QUOTE(nenuorama00 @ 2011 12 08, 15:29)
gal kamnors teko keltis keltu su masina is francee i alzyra?
Kad brangu
As ziurinejus is Alicantes i Oran, tai plauki visa nakti ir kainuoja daugiau nei skrydis. Is Prancuzijos plauktu dar ilgiau.
Sveikos,
Pirmiausiai sveikinimai Amilah - bukit laimingi kartu Sekmes betvarkant popierizmus.
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 12 08, 11:49)
Niekad npamirsiu kaip per vienas vestuves paklause kodel as neinu persirengti as buvau su raudonom lininem kelnem ir bliuska iki keliu ir jokio aukso
as irgi per vyro brolio vestuves irgi is tu baltu varnu buvau, kuri nei dazes, nei persirenginejo, nei didelio dziaugsmo rode... Bet jie visi zinojo, kad alzyrietiskos sventes man kazkas nesuprantamo, tai dekingi buvo, kad bent jau nuotraukose sypsojaus (kai kuriose )
O siaip nepamirsiu, kai viena is vyro duktereciu po tu vestuviu skundes visa nusikalus. Ji 'darbavos' tam kambaryje, kur moterys dazes, puoses ir pan. Sako 'ateina 60 metu moteriske (nasle) ir praso, kad plaukus sugarbanociau, sukuosena padaryciau, o po to tik sast hidzaba uzsideda ir eina valgyt, o as valanda laiko prie jos plauku vargau!! '
QUOTE(rasute.m @ 2011 12 03, 23:55)
Lengva nuteisti, sunku suprasti Užblokuoti galiu, tik yra viena bėdelė, kad aš savo skype turėjau pasirašiusi telef. numeriuką, o jis jį pastebėjo, tai ir skambinėja man Telefono užblokuoti nerandu kur, kol kas dar neišsiaiškinau visų jo mandrybių, nes naujas yra, neseniai įsigytas
Dėl vyro... Žinoma, kad jam nepatiktų, jei jis sužinotų apie tai Man taip pat nepatiktų, jei jis elgtųsi lygiai taip pat Todėl, aš ir noriu sužinoti apie šią tautą daugiau, kad galėčiau motyvuotai pasiųsti jį po velnių
Dėl vyro... Žinoma, kad jam nepatiktų, jei jis sužinotų apie tai Man taip pat nepatiktų, jei jis elgtųsi lygiai taip pat Todėl, aš ir noriu sužinoti apie šią tautą daugiau, kad galėčiau motyvuotai pasiųsti jį po velnių
Labukas Kolege.
Taip taip .
Perskaiciau tavo postus ir visai nenustebau, nei pasipiktinau .Saunuole tuo ,kad neuzsidarei savame kiaute ,kai sukurei seima ,o ir toliau bendrauji su aplinkiniais zmonemis ir domiesi gyvenimu kitose salyse.
Pabarsiu uz tai ,kad vyrui nepasakai,kad turi gerbeju .Jei jus artimos sielos ir jis tave gerai pazysta ,vyras supras ,gal sugros jo vyriskoji pavydo puse ,bet ... Jis zino ,kad tik ji tu myli ir tik su juo tau gerai,o visa kita yra isorinis pasaulis.
Visa tai sakau todel ,kad as tokia pat smalsuole, bet MM zino tai ir tokia jis mane sutiko, su tokia ir sutiko gyventi.
O su Kabylie draugu mes jau internete tapu tapu tapu antrus metukus minam.Buvo jo dydziule meile,o dabar grazi musu draugyste.As ir kitu draugu turiu, is kitu saliu ,bet mano asmeniniui gyvenimui nemaiso.
Jei mokesi su savo naujuoju gerbeju graziai sutarti ,ir tarp jusu grazus draugiski santykiais atsiras,na jei jis ne durnas diedas. Ir apie jo sali daugiau is jo lupu suzinosi.
O vyrams ,ar jis lietuvis ar arabas ,visiems jiems reikalingos grazios mielos moterys ir Meile.
Sekmes draugysteje ir jokiu paslapciu
QUOTE(Berit @ 2011 12 09, 17:51)
Labukas Kolege.
Taip taip .
Perskaiciau tavo postus ir visai nenustebau, nei pasipiktinau .Saunuole tuo ,kad neuzsidarei savame kiaute ,kai sukurei seima ,o ir toliau bendrauji su aplinkiniais zmonemis ir domiesi gyvenimu kitose salyse.
