Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvės su Alžyriečiais,VI tema.

QUOTE(juozuke @ 2012 02 01, 19:37)
sveikos,
airijoje biski sistema nekokia, nes cia leidziama tuoktis net ir gyvenant nelegaliai. kas sudaro daug problemu.... cia kalbu apie visokius pakistaniecius vedancius latves vien del dokumentu...  doh.gif

O tai klausyk, gal čia mano šansas, g.gif nes aš norėčiau kuo paprastesniu būdu. drinks_cheers.gif Nes man rūpi pats gyvenimas, o ne santuokos įregistravimo sunkumai. Kokie įstatymai iš esmės Airijoje, dėl kartu užgyvento turto skyrybų atveju??? Ar žmoniški???
Šiaip jau girdėjau juokingų istorijų, kai lietuvaitės norėjo greitai užsidirbti Anglijoje, sutikdamos būti nuotakomis indams. Pabėgo neištvėrusios ir iš paskos parsivijo "vestuvių organizatoriai", nes pasirodo jau nuotakos suknelę buvo nupirkę. Tai įtariu, kad su tom latvėm ir pakistaniečiais panašiai.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sorena1 @ 2012 02 01, 21:48)
O tai klausyk, gal čia mano šansas, g.gif  nes aš norėčiau kuo paprastesniu būdu. drinks_cheers.gif  Nes man rūpi pats gyvenimas, o ne santuokos įregistravimo sunkumai. Kokie įstatymai iš esmės Airijoje, dėl kartu užgyvento turto skyrybų atveju??? Ar žmoniški???
Šiaip jau girdėjau juokingų istorijų, kai lietuvaitės norėjo greitai užsidirbti Anglijoje, sutikdamos būti nuotakomis indams. Pabėgo neištvėrusios ir iš paskos parsivijo "vestuvių organizatoriai", nes pasirodo jau nuotakos suknelę buvo nupirkę. Tai įtariu, kad su tom latvėm ir pakistaniečiais panašiai.... lotuliukas.gif

na, skyrybos cia legalios tik gal kokius 10 metu, jei ne maziau. iki tol skyrybu cia nebudavo istatymiskai. o siaip issiskirti cia sunku. nes reikia pirmiausiai padaryti separation, o tik tada, kai gyvenat atskirai savo gyvenimus 4 metus, tada galima pradeti skyrybas daryti . todel visi pakistanieciai ir latvaites vaziuoja i latvija, ar net pakistana skirtis mirksiukas.gif
del turto dalybu nieko nezinau blush2.gif
Atsakyti
Nu jetus,jetus rimtai kas cia per juokai su tais vaiku atimimais ir pan biggrin.gif negi iki siol rimtai tikima seneliu pasakomis...o ir apie ta apipjaustyma mergaiciu nu rimtai apsurdu apsurdas,vyras toki juoka ir pirma syki girdi biggrin.gif iki siol liaudis netingi blogai apie Alzyra ar ju religija parasyt,o vat geriem zodziam pirstai nekils unsure.gif
Atsakyti
O tai būk tokia gera, imk ir parašyk. Netingėk!!!!!!!
Satiii - Super, kad tavo vyras negirdėjęs apie apipjaustymą, tai reiškia, kad nėra įprasta. Aš net nebūčiau užsiminusi, jeigu nebūčiau susižinojusi iš patikimų šaltinių apie tokią realybę.( Ta realybė matosi yra atsiriktinė, gal koks 0,001%, ačiū dievui). Aš atsiprašau, kad sujaukiau visų ramybę, parašydama info apie apipjaustymą, bendram išprūsimui, aš nesakau, kad tai Alžyro tradicija, bet ten gali gyventi šeimų, kurios yra emigravusios anksčiau į tą šalį ir išsaugojusios tokias tradicijas.

Na, o dabar nekantriai laukiu išgirsti nuoširdžių pagyrų alžyriečių adresu : thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sorena1: 02 vasario 2012 - 12:32

