santuokos airijoje uzregistruoti nereikia
turi galioti alzyrietiskas santuokos liudijimas.
bet turit pasiimti apostile, kad uzregistruotum santuoka per LT embasada/LT, tada gausi lietuviska santuokos liudijima.
reikes apostiles, oficialaus vertimo i lietuviu kalba.
tuo paciu gali pasikeisti savo pasa ir pasiimti vyro pavarde. bet geriausiai butu pasiskambinti i LT ambasada dubline, ir jie viska susakytu, ko konkreciai reikia. ar darysi per ambasada, ar pacioje LT, dokumentai vistiek bus tokie patys.
QUOTE(Amilah @ 2011 12 06, 14:32)
na Alzyre sake, kad man reik uzregistruoti Airijoje, nes vizos prasysim tai i Airija... O internete radau info, kad nuo 2007metu LR ambasadoj sudarytos santuokos Airijoj negalioja... Nelabai susigaudau dar nuo ko pradet
Tu ne Airijos piliete o santuokos negalioja sudarytos Airijoj Lt ambasadoj , o tu ne pas juos tuokeisi.
QUOTE(Amilah @ 2011 12 06, 13:32)
na Alzyre sake, kad man reik uzregistruoti Airijoje, nes vizos prasysim tai i Airija... O internete radau info, kad nuo 2007metu LR ambasadoj sudarytos santuokos Airijoj negalioja... Nelabai susigaudau dar nuo ko pradet
siguliukas teisingai paaiskino. airijoje negalioja santuokos tiems, kas pacioje ambasadoje dubline tuokesi. tu susituokei alzyre.
tau reikes aprasyti savo santuoka per LT ambasada. o del airiskos vizos tai ir neaprasyta turetu tiktu. bet jei LT santuoka apsirasysi, stipriau atrodys.
dar pasidomekit, jam gali ir shengeno reiketi, nebent jis skris su air france per paris CDG, kur net is terminalo iseiti nereikia. tokiu atveju vizos nereiketu.
merginos, kaip jums nauja reklama ''už toleranciją'' per tv, ar matėt?
nu man tai sakyčiau antitolerantiškiausia reklama, maždaug moteriškė skambina kad ją plėšia į saugos tarnybą, o jai atsako: atvažiuojam, bet žinokit pas mus dirba musulmonas. o ji: tai gal tada geriau tegu vagia, užsidirbsiu per 10 metų...
nu man tai sakyčiau antitolerantiškiausia reklama, maždaug moteriškė skambina kad ją plėšia į saugos tarnybą, o jai atsako: atvažiuojam, bet žinokit pas mus dirba musulmonas. o ji: tai gal tada geriau tegu vagia, užsidirbsiu per 10 metų...
kas per reklama "uz tolerancija"..... eina jie s.... su tokiom reklamom
Papildyta:
skambinau i LR ambasada... kai vyras bus Airijoj tada ir tvarkysimes su LR ambasada, o kol kas reik Airjoj registruot. O kaip tai nereikia iseit is terminalo? as paskutini karta su Airfrance skridau, tai visai i kita terminala reikejo eit..
Papildyta:
QUOTE(juozuke @ 2011 12 06, 21:03)
tau reikes aprasyti savo santuoka per LT ambasada. o del airiskos vizos tai ir neaprasyta turetu tiktu. bet jei LT santuoka apsirasysi, stipriau atrodys.
dar pasidomekit, jam gali ir shengeno reiketi, nebent jis skris su air france per paris CDG, kur net is terminalo iseiti nereikia. tokiu atveju vizos nereiketu.
skambinau i LR ambasada... kai vyras bus Airijoj tada ir tvarkysimes su LR ambasada, o kol kas reik Airjoj registruot. O kaip tai nereikia iseit is terminalo? as paskutini karta su Airfrance skridau, tai visai i kita terminala reikejo eit..
QUOTE(dee @ 2011 12 07, 18:31)
merginos, kaip jums nauja reklama ''už toleranciją'' per tv, ar matėt?
Nu jo, be komentaru
QUOTE(Amilah @ 2011 12 07, 18:08)
airijoj tu nepriregistruosi santuokos, nes santuoka registruoja tik tavo gimtoji salis. kitoms visai neidomu ir neaktualu.
airfrance per paryziu kai skrenda, ten tik pasikeiti is terminalo a ir b ar pan, nepamenu kaip ten vadinasi, bet nereikia per muitine ir imigracine eiti, todel vizos ir nereikia, nes is aerouosto neiseini. bet aisku, geriau butu pasiskambinti ir pasiteirauti. bet kai as pries metus skambinau, man taip pasake, ir uosviams skrendant is alzyro vizos schengeno nereikejo. bet cia tik jei skrenda su airfrance iki paryziaus ir paskui vel su airfrance iki dublino.
jei avialinijos skirsis, gali reiketi praeiti imigracine, kad pasiimti tases, o tada vel checkintis, todel jau reiketu schengeno vizos.
Vakar buvo henna nuotakai, nuvažiavome vėluodami gerą valandą na arabai, punktualumo jokio. Veiksmas vyksta salėje, 15 minučių laukėme nuotakos, pasirodė tradicine gausiai siuvinėta, tikriausiai labai sunkia, suknele, apėjo ratą, pasidemonstravo, atsisėdo prieš visas moteris tokiam ale baldakime. Sėdžiu, plepu su vyro kuzinkom, galvoju, pažiūrėsiu sau ramiai kas kaip kur tau, teko ir prie nuotakos sedėt, ir tortą pjaut ir vis eit ir pozuot nuotraukoms
Polijana, ačiū už pagalbą renkantis suknelę, buvo viena puošniausių
Oi, dar parašysiu, gi juodą išpuoštą abają siuvaus pati paskutinę dieną, nes kaip visada paskutinę minutę nieko tinkamo neradom
Namuose diskotekos jau antrą parą, šiandie turi nuotaką atvežt ir maratonas bus baigtas
Polijana, ačiū už pagalbą renkantis suknelę, buvo viena puošniausių
Oi, dar parašysiu, gi juodą išpuoštą abają siuvaus pati paskutinę dieną, nes kaip visada paskutinę minutę nieko tinkamo neradom
Namuose diskotekos jau antrą parą, šiandie turi nuotaką atvežt ir maratonas bus baigtas
Niekad npamirsiu kaip per vienas vestuves paklause kodel as neinu persirengti as buvau su raudonom lininem kelnem ir bliuska iki keliu ir jokio aukso
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 12 08, 11:49)
Niekad npamirsiu kaip per vienas vestuves paklause kodel as neinu persirengti as buvau su raudonom lininem kelnem ir bliuska iki keliu ir jokio aukso
tiesiog nepadoru šitaip
o man šiandie nuobodu, muzika per smegenis trenkia, jokio veiksmo kol kas, kaip visada viskas vėluoja..