Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(karalyste @ 2011 10 02, 10:14)
Sventi zodziai smile.gif

girdejote Juperi zodi...
Atsakyti
a-ha, Juperi, vadinasi jau prabudo, kava lovoj rankoj ir dar grazbyliauja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 10 02, 11:20)
a-ha, Juperi, vadinasi jau prabudo, kava lovoj rankoj ir dar grazbyliauja  tongue.gif

nu tu cia jau!!!! kava 8 val isgerta... vilna jau isrinkta- reiks velt...nori ar nenori verysad.gif ...o nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 10 02, 11:45)
nu tu cia jau!!!! kava 8 val isgerta... vilna jau isrinkta- reiks velt...nori ar nenori verysad.gif ...o nenoriu schmoll.gif

mane tai vaikai, o kas tave taip anksti is lovos vercia? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 10 02, 12:14)
mane tai vaikai, o kas tave taip anksti is lovos vercia?  tongue.gif

man labai gaila laiko miegui- kai saule kyla ir sviecia... tamsoj-sviesoj pamiegosim kai numirsim... apskritai nesuprantu zmoniu-peledu... saule danguj- jie miega, o kai aplink tamsa- jie uzsiima kazkuo... fuii kazkokia tamsos ir pozemiu karalyste schmoll.gif as su saule keliuosi, su saule ir guluosi...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 01, 19:06)
mielso moterys vėlėjos, pamenu kažkur naudojo padam latexa toki kuris dedasi ant kojinu padų. A la  tokį http://www.auksarank...ams-juodas.html

user posted image

Sakykit, o ar jis toks būna ketas,kaip ant parduotuvnių kojinių tie taškeliai? Ar irgi toks lipnus kaip mūsų lateksas?

Nepamenu kuri naudojo jį

Pavadinčiau lipniu g.gif
Atsakyti
Che , aš pelėda ir puikiai save suprantu ir i nieka negaliu iškeisti savo naktinio laiko, kai nereali ramuma , atrodo , kad tas laikas tik man , be jokiu rūpesčiu , bėgimu ir pan ax.gif blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Man tai miegas šventas reikalas blush2.gif ir kuo daugiau tamsaus paros laiko-tuo daugiau man jo reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
aš pelėda dirbtinai paversta į vyturį. jei nueisiu 3 val ryto miegot, o mane vyturiukas pazadins 6-7 val ryto.....uzmigsiu ir indus beplaudama... biggrin.gif
Atsakyti
Manes jau nežadina tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Rožės labai gražios, kaimynai, tai..... nju, o čia tapsiukai smile.gif

user posted image

gal truputį per didelė foto įsikėlė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 02 spalio 2011 - 21:44
Labai jau wub.gif , tokios elegantiškos 4u.gif
Atsakyti