Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvės su Alžyriečiais,VI tema.

QUOTE(kamileeem @ 2012 02 02, 23:41)
gal yra kartais kuri skris in Alzyra 5 menesi? 4u.gif

as planuoju 6 menesi,bet vel dar neaisku nes del savo atostogu atsakymo negavus,gali buti ir 5 ir 6 ir 7 pradzioj ax.gif
Atsakyti

sveikos,

tai bent naujokiu padave, tik gaila, kad kazkaip labai jau agresyviai kai kurios nusiteikusios....

sorena, klausei apie gerus alzyrieciu bruozus, bet kad kiekvienas skirtingai ta geri supranta - svarbiausia jausti, kad tai tavo zmogus. Man MB patinka, nes yra totalus seimos zmogus, nes mane motyvuoja judet tik i prieki (augindama jau antra leliu baigineju ir antras studijas su dideliu palaikymu is vyro puses), nes jis yra saziningas ir teisingas - tiek sau, tiek kitiems ir t.t. ir pan.... Bet nemanau, kad tai alzyrietiski bruozai, tiesiog radau savo antra pusele, kuri, deja, gyveno ne LT o toli toli....

QUOTE(Berit @ 2012 02 02, 23:47)

Kas dievo duota ,telieka .

niuuu apendicitas irgi Dievo duotas, bet kazkaip lengviau gyvent kai jis ispjautas ax.gif 4u.gif

QUOTE(siguliukas17 @ 2012 02 03, 10:06)

Merginos prasau baigti pykcius  4u.gif ne kazkuriai butent sakau, o VISOMS  4u.gif

Vot atejo Siguliukas ir padare tvarka. Kaip jum ten LT, dar nesustiro vaikas tavo? Pas mus apie -8, bet vajeij kaip salta, vakar kambariuose langus apklijavau lipnia juosta, kad vejas nepustu per tarpus - zodziu, kaip senais gerais laikas LT ax.gif

QUOTE(kamileeem @ 2012 02 03, 16:27)
Na o gyvenu kolkas ten pat Prancuzijoje Juozuliuk.

niu va pagaliau kazkas is 'mano' krasto... mes irgi Prancuzijoj bazuojames bigsmile.gif
Atsakyti
Na kas liecia mano nuomone sati tik gina savo vyra,nes jaucia,kad jis geras zmogutis ir jauciasi laiminga...kaip sena papuga pasikartosiu tikrai nekisa jie visu moteru i sliures biggrin.gif Visame kame yra seimoj pasitikejimas vienas kitu...Vat Nicox ir geras pavyzdis,gera vyruka turi,antras leliukas o studijas baigineja,nu saunuole mamyte thumbup.gif o kuriam mieste Nicox gyvenate,ilgai jau Prancuzuos?
Vat cia socialines pasalpos bent padorios, draugo sesuo su dviem leliais gyvena ir pinigeliu niekuomet netruksta,o lt padoro darbelio neturint sunku... verysad.gif
Atsakyti
NICOX, ačiū už atsakymą. Tiesiog bijau patikėti, kad ir mano žmogus taip toli buvo, ir vis kažkokia baimė, kad negali būti tiesa, Na tiesiog turiu karčios gyvenimo patirties ir galvoju, gal aš tik įsivaizduoju kad viskas gražu. Jau išbandžiau visus patikrinimo būdus, kokius tik sugalvojau ir nieko blogo aš iš jo nesulaukiu. Tūkstančiui variantų pasirengiau psichologiškai ir bijau, kad nebūtų 1001-ojo.
Žinoma tavo išvardinti bruožai nėra alžyrietiški, bet kad ir iš ten būna labai sąžiningų tas paguodė. Ir šiaip labai malonu girdėti, kad atsiliepi taip gražiai. Laimingi žmonės pozityviai nuteikia kitus. AČIŪ. Sėkmės tau visur!!!!! 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
Siguliukas, kaip jums ten LT sekasi?
Nicox, pas mus nakti jau irgi -6 buna, bet dienom dar isyla iki +5. tai dar kenciam mirksiukas.gif bet MB man kazkaip neleidzia langu klijuoti pagal lietuviskus metodus, jis man vis aiskina, kad cia ventiliacija, ir taip turi buti biggrin.gif o as jam, kad man taip salta biggrin.gif stai kas buna, kai susitinka vienas is siltu krastu, vienas is saltu lotuliukas.gif bet daugiau del viso kitko sutariam thumbup.gif
o i alzyra as jau vaziuosiu 7ta karta blush2.gif tai ten jau labai daug kas apziureta ir pamatyta blush2.gif nes kaskart MB vis kur nuvezdavo aprodyti. Ypac pirmais kartais menesiui nuvaziave tik ir keliaudavom po visa jo sali thumbup.gif
Atsakyti

