Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Žinau aš savo šlepečių bėdą. Bandžiau taisyti ir štai kas gavosi:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 10 21, 19:46)
Žinau aš savo šlepečių bėdą. Bandžiau taisyti ir štai kas gavosi:

na, o jeigu ties keltimi nebutu tiek iskirpta g.gif , o soniukai nuo centro link kulno lengvai palaipsniui zemetu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 21 spalio 2011 - 20:03
mergaitės, gal kas kelnes velsit?

user posted image
Atsakyti

wub.gif Neapsakomas grožis

QUOTE(raganele @ 2011 10 20, 22:37)
aš tai jau pavėliau ir dar drėgnaskaikurias pafotkinau - bandžiau apšarmojusį rožyną padaryt:
user posted image

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mano pirmos be užkulnio. Besijuokianti, ačiū už patarimus, kuriais pasinaudojau 4u.gif Na, ne visai be užkulnio ax.gif Kažkaip pabijojau nukirpti iki pat pado g.gif O dar 2-jų spalvų dariau, tai palikau neaukštą bortelį. Bet patogu įsispirti. Norėjau mažesnių, bet vėl gavosi didesnės, negu buvau pasidariusi šabloną 38-ai kojai doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 22 spalio 2011 - 08:42
Minimalu ir gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 10 21, 22:06)
mergaitės, gal kas kelnes velsit?

user posted image

bet ar jie atitink ažmogaus proporcijas? Nes pV net siuvimo manekenai - neatitinka... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 10 22, 09:31)
Labas rytas 4u.gif 
Mano pirmos be užkulnio. Besijuokianti, ačiū už patarimus, kuriais pasinaudojau 4u.gif Na, ne visai be užkulnio ax.gif  Kažkaip pabijojau nukirpti iki pat pado  g.gif  O dar 2-jų spalvų dariau, tai palikau neaukštą bortelį.  Bet patogu įsispirti. Norėjau mažesnių, bet vėl gavosi didesnės, negu buvau pasidariusi šabloną 38-ai kojai doh.gif
\

gražios thumbup.gif aš vis bijau pabandyt be užkulnio, nesinori gaut ne padą, o skudurėlį.

14 cm "voveruškos"

user posted image
Atsakyti
bulaukiux, graži spalva , taip dera su rudeniniais lapais 4u.gif
Atsakyti
as tai moliugeliais vadinciau 4u.gif , jau tokios rudenines wub.gif
Atsakyti
Voveruškaitės labai mielos wub.gif
Žolia, gražus minimalizmas smile.gif ar čia zelandietiškas karšinys viršutinė pilka? Aš ko tai su juo visai nebesutarti pradėjau doh.gif sluoksniai atsisluoksniuoja, nebesitraukia, nesupratau čiadabakas...

Vakar pas mamą pirty buvo vėlimo masterklasas mamai ir sesei lotuliukas.gif gavosi klumpės ir rankinė - pirtis ideali vėlykla biggrin.gif
Atsakyti
Raganele, tai kaip supratau - kurpaliai uzsakyti jau biggrin.gif ?
Kada bus gatavi, kada Kaunan?
Atsakyti