Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Oi, kiek naujienų pražiopsojau doh.gif Raganėle,, prisidedu prie pagyrų žydroms ir čokoliadinėms wub.gif wub.gif
Katinyti, gerai ir greitai gydo taukmedžio sviestas, pernai su lygintuvo garais sugebėjau gan stipriai apsideginti, pūslė trūko, bet per 3 dienas šašas užsitraukė.
Patikrinta ant giminių, draugių.
Atsakyti
Besijuokianti, sveikinimai dukriukui ir tau su jubiliejum wub.gif skanių tortų! Man tas mokslas neįkandamas, esu tik keletą šakočių iškepusprieš metus biggrin.gif
Agnuže, rišu mazgelį 4u.gif
Atsakyti
Žollia, tai jei tu nori tų galvų/kojų, tai prašyk Raganėlės, jei ji tikrai pasiruošus Kaunan varyt, gal prigriebtų, aš tau galėčiau iš jos paėmus tuo pačiu būdu perduot , jei ką...
Ačiū, Kadabra, Raganėle 4u.gif .
Atsakyti
galva tai aha,maža,kaip tik kaip mano vyresnėlių biggrin.gif bet ten buvo dar 2 didesnės - vyro ir moteriška "su plaukais".
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 21, 10:12)
galva tai aha,maža,kaip tik kaip mano vyresnėlių biggrin.gif bet ten buvo dar 2 didesnės - vyro ir moteriška "su plaukais".

Raganele, o galima viena vaikiska, kita moteriska, a blush2.gif ? Ar tilps i auto tau visas geris?
Atsakyti
Šiaip tų galvų/kojų mačiau Kaune urme. Tik kurioj vietoj nepasakysiu, kažkaip nesudomino kol Raganėle čia apie jas neprirašė smile.gif .
Atsakyti
Raganėle, nu gi gražios tapcės, bet jau tos tamsios/rudos/pilkos/čiokoladinės wub.gif

Besijuokianti, sveikinimai dukriukui ir kaip suprantu ir tau 4u.gif

vakar nuvėliau šalikėlį, mintyse jis man gražus buvo, įgyvendinus pradėjau abejoti ar tikrai vrtėjo jį tokį daryt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulaukiux: 21 spalio 2011 - 09:38
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 21, 10:35)
Šiaip tų galvų/kojų mačiau Kaune urme. Tik kurioj vietoj nepasakysiu, kažkaip nesudomino kol Raganėle čia apie jas neprirašė smile.gif .

ale tai tikriausiai gariunai vis tik lieka gariunais su savo kainom g.gif .
as neatsisakau, jeigu iseis - noriu dvieju galvu is vilniaus (Juperi sake, kad imt dvi - tai va, noriu vienos sau, kitos vyrui - ta prasme, vienos moteriskos, kitos vyriskos tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 10 21, 10:46)
ta prasme, vienos moteriskos, kitos vyriskos  tongue.gif )

g.gif g.gif tai kas tu busi- dede ar teta??? g.gif kazkaip hibridiska-labai jau nepatiklu...

susinervOOOjau, vakar parodet ta Maxsimos laikrastpalaiki, taip uzsinorejau dubenio su dangciu uz 3 Lt- ale musu kaime nera... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 21 spalio 2011 - 10:51
Juperi atsiprašau, kad parodžiau smile.gif ek, tos pagundos kartais pro kai kuriuos skyrius parduotuvėj paspartinu žingsnį, kad neužsukt "netyčia", o tai tiek reikalingų daiktų atsiranda lotuliukas.gif

net atsiverčiau dar pasižiūrėti, o gal ir man jo reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 21 spalio 2011 - 10:59
QUOTE(Juperi @ 2011 10 21, 11:49)
susinervOOOjau, vakar parodet ta Maxsimos laikrastpalaiki, taip uzsinorejau dubenio su dangciu uz 3 Lt- ale musu kaime nera... doh.gif  doh.gif

vo vo prasideda tongue.gif
tai jau tikriausiai kadabrai reikia lekti dubenio ieskoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 21, 09:43)
Žollia, tai jei tu nori tų galvų/kojų, tai prašyk Raganėlės, jei ji tikrai pasiruošus Kaunan varyt, gal prigriebtų, aš tau galėčiau iš jos paėmus tuo pačiu būdu perduot , jei ką...

Tai kad jau nebėr vietos ax.gif -pilna mašina galvų be smegenų lotuliukas.gif O tos kojos tik vienos išmieros? Ir plikos galvos reiktų, bet didesnės g.gif O gal tie plaukai nuimami bigsmile.gif ?
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 21, 10:35)

O gal tikrai Kaune yra bigsmile.gif ? besijuokianti, gal konkrečiau ką nors?
Atsakyti