Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvės su Alžyriečiais,VI tema.

na zinot kiek daug yra db istoriju visokiausiu nuvyksiu su vaikeliu atims ja man ten ir nebegalesiu gryst. verysad.gif nors as jau esu legaliai ir jo salyje kaip jo zmona ir seimos knyga turime.
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif

Ir vel ji smile.gif (cia daugelis pasakytu) taip taip lotuliukas.gif
Man ateina toks laikas, kai tylet nebegali doh.gif
Naujokei- kazkoks gyvenimo nesusipratimas,isteka-vaikus gimdo ir bijo i vyro gimtine vaziuoti,nes vaikus atims g.gif sorry,bet kas per kvailystes-kokios istorijos?jas tik istekejus ir pagimdzius isgirdai? na....zodziu truksta!

Oj,oj va is kur tv tos istorijos ir spauda mirganti....

Atsakyti
Labas visoms, kas tik prisideda prie šios temos apie Alžyrą. Aš naujokė čia. Turiu draugą iš alžyro, ir svajoju susituokti, jis beje irgi. Mes abu esam išsiskyrę, tai mums bus antra santuoka. Jau domiuosi seniai islamo kultūra.
Tai mamytei, kuri bijo prarasti vaikus nuvykusi į vyro šalį, patariu taip nepanikuoti, jeigu su vyru snatykiai geri, šiaip sau niekas vaikų neatima iš mamos.
Bet merginos, labai domėkitės kokios yra slaptos tradicijos jų šeimose, čia apie apipjaustymą kalbu. Kad neužsirautumėte, kur mergaitėm klitorių išpjauna. Tai yra gili paslaptis kai kuriose šeimose, ir beje tai vyksta ir Alžyre.
O šiaip norėjau pasiteirauti visko apie santuoką su alžyriečiu, kokie vargo keliai laukia, ir kaip tai padaryti geriau????
Pavyzdžiui aš norėčiau pirmiausiai susipažinti su jo šeima, kaip man ten nuvykti. Aš neklaidžiojusi po pasaulį viena. Visa mano kelionių patirtis yra tik per kelionių agentūras.
Knapstuke, būk miela, pasidalink patirtimi. Gal kada aš tau lietuviškos dešros ar dar ko atvešiu skrisdama į Anabą. biggrin.gif
Atsakyti
Polijana,as esu su savo vyru jau 6metai is pradziu jis buvo labai malonus,taciau man kelti pradejo ytarima.Po vestuviu puse metu praejus kai as pastojau jis kaip nesavas,nebesimeldzia,bendrauja labai siurksciai,galvoja tik apie savo poreikius.is pradziu as juo pasitikejau visapusiskai o dabar abejoju verysad.gif vat uztad as ir noriu suzinoti daugiau kurioms pavyko nuvykti i alzyra.
Sorena1 na apie mergaiciu apipjaustyma pirma kart girdziu maniskis kaip pasakodavo apie visokius dalykelius tai sake tik berniukams taip daro,mergaitem negalima.Tokia ta mano ir patirtis prabendravom 4metus internetu ir tiek.Beja kiaulienos ir taip nevalgau taip kad desryte kam kitam pataupyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Knapstute Kai su MB susipažinai, jis EU gyveno ar gimtinėje?

Neduočiau rankos kirsti nei už vieną vyrą, už savo taip pat biggrin.gif mano protu, visi tie įtarimai ir t.t., kažkokios paslaptys dar prieš vestuves tai turi išlysti i paviršių, gal nuo moters priklauso tai, kiek jai tai įdomu ir rūpi...kiek ji nori žinoti ir ką... bigsmile.gif net nežinau (čia pamąstymams). Senai praeitas tas etapas,kai kvailos mintys lindo į galvą ax.gif mirksiukas.gif
Kaip Sorena mini apipjaustymą mergaičių - apsurdas...apie gilia dykūmą nesiginčysiu, gal taip ir yra...na neteko girdeti.
Slaptos tradicijos- pvz? Sorena teiraujiesi apie santuoką su ALG piliečiu ..sunku kažką ir patarti, kiekvienos čia mūsų skirtingi potyriai, gyvenimai ir vyrai žinoma smile.gif 4u.gif Nepabandęs - nežinosi thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Amilah @ 2012 01 29, 20:26)
juozuke tai bilietukai nulauke? doh.gif  ziauru.. nego jokios kompensacijos nebus? g.gif

