Bus proga pries vyrui atvarant pasiruosti ir buti geriausiame "stovyje" pataupysit pinigeliu truputi ir galesit biskeli pavazinet, vyrui aprodysi kas kur kada ir kaip
mes su vyru buvom londone. labai jam patiko vaje vaje nors ir as "nebrokiju" londono super geroj vietoj viesbuti pasirinkom, beveik visur peskom suvaiksciojom
mes su vyru buvom londone. labai jam patiko vaje vaje nors ir as "nebrokiju" londono super geroj vietoj viesbuti pasirinkom, beveik visur peskom suvaiksciojom
Sveikos!!!ar dar yra cia bendraujanciu?? atsitiktinai narsiau po interneta ir aptikau, kad yra toks forumas! as istekejau alzyre praeita vasara ir dabar esu cia! su vyru galvojame vykti i europa ir noreciau, kad gal galetumet patarti nuo ko pradeti, kokie sunkumai ir popierizmai musu laukia bei kuri ambasada darytu viza?labai busiu dekinga uz atsakymus ir patarimus! aciu
Sveika prisijungus
o kur jūs gyvenate?
o kur jūs gyvenate?
O mes netoli Biskros
Labas rytas
taip seniai lankiausi cia, galvojau kad gal jau ir nebera temutes, kazkaip akys neuzkliudavo, nerasdavau.
atrodo, kad daugeja lietuviu, kurios ir gyvena Alzyre - man atrodote, kaip didvyres , as Europoje gyvendama svetimoje salyje daznai galvoju, kad emigracija sunkiau nei pries tai isivaizdavau, kita kalba, iprociai, viskas kitaip kitaip kitaip, nelengva. jauciuosi kaip zmogu, kuris turi is naujo pradeti mokintis vaikscioti - nueiti i kirpykla - didziulis zingsnis, nuejau pati i siuvykla - baisiai savim didziuojuos
o Alzyre dar ir kita religija, ne tik kita kalba bet ir rasmenys kitokie, na isvis kitas pasaulis...
alio alio, sveikos
as irgi jau cia koki simtmeti nesilankiau Belatrikse kaip tu laikais? kaip vaikiukai? kaip Alzyras? Su kitom daugiau maziau susirasom FB
nicollle kaip tau gyvenasi Alzyre? O ko i ta EU? Gyvent, dirbt? Ar konkreciai kokia sali nusiziurejot as i LT? O as vis api Alzyra pagalvoju... Nieko gero toj EU.. Nzn man gal cia jau stogas vaziuoja nuo kasdienybes, rutinos... Reikia kazka keist
as irgi jau cia koki simtmeti nesilankiau Belatrikse kaip tu laikais? kaip vaikiukai? kaip Alzyras? Su kitom daugiau maziau susirasom FB
nicollle kaip tau gyvenasi Alzyre? O ko i ta EU? Gyvent, dirbt? Ar konkreciai kokia sali nusiziurejot as i LT? O as vis api Alzyra pagalvoju... Nieko gero toj EU.. Nzn man gal cia jau stogas vaziuoja nuo kasdienybes, rutinos... Reikia kazka keist
Sveikos!
Esu visiska naujoke, ir matau kad senai kas jau CIA bekalbejo- bet noriu pasiklausineti gal kad zino Kokia tvarka yra vezantis vaika I alzyra ? Mano mergyte turi savo Tevo pavarde, o as esu susituokusi su alzyrieciu ir gyvenam Londone bet nori skrist I alzyra atostogu . Ambasadoje sake kad reikia Tevo, gyvenancio lt leidimo, paso kopijos..
Ar Kam Teko susidurt Ar bent girdet apie tai?
Esu visiska naujoke, ir matau kad senai kas jau CIA bekalbejo- bet noriu pasiklausineti gal kad zino Kokia tvarka yra vezantis vaika I alzyra ? Mano mergyte turi savo Tevo pavarde, o as esu susituokusi su alzyrieciu ir gyvenam Londone bet nori skrist I alzyra atostogu . Ambasadoje sake kad reikia Tevo, gyvenancio lt leidimo, paso kopijos..
Ar Kam Teko susidurt Ar bent girdet apie tai?