Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvės su Alžyriečiais,VI tema.

Amilah ech susinepatoginau net blush2.gif
aha, zinau, kad Alzyre ziemuze atejo biggrin.gif Pas mus jau antra diena kaip zada sniega, bet vis ziurim nosis sukisusios pro langa su dukra, o nei vieno debeselio danguj nera unsure.gif

QUOTE(sorena1 @ 2012 02 04, 19:03)
Nicox, ačiū už supratimą, ir netgi už nesupratimą. Tiesiog kartais reikia tai pačiam išgyventi, kad suprasti. Daug pati galvojau apie tai, kad jeigu paliksiu nepasitikėjimui vietos mūsų santykiuose, tai gali pradėti griauti.

as suprantu, kad praeitis kisa koja... Suprantu tavo abejones. Kazkuria prasme greiciausiai cia daugelis is musu tas abejones ir baimes pradzioj santykiu isgyvenom, juk visgi nauja kultura, kalba, religija... Viskas nauja, daug klausimu - kaip tu sakai sirdis ir protas pjaunas... bet as tau patariu, kad jei jau nusprendei, kad nori buti su tuo zmogum, tai pasileisk pasroviui ramia sirdim, o jau kaip bus ateityje, tai vienas Dievulis tezino... 4u.gif
Atsakyti
Amilah, tą ir darau, bet pasakyti kur kas lengviau nei save nugalėti. Aš jau seniai sau sakiau, mesk tai iš galvos, imk iš gyvenimo viską, ką jis tau duoda. Gal atėjo metas saldžioms piliulėms. Ar gali patikėti, nebegaliu patikėti, kad galiu būti laiminga. O visi aplinkiniai visada sakė, kad aš labai stipri. Ir pati taip maniau, bet pasirodo, kad kol įsivaizdavau, kad manęs niekas nepalauš, sieloje palūžau. Ir dabar dar priversiu kitą kentėt už tai. KOKIA AŠ BLOGA
Norint būti tikrai sąžininga, reikia pradėti nuo savo vidaus. Teisingai, reikia atsikratyti baimių. drinks_cheers.gif

Atsakyti
sveikos,
Belatrikse, kaip tau sekasi? gal jau leliuka supuoji wub.gif
(matau, kad skaitai ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juozuke: 04 vasario 2012 - 19:35
QUOTE(kamileeem @ 2012 02 04, 19:16)
O as manyciau,kad ne cia jin pataike, Lietuvio vaikinuko jei reikia,ir gyventu sau ramiai be rizikos,itarinejimu ar kazkokiu negeru minciu...na bet ne man cia aiskint ko jei reikia,pati turetu gerai zinot 4u.gif
Papasakosiu trumpai savo istorija. Turejau vyra Prancuza,bet vat gavosi taip,kad teko issiskirti,nes ir nukentejau nuo jo truputuka,bet vat sutikusi savo Alzyrieti ir pazinusi ji ne minties nebuvo tokios,kad bijot jo,gyvent rizikuot ar panasiai,jei zmogu pazysti kokios dar baimes gali buti...Plius mano lelius kaip savo priima,labai myli ir tausoja kaip sakant 4u.gif  smile.gif Aplinkiniai ir draugai stebisi,kad taip db viskas ok mums.
Mes Nicox Bordeux mieste laikomes:) greit bus 2 metukai kaip mes cia smile.gif Kaip faina netoli pacios sostines gyvent, o vat mum toloka iki jos verysad.gif

Ačiū, bet gal lietuvius kitoms paliksiu. Buvau jau nusprendusi mėgautis gyvenimu viena, po santuokos su lietuviu.
Na kai paskaitau tavo komentarus, tai suprantu, kad jau sergu kažkokia "....fobija."
Kad ir labai pikta persona esi, bet vist tiek ačiū už tą istoriją. rolleyes.gif
Atsakyti

