Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvės su Alžyriečiais,VI tema.

QUOTE(siguliukas17 @ 2012 02 07, 20:32)
Del manes tai ju man net nereikia  blush2.gif
Uztenka kur susipazinau  bigsmile.gif ir kur SM nereikia norint bendrauti toliau irnesakyk.gif

Naujokes cia nepageidaujamos blush2.gif Tai nors patyletum... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(indre.indre @ 2012 02 08, 13:52)

nu kas per isvedziojimai? doh.gif juk cia viesas forumas, jei tik yra noras jungtis, tai tik prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indre.indre @ 2012 02 08, 13:52)

O ko man tyleti? Savo nuomene issakau nail.gif: Jei nepatinka, nelysk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2012 02 08, 16:08)
O ko man tyleti? Savo nuomene issakau nail.gif: Jei nepatinka, nelysk  4u.gif

Žiežula 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ale, žiū, pilnatis jus čia veikia 4u.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ale, žiū, pilnatis jus čia veikia ar kas g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indre.indre @ 2012 02 08, 16:53)

cia tavo zodziu laisve ir tas pats draugiskumas lotuliukas.gif pritarciau tam- jei neturi ka pasakyti patylek ir nejauk ramybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(,2012 02 07, 20:32)
Del manes tai ju man net nereikia  blush2.gif
Uztenka kur susipazinau  bigsmile.gif ir kur SM nereikia norint bendrauti toliau irnesakyk.gif

QUOTE(Amilah @ 2012 02 08, 15:32)
nu kas per isvedziojimai? doh.gif  juk cia viesas forumas, jei tik yra noras jungtis, tai tik prasom 4u.gif

QUOTE(Belatrikse @ 2012 02 08, 19:33)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ale, žiū, pilnatis jus čia veikia  4u.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ale, žiū, pilnatis jus čia veikia ar kas  g.gif  4u.gif

Siaip tai ir as taip supratau ,kad susidare senbuviu ratelis ir kiekviena naujoke, pries isreiksdama nuomone turi labai pasverti ,ka pasakyti.
Malonu ,kad taip susidraugavote ,bet gal tada jei jums nereikia naujokiu ,tai yra vienai ypatingai ,uzdarom ta foruma,ir lai jus bendraukite tarp pusavi. Galima ir kitokia tema sukurti. mirksiukas.gif As cia pasliulyma tik darau.
As nebenoriu kartotis ,bet vat vel prisiminiau i mano posta atsakyma ,apie apendicita.Niekur neskaiciau ,kad nesant jo problemai ,ji ispjauna visiems. Bet cia tarp kitko.
Dar keista ,as prie naujokiu, nes tik bendrauju su kabylie 1.5 metu.Keisciausia buvo tai ,kad jis pirmas pasveikino mane su SV . Kaledomis,o is jusu - forume - to nesulaukiame. g.gif
Ir kaip mes greitai pakeiteme tikejima. biggrin.gif
Alzyrieciai link katalikybes ,lietuves link Alacho lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Belatrikse sveikinimai susilaukus mazyles 4u.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(indre.indre @ 2012 02 08, 16:53)

Atspejai mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Berit @ 2012 02 08, 21:51)
Siaip tai ir as taip supratau ,kad susidare senbuviu ratelis  ir kiekviena naujoke, pries isreiksdama nuomone turi labai pasverti ,ka pasakyti.
Malonu ,kad taip susidraugavote ,bet gal tada jei jums nereikia naujokiu ,tai yra vienai ypatingai ,uzdarom ta foruma,ir lai jus bendraukite tarp pusavi. Galima ir kitokia tema sukurti. mirksiukas.gif As cia pasliulyma tik darau.
As nebenoriu kartotis ,bet vat vel prisiminiau i mano posta atsakyma ,apie apendicita.Niekur neskaiciau ,kad nesant jo problemai ,ji ispjauna visiems. Bet cia tarp kitko.
Dar keista ,as prie naujokiu, nes tik bendrauju su kabylie 1.5 metu.Keisciausia buvo tai ,kad jis pirmas pasveikino mane su SV . Kaledomis,o is jusu - forume - to nesulaukiame. g.gif
Ir kaip mes greitai pakeiteme tikejima. biggrin.gif
Alzyrieciai link katalikybes ,lietuves link Alacho  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu tu jau mums atleisk kad mes taves nepasveikinom su Kaledom doh.gif doh.gif matai pacios nesvenciam tai ir tave pamirsom lotuliukas.gif

Taip yra susibures senbuviu burelis, bet kai mes norim tai susirasom asmeniskai, forumu tam nereikia 4u.gif

Sekmes visoms 4u.gif neturiu ka cia daugiau pasakyti 4u.gif
Atsakyti
merginos, kas cia dabar.... taip graziai vyko bendravimas jau keleta metu, o dabar doh.gif
ir visos naujokes cia buvo priimamos siltai ir maloniai, as pati buvau viena is ju blush2.gif
taigi, visos susitaikom ir toliau graziai bendraujam 4u.gif

berit, atsiprasau, kad nepasveikinau su kaledom, bet kaip ir siguliukas, mes nesvenciam, tai ir kitu nepasveikinam blush2.gif as net saviskiu nepasveikinau, ir niekas neuzpyko 4u.gif na, o TB kad jau merginasi, tai su visom sventem ir sveikina biggrin.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj negaliu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
forumas kazkokiu virusu prisigaude....
Berit prajuokinai su tom kaledom thumbup.gif lotuliukas.gif na tas kabyle is tavo pasakojimu tai jau aiskus tipelis, tai ner ko stebetis, kad sveikina net su kaledom biggrin.gif ar dar nera sakes, kad jei turetum su juo vaiku, tai galetum ir baznycioj krikstyt? lotuliukas.gif pasakos...

as kaip ir juozuke, ne per seniausiai buvau najoke ir visiskai zalia... mane cia labai graziai prieme 4u.gif gavau daug informacijos is mergaiciu ir vis dar gaunu, aciu jums uz tai 4u.gif
puse puslapiu jau belike ir neaisku ar kas besukurs naujus namucius ax.gif Berit, tavo geras pasiulymas buvo kurt nauja temele, taip kad, jei nori pasityciot kas i ka tiki ar pasiguost, kad mes tokios nedraugiskos nes nepasveikinom su kaledom, tai pirmyn 4u.gif tos, kurios nori graziai bendraut, dalintis info, patirtim, visada bus maloniai priimtos 4u.gif tikiuosi temele uzbaigsim be pykciu ir tusciu pasisakymu 4u.gif
Atsakyti
esu nauja,daznai nepasireiskiu cia ,galbut net gi tik tada kaip man reikia info,bet nei viena nepriekaistavo,nepasake blogo zodzio,buvau priimta siltai juolabiau visada i pateikta klausima ar dvejone gaudavau atsakyma,visoms 4u.gif turetumet naujokes dziaugtis,jei ne sios senbuves tai jus nei viena negautumet atsakymu,patarimu ir pan..is gero nezinot prie ko dar prisikabinti doh.gif o jei kazkam truksta kitos temos tai pacios susikurkit susiburkit ir problema isspresta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenuorama00: 09 vasario 2012 - 15:13