Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Molė @ 2011 10 03, 17:05)
Nu aš nepavydi mirksiukas.gif

Tu-dosni mirksiukas.gif

g.gif zinokit kuo toliau veliu- tuo labiau nesuprantu... jau ir vilna svert pradejau, ko anksciau nedariau, ale ziuu mano tos slepetukes tokios plonos atrodo palyginus su jusu g.gif
Atsakyti
Šitas savo paskutines iš tikrųjų dariau trupučiuką storesnes, norėjo šiltesnių unsure.gif , bet realiai jos plonesnės nei nuotraukoje, gal balta spalva savo prideda, praplečia, be to ir išmiera nedidukė 37 . Svert nesvėriau nė karto g.gif
Juperi Jūsų labai gražios tapkytės, dažnai pasižiūriu ir ne tik supermamose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 10 03, 18:59)
Šitas savo paskutines iš tikrųjų dariau trupučiuką storesnes, norėjo šiltesnių  unsure.gif , bet realiai  jos plonesnės nei nuotraukoje, gal balta spalva savo prideda, praplečia, be to ir išmiera nedidukė 37 . Svert nesvėriau nė karto  g.gif
Juperi Jūsų labai gražios tapkytės, dažnai pasižiūriu ir ne tik supermamose smile.gif

aciu blush2.gif
Kad ne apie tavo vienos slepetes kalbu...daugumos jusu tokios smile.gif
as tik pamenu vienos velejos, "senes", pastaba, kad nereik storai klot, reikia didesni sablona daryt...logiska, kad tas dydis susivelia tvirciau, bet vizualiai storos neatrodo g.gif oooo man tai norisi irgi , kad storesnem atrodytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 10 03, 18:27)
g.gif zinokit kuo toliau veliu- tuo labiau nesuprantu... jau ir vilna svert pradejau, ko anksciau nedariau, ale ziuu mano tos slepetukes tokios plonos atrodo palyginus su jusu g.gif

Mano tai visai nestoros. Tik taip atrodo, ypač balta spalva atrodo tokia mėsinga biggrin.gif O aš visada galvoju, kaip Juperi taip pavyksta storas ir dailias nuvelt ax.gif Nors visada sveriu vilną, bet nežinau kodėl tos pačios išmieros storumas skirtingas gaunasi g.gif jau pradėjau daugiau vilnos dėt, bet tada nebeapskaičiuoju kiek trauksis. Va taip ir vargztu
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 10 03, 19:22)
  O aš visada galvoju, kaip Juperi taip pavyksta storas ir dailias nuvelt ax.gif

cha cha cha ...matai kaip galima apsigaut? lotuliukas.gif
zinokit as tai svente svenciu (Veltinio)...vyna gurksnoju... beveik ir Muza parskrido, bet as gi ...Vyturys...perfrazuojant viena posaki: "Is principo galeciau velt. Bet gaila , kad to principo neturiu " wink.gif
Atsakyti
Mano tradicinės rožinės:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 03 spalio 2011 - 19:36
Juperi, na ir pavarai -viena vyna gurksnoji veltinius issistacius tikriausiai biggrin.gif
O as einu dirbti.

QUOTE(žollia @ 2011 10 03, 20:35)
Mano tradicinės rožinės:
user posted image

Zollia, tavosios rozes atrodo net ir kvapnios- tikru tikriausios 4u.gif
Atsakyti
Peleda, tu peleda...eik velt...

zollia, ersketrozes thumbup.gif spalva -ne mano schmoll.gif bet nuvelta labai dailiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 10 03, 20:44)
Peleda, tu peleda...eik velt...

zollia, ersketrozes thumbup.gif spalva -ne mano schmoll.gif  bet nuvelta labai dailiai thumbup.gif

jep, as megstu ryte pasivartyti, o dar jeigu kas leistu kava ryte lovoj isgert ir spauda paskaityt wub.gif . Vaikai viska pakoreguoja cool.gif .
Atsakyti
Žolia labai gražios rožės smile.gif

Juperi, šabloną darau tikrai ne mažą, ir susitraukia veliant daug, kelis arbatinius karšto vandens supilu beveliant. Balta spalva viduje, tikrai labai apgaulinga, o kai dar vos ne naktį po visų darbų pafotografuoji, tai... Vien žodžiu reik pasičiupinėt tapkutes, kad tikras vaizdas būų biggrin.gif
Nju bet ką aš čia lendu pradžiamokslė blush2.gif man dar mokytis ir mokytis ax.gif einu geriau pavelt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 03 spalio 2011 - 20:25
Ačiū visoms.

QUOTE(Juperi @ 2011 10 03, 20:44)
zollia, ersketrozes thumbup.gif spalva -ne mano schmoll.gif  bet nuvelta labai dailiai thumbup.gif

Juperi, lotuliukas.gif drįstu ginčytis: erškėtrožės turi tik 4 žiedlapius g.gif(o gal 6) Čia reik įsivaizduot, kad rožė biggrin.gif ūžiedlapių neskaičiavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 03 spalio 2011 - 20:45
QUOTE(žollia @ 2011 10 03, 21:43)
Ačiū visoms.
Juperi,  lotuliukas.gif drįstu ginčytis: erškėtrožės turi tik 4 žiedlapius g.gif(o gal 6)  Čia reik įsivaizduot, kad rožė  biggrin.gif ūžiedlapių neskaičiavau

Zollia, tu jai atleisk - ji siandienn su muziniu bendrauja tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti