Sveikos mielos mamytes,naujokiu ziuriu cia kas dien daugeja,tai nusprendziau ir as prie sio forumiuko prisijungti gal ir nepatikesit ,bet viska nuo pradziu perskaiciau,nes viskas lb idomu kas su musu vyrukais susije
o ir temytes cia ziuriu verda kaip reikalas Apie ta apipjaustinejima tai mano nuomone tokia;kad reikia zinot uz ko tekama,tad ir nekils kazka panasaus rasinet apie moteru genitaliju apipjausenas,o vyrams tai manau tkrai nera blogai,pilna informacijos,kad tai figienos reikalas...ir soriuka,kad as cia taip iskart i viska gilintis,bet rimtai darbas-visais laikais puose zmogu,o teket tikrai neverta jei tiek isgalvotos rizikos.
Geguzes menesi skrisiu ir as y vyro gimtine ir ramia sirdim,nes puikiai zinau,kad 5zmonu jis ten neturi gal yra kartais kuri skris in Alzyra 5 menesi?
QUOTE(Amilah @ 2012 02 02, 19:56)
oj nu ir prisiskaiciau
toks vienas pastebejimas apie vyru apipjaustyma... cia toms, kurioms atrodo absurdiska: o ar bent pasidomejot kokiais tikslais tai daroma?????
toks vienas pastebejimas apie vyru apipjaustyma... cia toms, kurioms atrodo absurdiska: o ar bent pasidomejot kokiais tikslais tai daroma?????
Taip pasikaiciau ,taip prisiziurejau ,taip - pakalbejome apie tai su kabylie. Todel ir trigrasi ikisu .
Ne nepritariu tam 100%.
Kas dievo duota ,telieka .
[quote=Satiiii,2012 02 02, 23:03]
Gerai tu cia nardai ...pradzioj rasai,kad nezmoniski paprociai,o jau paskui jo,jo mazdaug cia higienos klausimais faktas,kad higienos ir kaip minejau ju paprocius gerbiu.Painiojiesi cia tik tu,jei bent lasas smegenu pas tave butu pastebetum,kad aplamai rasiau.Jei Alzyrietis vyras ir dirbtu alinanti darba nemanau,kad tai blogai,nes bet koks darbas zmogu puosia...Jei kaip dediesi lb isprususi tai ir vyra is isprususio sluoksnio padoru rastum,ne dejuotum kokia rizika uz ju teket Na zodziu reiskis cia i sveikata Sekmes...
Man tiesiog tavęs gaila
Gerai tu cia nardai ...pradzioj rasai,kad nezmoniski paprociai,o jau paskui jo,jo mazdaug cia higienos klausimais faktas,kad higienos ir kaip minejau ju paprocius gerbiu.Painiojiesi cia tik tu,jei bent lasas smegenu pas tave butu pastebetum,kad aplamai rasiau.Jei Alzyrietis vyras ir dirbtu alinanti darba nemanau,kad tai blogai,nes bet koks darbas zmogu puosia...Jei kaip dediesi lb isprususi tai ir vyra is isprususio sluoksnio padoru rastum,ne dejuotum kokia rizika uz ju teket Na zodziu reiskis cia i sveikata Sekmes...
Man tiesiog tavęs gaila
Kiekviena turim savo nuomones ir visas protingas mintis gerbt reikia, Na ,bet jei tai atliekama,dar karta pasikartosiu manau nera labai jau blogai,daug didesne rizika sumazeja susirgt kokiom ligom. O tu Berit turi vaikuciu?
