sveikos,
na, po ilgu nervu ir daugybes skambuciu i alzyro ambasada londone, pagaliau atgavau savo pasa su viza
bet del skambuciu, tai jau net juokinga nebuvo... ten prisiskambinti sunku, o kai prisiskambini, ju megstamiausias posakis 'paskambink rytoj arba veliau'
sia savaite MB skambino ryte, tai susikoliojo, nes jam liepe paskambinti po pietu
o pasas tipo vis dar paraso laukia, jau visa menesi...
tai as po pietu skambinau... ir ka, man sako, paskambink rytoj is ryto
sakau, MB jau ryte skambino... tai net nesivyle moteriske, kad nepavyko manim atsikratyti... galiausiai priverciau ja patikrinti, kokia situacija... ieskojo ieskojo... spellinau savo varda kokius 5 kartus... klause, kokios salies pasas, kokiu vardu pasas (nu gi mano
), galiausiai rado... ir net pati nustebo, nes viza jau buvo padaryta... sakau, tai kada atsiusit... tai vel apstulbo, tipo ar as susimokejau
nu nusisaut... sakau, aisku, kad sumokejau, o pati negaliu atskristi paso pasiimti, nes be paso negaliu skraidyti
nu zodziu... pasibendravom, pasikoliojom, pasipykom, ir gale ji man vistiek liepe rytoj paskambinti
na, o kai ant rytojaus paskambinau vel nauja istorija
paskambinkit veliau, mergina pietauja, duokit nr ji jums perskambins
jo jo... sakau, mes is airijos... nu jo sako, tada neskambins.... teko jai paciai klausimus atsakineti
neveltui MB nemegsta su savo ambasada bendrauti