Tau cia saule ne vienas piktas jau pasirode,tai nieko naujo kaip ir neisgirdau :DKovoji,kovoji cia su savo mintim,baimem,galu gale rizikom ir niekaip nebaigi,negi taip sunku imti pagaliau ir apsispresti ko is tikruju tau reikia...Neviena protinga mamyte tau simtus patarimu dave...Sakai stipri esi,jei tikrai tokia esi ir neprazusi 4u.gif Visos manau esam turejusios kazkokiu sunkumu jei ne vienur tai kitur,bet kazkaip stipri tikrai budama nesiguodziu man tas blogai ar anas...Kaip pati kazkada minejai saunu,kad zmones nuteikia pozityviai...o db paskaicius tik depresuot galima pradet verysad.gif Neisgalvok vel pasakaiciu db jau su fobijom...issakytos mintys jau buvo pries tai ka galvoju...Tai gal jau ir gana...
Atsakyti
Aišku, kad nepražūsiu. Niekada nepražuvau.
Bet man neklijuokit, ne mano minčių, aš turiu gintis nuo to, ko aš net nesakiau. Ir aš nei ant vienos nepuoliau, nenoriu murgdytis ne savo purve. ATSIBODO.
Jei su kažkuo pasidalinau savo mintimis atverdama sielą, nebūtina prilipdyti tai prie purvinos uodegos, kuri atsirado naudojant metodą "sugedęs telefonas".

Jeigu aš norėčiau prisiknisti, aš galėjau net ir prie tavęs. Tyčiojiesi, kad aš apie bendrus žmogiškus bruožus pasakiau "žinoma čia nėra alžyrietiški ..." nes vieną vyruką iš ten težinau????? O tu iš ten jau turėjai 10???? Jeigu norėčiau galėčiau tampyti nervus iki išprotėjimo, bet neturiu tokio tikslo.
Taigi palieku ramybėje, nes nemėgstu konfliktuoti. 4u.gif
Atsakyti

Nemegsti konfliktuoti bet jau su ne viena cia ardaisi,ir baigt negali,rasiau gal jau gana o tu vel...Iki siol buvo malonu ir miela visu mamyciu skaityt,o nuo taves tik depresija man nesa,soriukas 4u.gif O pazystu asmeniskai net 3 seimynas Prancuzuose ir visas laimingai gyvenancias.Moterys lb laimingos uz Alzyrieciu vyruku istekejusias ir laimingai vaikucius auginancias.Jos ir karts nuo karto paskaitineja kaip cia mamytems sekasi,viena is ju ir pakraupus truputi tavo mintim...nu bet ka ash zinau,galiu pasakyt tik tiek soriuka uz tavo minciu kaitalioniu nesupratinguma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos leiskit priminti kad ne nuo tautybes priklauso, o nuo pacio zmogaus mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Siguliukas pataikei į viduriuką, kad ir kaip smalsu buvo kažką išgirsti, bet juk niekas negali žinoti ar garantuoti už kitą žmogų, kad ir iš kur jis būtų. Teks pasikliauti nuojauta.
Atsakyti
QUOTE(juozuke @ 2012 02 04, 19:34)
Belatrikse, kaip tau sekasi? gal jau leliuka supuoji  wub.gif

sausio 27 gimė dukrytė wub.gif

QUOTE(sorena1 @ 2012 02 05, 00:39)
...nes nemėgstu konfliktuoti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif topinis pasisakymas po visko, kas jau prirašyta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belatrikse @ 2012 02 06, 13:28)
sausio 27 gimė dukrytė  wub.gif

belatrikse, didziausi sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Belatrikse, negi manai kad tai buvo man malonu. Aš kalbėjau apie labai skirtingus dalykus vienu metu. Ir sunku nutylėti, kai komentuoja ne apie tai, ką aš turėjau galvoje tai sakydama. Negi aš kalta, kad nesupratot manęs???? Jei taip manai, atsiprašau. Bet aš pirma nepuoliau nei vienos, ir neįžeidinėjau. Bet neatsuku ir kito skruosto......
Sveikatos ir ištvermės tau ir tavo dukrytei.
Atsakyti