Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(raganele @ 2011 10 20, 15:21)
daugokoka biggrin.gif nu nieko, po 60 irgi visai nieko žaislas, va ką tik ant to savo gariūninio šiandieninio pavėliau - nugi pasaka tie kurpaliai- man sunku vis keltį aptrint gerai būna,o čia yyzy. Noriu dar.
Žodž taip - siūlau savo transportą, jei kuri mamaujanti vailokautoja polaisvė darbo metu - kitą savaitę planuoju į Kauną, imu pakeleives drinks_cheers.gif tikslas - kurpadas su kurpaliais, dar būt neblogai pas kurią kaunietę įsibraut - mainyč plastmasines 35 dydžio kojytes į puodelį kavos. Taškus susidėliosiu kai su kurpadu pašnekėsiu, daba jau man savaitė baigta - varom su vaikais šokt, ryt nuo ryto į Molėtus,ankstinu savaitgalį.

kas per gariūniniai?
parodykit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 10 20, 18:14)
Kad jau pripezėjau tai ir parodysiu - grobis iš gariūnų - šiaip tos galvos važiavau,noriu kepurę suvelt, ale kai pasirodė, kad galva 10,o kojos 5, tai paėmiau ir jas biggrin.gif
user posted image

Kadabra,jūs ten sveikit greičiau 4u.gif kurpalių tai taip,aklai nevažiuosiu,pirma susitarsiu ir užsisakysiu.

aaaa čia kurpaliai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nu geras smile.gif
Atsakyti
Katinyti, aš alppstu (beveik) nuo aguonų wub.gif Labai gražūs dalykėliai.
Juperi, o tu čia mokamus tuos kursus vedi?

Ai, tokieeee kurpaliaaaai bigsmile.gif Reik basanoškes velt, kad nagai matytųsi tongue.gif
Atsakyti
norec gyvai pasipasakot kokia turejau "lankytoja"...brrrrrrrr

Aš viena tokia mugėj turėjau, kol neužkaukiau , kad eitu šalin, tai irgi nervus ėdė doh.gif .Viska dar nusifotografavo iš po skverno blink.gif , išsiklausinėjo.O mes kaip nepiktybiški žmogai , jai viska tik aiškint, o paskui jin kas penkiolika inučiu vis vaikšto ir klausinėja doh.gif .

aš alppstu (beveik) nuo aguonų

Nealpk, man jos irgi vis dar gražios,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 20 spalio 2011 - 19:57
QUOTE(žollia @ 2011 10 20, 20:51)
Juperi, o tu čia mokamus tuos kursus vedi?

"ant dykucio"... naivuoooole (as), vaaasaros nemacius... t.y. lankytojai- nemoka nieko, o as uz simbolini atlygi...manau, kad simbolini...bet, o , taciau-jauciuosi skolinga,uz paskatinima surengti paroda, uz patalpas, dovanas, geranoriskuma...
Atsakyti
Bet kai susirenka geranoriški žmonės tai jaučiu smagu. Vedžiau aš prieš kokius tris metus gal daugiau moteru užimtumo kažkokiam centre, tai ka aš žinau man patiko , visi tokie gero linkintys , tokie smagiai nusiteike.Na jei papuola koks burbeklynas, tai tada jau ragas doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 20, 20:55)
Aš viena tokia mugėj turėjau, kol neužkaukiau , kad eitu šalin, tai irgi nervus ėdė  doh.gif .Viska dar nusifotografavo iš po skverno  blink.gif , išsiklausinėjo.O mes kaip nepiktybiški žmogai , jai viska tik aiškint, o paskui jin kas penkiolika inučiu vis vaikšto ir klausinėja  doh.gif .

nus zinok panasiai ir man... doh.gif sakau velsim gelike...sako ne, as noriu tapkes... sakau ne... nera salygu...tada sako, as pirstines "bent"... visos vele geles- ana pirstines... doh.gif ir laike uz skverno, kad rodyciau, aiskinciau...blyn , specialiai garsiai pasakiau, kiek kursai kainuoja zmogui, vienos dienos pas meistres- paziurejau reakcija jos- 0...ir dar karta 0... iseidama issitrauke sasiuvini-sako nupiesk kaip tapkes sablonas atrodo, kiek cm uzdet, kiek sluoksniu ir t.t. ir pns... kraujas buvo ties 100 laipsniu...t.y. ties uzvirimo riba... negana tooooo, sako, as mezgu riesines, issitraukia is ridikiulio ir kisa, gal gali padet prie savo veltiniu, pareklamuot !!!!!!!!! doh.gif doh.gif doh.gif ...autorinej parodoj... turginiu turgine doh.gif negaliu,,,dabar berasant jums verda viskas... bet nieko gero is jos nebus- vien kai atejo dekoro eile- sako o ka man daryt??? nu tai tep lep ir sumete kazka... tada siek tiek palengvejo (kaip ir priklauso tikrai lietuvei tongue.gif )

reziume, merginos, vilna ir gebejimas velti- dar ne viskas, jeigu neturi ne biskelio cinkelio ir meninio pajautimo... nusiraminau ir pagalvojau-muges pasipildys dar viena -lepioshkiu kepeja...
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 10 20, 20:58)
"ant dykucio"... naivuoooole (as), vaaasaros nemacius... t.y. lankytojai- nemoka nieko, o as uz simbolini atlygi...manau, kad simbolini...bet, o , taciau-jauciuosi skolinga,uz paskatinima surengti paroda, uz patalpas, dovanas, geranoriskuma...