Ne nu soriuka tau rimtai ryskus gyvenimo aptemimas biggrin.gif nu zinok vyras sako aptureciau rimtai didelia geda jei jo mociutes to pasiteirauciau,Alzyre ir juolab Islamo religijoj per simtus metu nera tokiu veju buve...o nesi girdejusi is savo patikimu saltiniu,kad Alzyre dar ir Lietuvaites cia jie valgo? biggrin.gif tas 0,001 proc tik tave manau aplanke...
Niekada nepatingiu apie juos gera zodi parasyti,nes nieko blogo nera teke ne girdet.Kas liecia jo seimyna labai malonus,silti ir geri zmogeliukai,sit nuo atvykimo dovanas ir tenesa kas savaite,tai su ne vienu lagaminu manau teks grysti smile.gif uosvis lelios drabuzelius lygina,kas dien buciuoja,nesioja ir pan.Sako lb nelaukia tos dienos kai grysim i Lt ,nes asaru pakalne jam bus biggrin.gif nes zinai db pensininkas bent veiklos ir mazo dziaugsmelio turi smile.gif na o kas liecia jo sutiktus pazystamus tai nebuvo ne vieno kuris nepaklaustu kaip sekasi,kaip lelia auga,ar nieko cia netruksta. Rasei,kad su vyru ne vieni metai jau ir santuokoj gyvenat ir nesi buvusi Alzyre o sakai jo seima labai pavydi,bijai vaika atims,ne nebuvai o jau tokiu minciu blogu pilna galva,o ir yspudis toks,kad tekejai ne pati nezinai uz ko...jei lb bijai,kaip rasai,kad atims vaika tai tikrai cia nevyk,juolabiau,kad per tuos 2 vedybinius metus ne vyras nzn ka gali iskrest... 4u.gif
Na o as cia jau 5 menuo,laukiam kol vyras pinigeliu vel uzsidirbs dokumentams i banka pristatyt,kad gautume laikinam leidimui likti Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satiiii @ 2012 02 02, 14:57)
Ne nu soriuka tau rimtai ryskus gyvenimo aptemimas biggrin.gif nu zinok vyras sako aptureciau rimtai didelia geda jei jo mociutes to pasiteirauciau,Alzyre ir juolab Islamo religijoj per simtus metu nera tokiu veju buve...o nesi girdejusi is savo patikimu saltiniu,kad Alzyre dar ir Lietuvaites cia jie valgo? biggrin.gif tas 0,001 proc tik tave manau aplanke...
Niekada nepatingiu apie juos gera zodi parasyti,nes nieko blogo nera tekę nė girdet.Kas liecia jo seimyna labai malonus,silti ir geri zmogeliukai,sit nuo atvykimo dovanas ir tenesa kas savaite,tai su ne vienu lagaminu manau teks grysti smile.gif uosvis lelios drabuzelius lygina,kas dien buciuoja,nesioja ir pan.Sako lb nelaukia tos dienos kai grysim i Lt ,nes asaru pakalne jam bus biggrin.gif nes zinai db pensininkas bent veiklos ir mazo dziaugsmelio turi smile.gif na o kas liecia jo sutiktus pazystamus tai nebuvo ne vieno kuris nepaklaustu kaip sekasi,kaip lelia auga,ar nieko cia netruksta. Rasei,kad su vyru ne vieni metai jau ir santuokoj gyvenat ir nesi buvusi Alzyre o sakai jo seima labai pavydi,bijai vaika atims,ne nebuvai o jau tokiu minciu blogu pilna galva,o ir yspudis toks,kad tekejai ne pati nezinai uz ko...jei lb bijai,kaip rasai,kad atims vaika tai tikrai cia nevyk,juolabiau,kad per tuos 2 vedybinius metus ne vyras nzn ka gali iskrest... 4u.gif
Na o as cia jau 5 menuo,laukiam kol vyras pinigeliu vel uzsidirbs dokumentams i banka pristatyt,kad gautume laikinam leidimui likti Lt smile.gif

Na tai jūs pasidomėkit nepriklausoma informacija internete. Negi jūs manot, kad gali kas žinoti iš pašalinių, kad kažkuri šeima tokį dalyką daro. Net vyras vedęs tokią moterį neįtaria, kad jai yra tas atlikta. Tai nėra legalu, tai yra kai kurių galvose, ir tikrai ne islamiškas dalykas. Bet negi aš turiu dabar jus įtikinti?????? Neturėjau net tokio tikslo. Bet va tas dalykas paplitęs Sudane, Egipte, Pakistane... ar tai ne islamiškas pasaulis????? aš tai parašiau, kad jeigu nors viena vienintelė moteris užsirautų ant tokio dalyko, kad ji būtų girdėjusi apie tai, o ne kad visos bijotų. Jeigu taip būtų visam islamiškam pasaulyje, juk ir tu žinotum tai, bet matai, kad net tavo vyras net negirdėjo. Tas yra pavojingiausia kitoms, kad nė viena iš jūsų nesusidūrė su tuo. Ir geriau jau nesusidurtų.

O aš nesu ištekėjusi, ir neturiu jokio vaikelio su alžyriečiu, tu painioji mane su "knapstuke". mirksiukas.gif
Gerai, kad tau viskas gerai, o jeigu ji tikrai turi dėl ko nerimauti???? Juk nežinotume apie blogas istorijas, jeigu jų nebūtų. Labai džiaugiuosi, kad esi laiminga, ir kad sutikai vertą pagarbos vyrą. Aš prijaučiu islamui, bet jeigu musulmonas, dar nereiškia, kad jis tikrai geras žmogus, kaip ir visame margame pasaulyje, visokių yra. g.gif
Atsakyti
Dar norėjau paprašyti, tų kurios jau patyrusios gyvenime su alžyriečiais, gal galėtumėtė daugiau info mums suteikti, apie visus ypatumus. Mes tokios žalios, galvojam, kad alžyriečiai mus valgo ten kai išsiveža, todėl ir nori vesti mus, turbūt mes skaniausios lotuliukas.gif Ir galvojam, kad pradeda nuo to mūsų gero daikto thumbup.gif Taigi, kad jau mes esam tokios durnos, kurios ten dar nebuvom, ar net nesusituokėm .... pasisakykit Pvz. Vizų klausymais, kai dar nesi ištekėjusi, ir kai jau esi. Reikalavimai leidimui gyventi Lietuvoje, kai alžyrietis vedęs lietuvę. Kaip rezervuojat bilietus kai ruošiatės vykti į Alžyrą, prieš kiek laiko, ir iš kur skrendat??? Ir kiek ten tų pinigų reikia pasidėt, kad leistų gyventi čia toje sumautoje Lietuvoje????
Atsakyti
o tu klausei savo alzyriecio apie merginu apipjaustyma,ka jis sako? lotuliukas.gif
Atsakyti

