Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvės su Alžyriečiais,VI tema.

Sveikinkit, mielosios ax.gif
na pasirodo ne taip lengva susituokt Alzyre nors ir turint tam leidima blink.gif merijoj prisikabino prie mano gim.liudijimo... isduotas 2010metais, tai vyras aiskina, kad buvo rusiskas ir kad gavau nauja tais metais... tai pasake, kad reikia naujo... vyras vel aiskina, kad cia visam gyvenimui, kad nera jokios galiojimo datos.. na pazadejo issiaiskinti iki vakaro. Vakare nuvaziuojam, tai tas pats vyras apsimeta, kad musu nemato, ale labai busy "dirba"... na galiausiai atkreipe i mus demesi ir pasake, kad nesutuoks, nes neatpazista to dokumento, bijo kad gali buti padirbtas... Ta pacia diena dar reikejo poliklinikoj pasidaryt kraujo tyrima.. ten irgi cirkai.. jau nekalbant kad visus kaip iteive is kitos planetos jauciaus doh.gif zmones gal ner uzsienieciu mate...
Atsakyti
ten, kur ima krauja, sedi gal kokios 6 babces... vuena duria i pirsta, kita popierius pildo o dar 4 siaip del vaizdo... buvau ten su vyro sese, kuri nekalba angliskai ir apskritai toj ligoninej niekas nekalba angliskai... zodziu buvo lb didele problema uzrasyt salies pavadinima, varda, pavarde.. ir aisku vistiek neteisingai, pribrauke ten tam lape ir reikejo gauti kazkokio gydytojo anspauda ant to lapo, pasake, kad nepasirasys, nes pribraukyta... reikejo gauti nauja, tai MB atleke gaves ta lapa, uzpilde is naujo.. vel einam pas ta gydytoja, tas vel nepasiraso, reikia dar kazkokio tyrimo, nes mano kraujo gr. neigiama... nu galiausiai po vyro maldavimu gavom ta parasa, bet ta kazkoki tyrima tai liepe pazadet, kad pasidarysiu... bet as jau vyrui sakiau, kad tikrai ne Alzyre schmoll.gif
vaziavom dar i kita kazkoki biura, kur galima susituokt, bet irgi atsisake neaisku del kokiu priezasciu... ir tik trecioj vietoj notare prieme, bet jau buvo darbo pabaiga, tai sutarem kita diena 8val.ryto... na bet nebutu Alzyras, jei viskas butu ok... laukem pusantros valandos, notare pasirode tik 9.30 Alzyre tai normalu, kaip pastebejau...
po sios viesnages vyrui pasakiau, kad tikrai negaleciau gyvent tokioj saly... nebent sostinej, MB sake, kad ten biski normaliau smile.gif tai va paskutine diena pries man isskrendant susituokem pagaliau wub.gif
Atsakyti
Sveikos, pasmalsausiu ar kuri domejotes, kodel gi tiem alzyrieciam patinka lietuves? Jau kuris laikas bendrauju su vaikinu is Alzyro, tai is jo susilaukiu itin isskirtinio demesio ir daug uzuominu, kad jis nori zmonos lietuves.Keliu sau klausima kodel?
Vaikinas mielas ir isvaizdus, tai kokio bieso jam uzsieniete, jei merginos pacios ant kaklo kabinas, na zinoma as ne. biggrin.gif visas jo uzuominas nuleidziu juokais smile.gif nes nesu is tu itin naiviu mergyciu.rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(UmmMaryam @ 2011 12 04, 17:30)
Amilah, gal yra noras placiau apie Alzyra parasyt? Kiek laiko praleidai toj "bez-o-brazijoj"?

Na sikart tai tik kelias dienas ten praleidau, be spejau pakraupt labiau nei buvau pakraupus biggrin.gif ypac kaip alzyrieciai "atsakingai" ziuri i darba doh.gif nezinau kaip ta istaiga vadinasi, kur isduoda leidima tuoktis... mano dokumentai ten gulejo metus laiko... manau tai pakankamas laiko tarpas kad suziuretu bent jau is savo puses, kad visi popieriai butu... bet neeee...... nuvaziavus atsiimt leidimo dar laukt reikejo, kazkas pamirso kazkoki dokumenta.. tam kabinete sedejo 5 bobos... dvi is ju telefonais zaide, kitos dvi pliotkijos, o dar viena popieriukus kilnojo... doh.gif ir uz ka joms algas moka unsure.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif na va tokie jie ir yra doh.gif turi būt šventos kantrybės visur, nes kitaip plaukus gali nusiraut iš nevilties.

