QUOTE(kamileeem @ 2012 02 03, 19:25)
o kuriam mieste Nicox gyvenate,ilgai jau Prancuzuos?
mes netoli Paryziaus, priemiestyje. Geguze bus 5 metai kai as jau cia, nors pries tai tris metus irgi tarp LT ir FR blaskemes:)
o tu kur isikurus? Matau, kad parase rodo, jog vaikuciu turi, ar jie irgi FR? Kaip jiems sekas?
QUOTE(sorena1 @ 2012 02 03, 21:31)
NICOX, ačiū už atsakymą. Tiesiog bijau patikėti, kad ir mano žmogus taip toli buvo, ir vis kažkokia baimė, kad negali būti tiesa, Na tiesiog turiu karčios gyvenimo patirties ir galvoju, gal aš tik įsivaizduoju kad viskas gražu.
ir suprantu tave, ir ne... Aisku, kad skaudi patirtis vercia daug itariau ziuret i naujus santykius, bet ar nebijai, kad gyvendama baimej (jog vel nepasiseks) ir itarimuose negalesi megautis pilnaverciais santykiais. Labai gerai, kad domiesi viskuo, kas susije su Alzyru, ju kultura - tai sveikintina. Bet jei jau viduj nusprendei, kad rizikuosi, tai pamirsk visas baimes ir dziaukis kiekviena akimirka bei neuzkisk savo minciu apmastymais 'ka darysi jeigu'....
QUOTE(juozuke @ 2012 02 03, 21:41)
Nicox, pas mus nakti jau irgi -6 buna, bet dienom dar isyla iki +5. tai dar kenciam
bet MB man kazkaip neleidzia langu klijuoti pagal lietuviskus metodus, jis man vis aiskina, kad cia ventiliacija, ir taip turi buti
Pas mus tai ziauriai vejai per langus traukdavo, tai uzklijavau, nes visi ant susirgimo ribos jau buvom... vyras vakar Alzyran isskrido, ir ziuriu ten irgi temperatura smarkiai krito, nakti irgi iki -1 atsala...