Na jei ji rimtai bijo,kad atims lelia tai tikrai neverta cia vaziuoti jei ramiai gali buti savo salyje, o jei persigalvotu ir vyktu i Alzyra jei jau kas blogai pilnai galim duot savo duomenis visokeriopai padesim 4u.gif Itikineti ne nereikia tokia nepriklausoma informacija internete biggrin.gif Dabar jau Alzyro salis nebeminima,nu juokini tu musu familija negaliu biggrin.gif thumbup.gif Maziau Klono seriju reikejo ziuret o rimtai pasidomet naudinga informacija kaip jum but kartu su draugu,kokiu popiereliu reikia ir visa kita,o ne simtas klausimu ir 0 informacijos. Dabar gali pasakot,kad is 0,001proc.girdejai ,kad zmones cia valgo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cia vyro juokelis tau thumbup.gif Na o jei jau pati mini,kad esi durna ka cia ir bepridursi kaip sakoma durnam duok laisves
4u.gif
Atsakyti
na zinot juokas juokais,bet as cia pasiskelbiau ne klaune tapti o informacijos siokios tokios suzinoti. "Sveikutes smile.gif ,esu cia naujoke 4u.gif .Turiu vyra alzyriety ir norejau paklausti nuomoniu po kurio laiko ryzotes vykti y alzyra?ir kiek laiko esate su savo vyrais?ar buvo smagu pabuvoti vuru tevynej?laukiu atsakymu biggrin.gif "
Atsakyti
QUOTE(sorena1 @ 2012 02 02, 12:31)
O tai būk tokia gera, imk ir parašyk. Netingėk!!!!!!!
Satiii - Super, kad tavo vyras negirdėjęs apie apipjaustymą, tai reiškia, kad nėra įprasta. Aš net nebūčiau užsiminusi, jeigu nebūčiau susižinojusi iš patikimų šaltinių apie  tokią realybę.( Ta realybė matosi yra atsiriktinė, gal koks 0,001%, ačiū dievui). Aš atsiprašau, kad sujaukiau visų ramybę, parašydama info apie apipjaustymą, bendram išprūsimui, aš nesakau, kad tai Alžyro tradicija, bet ten gali gyventi šeimų, kurios yra emigravusios anksčiau į tą šalį ir išsaugojusios tokias tradicijas.

Na, o dabar nekantriai laukiu išgirsti nuoširdžių pagyrų alžyriečių adresu : thumbup.gif

Visiskai tau pritariu .
Man absurdas yra ir berniuku apipjaustymas.

Ir dar mieliosios istekejusios uz Alzyrieciu.
Kodel tokia neapykanta tarp arabu ir kabylie Alzyre? Is kart parasysiu ,kad ne mano tai nuomone,mano BD nuolat tai pabrezia.

Sorena ,jei bendrauji su alzyrieciu ,manau esi isgirdusi,oi oi oi pas mus taip nera.
Taigi is kur tos blogos kalbos apie alzyriecius ?
Is kur tos blogos kalbos apie lietuvius? Juk mes irgi tvirtiname daug ka,kad absurdiskai raso apie Lietuva. Bet paneigti negalime ,kad ne viskas netiesa.

Atsakyti

Apie berniukus cia jau kita kalba,tai tikrai ne pasakos ir ne 0,001 nugirstu kalbu...
Apipjaustoma juos jau nuo senu laiku,ir visiems tai puikiai zinoma,bet kas liecia mano nuomone,kiekviena salis turi savo tradicijas,ir pries istekedamos uz Alzyrieciu jug zinojom ju tradicijas,ju paprocius..visai kas kita leist tai atlikt ar ne...Asmeniskai ir man tai apsurdiska,bet vat ju nesmerkiu...kiekviena salis su savo tradicijom...Visos blogos kalbos ir nera 100proc.is pirsto laustos,cia kiekvienam aisku,kad kiekvienoj saly visokiu pasitaiko,esme ta,kad sunku kur isgirst,kad musulmonai a tie patys Alzyrieciai butu normalus zmones...O ir lb idomu kaip su Alzyrieciu nebijojei susidet,jei is neprikl.info tiek apie moteru apipjaustyma cia prisiskaicius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satiiii: 02 vasario 2012 - 17:42