Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Beta.lt masazus papigiai kaune siulo - gi reik save palepint ax.gif
O dabar einu velt (Juperi liepe scare.gif )
Atsakyti
aš tai jau pavėliau ir dar drėgnaskaikurias pafotkinau - bandžiau apšarmojusį rožyną padaryt:
user posted image
Atsakyti
grazu, Raganele, ypac tos tamsiausios man wub.gif
o tai cia per viena diena taip?
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 10 20, 21:38)
grazu, Raganele, ypac tos tamsiausios man  wub.gif
o tai cia per viena diena taip?

Ačiū smile.gif
Neee, aš ne vėlimo mašina biggrin.gif čia per savaitę gal, su pertraukom prišokant, dar nuateksuot dvejas liko.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 20, 22:41)
Ačiū smile.gif
Neee, aš ne vėlimo mašina biggrin.gif čia per savaitę gal, su pertraukom prišokant, dar nuateksuot dvejas liko.

man irgi tos juodules.... thumbup.gif
Atsakyti
Galvojau, kad esu pakankamai protinga, bet vistik galvos būtu neprošal, kaip patarlėj viena gerai ale trys geriausiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Dabar prašau patarimu kaip greitai užsigydyt nudegimo nemaža žaizda ant nykščio .Reiktu , kad ryt jau butu sveikas lotuliukas.gif , iš bėdos tiktu poryt.Jau trečia diena vargstu ir vis kaip berazumė paveliu ir viskas vėl iš naujo doh.gif .
Gal sakau koki stebukla kas žino ax.gif
man irgi tos juodules

Jupera, nepyk , bet matau jau nuo vilnu spalvu neskirt pradėjai.Rudos ten juodo šokolado, rudos sakau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 20 spalio 2011 - 21:49
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 20, 22:47)
Galvojau, kad esu pakankamai protinga, bet vistik galvos būtu neprošal, kaip patarlėj viena gerai ale trys geriausiai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .
Dabar prašau patarimu kaip greitai užsigydyt  nudegimo nemaža žaizda ant nykščio .Reiktu , kad ryt jau butu sveikas  lotuliukas.gif , iš bėdos tiktu poryt.Jau trečia diena vargstu ir vis kaip berazumė paveliu ir viskas vėl iš naujo  doh.gif .
Gal sakau koki stebukla kas žino  ax.gif

Alisa mat stebuklu saly... doh.gif

matei, kad man ir paprastesniu dalyku , apie Western Union, neatsake...
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 20, 21:47)
..

Jupera, nepyk , bet matau jau nuo vilnu spalvu neskirt pradėjai.Rudos ten juodo šokolado, rudos sakau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

šaltalankių aliejus nudegimams,o spalva tai viduj juoda išorėj grafito biggrin.gif baltu vidum turėjo gautis apšarmojusios, dėjau karšinioį vidurinį sluoksnį,ale jis mane užknisa - atsisluoksniuoja,kol sumušupaskum. Man tai žydros gražiausios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 20, 21:37)
aš tai jau pavėliau ir dar drėgnaskaikurias pafotkinau - bandžiau apšarmojusį rožyną padaryt:

Labai gražios tos tamsios wub.gif Kaip jums taip gaunasi, kad labai ryškiai matosi dekoras, mano dekoras pradingsta, apsivelia šlepečių vilna ir mažai įžiūrimas tampa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suveltos Avys: 20 spalio 2011 - 22:08
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 10 20, 22:08)
Labai gražios tos tamsios  wub.gif Kaip jums taip gaunasi, kad labai ryškiai matosi dekoras, mano dekoras pradingsta, apsivelia šlepečių vilna ir mažai įžiūrimas tampa.

Ačiū smile.gif
reikiajo riebiau uždėti biggrin.gif be to labiau dingsta ant karšinio. Čia pagrinde stora bulgariška sluoksna, joje nedingsta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 20 spalio 2011 - 22:12
QUOTE(raganele @ 2011 10 20, 21:37)
user posted image

kada tu visą tą gėrį spėji padaryt. Nuostabios rožytės smile.gif

Atsakyti
Gražu gražiai mano monikas rodo tokia gražia ruda šokoladine spalva wub.gif
Atsakyti