N o Sorena kazkokiam neapsisprendimu liune, nori vyro Alzyriecio,o pasiruosusi kovot su viskuom,nu idomiai cia
N o Sorena kazkokiam neapsisprendimu liune, nori vyro Alzyriecio,o pasiruosusi kovot su viskuom,nu idomiai cia
QUOTE(kamileeem @ 2012 02 02, 23:41)
Sveikos mielos mamytes,naujokiu ziuriu cia kas dien daugeja,tai nusprendziau ir as prie sio forumiuko prisijungti gal ir nepatikesit ,bet viska nuo pradziu perskaiciau,nes viskas lb idomu kas su musu vyrukais susije
o ir temytes cia ziuriu verda kaip reikalas Apie ta apipjaustinejima tai mano nuomone tokia;kad reikia zinot uz ko tekama,tad ir nekils kazka panasaus rasinet apie moteru genitaliju apipjausenas,o vyrams tai manau tkrai nera blogai,pilna informacijos,kad tai figienos reikalas...ir soriuka,kad as cia taip iskart i viska gilintis,bet rimtai darbas-visais laikais puose zmogu,o teket tikrai neverta jei tiek isgalvotos rizikos.
Geguzes menesi skrisiu ir as y vyro gimtine ir ramia sirdim,nes puikiai zinau,kad 5zmonu jis ten neturi gal yra kartais kuri skris in Alzyra 5 menesi?
O soriukas apie savąjį labai gerai viska zino, ir pasitiki
Nebūkit nuobodžios, negi čia susirenkat tik paplepėti apie vaikų amžių, skraidymo grafikus ten ir atgal. Taigi visos genialiausios mintys gimsta diskusijose.
Apie darbą aš nediskutuoju, čia tik buvo toks išsireiškimas, bet kaip visada konfliktiškoji satiii...... ji ir prie pasisveikinimo prisiknis.
Na jei vedusi tai kaip nepasitikes na tikrai ne vien apie vaiku amziu cia snekama,patikek tikrai laiko cia nesvaisciau ir daug geros informacijos apie dokumentelius gavau,labai daug kas aisku pasidare kur ka daryt reikejo vizai pas branguji gauti,o ir sits geguze kilsiu i Alzyra pasaka moteris kuri sukure si forumiuka,tik svarbiausia ne patinget o susirast info kas naudinga ir domina o ir jei kuri ko klausia tai visad gaus info su malonumu kiek pastebejau Na issireiskimas visai manau ne i tema,geriau jau rimtai apie vaikus kalbetum
Nemanau,kad viska jin is pirsto lauzia,svarbu pagaut ka jin sako,sliure tikrai nepatapsi jei vyra gerbsi,jis atsidekos tau tuo paciu
QUOTE(Amilah @ 2012 02 02, 20:39)
geru kelioniu juozukei ir siguliukui
p.s. abiem jauciu balta pavyda, nes ir ten, ir ten noriu labai labai
p.s. abiem jauciu balta pavyda, nes ir ten, ir ten noriu labai labai
Amilah, nepavydek visai neperseniausiai ir tu pati skraidei i alzyra po kelis kartus metuose ir dar pro lietuva dabar musu eile
mes jau pora metu alzyre nebuve tai musu ten baisiai visi pasiilge
na, o bilietai i alzyra is airijos yra mazdaug 400-600EUR i abu galus. cia priklauso kokios avialinijos ir per kur skrendama.
siguliuk, tikiuosi nesusalot LT
kamileeem, o kur tu gyveni? viza jau gavai i alzyra? Mes skrendam balandzio men.
MB skambinosi i ambasada londone, tai sake, viskas Ok, greit sutvarkys, visi dokumentai ok. bet ten su jais tai visko gali buti.... tai kol neturesiu rankose teisingos vizos, tol as ju kalbom nelabai tikiu
QUOTE(kamileeem @ 2012 02 03, 00:25)
Na jei vedusi tai kaip nepasitikes na tikrai ne vien apie vaiku amziu cia snekama,patikek tikrai laiko cia nesvaisciau ir daug geros informacijos apie dokumentelius gavau,labai daug kas aisku pasidare kur ka daryt reikejo vizai pas branguji gauti,o ir sits geguze kilsiu i Alzyra pasaka moteris kuri sukure si forumiuka,tik svarbiausia ne patinget o susirast info kas naudinga ir domina o ir jei kuri ko klausia tai visad gaus info su malonumu kiek pastebejau Na issireiskimas visai manau ne i tema,geriau jau rimtai apie vaikus kalbetum
Nemanau,kad viska jin is pirsto lauzia,svarbu pagaut ka jin sako,sliure tikrai nepatapsi jei vyra gerbsi,jis atsidekos tau tuo paciu
Na aš jau no liferė pasidariau. Tai tu pirmą kartą skrisi šį pavasarį į Alžyrą??? Jeigu tu šiuo metu Lietuvoje gyveni, tai pasidalink info. Man tas labai aktualu. Aš neištekėjusi dar. Bet aišku aš jį pažįstu ne vien iš interneto. Aš pirmiausiai irgi norėčiau aplankyti jo šeimą. Nors gal jis pirmas atskris į Prancūziją, bet ir man norisi į jo šalį nulėkti.
