Beta.lt masazus papigiai kaune siulo - gi reik save palepint
O dabar einu velt (Juperi liepe )
aš tai jau pavėliau ir dar drėgnaskaikurias pafotkinau - bandžiau apšarmojusį rožyną padaryt:
QUOTE(kadabra @ 2011 10 20, 21:38)
Ačiū
Neee, aš ne vėlimo mašina čia per savaitę gal, su pertraukom prišokant, dar nuateksuot dvejas liko.
QUOTE(raganele @ 2011 10 20, 22:41)
Ačiū
Neee, aš ne vėlimo mašina čia per savaitę gal, su pertraukom prišokant, dar nuateksuot dvejas liko.
man irgi tos juodules....
Galvojau, kad esu pakankamai protinga, bet vistik galvos būtu neprošal, kaip patarlėj viena gerai ale trys geriausiai .
Dabar prašau patarimu kaip greitai užsigydyt nudegimo nemaža žaizda ant nykščio .Reiktu , kad ryt jau butu sveikas , iš bėdos tiktu poryt.Jau trečia diena vargstu ir vis kaip berazumė paveliu ir viskas vėl iš naujo .
Gal sakau koki stebukla kas žino
Jupera, nepyk , bet matau jau nuo vilnu spalvu neskirt pradėjai.Rudos ten juodo šokolado, rudos sakau
Dabar prašau patarimu kaip greitai užsigydyt nudegimo nemaža žaizda ant nykščio .Reiktu , kad ryt jau butu sveikas , iš bėdos tiktu poryt.Jau trečia diena vargstu ir vis kaip berazumė paveliu ir viskas vėl iš naujo .
man irgi tos juodules
Jupera, nepyk , bet matau jau nuo vilnu spalvu neskirt pradėjai.Rudos ten juodo šokolado, rudos sakau
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 20, 22:47)
Galvojau, kad esu pakankamai protinga, bet vistik galvos būtu neprošal, kaip patarlėj viena gerai ale trys geriausiai .
Alisa mat stebuklu saly...
matei, kad man ir paprastesniu dalyku , apie Western Union, neatsake...
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 20, 21:47)
..
šaltalankių aliejus nudegimams,o spalva tai viduj juoda išorėj grafito baltu vidum turėjo gautis apšarmojusios, dėjau karšinioį vidurinį sluoksnį,ale jis mane užknisa - atsisluoksniuoja,kol sumušupaskum. Man tai žydros gražiausios
QUOTE(raganele @ 2011 10 20, 21:37)
aš tai jau pavėliau ir dar drėgnaskaikurias pafotkinau - bandžiau apšarmojusį rožyną padaryt:
Labai gražios tos tamsios Kaip jums taip gaunasi, kad labai ryškiai matosi dekoras, mano dekoras pradingsta, apsivelia šlepečių vilna ir mažai įžiūrimas tampa.
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 10 20, 22:08)
Labai gražios tos tamsios Kaip jums taip gaunasi, kad labai ryškiai matosi dekoras, mano dekoras pradingsta, apsivelia šlepečių vilna ir mažai įžiūrimas tampa.
Ačiū
reikiajo riebiau uždėti be to labiau dingsta ant karšinio. Čia pagrinde stora bulgariška sluoksna, joje nedingsta
QUOTE(raganele @ 2011 10 20, 21:37)
kada tu visą tą gėrį spėji padaryt. Nuostabios rožytės
Gražu gražiai mano monikas rodo tokia gražia ruda šokoladine spalva