Žinoma tavo išvardinti bruožai nėra alžyrietiški, bet kad ir iš ten būna labai sąžiningų tas paguodė. Ir šiaip labai malonu girdėti, kad atsiliepi taip gražiai. Laimingi žmonės pozityviai nuteikia kitus. AČIŪ. Sėkmės tau visur!!!!! 4u.gif
[/quote]

Alzyre ne sykio nebuvusi,viena vyruka tepazinojus is tos salies teigi zinoma biggrin.gif
Saulyt su visa derama pagarba pirma aplankyk sali o poto snekek 4u.gif negi sunku nuteikt ir tau pozityviai kaip Nicox thumbup.gif Baik klausinetis kas ka sako,pats geriausias isitikinimas butu tau tos salies aplankymas 4u.gif o ir paskaicius savo komentarus po keliones manau butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juozuke @ 2012 02 03, 00:38)
Amilah, nepavydek  4u.gif  visai neperseniausiai ir tu pati skraidei i alzyra po kelis kartus metuose  mirksiukas.gif  ir dar pro lietuva  biggrin.gif dabar musu eile  blush2.gif
mes jau pora metu alzyre nebuve  blush2.gif tai musu ten baisiai visi pasiilge  wub.gif
na, o bilietai i alzyra is airijos yra mazdaug 400-600EUR i abu galus. cia priklauso kokios avialinijos ir per kur skrendama.

Tai kad nesu skridus is LT ax.gif turejau skrist, bet gavos taip, kad vietoj Alzyro grizau i Airija doh.gif pora kartu skridau su Lufhansa, man lb patiko.. ir kaina normali, ir lektuvai, ir aptarnavimas, ir valgyt lektuve duoda thumbup.gif o kainavo apie 450eur i abu galus.
kamileeem, sveika prisijungus 4u.gif ir sveikinu su vestuvem mirksiukas.gif 4u.gif tikiuosi viskas eisis sklandziai 4u.gif
Atsakyti

Aciuka Amilah labeliausiai :* Jo laukiu, nesulaukiu tos musu ceremonijos kada pagaliau seimyna patapsim wub.gif smile.gif Visokeriopos sekmes ir jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kamileeem @ 2012 02 03, 19:25)
o kuriam mieste Nicox gyvenate,ilgai jau Prancuzuos?

mes netoli Paryziaus, priemiestyje. Geguze bus 5 metai kai as jau cia, nors pries tai tris metus irgi tarp LT ir FR blaskemes:)
o tu kur isikurus? Matau, kad parase rodo, jog vaikuciu turi, ar jie irgi FR? Kaip jiems sekas?

QUOTE(sorena1 @ 2012 02 03, 21:31)
NICOX, ačiū už atsakymą. Tiesiog bijau patikėti, kad ir mano žmogus taip toli buvo, ir vis  kažkokia baimė, kad negali būti tiesa, Na tiesiog turiu karčios gyvenimo patirties ir galvoju, gal aš tik įsivaizduoju kad viskas gražu.

ir suprantu tave, ir ne... Aisku, kad skaudi patirtis vercia daug itariau ziuret i naujus santykius, bet ar nebijai, kad gyvendama baimej (jog vel nepasiseks) ir itarimuose negalesi megautis pilnaverciais santykiais. Labai gerai, kad domiesi viskuo, kas susije su Alzyru, ju kultura - tai sveikintina. Bet jei jau viduj nusprendei, kad rizikuosi, tai pamirsk visas baimes ir dziaukis kiekviena akimirka bei neuzkisk savo minciu apmastymais 'ka darysi jeigu'.... 4u.gif

