Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(žollia @ 2011 10 20, 21:34)
Žiūrėk, Juperi , kokia kantri buvai biggrin.gif

Zollia, ar pabludai??? gedos nedaryk...is kur tu cia istraukei sita "istorija"???? lotuliukas.gif

ale va matot, kad uzsiauginau mokine, dabar sakosi i mano puse sprando net nepasuka, o as va pasirodau, kad dar nebuvau tokia labai ir vriedna doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mergos, as jums abiems garbes zodis, uzpakalius iskarsiu laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 10 20, 21:45)
mergos, as jums abiems garbes zodis, uzpakalius iskarsiu  laugh.gif

UŽ KĄĄĄĄĄ ? Kiek naudingos info atkasiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 20 spalio 2011 - 20:59
Juperi,nu fainą mokinę apturėjai biggrin.gif laikykis,neįkąsk, nors aš gal kąsčiau lotuliukas.gif

QUOTE(Ronet @ 2011 10 20, 18:42)
ak tai va kokios tos kojos, dar ir nagais lakuotais  biggrin.gif
Raganėle kurioje ten panašiai vietoj tokius dalykus galima rasti? g.gif
Bet kokios tapkytės gražios  wub.gif
...

Dėkui už tapcių pagyrimą smile.gif o kojos - prieš pagrindinį įėjimą kioskelių eilė yra, tai beveik ant kampo kojos ir papai tabaluoja biggrin.gif aš iš audinių angaro važiuodama pro ten išsukdavau (įvažiavimas su šviesoforu) ir matydavau tuos manekenus, šiandien prisiminiau pro šalį važiuodama ir užsukau patikrint,kas per kūnų dalys.

QUOTE(Juperi @ 2011 10 20, 19:10)
..
Raganele, ir kaip tos kojos??? man jos kazkokios i normalias nepanasios... manau, kad biski cyyyrkas ant ju modeliuot, ar ne?  g.gif

nu daugmaž normalios kojos, tik mažokos, kiba kiniečių biggrin.gif modeliuot daug patogiau nei vien rankom, pabandžiau ir užsimaniau tikrų kurpalių...

QUOTE(Katinytis @ 2011 10 20, 19:10)
Kokia galva  thumbup.gif .Mirtinai reik galvos  ax.gif .Gerai būt Kaune kur nors gaut  blush2.gif .
...

galvų 3 rūšių, dydžiai skiriasi kažkiek.Jei mokėč kepurę velt, pasakyčiau ar tinka biggrin.gif dabar bus ekperimentams.

QUOTE(kadabra @ 2011 10 20, 19:11)
drinks_cheers.gif
man irgi reiketu. Katinyti, jeigu kur uzmatysi - jamk dvi  4u.gif

p.s. as tai dar be raganeles slepeciu ir kazkoki indomu stala su kriaukle uzmaciau  biggrin.gif . Sakau, gal cia tas sumeistravotas? Tada ir Raganeles vyra reik kviest kaunan  tongue.gif

Aha mano žaidimų stalas ten - nuo sienos iki sienos užtiestas linoleumu su įleista kriaukle tongue.gif
O apie kurpalius ir Kauną aš rimtai, gal jum gariūninių galvų prigriebt? Mat man įvažiavimas į miestą pro ten, užtat taip dažnai užšoku gėrybių paieškot biggrin.gif
Atsakyti
Atvažiuoja Raganėlė su pilna mašina galvu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū raganėle, reiks ten pasižiūrinėt, kai nuvažiuosiu smile.gif
Atsakyti
klausykit, as berzume sitoj vietoj...jeigu nori MAN pervesti pinigus per Western Union- man ka nors atskaiciuoja? ar i paprasta saaskaita mano jie ikrenta? durni klausimai- nu bet sitoj vietoj nierazumiam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 20 spalio 2011 - 21:14
QUOTE(raganele @ 2011 10 20, 21:59)
O apie kurpalius ir Kauną aš rimtai, gal jum gariūninių galvų prigriebt? Mat man įvažiavimas į miestą pro ten, užtat taip dažnai užšoku gėrybių paieškot biggrin.gif

as tai nieko prie buciau blush2.gif
viena galva rodos turiu, ale su dviem bus geriau tongue.gif

p.s. Raganele - i prieki su galvom, atgal su kojom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 20 spalio 2011 - 21:14
QUOTE(kadabra @ 2011 10 20, 22:13)
as tai nieko prie buciau  blush2.gif
viena galva rodos turiu, ale su dviem bus geriau  tongue.gif

p.s. Raganele - i prieki su galvom, atgal su kojom  lotuliukas.gif

imk dvi...trys dar geriau
ir vyrui da viena pajamk mirksiukas.gif turesit po lygiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 20 spalio 2011 - 21:15
QUOTE(Juperi @ 2011 10 20, 22:13)
klausykit, as berzume sitoj vietoj...jeigu nori MAN pervesti pinigus per Western Union- man ka nors atskaiciuoja? ar i paprasta saaskaita mano jie ikrenta? durni klausimai- nu bet sitoj vietoj nierazumiam

o tai jei tu nierazumies, tai tegu man veda hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Juperi @ 2011 10 20, 22:14)
imk dvi...trys dar geriau
ir vyrui da viena pajamk mirksiukas.gif  turesit po lygiai

o man atrodo ir tau kokia neprosal butu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 10 20, 22:16)
o tai jei tu nierazumies, tai tegu man veda hihihi.gif
Papildyta:
o man atrodo ir tau kokia neprosal butu  laugh.gif

nu tik apie pinigus uzsimink...
kalbam 3-yse, o kiek klausanciu doh.gif ale gal pradedam apie velima? g.gif

tai man ir 3-ys da neprasal butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 20 spalio 2011 - 21:17
oi,mergaitės, kaip čia smagu.

Raganėle, prikolni kurpaliai ir galva lotuliukas.gif o tapkiukai labai gražūs thumbup.gif

Juperi, nesinervink, neteršk savęs piktom emocijom, atleisk ir paleisk. tikiu kad užknisa juodai unsure.gif
Atsakyti