QUOTE(Amilah @ 2011 12 03, 14:53)
rasute na kazi ar koks normalus vyras tiek priskrestu prie istekejusios moters... alzyrieciu nuomone apie europietes... hmmmm... ir dar istekejusia.. ka cia ir besakyt...
Nu ir aš taip pat mastau, koks normalus viengungis taip priskrestų prie ištekėjusios daugiavaikės moters Aš ir jam tą patį sakau, kad kam aš tau reikalinga, juk gali susirasti gražią jauną ir laisvą merginą, kuri yra be įsipareigojimų ir t.t. O jis man vis suokia, kad jis net neliepia man skirtis su savo vyru, tiesiog nori palaikyti su manim labai stiprius ryšius Ar jis mane už durną laiko, arba jam ne visi namie
Nagi nagi, jei galima, papasakok plačiau apie jų nuomonę, tiesiog suintrigavai Ale man vos ne sportinis azartas dabar gaunasi, jis man pudrina smegenis, pasakas seka, o aš jam leidžiu tai daryti, jei tik nori... Tik vat norėčiau sužinoti jų nuomonę apie moteris europietes ir dar ištekėjusias, ir dar su krūva vaikų
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 12 03, 17:47)
Nepastebejau tavo posto O tai tu ir esi istekejusi ar ne?
As tai toki prielipa siusciau kuo toliau
As tai toki prielipa siusciau kuo toliau
Susituokusi susituokusi, turiu gerą vyrą, bet vat per skype priėmiau draugauti ir dabar nebegaliu atsikratyti Na žiūrėsiu, kiek čia dar ilgai ta "draugystė " tęsis
Man tik įdomiausia yra tai, kad aš jam aiškinu, kad aš myliu savo vyrą, ir kad vyras mane labai myli, kad aš turiu tris vaikus, kuriuos taip pat be galo myliu, o jis man suokia, kad "leisk kalbėti savo jausmams ir širdžiai, o ne protui" Nu nejaugi jis tikrai galvoja, kad tos europietės yra pamišusios dėl jų ir tikisi, kad mes savo šeimas Aš kažkaip galvojau, kad Islamas neleidžia to... Arba aš kažko nesuprantu Pastaruoju metu pradėjau intensyviai ieškoti info apie musulmonus, bet nerandu, to ko man reikia Tai gal jūs mane galėtumėte kažkiek apšviesti? Visgi gyvenate su alžyriečiais, žinote jų nuomones apie europietes moteris Būčiau labai jums visoms dėkinga