QUOTE(juozuke @ 2012 02 03, 21:41)

Nicox, pas mus nakti jau irgi -6 buna, bet dienom dar isyla iki +5. tai dar kenciam  mirksiukas.gif bet MB man kazkaip neleidzia langu klijuoti pagal lietuviskus metodus, jis man vis aiskina, kad cia ventiliacija, ir taip turi buti  biggrin.gif

Pas mus tai ziauriai vejai per langus traukdavo, tai uzklijavau, nes visi ant susirgimo ribos jau buvom... vyras vakar Alzyran isskrido, ir ziuriu ten irgi temperatura smarkiai krito, nakti irgi iki -1 atsala... unsure.gif
Atsakyti
Nicox as kaip visada zaviuosi tavo ismintingais ir ramiais pasisakymais 4u.gif beja Alzyre ne tik sala, bet ir sniego nemazai, vyras sake, kad dar siryt snigo, o mes cia siais metais, manau taip ir liksim sniego nemate doh.gif
Papildyta:
QUOTE(nicox @ 2012 02 04, 18:26)
ir suprantu tave, ir ne... Aisku, kad skaudi patirtis vercia daug itariau ziuret i naujus santykius, bet ar nebijai, kad gyvendama baimej (jog vel nepasiseks) ir itarimuose negalesi megautis pilnaverciais santykiais.  Bet jei jau viduj nusprendei, kad rizikuosi, tai pamirsk visas baimes ir dziaukis kiekviena akimirka bei neuzkisk savo minciu apmastymais 'ka darysi jeigu'....  4u.gif

thumbup.gif
visokie itarinejimai labai trugdo santykiams, as taip pat palinkeciau atsikratyti blogu minciu ir itarinejimu, bus daug lengviau 4u.gif
Atsakyti
Nicox, ačiū už supratimą, ir netgi už nesupratimą. Tiesiog kartais reikia tai pačiam išgyventi, kad suprasti. Daug pati galvojau apie tai, kad jeigu paliksiu nepasitikėjimui vietos mūsų santykiuose, tai gali pradėti griauti. Nes aišku, kad čia viskas kyla iš nepasitikėjimo, nors realaus pagrindo tam ir neturiu. Praeitis ir visa patirtis neleidžia lengvai pasinerti ten, kur veda jausmai. Aš pati jaučiu, kad turiu atsikratyti baimės. Širdis kovoja prieš mintis. Ir ta baimė nėra tokia didelė, kad nuolat galvočiau, tiesiog gal tai aplankanti abejonė, ir noriu ja atsikratyti. Jeigu nesuvokčiau, kad tai turiu padaryti, net neieškočiau atsakymų.
Taigi padėkit man nužudyti tas blogas mintis ax.gif
Atsakyti

O as manyciau,kad ne cia jin pataike, Lietuvio vaikinuko jei reikia,ir gyventu sau ramiai be rizikos,itarinejimu ar kazkokiu negeru minciu...na bet ne man cia aiskint ko jei reikia,pati turetu gerai zinot 4u.gif
Papasakosiu trumpai savo istorija. Turejau vyra Prancuza,bet vat gavosi taip,kad teko issiskirti,nes ir nukentejau nuo jo truputuka,bet vat sutikusi savo Alzyrieti ir pazinusi ji ne minties nebuvo tokios,kad bijot jo,gyvent rizikuot ar panasiai,jei zmogu pazysti kokios dar baimes gali buti...Plius mano lelius kaip savo priima,labai myli ir tausoja kaip sakant 4u.gif smile.gif Aplinkiniai ir draugai stebisi,kad taip db viskas ok mums.
Mes Nicox Bordeux mieste laikomes:) greit bus 2 metukai kaip mes cia smile.gif Kaip faina netoli pacios sostines gyvent, o vat mum toloka iki jos verysad.gif
Atsakyti