Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvės su Alžyriečiais,VI tema.

QUOTE(Amilah @ 2011 12 03, 14:53)
rasute na kazi ar koks normalus vyras tiek priskrestu prie istekejusios moters... alzyrieciu nuomone apie europietes... hmmmm... ir dar istekejusia.. ka cia ir besakyt...

Nu ir aš taip pat mastau, koks normalus viengungis taip priskrestų prie ištekėjusios daugiavaikės moters doh.gif Aš ir jam tą patį sakau, kad kam aš tau reikalinga, juk gali susirasti gražią jauną ir laisvą merginą, kuri yra be įsipareigojimų ir t.t. O jis man vis suokia, kad jis net neliepia man skirtis su savo vyru, tiesiog nori palaikyti su manim labai stiprius ryšius doh.gif lotuliukas.gif Ar jis mane už durną laiko, arba jam ne visi namie doh.gif
Nagi nagi, jei galima, papasakok plačiau apie jų nuomonę, tiesiog suintrigavai bigsmile.gif Ale man vos ne sportinis azartas dabar gaunasi, jis man pudrina smegenis, pasakas seka, o aš jam leidžiu tai daryti, jei tik nori... biggrin.gif Tik vat norėčiau sužinoti jų nuomonę apie moteris europietes ir dar ištekėjusias, ir dar su krūva vaikų doh.gif

QUOTE(siguliukas17 @ 2011 12 03, 17:47)
Nepastebejau tavo posto  O tai tu ir esi istekejusi ar ne?
As tai toki prielipa siusciau kuo toliau

Susituokusi susituokusi, turiu gerą vyrą, bet vat per skype priėmiau draugauti ir dabar nebegaliu atsikratyti doh.gif biggrin.gif Na žiūrėsiu, kiek čia dar ilgai ta "draugystė " tęsis biggrin.gif
Man tik įdomiausia yra tai, kad aš jam aiškinu, kad aš myliu savo vyrą, ir kad vyras mane labai myli, kad aš turiu tris vaikus, kuriuos taip pat be galo myliu, o jis man suokia, kad "leisk kalbėti savo jausmams ir širdžiai, o ne protui" doh.gif Nu nejaugi jis tikrai galvoja, kad tos europietės yra pamišusios dėl jų ir tikisi, kad mes savo šeimas blink.gif Aš kažkaip galvojau, kad Islamas neleidžia to... Arba aš kažko nesuprantu blush2.gif Pastaruoju metu pradėjau intensyviai ieškoti info apie musulmonus, bet nerandu, to ko man reikia doh.gif ax.gif Tai gal jūs mane galėtumėte kažkiek apšviesti? blush2.gif ax.gif Visgi gyvenate su alžyriečiais, žinote jų nuomones apie europietes moteris mirksiukas.gif Būčiau labai jums visoms dėkinga 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasute.m @ 2011 12 03, 21:38)
Susituokusi susituokusi, turiu gerą vyrą, bet vat per skype priėmiau draugauti ir dabar nebegaliu atsikratyti doh.gif  biggrin.gif Na žiūrėsiu, kiek čia dar ilgai ta "draugystė " tęsis biggrin.gif
Man tik įdomiausia yra tai, kad aš jam aiškinu, kad aš myliu savo vyrą, ir kad vyras mane labai myli, kad aš turiu tris vaikus, kuriuos taip pat be galo myliu, o jis man suokia, kad "leisk kalbėti savo jausmams ir širdžiai, o ne protui" doh.gif Nu nejaugi jis tikrai galvoja, kad tos europietės yra pamišusios dėl jų ir tikisi, kad mes savo šeimas blink.gif Aš kažkaip galvojau, kad Islamas neleidžia to... Arba aš kažko nesuprantu blush2.gif Pastaruoju metu pradėjau intensyviai ieškoti info apie musulmonus, bet nerandu, to ko man reikia doh.gif  ax.gif Tai gal jūs mane galėtumėte kažkiek apšviesti? blush2.gif  ax.gif Visgi gyvenate su alžyriečiais, žinote jų nuomones apie europietes moteris mirksiukas.gif Būčiau labai jums visoms dėkinga 4u.gif  smile.gif

As tai nesuprantu tokiu draugysciu ypac jei vyra turi schmoll.gif atsikratyti gali, uzblokuoji ir viskas, nebent pati nenori mirksiukas.gif jei vyras suzinos manau rankytem neplos schmoll.gif

As vyra turiu tai man net neidomu blevyzgot taip su kitais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 12 03, 21:00)
As tai nesuprantu tokiu draugysciu ypac jei vyra turi  schmoll.gif  atsikratyti gali, uzblokuoji ir viskas, nebent pati nenori  mirksiukas.gif jei vyras suzinos manau rankytem neplos  schmoll.gif

As vyra turiu tai man net neidomu blevyzgot taip su kitais  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 12 03, 22:00)
As tai nesuprantu tokiu draugysciu ypac jei vyra turi  schmoll.gif  atsikratyti gali, uzblokuoji ir viskas, nebent pati nenori  mirksiukas.gif jei vyras suzinos manau rankytem neplos  schmoll.gif