Na, tsakant, skolai „atidirbt" tai gal kokių 2 užsiėmimų pakaktų g.gif ... (organizatoriai kitaip mąsto turbūt) O tai medžiagas atsineša savo? (nu, kadangi vasara jau pasibaigė, tai... ) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 10 20, 21:10)
Na,  tsakant, skolai „atidirbt" tai gal kokių 2 užsiėmimų  pakaktų g.gif  ... (organizatoriai kitaip mąsto turbūt) O tai medžiagas atsineša savo? (nu, kadangi vasara jau pasibaigė, tai... ) tongue.gif

tai organizatoriai pasirupino viskuo... as tik sio to atsinesu- stricham uzdet wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 10 20, 21:06)
.... kraujas buvo ties 100 laipsniu...t.y. ties uzvirimo riba... e

jooo, įsivaizduoju... Kita aplamai net neskaičius būna (nekalbu apie bandymą velt), kokioj mugėj tiesiog kaip vantos lapas prisvilęs-mokink ją mad.gif, čia ir dabar...
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 20, 19:55)
Aš viena tokia mugėj turėjau, kol neužkaukiau , kad eitu šalin, tai irgi nervus ėdė  doh.gif .Viska dar nusifotografavo iš po skverno  blink.gif , išsiklausinėjo.O mes kaip nepiktybiški žmogai , jai viska tik aiškint, o paskui jin kas penkiolika inučiu vis vaikšto ir klausinėja  doh.gif .

reikėjo užkonsultaciją paimt šimtą litų 4u.gif
smile.gif visi labai nori nemokamai išmokt.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 10 20, 21:19)
jooo, įsivaizduoju... Kita aplamai net neskaičius būna (nekalbu apie bandymą velt), kokioj mugėj  tiesiog kaip vantos lapas prisvilęs-mokink ją mad.gif, čia ir dabar...

nezinau, gal jums kitaip, bet as ir cia, temoj, (ne apie mus, apie tas kurios tik isoka ir issoka is temos) nesuprantu tokiu , kurios ne kazko konkretaus vieno pasiteirauja, bet juk buna tokiu-pasakok kaip darot, kiek dedat,,,
pamenu... (jau dabar geruoju, nors tuomet galvojau fuiii,) kai pries daugiau nei 3 metus cia atejau, ir paklausiau kazko..man buvo pirstu parodyta, nepatingek ir perzvelk 3-5 temom atgal, kur apie tai parasyta. Aisku, buvo akibrokstas, maniau vaij vaij vaij koks mandrumas, bet kai pradejau skaityt tas temas- kiek visko naudingo suzinojau...dabar nesigailiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 20 spalio 2011 - 20:30

Žiūrėk, Juperi , kokia kantri buvai biggrin.gif

QUOTE(Juperi @ 2010 12 06, 14:33)
oi oi oi.... , Kadabra, kadabryt! zinoma, kad karsiniu nereikia dvigubo dydzio sablono...pamenat mano graziuju pilkuju slepeciu istorija- kai veliau ant 38 d. sablono, su ciut ciut uzleistu krasteliu- o gavosi ir man , nesiojanciai 41 dydi per dideles... taip, kad uzleidus sablonui viena kita mil, nu 0.5-1 cm- per akis...

su sluoksna -tokiu problemu neturetum- balta sluoksna gali iki...min suvelti...o karsinys -jis ir yra karsinys, deja

QUOTE(Juperi @ 2010 12 06, 14:54)
oi oi oi lotuliukas.gif  visa laik veliau is sluoksnos
galite ir situos mano darbelius pamatyt cia:
http://juperi.veltinis.lt/apavas/
sluoksna man plastiska, dekoro atzvilgiu ji -nepamainoma, karsinys tikrai yra "ukiskesnis" (nezinau ar suprantat ka tuo noriu pasakyt), bet man patinka karsinio ilgamziskumas, nesipupkiavimas ir pns. bet jau su isformavimu su juo irgi problematiska, ziuriu net kulno isgaubtumo nepavyko padaryt.... nesinervink...gal as klystu, bet abejoju ar daryciau tokius "su pamusalu" is karsinio...
paziurek mano nuorodoj kaip skiriasi "pilkoji" mano karsinio serija nuo kitu - likusiu is sluoksnos...

Papildyta:
QUOTE(kadabra @ 2010 12 06, 15:28)
tai va, butent, ir noriu ismokti.
o tu su gera nuotaika nesusipykus  tongue.gif  - nekritikavo ji mat dar  biggrin.gif (sudirbt mane visai nori lotuliukas.gif ) - sakyk viska, as gi ir klausiu tam, kai tik pradedi - labai sunku matyt klaidas... eisiu dar kokias pavelsiu, nes karsinio tai nemazai turiu  tongue.gif  doh.gif
p.s. klojau plonus 8 sluoksnius, vilnele tik pradejus glostyti ir isemus sablona, atrode kaip pliurza. kai pries tai turejau liet.vilnos karsinio (is augintoju), tai visai kiti pojuciai veliant buvo  g.gif , na, o rankos svariu lanolinu kvepejo, net katinas ko tais pasonej trynesi, matyt kvapas patiko  cool.gif

O Kadabra, pasirodo, su manim beveik kartu velt pradėjo bigsmile.gif Tik aš klausinėt nelabai drįsdavau... ax.gif
Atsakyti