Pabarsiu uz tai ,kad vyrui nepasakai,kad turi gerbeju .Jei jus artimos sielos ir jis tave gerai pazysta ,vyras supras ,gal sugros jo vyriskoji pavydo puse ,bet ... Jis zino ,kad tik ji tu myli ir tik su juo tau gerai,o visa kita yra isorinis pasaulis.
Visa tai sakau todel ,kad as tokia pat smalsuole, bet MM zino tai ir tokia jis mane sutiko, su tokia ir sutiko gyventi.
O su Kabylie draugu mes jau internete tapu tapu tapu antrus metukus minam.Buvo jo dydziule meile,o dabar grazi musu draugyste.As ir kitu draugu turiu, is kitu saliu ,bet mano asmeniniui gyvenimui nemaiso.
Jei mokesi su savo naujuoju gerbeju graziai sutarti ,ir tarp jusu grazus draugiski santykiais atsiras,na jei jis ne durnas diedas. Ir apie jo sali daugiau is jo lupu suzinosi.
O vyrams ,ar jis lietuvis ar arabas ,visiems jiems reikalingos grazios mielos moterys ir Meile.
Taip taip .
sveikos,
na, merginos, isgasdinot jus mane su vestuvem mes 10dienu skrendam, tai idomu, ar spesim VISOSE vestuviu dalyse sudalyvauti ir kiek man tu apredu ir auksu tada vestis ten antrai dienai su ta pacia suknele turbut nepasirodysi
belatrikse, saunuole, kad atsilaikei vestuvese
o kaip tau polijana padejo suknele pasirinkti? gal ir man pagalbos reiketu
na, merginos, isgasdinot jus mane su vestuvem mes 10dienu skrendam, tai idomu, ar spesim VISOSE vestuviu dalyse sudalyvauti ir kiek man tu apredu ir auksu tada vestis ten antrai dienai su ta pacia suknele turbut nepasirodysi
Sveikos mielos mamytes gal zinot ar yra dar be manes Alzyre gyvenanti kokia normali lietuvaite ?su kuria galetu cia palaikyti rysius?viena lietuvaite netoli musu gyvenanti pasirodo neperseniausiai isvyko atostogu i lt,nes metus ir 6 men.lt nebuvusi,bet tikslai nepamenu ne jos vardo, tik ,kad vyro tolimos gimines vieno vyruko zmona.
QUOTE(juozuke @ 2011 12 09, 23:40)
sveikos,
Na, aukso kiekiu arabku neperspjausi O suknelę aš tik vieną turiu ir nesuku sau galvos, tiesa, arabkos per dieną kelis kartus persirengia
Polijana pas mane svečiavosi ir mes po parduotuves pavaikščiojom, jin turi nemažą vestuvių Alžyre patirtį, tai žino kokių suknelių reikia
QUOTE(Satiiii @ 2011 12 10, 00:52)
Sveikos mielos mamytes gal zinot ar yra dar be manes Alzyre gyvenanti kokia normali lietuvaite ?su kuria galetu cia palaikyti rysius?viena lietuvaite netoli musu gyvenanti pasirodo neperseniausiai isvyko atostogu i lt,nes metus ir 6 men.lt nebuvusi,bet tikslai nepamenu ne jos vardo, tik ,kad vyro tolimos gimines vieno vyruko zmona.
Kas tokia dar gyvena Alžyre? Jei gausi kontaktus, prašau pasidalint, gal aš jai normali pasirodysiu
QUOTE(Belatrikse @ 2011 12 10, 09:25)
Na, aukso kiekiu arabku neperspjausi O suknelę aš tik vieną turiu ir nesuku sau galvos, tiesa, arabkos per dieną kelis kartus persirengia
Polijana pas mane svečiavosi ir mes po parduotuves pavaikščiojom, jin turi nemažą vestuvių Alžyre patirtį, tai žino kokių suknelių reikia
o tai jus LT sukneles ieskojot ar alzyre?
Labuka, na nereikia taip jau giliai imti i sirdele iskart..ta panike Souk ahrase gyvena,jei jin zino sita puslapi tai manau tos pacios nuomones kaip ir ash,tai nemanau,kad jin kuon lb jau keistis noretu, na bet paklaust paklausiu
QUOTE(juozuke @ 2011 12 10, 12:22)
o tai jus LT sukneles ieskojot ar alzyre?
Alžyre - arabišką siuvinėtą suknelę.
QUOTE(Satiiii @ 2011 12 10, 00:52)
Tai yra ir daugiau Alzyre gyvenanciu be Belatrikses? o jos jos su mumis nebendrauja?