Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Raganėle, kaiiiiip gražuuuuu wub.gif Visos labai gražios, bet jau tos tamsios wub.gif
Atsakyti
raganele, labai gražios visos wub.gif . Bet man irgi rodo, kad gražiausios tos rudos tamsios. O čia jau ant tų naujųjų kurpalių formavai?
Atsakyti
Ačiū už patikimus smile.gif ale ot kompai, man tai pilkas rodo biggrin.gif šlapios ir naujos tik žydros - tos ir formuotos su "kurpalių" pagalba.
Atsakyti
Man irgi šokoladines rodo. O gražiausios man mėlynos, gal vasaros ilgesys pradėjo reikštis. Nors iš tiesų gražios visos 4u.gif , Raganėl.
Katinyti, toks tepalas Gelbėtojas yra, super gerai gydo nudegimus, būtent tam ir skirtas.
Prisižvengiau gerai iš Juperi 2010 m. pamokslavimų, gerai čia jums, kikenat, o aš tortus turiu kept... doh.gif. Specializaciją keičiu, iš vėlimo į kepėjos/virėjos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 21 spalio 2011 - 07:21
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 21, 08:20)
gerai čia jums, kikenat, o aš tortus turiu kept...  doh.gif. Specializaciją keičiu, iš vėlimo į kepėjos/virėjos cool.gif

O tortai irgi gėris wub.gif Man patinka kept, tik laiko viskam trūksta. O tu čia ne savo reikmėms? Pardavimui?
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 21, 08:20)
Man irgi šokoladines rodo. O gražiausios man mėlynos, gal vasaros ilgesys pradėjo reikštis. Nors iš tiesų gražios visos 4u.gif , Raganėl.
Katinyti, toks tepalas Gelbėtojas yra, super gerai gydo nudegimus, būtent tam ir skirtas.
Prisižvengiau gerai iš Juperi 2010 m. pamokslavimų, gerai čia jums, kikenat, o aš tortus turiu kept...  doh.gif. Specializaciją keičiu, iš vėlimo į kepėjos/virėjos cool.gif

gal i ALT ruosiesi??? ...su tortais lotuliukas.gif
Atsakyti
Žollia, nu tu paskutinėm dienom taip smagiai juokini biggrin.gif 4u.gif .
Juokauju aš, kokiam dar pardavimui, man nors ir skanūs, bet tik kreivi tortai išeina doh.gif
Nelabai dar galiu tuo patikėt, bet vyresnėlei šiandien 10metis blink.gif .

Juperi, į ALT tai būtinai su tortais, tik kadangi kai tik pasisakom su Kadabra, kad gal atvarysim, tai būtinai neišeina. Tai dabar jau nebesakysim, būk visada pasiruošus mirksiukas.gif . Bus tau kai su pižama lovoj pagausim, man rodos pas mane netgi adresas tavo yra ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 21, 08:50)
Žollia, nu tu paskutinėm dienom taip smagiai juokini biggrin.gif  4u.gif .
Juokauju aš, kokiam dar pardavimui, man nors ir skanūs, bet tik kreivi tortai išeina doh.gif

Juperi, į ALT tai būtinai su tortais, tik kadangi kai tik pasisakom su Kadabra, kad gal atvarysim, tai būtinai neišeina. Tai dabar jau nebesakysim, būk visada pasiruošus mirksiukas.gif . Bus tau kai  su pižama lovoj pagausim, man rodos pas mane netgi adresas tavo yra ax.gif .

tai gerai, kad su pizama doh.gif
vsiegda gatova pioneer.gif

sveikinimai tavo dukriukui...koks grazus jubiliejus...10-metis.... thumbup.gif
Atsakyti
Juperi, nu negi tu nuoga per tokius šalčius miegi?
Ačiū, už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
raganele, labai gražios roželės wub.gif Jei sakysies kurpalius, man taip pat reiks vienos poros 37 dydžio pagal juos, būsiu dėkinga, jei į kompaniją priimsi 4u.gif
O kokia tos galvos apimtis? Aš pirkau pusinį manekeną moterišką, irgi papigiai plastmasinį, bet ten moteriškės galva vaikiško dydžio, tai galima naudot tik vaikiškoms kepurytėms formuoti, būtų gerai ir suaugėlišką galvą įsigyti.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 21, 09:03)
Juperi, nu negi tu nuoga per tokius šalčius miegi?
Ačiū, už sveikinimus 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif grudinuosi, stiprinu imuniteta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 10 21, 08:50)
Žollia, nu tu paskutinėm dienom taip smagiai juokini biggrin.gif  4u.gif .

perduok sveikinimus didziajai pupai clap.gif
asimetrija madoj, kartais noredamas nepadarysi tongue.gif

Papildyta:
vakar iki 1val. nakties sali deliojau, na kur mano protas doh.gif .. ir dar sitaip rizikuoti, ne ant silko, zodziu su visoms prielaidoms i neisivelima cool.gif .. eisiu amucyt, gal kas gausis, o jei ne, tai turesiu daaaaaaug prefelto tongue.gif
Atsakyti