QUOTE(Amilah @ 2012 01 12, 23:38)
labas
kur dingusios visos vel?
nenuorama zadi tuoktis? reikia pazymos apie seimine sudeti, gimimo liudijimo, isversti i prancuzu kalba ir legalizuoti URM...
kur dingusios visos vel?
nenuorama zadi tuoktis? reikia pazymos apie seimine sudeti, gimimo liudijimo, isversti i prancuzu kalba ir legalizuoti URM...
aham
QUOTE(Belatrikse @ 2011 12 04, 18:36)
man čia gerai: šilta; niekur nereik skubėt: plėšytis darbe-namuose; visas mano laikas skirtas šeimai ir sau nori skaitai, nori siuvi, nori aplankai ką nors, arba visą dieną gali sedėt po alyvmedžiu ir vaiką supt supynėse
Uždavei man, UmmMaryam, galvosūkį, kurį iki šiol sprendžiu: ką turėjai omeny pasakydama, kad "negalėtum taip gyvent vien dėl gyvenimo" Sedėt namie ir augint vaikus Airijoje ar kur kitur yra prasmingiau nei Alžyre?
Uždavei man, UmmMaryam, galvosūkį, kurį iki šiol sprendžiu: ką turėjai omeny pasakydama, kad "negalėtum taip gyvent vien dėl gyvenimo" Sedėt namie ir augint vaikus Airijoje ar kur kitur yra prasmingiau nei Alžyre?
Salam,
Tikrai neturejau omeny, sesut, kazko blogo. Nelaikyki pykcio ant manes uz paistaliones. Tikiu, kad tau ten gera, nes pati tai tvirtini, ir del to galiu tik pasidziaugti
Labuka na jei dar neissivertei rasyk padesim,vyras isvers
QUOTE(Amilah @ 2012 01 12, 23:38)
informuok mane kas yra urm gal dar zinai kiek laiko uztrunka siu popieriu isemimas i legalizavimas?
URM - Uzsienio reikalu ministerija
QUOTE(nenuorama00 @ 2012 01 18, 18:33)
informuok mane kas yra urm gal dar zinai kiek laiko uztrunka siu popieriu isemimas i legalizavimas?
dokumentus isduoda ta pacia diena metrikacijos skyriuj, isvercia per kelias darbo dienas, o URM ryte priduodi ir ta pacia diena po 12val.jau atiduoda patvirtintus. Jei be taves, tai pazymas gali isimti tik mama, o URM priduoti ir pasiimti gali seimos narys. kada tuokiates?
QUOTE(Amilah @ 2012 01 19, 14:29)
dokumentus isduoda ta pacia diena metrikacijos skyriuj, isvercia per kelias darbo dienas, o URM ryte priduodi ir ta pacia diena po 12val.jau atiduoda patvirtintus. Jei be taves, tai pazymas gali isimti tik mama, o URM priduoti ir pasiimti gali seimos narys. kada tuokiates?
na cia neaisku,kuo greiciau tuo geriau,kaip gausiu atostogas planuoju birzeli vyksiu i alzyra,pristatysim dokumentus.pabusiu 2 sav tada grysiu atgal i darba ir lauksiu kol vel reikes atvykti..tada jau vestuves
sveikos,
gal kuri nors planuojat skristi is dublino i alzyra birzelio gale / liepos pradzioj?
gal kuri nors planuojat skristi is dublino i alzyra birzelio gale / liepos pradzioj?
QUOTE(juozuke @ 2012 01 21, 20:11)
sveikos,
as planuoju bet neaisku kelinta birzelio,zinau tik tiek kad iki ramadano,tai manau kad bus pradzioj