QUOTE(knapstute @ 2012 02 02, 23:05)
[siguliukas17 . Malonu,kad tau labai patiko. o tu buvai paciam alzyre ar aplink kurnors?
Maniskis is Oran, 500km nuo sostines. Bet irgi didelis miestas su uostu, galima atplaukti ir Prancuzijos, Ispanijos AR Graikijos.
Merginos prasau baigti pykcius ne kazkuriai butent sakau, o VISOMS
Ar tiesa, kad Oranas labai moderniškas miestas???? Man sakė, kad ten visis žmonės panašiai kaip Europoje. Na požiūris tipo kitoks, šiuolaikiškas.
Ar lankeisi kur nors kituose miestuose, kuriuose galėtum pasakyti kad skiriasi labai nuo Orano????
Alžyras yra labai daug kultūrų turinti šalis ir man aiškino, kad kai kurie regijonai labai skirtingi, kaip atrodo, kad būtų kita šalis, ar tai tiesa?
Kaip pavyzdį pasakysiu, tik būk gera ne išsityčiok: vienam krašte sakė, kad maistą šeimoje valgo rankomis, pagal senąją arabų tradiciją. O kitam sako, pimą kartą girdi, ir jie valgo su įrankiais visada kaip visas pasaulis.
Ar lankeisi kur nors kituose miestuose, kuriuose galėtum pasakyti kad skiriasi labai nuo Orano????
Alžyras yra labai daug kultūrų turinti šalis ir man aiškino, kad kai kurie regijonai labai skirtingi, kaip atrodo, kad būtų kita šalis, ar tai tiesa?
Kaip pavyzdį pasakysiu, tik būk gera ne išsityčiok: vienam krašte sakė, kad maistą šeimoje valgo rankomis, pagal senąją arabų tradiciją. O kitam sako, pimą kartą girdi, ir jie valgo su įrankiais visada kaip visas pasaulis.
QUOTE(sorena1 @ 2012 02 03, 11:48)
Ar tiesa, kad Oranas labai moderniškas miestas???? Man sakė, kad ten visis žmonės panašiai kaip Europoje. Na požiūris tipo kitoks, šiuolaikiškas.
Labuka,dar karteli sakau visa man daudinga info radau cia
Labuka,dar karteli sakau visa man naudinga info radau cia forumiuke,tik reikia netinget o pasiskaityt,o jei kas neaisku konkreciai klausk :niekas is normaliu kl nesitycioja...super
Juozuke pirma syki skrisiu jo seimos aplankyti,o susipazinom mes tai Prancuzijoje kai jis lanke sese ten gyvenancia tai ir viza ten dariaus,jis padejo viska susitvarkyti, o nuvykusi i jo gimtine mastom susituokt,turiu jau visus popierelius kokiu reikia,cia info visa radau Na o gyvenu kolkas ten pat Prancuzijoje Juozuliuk. Zadeja rasyt kaip faina,kad skrisi bet supratau,kad jau ne viena syki ten buvusi,nes ir kl matosi ne simtai Isivaizduoju kaip issiilge jusu,nes kiek girdejau ten labai siltai pasitinkama svecius,o juolab seimos narius O kokia dienike skrendate?
Papildyta:
Soriuka ten pries paskutine zinute truputi prisimaigiau,esu nauja cia neradau kaip beistrint