sakyčiau, ne trokšta, bet tik tiek išgali
tikriausiai inžinierium patapt lengviausia
Nesinervuok
Ne iš piršto laužtas posakis "nepūsk arabų"![]()
![]()
Papildyta:
O ašai šiandie priraugiau alyvuogių įvairiuose marinatuose pabandymuibūtinai pakankamai citrinos ir druskos, o papildomai česnakai, svogūnai, paprika
anyta ir morkas deda, čili, lauro lapus (nelabai suvokiu kam, jei marinato nepavirini
) svajoju dar apie garstyčias, ale arabiškas biznis neturi laiko ribų
Kalba,tai supratau,kad prancuzu turbut ,juk nemanau ,kad atvaziuoja merginos jau vietiniu dialektu kalbancios?
Na taip ,jei turi ta pasaukima,kad gali sedeti namuose tai gerai.
![]()
As is prigimties, matyt ,man laukais lekti ,t.y. reikia zmoniu ,judesio ,kazka daryti ,na zodziu dirbti.Sunkoka man butu ten.Nepratusi as nuo diedo priklausyti.
As suprantu ,kad ten ne Europa,tai jau tiketis kokiu is valdzio paramu, beviltiska?
Vat ir dar to skaiciaus vaiku gausaus seimose ,as nesuprantu.
Vakar čia buvo nepriklausomybės diena, na ir prie mūsų kaimo, kelyje Vilnius-Kaunas, tiksliau, Alžyras-Biskra primėtyta akmenų, ir degančių šakų
linksminasi jie šitaip
Aha sake draugelis ,t.y.giresi,del sventes.
Tiesa sake siandiena avi pirks,tik nezinau ,lyg sekmadieni sves kazkokia tai aid el adha? Nesupratau su kuo ji valgoma?![]()
O as tai dariau pagal tavo recepta aviena,tik ne orkaiteje baigiau kepti ,bet grill ,ant lauziuko.Valgyti galima.Siaip kas megsta ,tai tikrai sake skanus receptas , ACIU,bet man ,tai dar ilgai pratintis prie avienos.Na vadinasi Alzyre badu nemirciau,bet jau svorio tai gerai numesciau.
man atrodo cia kazkas kaip musu Kaledos
sake man MB...
Labutis visoms !
ZIURIU LELIUKU JAU TURIM , DIDELIAUSI SVEIKINIMAI !!!!! Sveikateles jums abiems !![]()
![]()
![]()
![]()
labai mazai laiko kazkaip beleika forumuose dalyvauti ... dar klaviatura sugedus buvo ,arbatos paragavo , kas antra raide neveiketai is vis nustojus bendraut buvau
![]()
Labukas .
Ramios jus tokios,turbut vaikuciai prie pc neprileidzia?
Ar aviu uzsipirkote?
Ir kaip sveciamos tos ,,kaledos,, ?