QUOTE(Satiiii @ 2012 02 02, 14:57)
Ne nu soriuka tau rimtai ryskus gyvenimo aptemimas
nu zinok vyras sako aptureciau rimtai didelia geda jei jo mociutes to pasiteirauciau,Alzyre ir juolab Islamo religijoj per simtus metu nera tokiu veju buve...o nesi girdejusi is savo patikimu saltiniu,kad Alzyre dar ir Lietuvaites cia jie valgo?
tas 0,001 proc tik tave manau aplanke...
Niekada nepatingiu apie juos gera zodi parasyti,nes nieko blogo nera tekę nė girdet.Kas liecia jo seimyna labai malonus,silti ir geri zmogeliukai,sit nuo atvykimo dovanas ir tenesa kas savaite,tai su ne vienu lagaminu manau teks grysti
uosvis lelios drabuzelius lygina,kas dien buciuoja,nesioja ir pan.Sako lb nelaukia tos dienos kai grysim i Lt ,nes asaru pakalne jam bus
nes zinai db pensininkas bent veiklos ir mazo dziaugsmelio turi
na o kas liecia jo sutiktus pazystamus tai nebuvo ne vieno kuris nepaklaustu kaip sekasi,kaip lelia auga,ar nieko cia netruksta. Rasei,kad su vyru ne vieni metai jau ir santuokoj gyvenat ir nesi buvusi Alzyre o sakai jo seima labai pavydi,bijai vaika atims,ne nebuvai o jau tokiu minciu blogu pilna galva,o ir yspudis toks,kad tekejai ne pati nezinai uz ko...jei lb bijai,kaip rasai,kad atims vaika tai tikrai cia nevyk,juolabiau,kad per tuos 2 vedybinius metus ne vyras nzn ka gali iskrest...
Na o as cia jau 5 menuo,laukiam kol vyras pinigeliu vel uzsidirbs dokumentams i banka pristatyt,kad gautume laikinam leidimui likti Lt
Na tai jūs pasidomėkit nepriklausoma informacija internete. Negi jūs manot, kad gali kas žinoti iš pašalinių, kad kažkuri šeima tokį dalyką daro. Net vyras vedęs tokią moterį neįtaria, kad jai yra tas atlikta. Tai nėra legalu, tai yra kai kurių galvose, ir tikrai ne islamiškas dalykas. Bet negi aš turiu dabar jus įtikinti?????? Neturėjau net tokio tikslo. Bet va tas dalykas paplitęs Sudane, Egipte, Pakistane... ar tai ne islamiškas pasaulis????? aš tai parašiau, kad jeigu nors viena vienintelė moteris užsirautų ant tokio dalyko, kad ji būtų girdėjusi apie tai, o ne kad visos bijotų. Jeigu taip būtų visam islamiškam pasaulyje, juk ir tu žinotum tai, bet matai, kad net tavo vyras net negirdėjo. Tas yra pavojingiausia kitoms, kad nė viena iš jūsų nesusidūrė su tuo. Ir geriau jau nesusidurtų.
O aš nesu ištekėjusi, ir neturiu jokio vaikelio su alžyriečiu, tu painioji mane su "knapstuke".
Gerai, kad tau viskas gerai, o jeigu ji tikrai turi dėl ko nerimauti???? Juk nežinotume apie blogas istorijas, jeigu jų nebūtų. Labai džiaugiuosi, kad esi laiminga, ir kad sutikai vertą pagarbos vyrą. Aš prijaučiu islamui, bet jeigu musulmonas, dar nereiškia, kad jis tikrai geras žmogus, kaip ir visame margame pasaulyje, visokių yra.