Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvės su Alžyriečiais,VI tema.

QUOTE(lidija22 @ 2012 02 11, 22:14)
civiline santuoka darysim cia, pirmadieni is karto eisim i register centre appointmento gauti wub.gif

neleisi vyreliui net "koju apsilt", taip viskas staigiai thumbup.gif na kaip ten bebutu, linkiu, kad viskas lengvai pavyktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amilah @ 2012 02 11, 22:15)
neleisi vyreliui net "koju apsilt", taip viskas staigiai thumbup.gif  na kaip ten bebutu, linkiu, kad viskas lengvai pavyktu 4u.gif

kad nespetu persigalvoti, jeigu kas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama00 @ 2012 02 11, 06:08)
berit man atrodo tada geriau ir pasiklausk to mylimo vyro apie viska ir skleisk ikimstas mintis jam o ne tom kurios tikrai daugiau zino uz tave 4u.gif tik va man klausimas nesuprantu kuris cia tavo mylimas vyras lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kaip pati sakei tu tik bendrauji,o cia dauguma gyvena.. sorry bet man atrodo tavo cadra tau uzspaude smegenis 4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu taip mergaites, griebiu jauti uz ragu, kad pasibaisejes uk neapsigreztu ir negriztu atgal i alzyra lotuliukas.gif
Atsakyti
Telydi jus taika ir ramybė,

Belatrikse, nuoširdžiausi sveikinimai Linutės gimimo proga wub.gif Aukit ir stiprėkit, Dievui leidus.
Atsakyti
sveikos,
na, po ilgu nervu ir daugybes skambuciu i alzyro ambasada londone, pagaliau atgavau savo pasa su viza bigsmile.gif
bet del skambuciu, tai jau net juokinga nebuvo... ten prisiskambinti sunku, o kai prisiskambini, ju megstamiausias posakis 'paskambink rytoj arba veliau' doh.gif
sia savaite MB skambino ryte, tai susikoliojo, nes jam liepe paskambinti po pietu doh.gif o pasas tipo vis dar paraso laukia, jau visa menesi... doh.gif tai as po pietu skambinau... ir ka, man sako, paskambink rytoj is ryto doh.gif sakau, MB jau ryte skambino... tai net nesivyle moteriske, kad nepavyko manim atsikratyti... galiausiai priverciau ja patikrinti, kokia situacija... ieskojo ieskojo... spellinau savo varda kokius 5 kartus... klause, kokios salies pasas, kokiu vardu pasas (nu gi mano doh.gif ), galiausiai rado... ir net pati nustebo, nes viza jau buvo padaryta... sakau, tai kada atsiusit... tai vel apstulbo, tipo ar as susimokejau doh.gif nu nusisaut... sakau, aisku, kad sumokejau, o pati negaliu atskristi paso pasiimti, nes be paso negaliu skraidyti ax.gif nu zodziu... pasibendravom, pasikoliojom, pasipykom, ir gale ji man vistiek liepe rytoj paskambinti doh.gif
na, o kai ant rytojaus paskambinau vel nauja istorija biggrin.gif paskambinkit veliau, mergina pietauja, duokit nr ji jums perskambins blink.gif jo jo... sakau, mes is airijos... nu jo sako, tada neskambins.... teko jai paciai klausimus atsakineti biggrin.gif
neveltui MB nemegsta su savo ambasada bendrauti doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
oi juozuke, ten su ta ambasada niekas nemegsta bendrauti, nes visiems visada tas pats buna... jie ten nori dirbti kaip alzyre-sedi kavute geria, per diena viena popieriu pakelia ir jiems tai buna didziausias darbas... doh.gif taip ir isivaizduoju kaip jie ten vieni kitiems skundziasi kaip sunku dirbti tokiomis salygomis, kai nuolat skambina ir klausia kur pasa dingo lotuliukas.gif na bet svarbiausia kad atgavai thumbup.gif tai kada skrendi? bigsmile.gif
beje, ziuriu forumas visai numire g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lidija22: 26 vasario 2012 - 13:05
sveikos,
mes per velyku atostogas skrendam ant vestuviu ax.gif
Atsakyti
oi kaip faina, bus jau silta ten, o dar vestuves, is vis gerai laika praleisit thumbup.gif tai jau grizusi pasipasakok kaip ten viskas buvo bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
butinai ax.gif
Atsakyti
palaikot forumo gyvybe 4u.gif
Juozuke, geros keliones 4u.gif as apie ta ambasada ner ko pridurt, kosmaras kazkoks... dar gerai kad pasako kada paskambint, kad pasakytu kada vel paskambint biggrin.gif o man tai budavo kad sako "palauk" ir padeda rageli doh.gif biggrin.gif labai noreciau kad daugiau netektu susidurti, bet manau neisvengiama bus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amilah: 06 kovo 2012 - 23:16
Amilah, ar TB gavo viza? kada atskrenda?
Atsakyti