Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvės su Alžyriečiais,VI tema.

QUOTE(sorena1 @ 2012 02 06, 15:56)
Belatrikse, negi manai kad tai buvo man malonu. Aš kalbėjau apie labai skirtingus dalykus vienu metu. Ir sunku nutylėti, kai komentuoja ne apie tai, ką aš turėjau galvoje tai sakydama. Negi aš kalta, kad nesupratot manęs???? Jei taip manai, atsiprašau. Bet aš pirma nepuoliau nei vienos, ir neįžeidinėjau. Bet neatsuku ir kito skruosto......
      Sveikatos ir ištvermės tau ir tavo dukrytei.

Didziausi sveikinimai Belatriske sulaukus mazo stebukliuko wub.gif 4u.gif
Topiniu pasisakymu cia ne vienas pas ja o ir galo nesimato lotuliukas.gif
Atsakyti
Noriu padėkoti Nicox, nes tu esi išmintinga ir šilta. Amilah, spėju esi labiau praktiška, bet geras žmogus irgi. Siguliukas esi griežta ir teisinga... Daugelio žinutės yra maloniai nuteikiančios. Ačiū toms kurios nepriėmėt mano pasisakymų asmeniškai. Kaip ir visur yra nuostabių žmonių ir ne .... Linkiu jums visoms tiesiog gero gyvenimo. Aš dar nepriėjusi iki tokio etapo, kur jūs visos esat. Man dar reikia nuversti kalnus kol aš galėsiu taip jaustis kaip jūs. Aš jus suprantu net ir kodėl jūs manęs nesupratot ar klaidingai supratot, gal tikrai aš nemokėjau tiksliai to pasakyti ką norėjau. Nes visada mintims pritrūkstu taiklių žodžių.
Kad aš jūsų nenervinčiau daugiau, ir nekelčiau blogų emocijų, paprasčiausiai aš palieku šį forumą.
Viską visada dariau viena, ir taip geriausiai sekėsi. Taigi eisiu ir toliau savo keliu.
O jums sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belatrikse @ 2012 02 06, 14:28)
sausio 27 gimė dukrytė  wub.gif

kuo nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif Kaip pati jauties? Kaip Aja i sesute reaguoja? Kaip mazyle, ar ramus vaikutis?

Merginos, kaip ten bebutu, visos skirtingos esam, su skirtingom nuomonem, patirtim, nusistatymais, bet gal pabandom graziau tarpusavyje bendraut, a? Nes zinot, kas nors uzejes cia i foruma greiciau neigiama nuomone susidarys apie lietuvaites su alzyrieciais, nei apie pacius alzyriecius. Tolerancijos merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nicox @ 2012 02 06, 16:59)
kuo nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif  Kaip pati jauties? Kaip Aja i sesute reaguoja? Kaip mazyle, ar ramus vaikutis?

Ačiū, mergaitės, už sveikinimus ax.gif Jaučiuosi puikiai, visas procesas ėjosi greičiau nei pirmą kartą, niekur neplyšau ax.gif Vaikutis, ačiū Dievuliui, sveikas ir ramus. Aja, mano gerutė, labai myli sesutę, padeda man wub.gif

QUOTE(nicox @ 2012 02 06, 16:59)
Merginos, kaip ten bebutu, visos skirtingos esam, su skirtingom nuomonem, patirtim, nusistatymais, bet gal pabandom graziau tarpusavyje bendraut, a? Nes zinot, kas nors uzejes cia i foruma greiciau neigiama nuomone susidarys apie lietuvaites su alzyrieciais, nei apie pacius alzyriecius. Tolerancijos merginos 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Belatrikse skubu ir as su sveikinimais 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dziaugiuos, kad gimdymas lengvai praejo, leliukas sveikutis, taip ir toliau thumbup.gif

Sorena sekmes pradedant sekanti etapa 4u.gif jei priimi koki svarbu sprendima, tai priimk rimtai be jokiu itarinejimu ir zvilgciojimu atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
belatrikse sveikinimai:4u: 4u.gif .. mirksiukas.gif
Atsakyti
Baisu cia pas jus merginos, stai tau ir zodzio laisve, kai zmogus nuomuone isreiske tai ji reik sutrypti ,kotais visai cia nedraugiskos.
Atsakyti
sveikos mamytės,
gal kuri esat sukūrusi šeimą su alžyriečiu, norėčiau paimti interviu tema dėl lietuviškų tradicijų išlaikymo savo bakalauriniam darbui? blink.gif

Pagelbėkit, jei nesunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indre.indre @ 2012 02 07, 16:22)
Baisu cia pas jus merginos, stai tau ir zodzio laisve, kai zmogus nuomuone isreiske tai ji  reik sutrypti ,kotais visai cia nedraugiskos.

nu kur jau baisu unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amilah @ 2012 02 07, 20:23)
nu kur jau baisu unsure.gif  biggrin.gif

Nekreipk demesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akwarelea @ 2012 02 07, 19:19)
Pagelbėkit, jei nesunku  4u.gif

Atleisk, asmeniskai as niekuom negaliu padet blush2.gif sekmes rasant darba 4u.gif
Papildyta:
Siguliuk 4u.gif biggrin.gif
manau naujokiu tikrai nesulauksim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amilah: 07 vasario 2012 - 20:25
QUOTE(Amilah @ 2012 02 07, 20:27)
Siguliuk 4u.gif  biggrin.gif
manau naujokiu tikrai nesulauksim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Del manes tai ju man net nereikia blush2.gif
Uztenka kur susipazinau bigsmile.gif ir kur SM nereikia norint bendrauti toliau irnesakyk.gif
Atsakyti