Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvės su Alžyriečiais,VI tema.

Sorena1 ,na mes tuokemes Lietuvelej smile.gif man kaip maniskis sake tai jei gyventume alzyre mums priklausytu visos lengvatos ir visa kita kaip susituokusiems alzyre.O visos tiesos tai tikrai nezinau.Nors as manyciau ten santuokai dokumentu ir viso kito reikia tiek pat kiek ir LT. smile.gif
Atsakyti
Pagaliau radau, kas susituokė Lietuvoje. Jeigu nesunku, parašykit kokių sunkumų turėjot. Ar sunku gauti alžyriečiui vizą į Lietuvą. Ir kiek laiko reikia laukti nuo prašymo dienos iki santuokos įregistravimo su užseniečiu, nes šiaip tai būna 1 mėn. Gal būna kokia tai skubos tvarka. Ar taviškiui teko 2 kartus atvykti?
Ir dar labai įdomu būtų sužinoti, kokia tvarka vizą išduoda vykstant į Alžyrą, kai jau esi žmona.
Aš labai atsiprašau jeigu aš darausi įkyri, bet aš jau baigiu išprotėti nuo galvojimo, kaip bus, kaip gali būti, kaip įmanoma..ir ..ir ..ir..
Papildyta:
Siguliukui. Sorry, aš čia nauja, nesupratau, kad iš Londono skrendat. Tai saulės matosi neparvešit g.gif
Labai gerai, kad esi laiminga. Mažiau abejonių. Gal, galit įvardinti kažkokių alžyrietiškų bruožų vyrų atžvilgiu, kas paglostytų moterišką sielą. Blogų nesakykit, pati sužinosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sorena1 @ 2012 01 31, 08:21)
Juozuke, apšviesk mane apie bilietų kainas į Alžyrą. Ir būk, gera pasidalink savo patirtim apie pačią santuokos registraciją. Kur tuoketės ir kaip tai padarėt, ir kokių dokumentų reikėjo. 
Ir sėkmės svčiuose pas uošvienę. thumbup.gif

sveikos,
na, mes tai is dublino. cia susipazinom, cia susituokem, cia vaiku susilaukem wub.gif
apie bilietus is lietuvos i alzyra ir as noreciau suzinoti. nes iki siol mes skraidom tik is dublino su persedimais.

siguliuk, sekmingos jums keliones ir nesusalkit.
Atsakyti
QUOTE(juozuke @ 2012 01 31, 21:44)
sveikos,
na, mes tai is dublino. cia susipazinom, cia susituokem, cia vaiku susilaukem  wub.gif
apie bilietus is lietuvos i alzyra ir as noreciau suzinoti. nes iki siol mes skraidom tik is dublino su persedimais.

siguliuk, sekmingos jums keliones ir nesusalkit.

Na aš kiek domėjausi iš Lietuvos konkrečiai nėra, yra per Lenkiją. Ir būna bilietai nebrangūs, į abi puses apie 1500 litų vienam asmeniui. Bet kai labai iš anksto reikia rezervuoti tai apie 3600 litų ir brangiau. Kažkada mačiau menesio laikotarpyje buvo tik 1200 litų į abi puses, bet pataikyti ant tokių bilietukų sunku.

O sakyk, Juozuke, ar jis buvo legaliai ten kai susituokėte? Mes niekaip nesugalvojam kaip mums susituokti, kai jis Alžyre, o aš Lietuvoj. Norim rasti paprasčiausią variantą.
Atsakyti
Sveikutes,Sorena1 Na mes sunkumu neturejom.Maniskis sako kad jei norit daugiau informacijos duok saviskio emaila ir jis paaiskins jam viska kaip,kas ir kur.jis praejo jau sakyciau nemazai taip kad jiems bus lengviau isiaiskint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knapstute @ 2012 02 01, 10:21)
Sveikutes,Sorena1  Na mes sunkumu neturejom.Maniskis sako kad jei norit daugiau informacijos duok saviskio emaila ir jis paaiskins jam viska kaip,kas ir kur.jis praejo jau sakyciau nemazai taip kad jiems bus lengviau isiaiskint smile.gif

Kaip šaunu, būtume jums dėkingi už tokią pagalbą. Tikrai pasakysiu tai maniškiui.
O tai kai aš nesusidūrusi su tokiom problemom, man atrodo kartais, kad neįmanoma susituokti, nes neįsivaizduoju net nuo ko pradėti. Ir dar pasakyk, ar Lietuvoje tau kažką reikėjo neįprastai tvarkytis dokumentus, kad tu tuokėsi su užseniečiu?? Ir ar nesirašėt kokios tai vedybinės sutarties. Esu žalia toje srityje, bijau susimauti g.gif

