QUOTE(marijax @ 2011 09 30, 11:27)
marijax, 30 Rgs 2011 - 11:27, parašė:
Vaikuciai auga, protingeja, aciu Dievui, su sunumi, pastebejau, lengviau sutariame, kad neprisikalbeciau.
O tavoji dukrele, Nicox? Kaip reaguoja i dideli mamos pilvuza? Kaip reikalai su mokykla, jei neklystu ji jau lanko sia? Belatrikse, o kaip tavoji Aya? Ar laukia kudikelio?
Vaikuciai auga, protingeja, aciu Dievui, su sunumi, pastebejau, lengviau sutariame, kad neprisikalbeciau.
O tavoji dukrele, Nicox? Kaip reaguoja i dideli mamos pilvuza? Kaip reikalai su mokykla, jei neklystu ji jau lanko sia? Belatrikse, o kaip tavoji Aya? Ar laukia kudikelio?
sveika, malonu, kad vel uzsuki i foruma

tavo berniukas jau didelis, ziurek tuoj jau ir paauglyste prasides. O kaip dukryte auga? Ar isdykus mergyte?
Manoji tai irgi jau man tokia didele - ir pasikalbam, ir padiskutuojam. tiesa, dominuoja FR kalba, bet cia jau mokyklos itaka. Su mano nestumu tai dukra kazkaip naturaliai susitaike, kartais jauciu, kad noretu jog ja pakilnociau, padukciau kaip anksciau, bet zino, kad negaliu, tai net nepraso... Uztai as jau svajoju, kaip galesiu dukra apsikabint stipriai stipriai nesaugant didziulio pilvo. Pasiilgau artumo su ja - jauciuos vos ne skolinga ir kalta pries ja, kad kazkiek mano elgesys su ja pasikeite per nestuma.
QUOTE(marijax @ 2011 10 04, 10:13)
marijax, 04 Spa 2011 - 10:13, parašė:
Sveikos, moteraites,
Nicox, smagu del uosvienes - pagalba pogimdyviniu laikotarpiu itin svarbi, na bent man taip atrodo. Svarbiausia leisti sau daug miegoti, ilsetis idant organizmas atgautu prarastas jegas; to tau ir linkiu - greito atsigavimo, o dar pries tai - greito ir nuostabiu akimirku kupino gimdymo, Dievui malonejus
Stai ir judvi. Nuostabu. Ir as noreciau, ir dar ne vieno
Tik sveikatos duokit man
InshaAllah
Sveikos, moteraites,
Nicox, smagu del uosvienes - pagalba pogimdyviniu laikotarpiu itin svarbi, na bent man taip atrodo. Svarbiausia leisti sau daug miegoti, ilsetis idant organizmas atgautu prarastas jegas; to tau ir linkiu - greito atsigavimo, o dar pries tai - greito ir nuostabiu akimirku kupino gimdymo, Dievui malonejus
Stai ir judvi. Nuostabu. Ir as noreciau, ir dar ne vieno

Tik sveikatos duokit man

InshaAllah
taip, pagalbos is salies (turint jau viena vaika namie) visgi reikia. Be to po poros sav ir mano mama atvaziuos - bus pirmas kartas, kai abi mociutes susitiks gyvai
Na o del trecio, ketvirto ar dar kelinto vaikelio, tai duok Dieve tau daug daug sveikatos ir bus dar ne viena atzalele pas jus