Laba diena
žiūriu pokalbis man jau patinkančia linkme krypsta,čia pasisakymas "normali lietuvė" tai čia kas? Kokius kriterijus "ji" turi atitikti,gyvendama Alžyre,kad būtų "normali lietuvė"
smagiai jūs čia
na va, tik tiek tereikejo Polijanai prisisaukti sveika pasirodzius kaip jums sekasi? kuriam kraste/saly esat?
Labuka,Amilah na kiek zinau be manes dabar dar gyvena viena lietuvaite Souk ahras,cia butu netoli nuo mano miesto Annabos ,tik vat kai buvom jos aplankyti,jos vyras sake,kad jin atostogu i Lt isvykusi dabar,nes ilgokai namuciuos nebuvusi. Per vyro tolimus giminaicius atsigirdau,kad ta panike cia gyvena,tai buvau nustebusi,kad netoli Annabos jin jau ilgokai gyvena o kur jus randates?
Oi kaip as noreciau pazvelgti kokia akele i vestuves Alg.
Galetumete ir kokia suknele pasimandruoti
Galetumete ir kokia suknele pasimandruoti
QUOTE(Satiiii @ 2011 12 11, 12:51)
Labuka,Amilah o kur jus randates?
laba, na mes ne Alzyre... maniau, kad teks keltis i Alzyra, bet kol kas viskas eina kita linkme o tu seniai jau Alzyre? papasakok kaip tau ten sekas gyvent? As saves neisivaizduoju gyvenancios ten, bet negali zinot....
Labuka na kolkas tik 2 menesiai kaip cia laikomes,zinok pradzioj ir ash neisivaizdavau gyvenimo cia,bet gavosi taip,kad truksta tik popierelio is banko gaut laikinam leidimui vyrui likti lt,o kol uzsidirbsim vel tuos pinigelius isleistus kelionems teks cia pasisveciuot..Na zinai nesinori seimai atskirai but,o juolab lelia auginant, tai prie visko prisitaikoma :)na bet kolkas viskas oki,svarbiausia turim interneta tai galiu su seima artimais susisiekt,dar plius vyro seimyna pamaciau,labai faini ir geri zmogeliukai,aplink lelia sokineja,tai paciai atostogaut ir belieka tai sakau kolkas nera kuo skustis o ir ispudziu cia manau bus pasisemta pakankamai na,bet jei reiktu likti cia ilgam tai tikrai negaleciau, per didelis jau skirtumas musu kulturu..
Amilah, as savo dezute 'prasitryniau' viena zinute tilptu
Amilah, na ir intrigavai, vis laukiu tos tavo zinutes
Visas su artejanciais naujaisiais metais
mes juos su MB sutinkam Paryziuj be vaiku, kas svarbiausia
Nicox, linkejimai tau PARYZIUJE
Visas su artejanciais naujaisiais metais
mes juos su MB sutinkam Paryziuj be vaiku, kas svarbiausia
Nicox, linkejimai tau PARYZIUJE
Su artejanciais naujais 2012 metais