Nicox, didziausi sveikinimai
o, nauja temuke, skubu pasisveikint
sveikinu mamyte NICOX
sveikinu mamyte NICOX
Sveikinimai Nicox
saldaus pienelio, ramių naktelių
saldaus pienelio, ramių naktelių
QUOTE(nicox @ 2011 10 09, 14:38)
Aciu merginos ypac tau Polijana - esi neeilinio siltumo ir demesingumo mergina as tau ne tik druska kai reikes paskolinsiu, bet ir cukru su kava reikalui esant pasefuosiu
Kai turesi laiko daugiau papasakok kaip kas vyko
Ziuriu visas naujienos prisauke.
Sveikinu Nicox
Sveikos, mergaitės
Nicox, kaip jumi sekasi?
Pasigirsiu: šiandie pirmą kartą paragavau savo pačios rinktų ir raugtų alyvuogių gėris
ir datulių sūrio prisimaliau - badu nemirsim jei ką
Nicox, kaip jumi sekasi?
Pasigirsiu: šiandie pirmą kartą paragavau savo pačios rinktų ir raugtų alyvuogių gėris
QUOTE(Belatrikse @ 2011 10 17, 17:19)
Sveikos, mergaitės
Nicox, kaip jumi sekasi?
Nicox, kaip jumi sekasi?
Sveikute.
Pravalei forumo dulkes,nes jau senai nusedusios ir niekas nejudino.
Alyvuoges su kauliukais raugei? As jas labai megstu ,skanus priedas prie vyno.
O datuliu palmes turbut kieme auga? Tenerifeje radusi bandziau sudziovinti,keista,gal ne tu buvau prisirinkusi ,gal per trumpai,bet i datules man nebuvo panasu.
Sveikos moteraites
Nicox, saulele, sveikinimai didziausi, isivaizduoju kaip fainai pas jus namie dabar, kuriuose apsigyveno mazylis kudikelis! Lai Viespats apipila jus ivairiopomis gerybemis! Ramybes ir dziaugsmo akimirku jums!
Aciu, beje, uz palinkejimus
Belatrikse, saunuole, bandau isivaizduot koks skonis nuosavomis rankomis rinktu ir dar raugtu alyvuogiu Tikriausiai patenkinai visus seimos narius.
O as irgi pasidziaugsiu, kad snd pavyko iskept labai skania lietuvisko tipo duonele kaip ir dera tokiai - su naminiu raugu, salyklu, kmynais. Kadangi pastaruoju metu visiskai nevalgau kvietiniu miltu, si duonele yra mano issigelbejimas ir didele vertybe.
Tiesa, kad raugo nesubjaurot, vesiuosi ji Alzyran, ir pratesiu duonos kepima ten Taipogi, kelionei jau isigyjau 3kg sveikuolisku miltu, dar reikia rudojo cukraus papirkt. Prie viso sito, pavadinkim, duonos marazmo, zinia, kad negeriu pieno ir nevalgau jo produktu, o taip pat ir kiausiniu, mastau, vyro seiminykscius truputuka sokiruos Na bet kaip nors
Papildyta:
P.S. Pamirsau pranest - cia, as marijax Visiskai is galvos iskrito slaptazodis, teko is naujo registruotis
Nicox, saulele, sveikinimai didziausi, isivaizduoju kaip fainai pas jus namie dabar, kuriuose apsigyveno mazylis kudikelis! Lai Viespats apipila jus ivairiopomis gerybemis! Ramybes ir dziaugsmo akimirku jums!
Aciu, beje, uz palinkejimus
Belatrikse, saunuole, bandau isivaizduot koks skonis nuosavomis rankomis rinktu ir dar raugtu alyvuogiu Tikriausiai patenkinai visus seimos narius.
O as irgi pasidziaugsiu, kad snd pavyko iskept labai skania lietuvisko tipo duonele kaip ir dera tokiai - su naminiu raugu, salyklu, kmynais. Kadangi pastaruoju metu visiskai nevalgau kvietiniu miltu, si duonele yra mano issigelbejimas ir didele vertybe.
Tiesa, kad raugo nesubjaurot, vesiuosi ji Alzyran, ir pratesiu duonos kepima ten Taipogi, kelionei jau isigyjau 3kg sveikuolisku miltu, dar reikia rudojo cukraus papirkt. Prie viso sito, pavadinkim, duonos marazmo, zinia, kad negeriu pieno ir nevalgau jo produktu, o taip pat ir kiausiniu, mastau, vyro seiminykscius truputuka sokiruos Na bet kaip nors
Papildyta:
P.S. Pamirsau pranest - cia, as marijax Visiskai is galvos iskrito slaptazodis, teko is naujo registruotis
QUOTE(Berit @ 2011 10 17, 19:42)
Alyvuoges su kauliukais raugei?
O datuliu palmes turbut kieme auga? Tenerifeje radusi bandziau sudziovinti,keista,gal ne tu buvau prisirinkusi ,gal per trumpai,bet i datules man nebuvo panasu.
Taip, su kauliukais.
Gyvename palmių "miške". O kam datules džiovint? Jei prisiskynei valgomų prinokusių datulių - tiesiai į burną turėtų keliaut Datulių yra daugybė rūšių: vienos minkstos medumi varvančios, kitos visai sausos gali būti, kaip sausainiukai. Populiariausios čia Diglet nour, jos tokios posausės, gerai laikosi, tinkamos transportavimui ir tt. Iš jų ir biznis Dar iš kitokių spaudžiamas sūris, dar dar iš kitokių verdamas sirupas, ech, skanumėlis, skonis primena man šokoladą
QUOTE(UmmMaryam @ 2011 10 17, 22:01)
Dėkui man skaniausios iš anytos kolekcijos buvo su citrina, šiek tiek sūrumo ir rūgštelės, tai tokių ir prisiruošiau. Dar norėčiau išbandyt su garstyčių grūdeliais, tik reik tų grūdelių susirast
QUOTE(UmmMaryam @ 2011 10 17, 22:01)
Tai tas raugas ruginis? O aš bandžiau pasidaryt kvietinį, rugių miltų čia nerasi - nesigavo!
Jei ne paslaptis, dėl ko taip turi riboti savo racioną? Tiek gerų Ca turtingų produktų reik atsisakyt
O su cili alyvuogiu nedarot?