryam, kas jums ten alzyre nutiko?