Satiii, nebijau, nes dabar jau žinau apie tai. Ir mano draugas sakė, kad jis nieko apie tai nežino. Bet nededu į kišenę nei vieno. Aš tik atsargi, nes nepasitikiu žmonėmis, todėl aš visada slapta viskuo domiuosi. Nė vienas mes nežinom kaip susiklostys gyvenimai ateityje. Gerai, kad gerai, o jeigu skyrybos????? Ar esi tikra, kad tau vaiką taviškis paliktų, a???
Knapstuke, tu nesijaudink, nė viena tavęs nesupras kol pati nepapuls į kokią bėdą su musulmonu. Kaip gali kalbėti moteris už vyrą, kurio nėra net akyse mačiusi, juk tu neklausi jų, ar jos nebijo, kad jų vaikus atims jų vyrai. Tu nerimauji nes nesijauti saugi su savo vyru. Ot naujieną atrado laimingai ištekėjusios, negi čia pirmas kartas, kai išteka už labai gero, bet paskui jis pavirsta į monstrą. Kuri tekėjo už blogo???? Visi būna geri kol susituokia. Čia tas pats ir su lietuviais. O kad ten jie dar visokių nežmoniškų papročių turi, tai visoms apsiskaičiusioms aišku.
Gal negirdėjot apie vedybas "Islamo keliu"??, kai tėvai gali sutuokti jūsų mylimą vyrą su kita, ir visai netyčia galit tapti antra žmona savajam. Gerai jeigu jūsų išrinktieji iš išprususių sluoksnio, o ką daryti, kuri susipažino iš velniai žino kur kokiu. O be to jie viską moka "įvynioti į gražų popieriuką". ("aš neištversiu, jeigu kitas pamatys tavo kojas...", " aš neištversiu jeigu tu viena eisi ten..."), juk taip girdėjot ne viena?
Papildyta:
Berit, matau, kad sugebi objektyviai priimti bet kokią info, gerbiu protingas moteris. Moteris turi išlikti savimi, o ne pavirsti vyro šlepete.
Sėkmės tau, būk stipri viduje, būk drąsi, vidinė stiprybė žavi aplinkinius.
Pasirodo, tarp mūsų moteriškų pašnekesių dalyvauja ir vyrai
Ir kuo aršiau ginasi alžyriečiai, tuo aiškiau matosi, kad jie kratosi savo krašto bėdų. Nes tik drąsios asmenybės sugeba pripažinti kas yra blogai pas juos,o jeigu neigia, tai vadinasi meluoja. Aš nesu ištekėjusi dar, žadu surizikuoti. Bet esu pasiruošusi viskam, aš ne ta, kuria pasinaudos, jeigu pabandys tai padaryti, tai jis spjaudysis iki grabo lentos. Ačiū dievui aš nesu mergaitė iš kaimo, kurią galima mulkinti. Dar niekas gyvenime nešiko ant galvos, nes niekada mano logika nemiega.
QUOTE(nenuorama00 @ 2012 02 02, 16:22)
o tu klausei savo alzyriecio apie merginu apipjaustyma,ka jis sako?
Na jis sakė, kad nežino. Bet ir neturėtų žinoti, nes čia ne vyrų reikalai. Ar girdėjai, kada nors, kad vyrai anose šalyse knaisiotųsi po moteriškas genetalijas dėl susipažinimo??????? Duodu ranką nukirsti, jie net nelabai žino, kokie būna skirtumai moteriškuose organuose tarp moterų.
O jeigu kuriai ir nupjovė, nė viena nesakys to. Juk buvo jai pasakyta, kad taip moteriai reikia.