QUOTE(juozuke @ 2011 12 03, 22:17)

smile.gif Lengva nuteisti, sunku suprasti mirksiukas.gif Užblokuoti galiu, tik yra viena bėdelė, kad aš savo skype turėjau pasirašiusi telef. numeriuką, o jis jį pastebėjo, tai ir skambinėja man doh.gif Telefono užblokuoti nerandu kur, kol kas dar neišsiaiškinau visų jo mandrybių, nes naujas yra, neseniai įsigytas lotuliukas.gif
Dėl vyro... Žinoma, kad jam nepatiktų, jei jis sužinotų apie tai verysad.gif Man taip pat nepatiktų, jei jis elgtųsi lygiai taip pat mirksiukas.gif Todėl, aš ir noriu sužinoti apie šią tautą daugiau, kad galėčiau motyvuotai pasiųsti jį po velnių mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(rasute.m @ 2011 12 03, 23:55)
smile.gif Lengva nuteisti, sunku suprasti mirksiukas.gif Užblokuoti galiu, tik yra viena bėdelė, kad aš savo skype turėjau pasirašiusi telef. numeriuką, o jis jį pastebėjo, tai ir skambinėja man doh.gif Telefono užblokuoti nerandu kur, kol kas dar neišsiaiškinau visų jo mandrybių, nes naujas yra, neseniai įsigytas lotuliukas.gif
Dėl vyro... Žinoma, kad jam nepatiktų, jei jis sužinotų apie tai verysad.gif Man taip pat nepatiktų, jei jis elgtųsi lygiai taip pat mirksiukas.gif Todėl, aš ir noriu sužinoti apie šią tautą daugiau, kad galėčiau motyvuotai pasiųsti jį po velnių mirksiukas.gif

As neteisiu ir tikrai nenoriu izeisti 4u.gif bet jam tikrai su galva negerai mastau.gif
Atsakyti
siaip tikrai nera normalu, kad vyras taip prisviltu, jei zino, kad nera vilciu. nebent jis netiki, kad esi istekejus ir turi vaiku. gal mano, kad meluoji, kad tik juo atsikratyti... g.gif
o siaip tai labai tiketina, kad ieskosi sau naudos, kokia ji bebutu...
Atsakyti
Amilah, tai ar sveikinti jau? bigsmile.gif bigsmile.gif
O išgyvenu, nes nedažnai susiduriu, kai tenka susidurt - pavirstu ragana, tada atkenčia mano vyras už visus savo papročius, alžyrietišką būdą ir tt. ir pan. doh.gif doh.gif

Pas mumis vestuvės. jau 2 dienas atšventėm, dar 2 laukia biggrin.gif Na ką aš galiu pasakyt, likau nesupratusi kame šventė g.gif kažkoks pasivalgymas, nelabai besiskiriąs nuo gausesnės Ramadano vakarienės g.gif Trečiadienį bus henna nuotakai, važiuosim bobikės visos į Biskrą pas nuotakos bobikes lotuliukas.gif tik kad ašai nelabai telpu į savo suknelę doh.gif lotuliukas.gif ai, jei nerasiu kokios naujos šiandie pirkt, teks su treningais važiuot lotuliukas.gif

QUOTE(siguliukas17 @ 2011 12 03, 22:00)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
aš irgi nesuprantu, kaip ištekėjusi moteris /mylinti savo vyrą/ blevyzgoja su kažkokiais ten arabais skype, ir, juokingiausia, atleiskit čia man, ieško nepaprastai svarių motyvų "priskretėliui" užblokuoti g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belatrikse @ 2011 12 04, 13:04)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
aš irgi nesuprantu, kaip ištekėjusi moteris /mylinti savo vyrą/ blevyzgoja su kažkokiais ten arabais skype, ir, juokingiausia, atleiskit čia man, ieško nepaprastai svarių motyvų "priskretėliui" užblokuoti  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jūsų vietoj nesuprasčiau taip pat biggrin.gif Aš ir nelaukiu iš Jūsų supratingumo ar dar kažko panašaus smile.gif O, bet, tačiau: nespjauk į šulinį, iš kurio gali pačiam tekti gerti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasute.m @ 2011 12 03, 23:55)
Todėl, aš ir noriu sužinoti apie šią tautą daugiau, kad galėčiau motyvuotai pasiųsti jį po velnių mirksiukas.gif

Ne nuo tautos priklauso, o nuo zmogaus mirksiukas.gif durniu visur pilna, tiek Lietuvoj, tiek Alzyre, tiek Aglijoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 12 04, 15:16)
Ne nuo tautos priklauso, o nuo zmogaus  mirksiukas.gif durniu visur pilna, tiek Lietuvoj, tiek Alzyre, tiek Aglijoj  ax.gif

Tai jo, aš tą suprantu 4u.gif Ačiū, buvo smagu su jumis pabendrauti 4u.gif Sėkmės jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Amilah, gal yra noras placiau apie Alzyra parasyt? Kiek laiko praleidai toj "bez-o-brazijoj"?

Belatrikse, nagi, isduok, kas tave "laiko" sioj saly? ;D Turbut tik supratingas vyras su seima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(UmmMaryam @ 2011 12 04, 17:30)
Belatrikse, nagi, isduok, kas tave "laiko" sioj saly? ;D Turbut tik supratingas vyras su seima smile.gif

man čia gerai: šilta; niekur nereik skubėt: plėšytis darbe-namuose; visas mano laikas skirtas šeimai ir sau mirksiukas.gif nori skaitai, nori siuvi, nori aplankai ką nors, arba visą dieną gali sedėt po alyvmedžiu ir vaiką supt supynėse biggrin.gif
Uždavei man, UmmMaryam, galvosūkį, kurį iki šiol sprendžiu: ką turėjai omeny pasakydama, kad "negalėtum taip gyvent vien dėl gyvenimo" smile.gif Sedėt namie ir augint vaikus Airijoje ar kur kitur yra prasmingiau nei Alžyre? smile.gif
Atsakyti