Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(kadabra @ 2011 09 30, 20:33)

p.s. Man Sraunios upes nuotraukos tai kaip is kokio rusu filmo  unsure.gif . Ar cia tikrai vilniaus senamiestis?

ja, priešais gynybinę miesto sieną. Ir gyvena ten rusai, tiuteišai, pusiau rusai pusiau lenkai ir t.t. Šneka nesuprasi kaip. GAli ramiai išmest šaldytuvą į kiemą, užuot emp pakviestų ir t.t. biggrin.gif Aš bandau kovot gėles sodindama balkone. Bet jos nepranoksto viso kiemo "grožio" biggrin.gif Pačiame pačiame senamiestyta tokio gėrio nebūna, ten balkonai vidiniai gražūs, kiemai užrakinti...
Atsakyti
raganėle, rožynai nerealūs. gaila neturiu kur rožių sodint.

Srauni upe, vaizdelis neguodžiantis.

o žiemos nemegstu, nemėgstu ir šalto šlapio rudens, kai su vežimu į lauką neišeisi. nors mane kaimynai laukine vadina, nes į lauką einam bet kokiu oru.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 09 29, 22:07)
Nors ir  kartojasi spalvos ir forma,  atnešu  parodyti, kad dyyyrbu tongue.gif 

labai gražios spalvos wub.gif
Atsakyti
merginos, o kaip jūs plaunat pagamintus tapkiukus? ..aš visad skalbiankėj ir gręžimo režimą jungiu, tai ir tokiu oru greit džiūsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 09 30, 20:33)
o jums tos slepetes auksinemis netampa tai dziovinant  tongue.gif ?
ko taip striokavot?
j...

neee nu čia tik ekstra atvejais, kai rytojaus gimtadieniui kam nors baigi tapkes velt po vidurnakčio biggrin.gif

Aš irgi centrifugoj išgręžiu išskalautas tapkes, tada labai gerai pasimato, jei buvo nedavelta - tenka kartot kokį pasipūtusį kraštą...
Atsakyti
Kaip pavydžiu tom kurios sugeba daryti pagal užsakymus. MAn užsakymas gali išvis sustabdyt darbus ir numušt bet kokį norą velt. IR dar gaunas daug broko.

Ai man jau mano kiemo vaizdai tai jau toke komiški tapo. Nagliau fotkinčiau, galėčiau parodą daryt biggrin.gif Įdomiausia, kad te kaimynai toke ne viskas taip kaip atrodo. Šite konkrečiai kure fotkėse, tai jie ramūs, vyrai uždarbiaugja užsenį, ta nėr kam bujot. Blogiau yra kit kaimynai, kurių nesu nupaveikslavus. Je labai prrabangiai butą susiremnontavę su visokias navarotais, bet smegenų nuo to ne daugiau. Dažnai pas juos būna triukšmingi baliai r t.t. Nors teatrai ir bara už 100 metrų...
Atsakyti
Dėkui už rožyno pagyras biggrin.gif kitą kartą vailokiuką kokį užkabinsiu, o tai visai ne į temą nušnekėjau. Vailokiukas tai šiąnakt visai gavosi - reabilitavosi woolas man dėl tos savo nuostabiai besiveliančios plonytės sluoksnos wub.gif jei pavyks pabaigt nesugadnant, tai bus fainas kombeziukas.

O užsakymas užsakymui nelygu, man labai patinka daryt pažįstamiems, kai paprašo "ko nors" ir atspėju kas jam gražu biggrin.gif Arba pridaryti kas pačiai patinka ir leisti rinktis iš to.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 01, 09:48)
Arba pridaryti kas pačiai patinka ir leisti rinktis iš to.

nerasi ne vienos , kuriai patiktu daryti uzsakymus su malonumu, kai uzsakovas , nesuvokiantis nieko apie velimo technologija-vikruntasu prigalvoja, pvz. kokio "vinigreto"- prieky "rozynas", sone "geometrine figura" , ant uzkulnio vardas ir dar su "karuna" ant raides Š...brrrrrrrr feee
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 10 01, 09:08)
nerasi ne vienos , kuriai patiktu daryti uzsakymus su malonumu, kai uzsakovas , nesuvokiantis nieko apie velimo technologija-vikruntasu prigalvoja, pvz. kokio "vinigreto"- prieky "rozynas", sone "geometrine figura" , ant uzkulnio vardas ir dar su "karuna" ant raides Š...brrrrrrrr feee

lotuliukas.gif dar tokių negirdėjau
Atsakyti
neįtkėtina, man galvoj gimsa idėjos,kai prie jų prieis ir rankos bus roojus bigsmile.gif
Atsakyti
mielso moterys vėlėjos, pamenu kažkur naudojo padam latexa toki kuris dedasi ant kojinu padų. A la tokį http://www.auksarank...ams-juodas.html

user posted image

Sakykit, o ar jis toks būna ketas,kaip ant parduotuvnių kojinių tie taškeliai? Ar irgi toks lipnus kaip mūsų lateksas?

Nepamenu kuri naudojo jį
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 10 01, 11:08)

Sventi zodziai smile.gif jau buna tai buna....
Atsakyti