Sveikinkit, mielosios
na pasirodo ne taip lengva susituokt Alzyre nors ir turint tam leidima merijoj prisikabino prie mano gim.liudijimo... isduotas 2010metais, tai vyras aiskina, kad buvo rusiskas ir kad gavau nauja tais metais... tai pasake, kad reikia naujo... vyras vel aiskina, kad cia visam gyvenimui, kad nera jokios galiojimo datos.. na pazadejo issiaiskinti iki vakaro. Vakare nuvaziuojam, tai tas pats vyras apsimeta, kad musu nemato, ale labai busy "dirba"... na galiausiai atkreipe i mus demesi ir pasake, kad nesutuoks, nes neatpazista to dokumento, bijo kad gali buti padirbtas... Ta pacia diena dar reikejo poliklinikoj pasidaryt kraujo tyrima.. ten irgi cirkai.. jau nekalbant kad visus kaip iteive is kitos planetos jauciaus zmones gal ner uzsienieciu mate...
ten, kur ima krauja, sedi gal kokios 6 babces... vuena duria i pirsta, kita popierius pildo o dar 4 siaip del vaizdo... buvau ten su vyro sese, kuri nekalba angliskai ir apskritai toj ligoninej niekas nekalba angliskai... zodziu buvo lb didele problema uzrasyt salies pavadinima, varda, pavarde.. ir aisku vistiek neteisingai, pribrauke ten tam lape ir reikejo gauti kazkokio gydytojo anspauda ant to lapo, pasake, kad nepasirasys, nes pribraukyta... reikejo gauti nauja, tai MB atleke gaves ta lapa, uzpilde is naujo.. vel einam pas ta gydytoja, tas vel nepasiraso, reikia dar kazkokio tyrimo, nes mano kraujo gr. neigiama... nu galiausiai po vyro maldavimu gavom ta parasa, bet ta kazkoki tyrima tai liepe pazadet, kad pasidarysiu... bet as jau vyrui sakiau, kad tikrai ne Alzyre
vaziavom dar i kita kazkoki biura, kur galima susituokt, bet irgi atsisake neaisku del kokiu priezasciu... ir tik trecioj vietoj notare prieme, bet jau buvo darbo pabaiga, tai sutarem kita diena 8val.ryto... na bet nebutu Alzyras, jei viskas butu ok... laukem pusantros valandos, notare pasirode tik 9.30 Alzyre tai normalu, kaip pastebejau...
po sios viesnages vyrui pasakiau, kad tikrai negaleciau gyvent tokioj saly... nebent sostinej, MB sake, kad ten biski normaliau tai va paskutine diena pries man isskrendant susituokem pagaliau
vaziavom dar i kita kazkoki biura, kur galima susituokt, bet irgi atsisake neaisku del kokiu priezasciu... ir tik trecioj vietoj notare prieme, bet jau buvo darbo pabaiga, tai sutarem kita diena 8val.ryto... na bet nebutu Alzyras, jei viskas butu ok... laukem pusantros valandos, notare pasirode tik 9.30 Alzyre tai normalu, kaip pastebejau...
po sios viesnages vyrui pasakiau, kad tikrai negaleciau gyvent tokioj saly... nebent sostinej, MB sake, kad ten biski normaliau tai va paskutine diena pries man isskrendant susituokem pagaliau
Sveikos, pasmalsausiu ar kuri domejotes, kodel gi tiem alzyrieciam patinka lietuves? Jau kuris laikas bendrauju su vaikinu is Alzyro, tai is jo susilaukiu itin isskirtinio demesio ir daug uzuominu, kad jis nori zmonos lietuves.Keliu sau klausima kodel?
Vaikinas mielas ir isvaizdus, tai kokio bieso jam uzsieniete, jei merginos pacios ant kaklo kabinas, na zinoma as ne. visas jo uzuominas nuleidziu juokais nes nesu is tu itin naiviu mergyciu.
Vaikinas mielas ir isvaizdus, tai kokio bieso jam uzsieniete, jei merginos pacios ant kaklo kabinas, na zinoma as ne. visas jo uzuominas nuleidziu juokais nes nesu is tu itin naiviu mergyciu.
QUOTE(UmmMaryam @ 2011 12 04, 17:30)
Amilah, gal yra noras placiau apie Alzyra parasyt? Kiek laiko praleidai toj "bez-o-brazijoj"?
Na sikart tai tik kelias dienas ten praleidau, be spejau pakraupt labiau nei buvau pakraupus ypac kaip alzyrieciai "atsakingai" ziuri i darba nezinau kaip ta istaiga vadinasi, kur isduoda leidima tuoktis... mano dokumentai ten gulejo metus laiko... manau tai pakankamas laiko tarpas kad suziuretu bent jau is savo puses, kad visi popieriai butu... bet neeee...... nuvaziavus atsiimt leidimo dar laukt reikejo, kazkas pamirso kazkoki dokumenta.. tam kabinete sedejo 5 bobos... dvi is ju telefonais zaide, kitos dvi pliotkijos, o dar viena popieriukus kilnojo... ir uz ka joms algas moka
na va tokie jie ir yra turi būt šventos kantrybės visur, nes kitaip plaukus gali nusiraut iš nevilties.
Sveikinimai, Amilah o kas toliau? kokie jūsų planai?
Ta111, aš manau, kad jiems nėra jokio skirtumo ar lietuvė, ar lenkaitė, ar prancūzė bile balta, o jei dar blondinė...
QUOTE(Belatrikse @ 2011 12 04, 21:31)
Sveikinimai, Amilah o kas toliau? kokie jūsų planai?
aciu O toliau viza... o kas dar toliau, bus matyti
QUOTE(Ta111 @ 2011 12 04, 20:07)
Sveikos, pasmalsausiu ar kuri domejotes, kodel gi tiem alzyrieciam patinka lietuves? Jau kuris laikas bendrauju su vaikinu is Alzyro, tai is jo susilaukiu itin isskirtinio demesio ir daug uzuominu, kad jis nori zmonos lietuves.Keliu sau klausima kodel?
bet kuri europos sajungos piliete, bilietas i ES.
oi kiek as cia esu istoriju prisiklausius... kas uz pinigus, kas is 'meiles' taip isteka. bent jau airijoje tai dominuoja pakistanieciai vyrai su latvem nuotakom
Papildyta:
QUOTE(Amilah @ 2011 12 04, 20:46)
aciu O toliau viza... o kas dar toliau, bus matyti
amilah, didziausi sveikinimai tai kiek laiko truko jusu vedybu maratonas? na, bet jau savo kantrybe ir istverme tai teko isbandyti
o viza i kokia sali bandysit?
amilah, na dideles jums sekmes. viza i airija turetumet gauti, nes tu juk dirbanti ir jau kuri laika. turek irodymus, kad daznai matetes, vis pas ji vaziuodavai ir pan. kad gerai uzdirbi, ir galesi ji 'islaikyti' pradziai vizos man rodos reikes is dubajaus prasytis
QUOTE(nenuorama00 @ 2011 12 05, 17:13)
labukas,didziausi sveikinimai pagaliau tapus dar labiau laimingai ir sekmytes del vizos na ir gal kas nors galit man issaiskinti ar butu imanoma padaryti vedybas alzyre ir lietuvos metrikacijoj?
nori dvigubai vargti
teoriskai, tai reiketu pazymu, kad nesat vede, o per antras vestuves jau butumet vede tarpusavy, tai nezinau, kaip tai suveiktu ir aisku, nepamirskit vizos