Mano brangiosios ,jus fomumo pacios nejuokinkit.
Gal visdelto lai mes naujokes liekam cia ,o jus uzdarame burelyje pasilikite.
Beja tai niekas neatsake ,kodel kabyle - nekencia arabu.
Taigi kad pas kabylie platesnis poziuris i gyvenima,ir savo zmonoms,kaip jums arabai, cadru ant galvos neuzdeda .
Beja buvo pokalbis ir sesuo jo pasakojo ,kad labai megsta ziureti dokumentika apie viena krikscioni .Ir aplamai mergina domisi krikscionybe.
Beja as vedusi ,o mes labai graziai su juo ir toliau bendaujame,nes is meiles man , santykiai peraugo i draugyste.
Vertinti ji kitaip pradejau,todel ir poziuris pasikeite.
Bet kur man cia jums aiskinti.
Dabar galite uzsipulti mane ,o siaube - vedusi o su alzyrieciais bazarina
Ir ka? Noriu ir bazarinu ,islindau as is akmens amziaus anksciau nei kas kitas.
Indre.indre sugrizk ir visos kitos ,jei kam nepatinka lai nebendauja,kiekvienas turi savo nuomone ir gali issakyti.Kiekvienas gyvena gyvenima kaip nori ,ir ne jums patarimus dalinti.
Beja info pilnai galima internete rasti ir mulimo vyro pasiklausti ,bei instituciju.
Forumas lieka forumas
Viena bobute pasake
Berit apie ta neapykanta tarp arabu ir kabyle tai nusisnekejai. Tau taviskis kazka sumakalavo, kad geresnis uz kitus pasirodytu ir tiek. MB is kabylie, esu ten buvus kelis kartus ir pazistu visa 'kaima' tu kabylieciu, nu bet tokio absurdisko paaiskinimo negirdejau. o beje su hidjabu laaabai daug kabyle zmonu maciau ir pazistu
Zodziu viskas, seku Polijanos ir Siguliuko pedomis ir nykstu is sitos temos!
Zodziu viskas, seku Polijanos ir Siguliuko pedomis ir nykstu is sitos temos!
QUOTE(Berit @ 2012 02 09, 18:35)
Taigi kad pas kabylie platesnis poziuris i gyvenima,ir savo zmonoms,kaip jums arabai, cadru ant galvos neuzdeda .
Tai jos apsimuturiavusios cadrom ir burkom ?
Sveikos merginos
Priplepejot nemazai, reiks atsigriebt kokia dienele ir viska perskaityt prisedus
norejau tik pasisakyti, kad mano vyras (oficialiai pries visokias instancijas tik suzadetinis) gavo viza, tad tos, kurios galvoja ar galvotu apie vyru (suzadetiniu) issikvietima i europa neklausykit patarinejanciu, jog tai tik pinigu ir laiko svaistymas, juolab, kad viza tai nemokama bent jau i uk o kryziaus kelius eiti ir bandyti alzyre susituokt civilskai tai tikrai ne tik laiko pinigu bet ir nervu kainuoja
Priplepejot nemazai, reiks atsigriebt kokia dienele ir viska perskaityt prisedus
norejau tik pasisakyti, kad mano vyras (oficialiai pries visokias instancijas tik suzadetinis) gavo viza, tad tos, kurios galvoja ar galvotu apie vyru (suzadetiniu) issikvietima i europa neklausykit patarinejanciu, jog tai tik pinigu ir laiko svaistymas, juolab, kad viza tai nemokama bent jau i uk o kryziaus kelius eiti ir bandyti alzyre susituokt civilskai tai tikrai ne tik laiko pinigu bet ir nervu kainuoja
QUOTE(lidija22 @ 2012 02 10, 22:37)
Sveikos merginos
Lidija, geriau neskaityk.. net nesivargink, cia daug nesamoniu prirasyta.. prilindo bakteriju ir priterse foruma
( )* 100
Amilah per velu.... geriau buciau tavo patarima anksciau uzmacius...