sveikos,
na, radom naujus bilietukus, bandysim skristi su Air Algerie blush2.gif o lektuviukas baisiai mazas bus, tik 78 vietos... biski baisoka, bet gal kaip nors blush2.gif
pinigelius is spanair tikimes atgauti per visa card. nezinau kiek tai uztruks. bet vistiek sitie bilietai biski brangesni gavosi, plius dar teko datas pakeisti, nes niekaip nesusiderino laikas... tai nuostuoliu patyrem... bet uosviene baisiai dziaugiasi, kad dabar pora dienu ilgiau pabusim biggrin.gif
naujokems 4u.gif
Atsakyti
Polijana,su saviskiu susipazinau kai jis gyveno savo gimtineje.As jo visada klausinedavau visko ir jis man nuosirdziai atsakydavo.Nebuvo jokiu paslapciu tarp musu niekada,taciau dabar jis toks paslaptingas pasidare,nieko nebesako.Toks jausmas lyg kazka regstu uz nugaros unsure.gif
Atsakyti
Knapstukei. Na matot as peleda, pries einant miegoti ilindau paziuret ar kas ka raset.
1. Mergaičių apipjaustymas yra net Europoje, čia yra iš kai kurių genčių likęs paprotys. Ir tai yra šeimos tradicija, kurią iš kartos į kartą perduoda moterys. Patikėkit aš buvau šokiruota, bet pasirodo, kad tai vyksta net už arabiškų valstybių ribų. Bet esmė, kad tos gentys buvo su tokiais papročiais islamiškose šalyse. Ir tai nėra iš Islamo, tai yra dar iš gilesnių proprotėvių tradicijų liekanos.Tikrai tai nėra masiškai, bet yra tokių šeimų, tiesiog aš perspėju iš geros valios. Net negąsdinu, tik tiesiog būkit atsargios. Ir tam pačiam Alžyre būna tokių atvejų. Ir tai nėra teisėta, tiesiog pasitaiko dar tokių dalykų. Berniukams aišku ten normalus dalykas, ir beje ne toks absurdiškas.
2. Dešrytė būna net avienos, ne tik kiaulienos bet reikia žinoti kur jos gauti..... (aš juokauju)
3. Dėl santuokos. Ar susituokti Alžyre buvo lengvesnis kelias??? negu tarkim Lietuvoj...
Ir gal ką nors žinot apie tenykščius santuokos įstatymus, nes sako, kad kurioje šalyje susituoki, tai tos šalies įstatymai santuokai galioja.

VISOMS Tikrai aš neturiu patirties santuokoje su musulmonu, bet labai domėjausi kiek įkabindama...., turiu draugę, kuri musulmoniškoje šalyje gyveno, ir puseserė dirbo ilgai ir nuobodžiai Emyratuose... ir šiaip vis klausinėjau.
Na šiaip vyrui- musulmonui yra galvos skausmas, kai vaikas yra ne su musulmone moterimi sulauktas, nes jie mato problemu dėl auklėjimo, gali vyras pradėti austi slaptas mintis kai jam atrodo, kad vaikas( nesvarbu kas, berniukas ar mergaitė) turi augti jo šalyje, kol tą koraną išmoks.
Šiap ar taip, reikia labai giliai suprasti jų logiką, nes ten ir nuo 3 metų korano moko. TAI JAU JŲ SMEGENYS KAPITALIAI PRIPILDYTOS KORANU.
O šiaip tai linkiu jums visoms sėkmės, jauskitės mylimos ir būkit laimingos, ir beabejo, būkit drąsios visada.
Pasakysiu psichologo patarimą, " niekada neatiduokit raktelių nuo savo gyvenimo kitam asmeniui į rankas, kad ir kas jis bebūtų, jis ims tuo manipuliuoti".
Atsakyti
QUOTE(juozuke @ 2012 01 30, 20:54)
sveikos,
na, radom naujus bilietukus, bandysim skristi su Air Algerie  blush2.gif o lektuviukas baisiai mazas bus, tik 78 vietos... biski baisoka, bet gal kaip nors  blush2.gif
pinigelius is spanair tikimes atgauti per visa card. nezinau kiek tai uztruks. bet vistiek sitie bilietai biski brangesni gavosi, plius dar teko datas pakeisti, nes niekaip nesusiderino laikas... tai nuostuoliu patyrem... bet uosviene baisiai dziaugiasi, kad dabar pora dienu ilgiau pabusim  biggrin.gif
naujokems  4u.gif

