Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvės su Alžyriečiais,VI tema.

labis visoms 4u.gif as ir vel apie ta paty,buvo kalbeta bet kazkaip neuzsifiksavo blush2.gif gal kas galetu suteikti info kokiu popieriuku reikia vedyboms alzyre?
Atsakyti
labas 4u.gif
kur dingusios visos vel? smile.gif
nenuorama zadi tuoktis? reikia pazymos apie seimine sudeti, gimimo liudijimo, isversti i prancuzu kalba ir legalizuoti URM...
Atsakyti
QUOTE(Amilah @ 2012 01 12, 23:38)
labas 4u.gif
kur dingusios visos vel? smile.gif
nenuorama zadi tuoktis? reikia pazymos apie seimine sudeti, gimimo liudijimo, isversti i prancuzu kalba ir legalizuoti URM...

aham smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belatrikse @ 2011 12 04, 18:36)
man čia gerai: šilta; niekur nereik skubėt: plėšytis darbe-namuose; visas mano laikas skirtas šeimai ir sau mirksiukas.gif nori skaitai, nori siuvi, nori aplankai ką nors, arba visą dieną gali sedėt po alyvmedžiu ir vaiką supt supynėse  biggrin.gif
Uždavei man, UmmMaryam,  galvosūkį, kurį iki šiol sprendžiu: ką turėjai omeny pasakydama, kad "negalėtum taip gyvent vien dėl gyvenimo"  smile.gif Sedėt namie ir augint vaikus Airijoje ar kur kitur yra prasmingiau nei Alžyre? smile.gif

Salam,

Tikrai neturejau omeny, sesut, kazko blogo. Nelaikyki pykcio ant manes uz paistaliones. Tikiu, kad tau ten gera, nes pati tai tvirtini, ir del to galiu tik pasidziaugti wub.gif
Atsakyti
Sveikos, as cia su tokiu prasymu noriu issiversti 4 sakinius parasytus alzyriecio, gal kuri padetu? 4u.gif internete sugebejau issiversti tik viena ir tai ne iki galo. Busiu labai dekinga. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif na jei dar neissivertei rasyk padesim,vyras isvers thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amilah @ 2012 01 12, 23:38)

informuok mane kas yra urm lotuliukas.gif blush2.gif ax.gif gal dar zinai kiek laiko uztrunka siu popieriu isemimas i legalizavimas?
Atsakyti
URM - Uzsienio reikalu ministerija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama00 @ 2012 01 18, 18:33)
informuok mane kas yra urm  lotuliukas.gif  blush2.gif  ax.gif gal dar zinai kiek laiko uztrunka siu popieriu isemimas i legalizavimas?

dokumentus isduoda ta pacia diena metrikacijos skyriuj, isvercia per kelias darbo dienas, o URM ryte priduodi ir ta pacia diena po 12val.jau atiduoda patvirtintus. Jei be taves, tai pazymas gali isimti tik mama, o URM priduoti ir pasiimti gali seimos narys. kada tuokiates?
Atsakyti
QUOTE(Amilah @ 2012 01 19, 14:29)
dokumentus isduoda ta pacia diena metrikacijos skyriuj, isvercia per kelias darbo dienas, o URM ryte priduodi ir ta pacia diena po 12val.jau atiduoda patvirtintus. Jei be taves, tai pazymas gali isimti tik mama, o URM priduoti ir pasiimti gali seimos narys. kada tuokiates?

na cia neaisku,kuo greiciau tuo geriau,kaip gausiu atostogas planuoju birzeli vyksiu i alzyra,pristatysim dokumentus.pabusiu 2 sav tada grysiu atgal i darba ir lauksiu kol vel reikes atvykti..tada jau vestuves wub.gif
Atsakyti
sveikos,
gal kuri nors planuojat skristi is dublino i alzyra birzelio gale / liepos pradzioj?
Atsakyti
QUOTE(juozuke @ 2012 01 21, 20:11)
sveikos,
gal kuri nors planuojat skristi is dublino i alzyra birzelio gale / liepos pradzioj?

as planuoju bet neaisku kelinta birzelio,zinau tik tiek kad iki ramadano,tai manau kad bus pradzioj smile.gif
Atsakyti