turiu pora klausimu- kas cia tokio jei pakeiciama religija? niekas niekieno nevercia keisti, tai nemanau kad reiktu daryti is to tragedija, kad kazkas pakeite religija ir nepasveikino su kaledom, nuo to nemirstama. ir kitas klausimas- kuria cia jau is musu arabai cadrom uzdangste? ir ar paklausete tu "uzdangstytuju" asmeniskai kodel jos uzdangstytos? kazkaip ziuriu virsta diskusijos i rasistiskus pasisakymus... kaip sakant kam islamas ar arabai neaiskus tai gal nereiktu stereotipiskai "varyti" o geriau pasidometi kas kur kada ir kaip ir tada savo nuomone destyti...
Amilah per velu.... geriau buciau tavo patarima anksciau uzmacius...
turiu pora klausimu- kas cia tokio jei pakeiciama religija? niekas niekieno nevercia keisti, tai nemanau kad reiktu daryti is to tragedija, kad kazkas pakeite religija ir nepasveikino su kaledom, nuo to nemirstama. ir kitas klausimas- kuria cia jau is musu arabai cadrom uzdangste? ir ar paklausete tu "uzdangstytuju" asmeniskai kodel jos uzdangstytos? kazkaip ziuriu virsta diskusijos i rasistiskus pasisakymus... kaip sakant kam islamas ar arabai neaiskus tai gal nereiktu stereotipiskai "varyti" o geriau pasidometi kas kur kada ir kaip ir tada savo nuomone destyti...
QUOTE(lidija22 @ 2012 02 10, 21:37)
sveikos,
Lidija, gerai pasiseke. kokios visos jis prase, per EU Treaty Rights, kad nemokamai gavosi? tai gal ir tuoksites, kai atskris
berit man atrodo tada geriau ir pasiklausk to mylimo vyro apie viska ir skleisk ikimstas mintis jam o ne tom kurios tikrai daugiau zino uz tave tik va man klausimas nesuprantu kuris cia tavo mylimas vyras kaip pati sakei tu tik bendrauji,o cia dauguma gyvena.. sorry bet man atrodo tavo cadra tau uzspaude smegenis
QUOTE(juozuke @ 2012 02 10, 22:38)
sveikos,
Lidija, gerai pasiseke. kokios visos jis prase, per EU Treaty Rights, kad nemokamai gavosi? tai gal ir tuoksites, kai atskris
Prase per uk home office, nemokamai, todel, kad as europiete, o ne uk piliete. jei buciau uk piliete, butu reikeje moketi 900 svaru
Beje, prisiskaiciau cia visokiu barniu, tai is galvos isgaravo visai pasveikinti naujaja mamyte nors gal truputi velokai, bet stiprybes, kantrybes ir sveikatos jums
Nemanau, kad cia susidares senbuviu ratelis taip , kad naujokes butu nepageidaujamos. priklauso nuo to kaip zmogus atejes pasisako. Mane asmeniskai izeidzia tokie pasakymai kaip kad kabylie platesnis poziuris i gyvenima nei arabu ir savo moteru neuzdangsto cadrom. as asmeniskai niekada nepleksnosiu draugiskai per peti tokiam zmogui, ir isizeisciau uz toki pasakyma net jei tai butu senbuvo, net jei tai butu moteriske sukurusi sita skyreli. Naujokes visada priimamos ir niekada nebuvo atstumiamos (as pati buvau naujoke cia), bet reikia ziureti ka ir kaip sakai. negerai kai ateinama tik isjuokti, susibarti ar apdrabstyti kazka purvais vien del to kad kazkieno nuomone kazkurioje vietoje nesutampa.
Papildyta:
QUOTE(indre.indre @ 2012 02 10, 16:05)
Tai jos apsimuturiavusios cadrom ir burkom ?
O jei mes ir "apsimuturiavusios" cadrom ir burkom ar nuo to patampam prastesnem?