Ne nu tu manau ne is kaimo o is extra kaimo gudumos ,ta pati apie ta pati varai...nejau nepabodo?lb juokinga klausyt kai rasai zadi zenytis surizikuot,pasiruosusia jau viskam cia ir apipjaustymo moteru esme? o jau apie skyrybas destai,apie vaiku atimima,antras zmonas,moteris istekejusias patampancias vyru slepetem vyras ne neginasi o juokiasi is tavo pasirasymu,sako,kad gerai kas po dienos darbu nuotaika pakelia esu 100proc.tikra,kad nieks to vaiko negrobs kaip tu cia visas gasdini,nes puikai savo vyra pazystu ir nera ne minties tokios buvusios,nes ziurim tik i ateiti geraja ir sviesia prasme,visame kame pasitikejimas vedybose mergyt Zinoma,kad jin protinga,nes pasisake nuomone apie berniuku apipjaustyma,jei kam ir reiktu palinket vidines stiprybes tai tik tau,nes tekesi uz vyro kur slepete pagamins is taves na zodziu visokeriopos tau sekmes
As tai is viso neturiu net ka pasakyti
knapstute atsakau i tavo klausima: I Alzyra vaziavau gal po 1m. Buvau nescia. Patiko labai, visi siltai prieme ir vyras visur veziojo ir savo alzyrietiskais skanestais maitino. Sekanti karta vaziavau be vyro o su mama ir vaiku. Mamai irgi labai patiko. Trecia karta del vaziavom visa seimyna. Praeitais metais isleidau tik vyra su vaiku, o pati vaziavau i Lietuva ir paskui su mama i Graikija. Sia vasara planuojam i Alzyra ant Eid vaziuoti nes nebuve per ramadana.
knapstute atsakau i tavo klausima: I Alzyra vaziavau gal po 1m. Buvau nescia. Patiko labai, visi siltai prieme ir vyras visur veziojo ir savo alzyrietiskais skanestais maitino. Sekanti karta vaziavau be vyro o su mama ir vaiku. Mamai irgi labai patiko. Trecia karta del vaziavom visa seimyna. Praeitais metais isleidau tik vyra su vaiku, o pati vaziavau i Lietuva ir paskui su mama i Graikija. Sia vasara planuojam i Alzyra ant Eid vaziuoti nes nebuve per ramadana.
QUOTE(Satiiii @ 2012 02 02, 19:53)
Ne nu tu manau ne is kaimo o is extra kaimo gudumos ,ta pati apie ta pati varai...nejau nepabodo?lb juokinga klausyt kai rasai zadi zenytis surizikuot,pasiruosusia jau viskam cia ir apipjaustymo moteru esme? o jau apie skyrybas destai,apie vaiku atimima,antras zmonas,moteris istekejusias patampancias vyru slepetem vyras ne neginasi o juokiasi is tavo pasirasymu,sako,kad gerai kas po dienos darbu nuotaika pakelia esu 100proc.tikra,kad nieks to vaiko negrobs kaip tu cia visas gasdini,nes puikai savo vyra pazystu ir nera ne minties tokios buvusios,nes ziurim tik i ateiti geraja ir sviesia prasme,visame kame pasitikejimas vedybose mergyt Zinoma,kad jin protinga,nes pasisake nuomone apie berniuku apipjaustyma,jei kam ir reiktu palinket vidines stiprybes tai tik tau,nes tekesi uz vyro kur slepete pagamins is taves na zodziu visokeriopos tau sekmes
Brangute, toliau savo kojų pirštų net nematai. Tik giriesi, koks tavo šaunus gyvenimas, ir painiojasi net tarp pokalbių dalyvių. Nė karto neatsakei nei į vieną klausimą, tik plūsties kaip kaimo boba. Absurdiška yra, kai net jumoro neskiri nuo rimtų klausimų. O dar absurdiškiau yra skaityti tavo rašliavą, kuri aiškiai atspindi tavo išsilavinimą, nes tu ne diskutuoji, o koliojiesi, matosi, kad labai laiminga...... Jeigu nesupratai, ką rašiau, tu net nekomentuok. Eik paklausyti pasakaičių parneštų iš to sunkaus alinančio darbo....
