Nenuorama, dekui, turesiu omeny
mes visokius planus dabar vasarai svarstom, tai bandau susirinkti visa info.
O gal kas skridot tiesiai is LT i alzyra? kokiom avialinijomis geriausiai ir per kuri miesta?
nenuorama, patarciau nelaukti iki paskutines minutes, nes ten jie megejai labai tempti laika. as skrendu per velykas, tai praeita savaite jau issiunciau vizai. duok jiems minimum menesi laiko...jie raso, kad padaro greitai, bet jei siunti pastu, tai labai daug sansu, kad gaus ir pamirs
praeita karta mes taip siuntem, o po biski daugiau nei po menesio MB pats skrido i londona paimti. tai kai nuskrido, dar nebuvo padaryta, nors sako tipo 3 sav...
bilietu nereikia, bent jau man nereikejo, bet as prasausi family. reikia travel insurance (ko anksciau nereikedavo).
praeita karta mes taip siuntem, o po biski daugiau nei po menesio MB pats skrido i londona paimti. tai kai nuskrido, dar nebuvo padaryta, nors sako tipo 3 sav...
bilietu nereikia, bent jau man nereikejo, bet as prasausi family. reikia travel insurance (ko anksciau nereikedavo).
QUOTE(juozuke @ 2012 01 26, 22:22)
nenuorama, patarciau nelaukti iki paskutines minutes, nes ten jie megejai labai tempti laika. as skrendu per velykas, tai praeita savaite jau issiunciau vizai. duok jiems minimum menesi laiko...jie raso, kad padaro greitai, bet jei siunti pastu, tai labai daug sansu, kad gaus ir pamirs
aciukas o man bedirbant sove tokia mintis,sugalvojau kad butu faina nuvykti maniskiui nezinant ir butu surprise jam grystant is darbo bet ..gal kada nors
QUOTE(Amilah @ 2012 01 27, 23:21)
juozuke o tai tu taip ir prasineji kiekviena karta vizos skrendant? ar negalima taip susitvarkyt, kad tau, kaip alzyriecio zmonai nereiketu vizu prasinet?
sveikos,
gal ir galima, tai musu planuose... taciau, mes niekaip negalim family book issiimti o be jo tikrai nepavyks
sikarta prasiau vizos metams, ziuresim ar duos aisku, metus laiko as ten nesedesiu, bet jei skrisciau pora karta per ta laika, susitaupytu ant vizos
nenuorama, MB taip yra skrides pries pora metu... nieko nesake tevams ir artimiesiams, ir isskrido. mama jo vos infarkto negavo, kai duris atidare puole manes ir vaiku dairytis, o mes neskridom. paliko MB mane savaitei namuose viena su 2 panelem ir 1 men mazium niekam nesake, kad skrenda, nes iki paskutines minutes nebuvo tikras, kad as tikrai isleisiu skristi
QUOTE(juozuke @ 2012 01 28, 01:28)
nenuorama, MB taip yra skrides pries pora metu... nieko nesake tevams ir artimiesiams, ir isskrido. mama jo vos infarkto negavo, kai duris atidare puole manes ir vaiku dairytis, o mes neskridom.
negaliu pagalvot likti vienai su 3 vaikuciais na bet va jam lengvesne situacija jis skrido o man butu kitaip,reiketu su visa jo seima susitarti ir kad jam nesakytu nieko,o vienintelis angliskai kalba tik jis taip kad cia praktiskai neimanoma jau isivaizduoju kaip sureguotu jei gryzes rastu mane
sveikos,
jei kam aktualu, subankrutavo Spanair avialinijos. nuo vakar nebeskrenda.
mes kaip tik su jais turim bilietus i Alzyra balandzio men
http://online.wsj.co...0375759348.html
jei kam aktualu, subankrutavo Spanair avialinijos. nuo vakar nebeskrenda.
mes kaip tik su jais turim bilietus i Alzyra balandzio men
http://online.wsj.co...0375759348.html
QUOTE(knapstute @ 2012 01 29, 22:50)
Na mes jau gan nemazai laiko esame kartu.4metus prabendravom internetu o veliau pragyvenom 2 vedybinius metus ir susilaukem dukrytes as labai noreciau nuvykti ten,taciau ir labai bijau jog nebegrysiu. O jus gal jau alzyre ir gyvenat?
Sveika
Kur jus gyvenat? Nesuprantu kodel bijai i Alzyra vaziuot kodel gali negryzti