Knapstuke, ar galėtum papasakoti, kuo tave stebina tenykščių gyvenimas, kas mums labai neįprasta. Aš buvusi Egipte, Tunise, bet Alžyre neįsivaizduoju, ten vistiek ne turistinis kraštas.
Koks tavo dukrytės vardas, arabiškas ar lietuviškas, ar sukūrėt junginį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sorena1 @ 2012 02 01, 13:52)
Kaip šaunu, būtume jums dėkingi už tokią pagalbą. Tikrai pasakysiu tai maniškiui.
O tai kai aš nesusidūrusi su tokiom problemom, man atrodo kartais, kad neįmanoma susituokti, nes neįsivaizduoju net nuo ko pradėti. Ir dar pasakyk, ar Lietuvoje tau kažką reikėjo neįprastai tvarkytis dokumentus, kad tu tuokėsi su užseniečiu?? Ir ar nesirašėt kokios tai vedybinės sutarties. Esu žalia toje srityje, bijau susimauti g.gif

Knapstuke, ar žinai ką nors neįprasta iš gyvenimo ten, Alžyre. Aš buvusi Egipte, Tunise, bet Alžyre neįsivaizduoju, ten vistiek ne turistinis kraštas.
Koks tavo dukrytės vardas, arabiškas ar lietuviškas, ar sukūrėt junginį mirksiukas.gif

Knapstuke, aš susipainiojau beskaitydama visų žinutes, pagalvojau, kad tu gyveni Anaboje jau. Bet dar kartą perskaičiau ir dabar supratau, kad tu Lietuvoje. Ir ruošiesi skristi į Alžyrą pirmą kartą. Žinai, jeigu papulsi į bėdą tai duok žinią kaip nors, gelbėsim tave. Bet tikiuosi, kad viskas bus gerai.
O per kur ruošiatės skristi, per Waršuvą?
Atsakyti
Sorena1,Na zinok tuo metu kai tvarkemes dokumentus tai tiek daug visko buvo db taip zodi zodin nepasakysiu kaip kas vyko,bet mazdaug.Mums reikejo y vilniu vaziuot kad sudetu stampus ant dokumentu,bet paskui pasake kai kuriu stampu neturejo man vienai be jo reikejo y varsuva vykti su jo pasu ir kitais dokumentais,nes tik ten buvo tas antspaudas,na vienu zodziu tikrai daug teko iskesti,nes tuo metu mes daremes vestuves is savo kisenes,o pinigeliu tikrai stigo sad.gif tokios kaip vedybine sutartis mes nesidarem,nes kai paklausem jog kaina vos ne prilygsta vedyboms smile.gif maniskis sake jei jau taip gautusi skirybos jis keliautu atgal ir viska paliktu cia taip kad nera reikalo darytis jos.Taciau tau patarciau apmastyti apie vedybas ar tikrai ju nori ir ar verta.Dukryte pavadinom arabisku vardu susitarem kokios salies varda rinksim,nors as dar pries jy sutikdama galvodavau kad rinksiu tik arabiska.Tai jis pasiule vardu gausybe o as rinkausi kas man patinka smile.gif ir varda isrinkom Džemila smile.gif Na siaip planu skrydziui dar jokiu neturim,taciau galvojam,nes musu mazyle dar per maza 4u.gif jo sesuo isteka siais metais taciau nelabai yra galimybe nuvykti,o jeigu butu tai manyciau imtume tiesiogini skrydy,nes nei vienas is musu tiek neistvertu blush2.gif na mes susituokem ir susilaukem mazyles lietuvoje tad noreciau cia ir likti smile.gif o kiek jus laiko jau kartu?
Atsakyti
QUOTE(knapstute @ 2012 02 01, 15:00)
Sorena1,Na zinok tuo metu kai tvarkemes dokumentus tai tiek daug visko buvo db taip zodi zodin nepasakysiu kaip kas vyko,bet mazdaug.Mums reikejo y vilniu vaziuot kad sudetu stampus ant dokumentu,bet paskui pasake kai kuriu stampu neturejo man vienai be jo reikejo y varsuva vykti su jo pasu ir kitais dokumentais,nes tik ten buvo tas antspaudas,na vienu zodziu tikrai daug teko iskesti,nes tuo metu mes daremes vestuves is savo kisenes,o pinigeliu tikrai stigo sad.gif tokios kaip vedybine sutartis mes nesidarem,nes kai paklausem jog kaina vos ne prilygsta vedyboms smile.gif maniskis sake jei jau taip gautusi skirybos jis keliautu atgal ir viska paliktu cia taip kad nera reikalo darytis jos.Taciau tau patarciau apmastyti apie vedybas ar tikrai ju nori ir ar verta.Dukryte pavadinom arabisku vardu susitarem kokios salies varda rinksim,nors as dar pries jy sutikdama galvodavau kad rinksiu tik arabiska.Tai jis pasiule vardu gausybe o as rinkausi kas man patinka smile.gif ir varda isrinkom Džemila smile.gif Na siaip planu skrydziui dar jokiu neturim,taciau galvojam,nes musu mazyle dar per maza 4u.gif  jo sesuo isteka siais metais taciau nelabai yra galimybe nuvykti,o jeigu butu tai manyciau imtume tiesiogini skrydy,nes nei vienas is musu tiek neistvertu  blush2.gif na mes susituokem ir susilaukem mazyles lietuvoje tad noreciau cia ir likti smile.gif o kiek jus laiko jau kartu?

