Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvės su Alžyriečiais,VI tema.

Laba diena biggrin.gif

žiūriu pokalbis man jau patinkančia linkme krypsta,čia pasisakymas "normali lietuvė" tai čia kas? Kokius kriterijus "ji" turi atitikti,gyvendama Alžyre,kad būtų "normali lietuvė" lotuliukas.gif

smagiai jūs čia thumbup.gif
Atsakyti
na va, tik tiek tereikejo Polijanai prisisaukti lotuliukas.gif sveika pasirodzius 4u.gif kaip jums sekasi? kuriam kraste/saly esat?
Atsakyti
Labuka,Amilah 4u.gif na kiek zinau be manes dabar dar gyvena viena lietuvaite Souk ahras,cia butu netoli nuo mano miesto Annabos smile.gif ,tik vat kai buvom jos aplankyti,jos vyras sake,kad jin atostogu i Lt isvykusi dabar,nes ilgokai namuciuos nebuvusi. Per vyro tolimus giminaicius atsigirdau,kad ta panike cia gyvena,tai buvau nustebusi,kad netoli Annabos jin jau ilgokai gyvena smile.gif o kur jus randates? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip as noreciau pazvelgti kokia akele i vestuves Alg.
Galetumete ir kokia suknele pasimandruoti rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satiiii @ 2011 12 11, 12:51)
Labuka,Amilah 4u.gif  o  kur jus randates? g.gif  4u.gif

laba, na mes ne Alzyre... maniau, kad teks keltis i Alzyra, bet kol kas viskas eina kita linkme smile.gif o tu seniai jau Alzyre? papasakok kaip tau ten sekas gyvent? As saves neisivaizduoju gyvenancios ten, bet negali zinot....
Atsakyti

Labuka 4u.gif na kolkas tik 2 menesiai kaip cia laikomes,zinok pradzioj ir ash neisivaizdavau gyvenimo cia,bet gavosi taip,kad truksta tik popierelio is banko gaut laikinam leidimui vyrui likti lt,o kol uzsidirbsim vel tuos pinigelius isleistus kelionems teks cia pasisveciuot..Na zinai nesinori seimai atskirai but,o juolab lelia auginant, tai prie visko prisitaikoma :)na bet kolkas viskas oki,svarbiausia turim interneta tai galiu su seima artimais susisiekt,dar plius vyro seimyna pamaciau,labai faini ir geri zmogeliukai,aplink lelia sokineja,tai paciai atostogaut ir belieka smile.gif tai sakau kolkas nera kuo skustis o ir ispudziu cia manau bus pasisemta pakankamai smile.gif na,bet jei reiktu likti cia ilgam tai tikrai negaleciau, per didelis jau skirtumas musu kulturu..
Atsakyti
Satiiii prasivalyk savo asmenines zinutes, negaliu issiust tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kur prapuolusios visos? smile.gif
nesuprantu ko man neissisiuncia nei viena AZ g.gif Juozuke kaip man su tavim susisiekt "privaciai"? ax.gif
Atsakyti
Amilah, as savo dezute 'prasitryniau' blush2.gif viena zinute tilptu mirksiukas.gif
Atsakyti
Amilah, na ir intrigavai, vis laukiu tos tavo zinutes mirksiukas.gif
Visas su artejanciais naujaisiais metais 4u.gif
mes juos su MB sutinkam Paryziuj wub.gif be vaiku, kas svarbiausia bigsmile.gif
Nicox, linkejimai tau PARYZIUJE mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Juozuke mane sueme baltas pavydas blush2.gif na turbut nauju sutikimas bus isimintinas (geraja prasme) ko as ir linkiu 4u.gif linkejimai Paryziui 4u.gif
Visas mergaites su artejanciais, lai ateinantys metai butu geresni nei praeje 4u.gif
o as dziunu darbe iki 8val.ir ryt nuo 8val ryto vel darba... bash.gif
Atsakyti
Su artejanciais naujais 2012 metais

newyear.gif flirt.gif
Atsakyti