Sveikinimai, Amilah 4u.gif 4u.gif 4u.gif o kas toliau? kokie jūsų planai?

Ta111, aš manau, kad jiems nėra jokio skirtumo ar lietuvė, ar lenkaitė, ar prancūzė lotuliukas.gif bile balta, o jei dar blondinė... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belatrikse @ 2011 12 04, 21:31)
Sveikinimai,  Amilah  4u.gif  4u.gif  4u.gif o kas toliau? kokie jūsų planai?

aciu 4u.gif O toliau viza... o kas dar toliau, bus matyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ta111 @ 2011 12 04, 20:07)
Sveikos, pasmalsausiu ar kuri domejotes, kodel gi tiem alzyrieciam patinka lietuves? Jau kuris laikas bendrauju su vaikinu is Alzyro, tai is jo susilaukiu itin isskirtinio demesio ir daug uzuominu, kad jis nori zmonos lietuves.Keliu sau klausima kodel?
Vaikinas mielas ir isvaizdus, tai kokio bieso jam uzsieniete, jei merginos pacios ant kaklo kabinas, na zinoma as ne. biggrin.gif  visas jo uzuominas nuleidziu juokais smile.gif nes nesu is tu itin naiviu mergyciu.rolleyes.gif

bet kuri europos sajungos piliete, bilietas i ES.
oi kiek as cia esu istoriju prisiklausius... kas uz pinigus, kas is 'meiles' taip isteka. bent jau airijoje tai dominuoja pakistanieciai vyrai su latvem nuotakom doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Amilah @ 2011 12 04, 20:46)
aciu 4u.gif  O toliau viza... o kas dar toliau, bus matyti smile.gif

amilah, didziausi sveikinimai 4u.gif tai kiek laiko truko jusu vedybu maratonas? na, bet jau savo kantrybe ir istverme tai teko isbandyti 4u.gif 4u.gif
o viza i kokia sali bandysit?
Atsakyti
nu pradeta buvo tvarkyti 2010mtu spali biggrin.gif kantrybes tai reikejo auksines ir mes pasirodo ja turim thumbup.gif pradzioj tai i Airija, o paskui ziuresim kaip seksis smile.gif
O jau laimes pas mane pilnos kelnes biggrin.gif nebereikes i Alzyra vaziuot gyvent thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amilah: 04 gruodžio 2011 - 22:49
amilah, na dideles jums sekmes. viza i airija turetumet gauti, nes tu juk dirbanti ir jau kuri laika. turek irodymus, kad daznai matetes, vis pas ji vaziuodavai ir pan. kad gerai uzdirbi, ir galesi ji 'islaikyti' pradziai mirksiukas.gif vizos man rodos reikes is dubajaus prasytis g.gif
Atsakyti
labukas,didziausi sveikinimai pagaliau tapus dar labiau laimingai ir sekmytes del vizos drinks_cheers.gif 4u.gif na ir gal kas nors galit man issaiskinti ar butu imanoma padaryti vedybas alzyre ir lietuvos metrikacijoj? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenuorama00: 05 gruodžio 2011 - 18:15
QUOTE(nenuorama00 @ 2011 12 05, 17:13)
labukas,didziausi sveikinimai pagaliau tapus dar labiau laimingai ir sekmytes del vizos drinks_cheers.gif  4u.gif  na ir gal kas nors galit man issaiskinti ar butu imanoma padaryti vedybas alzyre ir lietuvos metrikacijoj? blush2.gif  ax.gif

nori dvigubai vargti mirksiukas.gif
teoriskai, tai reiketu pazymu, kad nesat vede, o per antras vestuves jau butumet vede tarpusavy, tai nezinau, kaip tai suveiktu g.gif ir aisku, nepamirskit vizos mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal zinot kokiu doku man reik is Alzyro, kad uzregistruot santuoka Airijoj? g.gif
Atsakyti