Žinau aš savo šlepečių bėdą. Bandžiau taisyti ir štai kas gavosi:
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 10 21, 19:46)
Žinau aš savo šlepečių bėdą. Bandžiau taisyti ir štai kas gavosi:
na, o jeigu ties keltimi nebutu tiek iskirpta , o soniukai nuo centro link kulno lengvai palaipsniui zemetu
mergaitės, gal kas kelnes velsit?
Neapsakomas grožis
QUOTE(raganele @ 2011 10 20, 22:37)
aš tai jau pavėliau ir dar drėgnaskaikurias pafotkinau - bandžiau apšarmojusį rožyną padaryt:
Labas rytas
Mano pirmos be užkulnio. Besijuokianti, ačiū už patarimus, kuriais pasinaudojau Na, ne visai be užkulnio Kažkaip pabijojau nukirpti iki pat pado O dar 2-jų spalvų dariau, tai palikau neaukštą bortelį. Bet patogu įsispirti. Norėjau mažesnių, bet vėl gavosi didesnės, negu buvau pasidariusi šabloną 38-ai kojai
Mano pirmos be užkulnio. Besijuokianti, ačiū už patarimus, kuriais pasinaudojau Na, ne visai be užkulnio Kažkaip pabijojau nukirpti iki pat pado O dar 2-jų spalvų dariau, tai palikau neaukštą bortelį. Bet patogu įsispirti. Norėjau mažesnių, bet vėl gavosi didesnės, negu buvau pasidariusi šabloną 38-ai kojai
Minimalu ir gražu
QUOTE(bulaukiux @ 2011 10 21, 22:06)
bet ar jie atitink ažmogaus proporcijas? Nes pV net siuvimo manekenai - neatitinka...
QUOTE(žollia @ 2011 10 22, 09:31)
Labas rytas
\
\
gražios aš vis bijau pabandyt be užkulnio, nesinori gaut ne padą, o skudurėlį.
14 cm "voveruškos"
bulaukiux, graži spalva , taip dera su rudeniniais lapais
Voveruškaitės labai mielos
Žolia, gražus minimalizmas ar čia zelandietiškas karšinys viršutinė pilka? Aš ko tai su juo visai nebesutarti pradėjau sluoksniai atsisluoksniuoja, nebesitraukia, nesupratau čiadabakas...
Vakar pas mamą pirty buvo vėlimo masterklasas mamai ir sesei gavosi klumpės ir rankinė - pirtis ideali vėlykla
Žolia, gražus minimalizmas ar čia zelandietiškas karšinys viršutinė pilka? Aš ko tai su juo visai nebesutarti pradėjau sluoksniai atsisluoksniuoja, nebesitraukia, nesupratau čiadabakas...
Vakar pas mamą pirty buvo vėlimo masterklasas mamai ir sesei gavosi klumpės ir rankinė - pirtis ideali vėlykla