Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvės su Alžyriečiais,VI tema.

Nenuorama, dekui, turesiu omeny 4u.gif
mes visokius planus dabar vasarai svarstom, tai bandau susirinkti visa info.
O gal kas skridot tiesiai is LT i alzyra? kokiom avialinijomis geriausiai ir per kuri miesta?
Atsakyti
gal kas zinot kada geriausiai siusti dokumentus dell vizos jei planuoju vykti birzelio pradzioj? ir ar butina bilietu rezervacija,nes tikslios isvykimo datos dar nezinau g.gif
Atsakyti
nenuorama, patarciau nelaukti iki paskutines minutes, nes ten jie megejai labai tempti laika. as skrendu per velykas, tai praeita savaite jau issiunciau vizai. duok jiems minimum menesi laiko...jie raso, kad padaro greitai, bet jei siunti pastu, tai labai daug sansu, kad gaus ir pamirs doh.gif
praeita karta mes taip siuntem, o po biski daugiau nei po menesio MB pats skrido i londona paimti. tai kai nuskrido, dar nebuvo padaryta, nors sako tipo 3 sav... doh.gif
bilietu nereikia, bent jau man nereikejo, bet as prasausi family. reikia travel insurance (ko anksciau nereikedavo).
Atsakyti
QUOTE(juozuke @ 2012 01 26, 22:22)
nenuorama, patarciau nelaukti iki paskutines minutes, nes ten jie megejai labai tempti laika. as skrendu per velykas, tai praeita savaite jau issiunciau vizai. duok jiems minimum menesi laiko...jie raso, kad padaro greitai, bet jei siunti pastu, tai labai daug sansu, kad gaus ir pamirs  doh.gif
praeita karta mes taip siuntem, o po biski daugiau nei po menesio MB pats skrido i londona paimti. tai kai nuskrido, dar nebuvo padaryta, nors sako tipo 3 sav...  doh.gif
bilietu nereikia, bent jau man nereikejo, bet as prasausi family. reikia travel insurance (ko anksciau nereikedavo).

aciukas mirksiukas.gif o man bedirbant sove tokia mintis,sugalvojau kad butu faina nuvykti maniskiui nezinant ir butu surprise jam grystant is darbo biggrin.gif bet ..gal kada nors lotuliukas.gif
Atsakyti
juozuke o tai tu taip ir prasineji kiekviena karta vizos skrendant? ar negalima taip susitvarkyt, kad tau, kaip alzyriecio zmonai nereiketu vizu prasinet? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amilah @ 2012 01 27, 23:21)
juozuke o tai tu taip ir prasineji kiekviena karta vizos skrendant? ar negalima taip susitvarkyt, kad tau, kaip alzyriecio zmonai nereiketu vizu prasinet? doh.gif

sveikos,
gal ir galima, tai musu planuose... taciau, mes niekaip negalim family book issiimti doh.gif o be jo tikrai nepavyks doh.gif
sikarta prasiau vizos metams, ziuresim ar duos blush2.gif aisku, metus laiko as ten nesedesiu, bet jei skrisciau pora karta per ta laika, susitaupytu ant vizos blush2.gif

nenuorama, MB taip yra skrides pries pora metu... nieko nesake tevams ir artimiesiams, ir isskrido. mama jo vos infarkto negavo, kai duris atidare biggrin.gif puole manes ir vaiku dairytis, o mes neskridom. paliko MB mane savaitei namuose viena su 2 panelem ir 1 men mazium blush2.gif niekam nesake, kad skrenda, nes iki paskutines minutes nebuvo tikras, kad as tikrai isleisiu skristi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juozuke @ 2012 01 28, 01:28)
nenuorama, MB taip yra skrides pries pora metu... nieko nesake tevams ir artimiesiams, ir isskrido. mama jo vos infarkto negavo, kai duris atidare  biggrin.gif puole manes ir vaiku dairytis, o mes neskridom.

negaliu pagalvot likti vienai su 3 vaikuciais 4u.gif na bet va jam lengvesne situacija jis skrido o man butu kitaip,reiketu su visa jo seima susitarti ir kad jam nesakytu nieko,o vienintelis angliskai kalba tik jis doh.gif taip kad cia praktiskai neimanoma lotuliukas.gif jau isivaizduoju kaip sureguotu jei gryzes rastu mane lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ,esu cia naujoke 4u.gif .Turiu vyra alzyriety ir norejau paklausti nuomoniu po kurio laiko ryzotes vykti y alzyra?ir kiek laiko esate su savo vyrais?ar buvo smagu pabuvoti vuru tevynej?laukiu atsakymu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
jei kam aktualu, subankrutavo Spanair avialinijos. nuo vakar nebeskrenda.
mes kaip tik su jais turim bilietus i Alzyra balandzio men doh.gif

http://online.wsj.co...0375759348.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juozuke: 29 sausio 2012 - 00:37
juozuke tai bilietukai nulauke? doh.gif ziauru.. nego jokios kompensacijos nebus? g.gif
knapstute sveika prisijungus 4u.gif o kiek laiko jus kartu, kad dar nebuvus Alzyre? smile.gif as tai savo vyra pirma kart Alzyre gyvai sutikau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tikrai buvo smagu, isimintina ir patarciau tikrai susipazint su vyro gimtine ir seima mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mes jau gan nemazai laiko esame kartu.4metus prabendravom internetu o veliau pragyvenom 2 vedybinius metus ir susilaukem dukrytes smile.gif nestuke.gif as labai noreciau nuvykti ten,taciau ir labai bijau jog nebegrysiu. blush2.gif O jus gal jau alzyre ir gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(knapstute @ 2012 01 29, 22:50)
Na mes jau gan nemazai laiko esame kartu.4metus prabendravom internetu o veliau pragyvenom 2 vedybinius metus ir susilaukem dukrytes smile.gif  nestuke.gif  as labai noreciau nuvykti ten,taciau ir labai bijau jog nebegrysiu. blush2.gif  O jus gal jau alzyre ir gyvenat?

Sveika 4u.gif

Kur jus gyvenat? Nesuprantu kodel bijai i Alzyra vaziuot unsure.gif kodel gali negryzti mastau.gif
Atsakyti