Aš atsiunčiau tau asmenine žinutę, gal jau radai. Mes kartu 2,5 metų. Na aš nenoriu būti vieniša tiesiog, pavargau neturėti suaugusio žmogaus šalia. Dukros yra dukros, jos užaugs , išeis, o aš liksiu viena kaip pirštas. Gal mes savo vaikų neturėsim, tai ir nelabai bijau rizikuoti. O sakyk, ar taviškis turėjo problemų dėl gyvenimo čia, dėl darbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sorena1: 01 vasario 2012 - 15:13
sorena1,taip jau radau.problemu turejo del aplinkiniu vis uzkliudavo kad va cia uzsienietis tai jau ne zmogus,na kaip ir vyrai,manyciau visi jie taip reaguoja y kitataucius ir darbe jam gan neblogai sekesi,taciau virsininkas nemego jo nes maniskis musulmonas o jis zydas,o zydai sake musulmonu nemegsta,tad ir nepasiseke.O dabar ieskosi naujo darbelio,bet visi siulo lb mazas algas.Vykciau kad ir y jo saly,bet liudna man butu ten visiskai vienai,cia dar nors kaimynus pazystu puikiai o ten butu nei vieno ir dar kalbos nemoku visiskai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(knapstute @ 2012 02 01, 16:40)
sorena1,taip jau radau.problemu turejo del aplinkiniu vis uzkliudavo kad va cia uzsienietis tai jau ne zmogus,na kaip ir vyrai,manyciau visi jie taip reaguoja y kitataucius ir darbe jam gan neblogai sekesi,taciau virsininkas nemego jo nes maniskis musulmonas o jis zydas,o zydai sake musulmonu nemegsta,tad ir nepasiseke.O dabar ieskosi naujo darbelio,bet visi siulo lb mazas algas.Vykciau kad ir y jo saly,bet liudna man butu ten visiskai vienai,cia dar nors kaimynus pazystu puikiai o ten butu nei vieno ir dar kalbos nemoku visiskai  blush2.gif

Jo įsivaizduoju, o kokia kalba jis bendrauja darbe, anglų? Ar jau lietuviškai išmoko.
Aš įsivaizduoju, kad Alžyre butų smagu pasibūti, bet ne gyventi, aišku ten tarp arabų vienai liūdna. Ir visokie papročiai dar ribotų tavo laisves.
Ar taviškis dar nesušalo Lietuvoje, juk vis tik jis neįpratęs prie tokių šalčių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sorena1: 01 vasario 2012 - 17:53
QUOTE(sorena1 @ 2012 01 31, 21:48)
O sakyk, Juozuke, ar jis buvo legaliai ten kai susituokėte? Mes niekaip nesugalvojam kaip mums susituokti, kai jis Alžyre, o aš Lietuvoj. Norim rasti paprasčiausią variantą.

sveikos,
airijoje biski sistema nekokia, nes cia leidziama tuoktis net ir gyvenant nelegaliai. kas sudaro daug problemu.... cia kalbu apie visokius pakistaniecius vedancius latves vien del dokumentu... doh.gif
Atsakyti