QUOTE(lidija22 @ 2012 02 11, 08:42)
Papildyta:
O jei mes ir "apsimuturiavusios" cadrom ir burkom ar nuo to patampam prastesnem?
Niekas nesako prastesnes. Kaip zmogus parase taip ir paklausiau
sveikos,
beje, indre.indre, mes taipo ir neisgordom, kokie rysiai tave sieja su alzyrieciais ar tu cia tik siaip pasipykti atejai
Papildyta:
beje, kas liecia vaikus, tai alzyras nera pasirases ten kakzokiu sutarciu su kitom salim, tai jei tevas sugalvoja vaikus pasiimti sau i alzyra, mama nelabai ka gali padaryti yra daug seimu kur tetis pvz alzyrietis, o mama prancuze. vaikai gyvena pas teva alzyre, tai mama gali atvaziuoti pasimatyti su vaikais, bet issivesti ju negali bent jau as taip esu nemazai skaicius ir girdejus. bet man rodos, dabar biski istatymai yra keiciami.
taigi, ka norejau pasakyti, viskas priklauso nuo situacijos, sutuoktinio ir pan.
PVZ MB yra pasakes, net jei jis ir sugalvotu is manes pasiimti vaikus ir issivezti i alzyra, as juos atgauciau jau kita diena per jo tevus as ten mylimiausia marti
siaip jei seimoje viskas ok tarp vyro ir zmonos, niekas tu vaiku neima ir neatimineja
na, bet kokiu atveju, linkiu, kad niekam netektu viso to patirti
beje, indre.indre, mes taipo ir neisgordom, kokie rysiai tave sieja su alzyrieciais ar tu cia tik siaip pasipykti atejai
Papildyta:
beje, kas liecia vaikus, tai alzyras nera pasirases ten kakzokiu sutarciu su kitom salim, tai jei tevas sugalvoja vaikus pasiimti sau i alzyra, mama nelabai ka gali padaryti yra daug seimu kur tetis pvz alzyrietis, o mama prancuze. vaikai gyvena pas teva alzyre, tai mama gali atvaziuoti pasimatyti su vaikais, bet issivesti ju negali bent jau as taip esu nemazai skaicius ir girdejus. bet man rodos, dabar biski istatymai yra keiciami.
taigi, ka norejau pasakyti, viskas priklauso nuo situacijos, sutuoktinio ir pan.
PVZ MB yra pasakes, net jei jis ir sugalvotu is manes pasiimti vaikus ir issivezti i alzyra, as juos atgauciau jau kita diena per jo tevus as ten mylimiausia marti
siaip jei seimoje viskas ok tarp vyro ir zmonos, niekas tu vaiku neima ir neatimineja
na, bet kokiu atveju, linkiu, kad niekam netektu viso to patirti
QUOTE(indre.indre @ 2012 02 11, 11:24)
Niekas nesako prastesnes. Kaip zmogus parase taip ir paklausiau
labas, man alzyre neteko matyti ne vienos su jokia cadra, taip kad nzn kas buvo turima omeny, turbut tik siaip buvo norima izeisti arabus ir kabyli pavaizduot kaip angelelius
kas del vaiku grobimu tai yra visko- priklauso nuozmogaus grobs ar negrobs tuos vaikus. o grobia ne tik arabai jei kas bent kiek domisi pasauliu tai zino ta. as asmeniskai nevaziuociau i vyro sali jei man pradetu kilti itarimas kad kazkas negerai su juo pradeda darytis, kad lyg kazka slepia ar pan. as ir tikiuosi kad cia niekam neteks tokiu dalyku patirti
beje juozuke, vyras prase fiance vizos, bet kai nunese priduoti dokus jam pasake kad neteisinga application uzpilde, ir liepe kita pildyt, tai jo viza dabar vadinasi family member to join lidija -------. civiline santuoka darysim cia, pirmadieni is karto eisim i register centre appointmento gauti