Ir jeigu nepastebėjai, tai tu čia tą temą vis prisimeni, ir paprašyk kad tavo gyvenimo bosas padėtų tau atsipainioti tarp vardų, arba skaityk viską, o ne trauk iš konteksto.
Papildyta:
QUOTE(Amilah @ 2012 02 02, 19:56)
oj nu ir prisiskaiciau
toks vienas pastebejimas apie vyru apipjaustyma... cia toms, kurioms atrodo absurdiska: o ar bent pasidomejot kokiais tikslais tai daroma?????
toks vienas pastebejimas apie vyru apipjaustyma... cia toms, kurioms atrodo absurdiska: o ar bent pasidomejot kokiais tikslais tai daroma?????
Taip tikrai pasidomėjom, ir man nėra tas absurdiška. Sakyčiau net higienos prasme man tai labiau priimtina. Viskuo pasidomėjom..... kiek žmonių tiek nuomonių
QUOTE(juozuke @ 2012 02 01, 23:39)
na, skyrybos cia legalios tik gal kokius 10 metu, jei ne maziau. iki tol skyrybu cia nebudavo istatymiskai. o siaip issiskirti cia sunku. nes reikia pirmiausiai padaryti separation, o tik tada, kai gyvenat atskirai savo gyvenimus 4 metus, tada galima pradeti skyrybas daryti . todel visi pakistanieciai ir latvaites vaziuoja i latvija, ar net pakistana skirtis
del turto dalybu nieko nezinau
del turto dalybu nieko nezinau
Dėkui už informaciją. Labai įdomūs ten įstatymai, bet kol kas labiau domina vedybų subtilybės, gal skyrybų neprireiks, aš tik tarp kitko visko paklausiau.
Ir tiesa, kai rašiau dėl bilietų per Lenkiją skrendant į Alžyrą, tai ten aš turėjau omenyje irgi su persėdimais. Tiesioginių reisų niekur neteko rasti.
Jeigu ne paslaptis, kiek jums atsieina iš Dublino pirmyn ir atgal????
QUOTE(Amilah @ 2012 02 02, 21:39)
geru kelioniu juozukei ir siguliukui
p.s. abiem jauciu balta pavyda, nes ir ten, ir ten noriu labai labai
p.s. abiem jauciu balta pavyda, nes ir ten, ir ten noriu labai labai
Jeigu tu nori į Lietuvą, tai tu nepavydėk. Tu neįsivaizduoji, kaip čia šalta dabar. Paskutinę naktį buvo -28 užmiestyje, ir -26 mieste. Patikėk čia brrrrrrrr.....
Gerai, kad man nereikia eiti į jokį darbą , numirčiau ryte iš šalčio net ir mašinoj...
Gerai tu cia nardai ...pradzioj rasai,kad nezmoniski paprociai,o jau paskui jo,jo mazdaug cia higienos klausimais faktas,kad higienos ir kaip minejau ju paprocius gerbiu.Painiojiesi cia tik tu,jei bent lasas smegenu pas tave butu pastebetum,kad aplamai rasiau.Jei Alzyrietis vyras ir dirbtu alinanti darba nemanau,kad tai blogai,nes bet koks darbas zmogu puosia...Jei kaip dediesi lb isprususi tai ir vyra is isprususio sluoksnio padoru rastum,ne dejuotum kokia rizika uz ju teket Na zodziu reiskis cia i sveikata Sekmes...
Amilah, apie berniuku apipjaustyma kurios suprantate anglu : http://www.missionis...isionislam.html prasome pasiskaityti http://en.wikipedia....ki/Circumcision . O cia apie mergaiciu apipjaustyma Part -1 : http://www.islamreli...m/articles/438/
Part - 2: http://www.islamreli...m/articles/442/
siguliukas17 . Malonu,kad tau labai patiko. o tu buvai paciam alzyre ar aplink kurnors?
Part - 2: http://www.islamreli...m/articles/442/
siguliukas17 . Malonu,kad tau labai patiko. o tu buvai paciam alzyre ar aplink kurnors?