Juozuke, apšviesk mane apie bilietų kainas į Alžyrą. Ir būk, gera pasidalink savo patirtim apie pačią santuokos registraciją. Kur tuoketės ir kaip tai padarėt, ir kokių dokumentų reikėjo.
Ir sėkmės svčiuose pas uošvienę. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(knapstute @ 2012 01 30, 21:34)
Polijana,su saviskiu susipazinau kai jis gyveno savo gimtineje.As jo visada klausinedavau visko ir jis man nuosirdziai atsakydavo.Nebuvo jokiu paslapciu tarp musu niekada,taciau dabar jis toks paslaptingas pasidare,nieko nebesako.Toks jausmas lyg kazka regstu uz nugaros  unsure.gif

Nuo vakar galvojau ka cia parasius mastau.gif bet esant tokioj situacijoj tai net neismanau ka patarti unsure.gif Paciai teks sprendimus daryti. O kur jus gyvenat? Lietuvoj?
Siulyciau i blogas istorijas labai nesigilinti, nes apie laimingus gyvenimus su musulmonais nieks neraso, argi kam idomu mirksiukas.gif

sorena1 man labai keista kad iskelei mergaiciu apipjaustymu klausima. Kiek man zinoma tai afrikieciu daugiau tradicija, niekuo su islamu ar Alzyru nesusijusi.

Rytoj i Lietuva islekiam unsure.gif bijau unsure.gif salta kaip Sibire doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2012 01 31, 12:22)
Nuo vakar galvojau ka cia parasius mastau.gif bet esant tokioj situacijoj tai net neismanau ka patarti  unsure.gif Paciai teks sprendimus daryti. O kur jus gyvenat? Lietuvoj?
Siulyciau i blogas istorijas labai nesigilinti, nes apie laimingus gyvenimus su musulmonais nieks neraso, argi kam idomu  mirksiukas.gif
sorena1 man labai keista kad iskelei mergaiciu apipjaustymu klausima. Kiek man zinoma tai afrikieciu daugiau tradicija, niekuo su islamu ar Alzyru nesusijusi.

Rytoj i Lietuva islekiam  unsure.gif bijau  unsure.gif salta kaip Sibire  doh.gif

Siguliukui. Taip būtent, tai tikrai nėra islamiškas dalykas. Čia aš tik įspėju, kad pasitaiko ir net Alžyre. Patikėk, tai tikrai būna ir yra, ir labai gerai, kad tai nėra įprasta. Bet pvz Egipte spėjama 90% moterų apipjaustytos. Paskaitykit internete. O be to Alžyras man regis Afrikos žemyne dar vis gi. Kaip tik čiavių gentis tai darydavo. Labai gerai, kad beveik visos šeimos to netaiko, bet būtent tas žodelis "beveik". Ir apie tai vyrai net nežino, tai patvarko moterys, todėl ir sakau, kad mama dėl visa ko turi būti atsargesnė jeigu augina mergaitę. Tiesiog, kad nebūtų naivuolė, jeigu kartais atsidurtų tokias tradicijas propaguojančioje šeimoje.

http://besmegeniai.w...stymas-5-video/

Tikrai nepriimkit to kaip gąsdinimo, aš pati myliu savo alžyrietį, ir nieko nebijau, bet aš domėjausi labai ta šalimi, kai susipažinau. Ir beje iš ten yra apipjaustytų moterų irgi. Aišku jums negresia, kad jus apipjaustys, bet būkit budrios dukras auginančios. Gal dabar ir galvojat, kad aš kvaila, bet jei kuri nesuprastama, ką uošvienė sumanė daryti išpjaus jūsų dukrai tai.... tada bus per vėlu ieškoti info.
Tiesiog geriau žinoti, negu būti apie tai net negirdėjusiai.

O šiaip aišku, kad apie laimingai gyvenančius mes niekur negirdim, o tikrai jų yra. Ir aš tikiuosi laiminga būti. O Lietuvoje kaip tik dabar šalčiausia virš -20. Taigi prigriebkit saulės nors kiek iš Alžyro, nes įtariu ten nors saulutė pasirodo dažniau. Sėkmės kelionėje. Nesušalkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sorena1: 31 sausio 2012 - 14:10
Baigima apie tai 4u.gif itariu uosvienes paklausus tai 99% kad nieko nezinotu biggrin.gif

Mes ne Alzyre, o Londone gyvenam mirksiukas.gif Vakar kaip tik su vyru kalbejau, kad i Alzyra gales mane issivesti gyventi kai busiu sena ir durna, kai pati jau nemastysiu biggrin.gif
Cia vyra sutikau, cia gime musu sunus, cia mano namai wub.gif
Atsakyti