Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Juperi @ 2011 10 20, 17:26)
siandien lygiai menuo kai grizau is Kauno ir is kart pridaviau remontui...  doh.gif  me-nuo !!!!!! doh.gif

tai tikriausiai kaunan dabar bijosi ir rata ikelti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 10 20, 17:31)
tai tikriausiai kaunan dabar bijosi ir rata ikelti  tongue.gif

jau dabar bijau ne tik i kur nors "kelti", bet ir "iskelti" lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad jau pripezėjau tai ir parodysiu - grobis iš gariūnų - šiaip tos galvos važiavau,noriu kepurę suvelt, ale kai pasirodė, kad galva 10,o kojos 5, tai paėmiau ir jas biggrin.gif
user posted image

Kadabra,jūs ten sveikit greičiau 4u.gif kurpalių tai taip,aklai nevažiuosiu,pirma susitarsiu ir užsisakysiu.
Atsakyti
ak tai va kokios tos kojos, dar ir nagais lakuotais biggrin.gif
Raganėle kurioje ten panašiai vietoj tokius dalykus galima rasti? g.gif
Bet kokios tapkytės gražios wub.gif

Šiandien maximoj radau lobį bigsmile.gif jau išbandžiau, tai net nežianu kaip iki šiol be jo galėjau smile.gif Dabar kaip tik akcija elektriniam pūkų surinkėjui. Plaukiukus nuo tapkių pjauna kaip žvėris, seniai tokio norėjau. Tie elementiniai niekis su juo palyginus, net ir moteriškas epiliatorius nesulyginamas. Maxsimos xxl akcijinio leidinuko antrame lape, va
http://www.daugakcij...mp;limitstart=1

man jis gėris nuo šiol thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 20, 19:14)
Kad jau pripezėjau tai ir parodysiu - grobis iš gariūnų - šiaip tos galvos važiavau,noriu kepurę suvelt, ale kai pasirodė, kad galva 10,o kojos 5, tai paėmiau ir jas biggrin.gif

O šlepetes tai netyčia pamatėm tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 10 20, 19:42)
ak tai va kokios tos kojos, dar ir nagais lakuotais  biggrin.gif
Raganėle kurioje ten panašiai vietoj tokius dalykus galima rasti? g.gif
Bet kokios tapkytės gražios  wub.gif

Šiandien maximoj radau lobį  bigsmile.gif jau išbandžiau, tai net nežianu kaip iki šiol be jo galėjau smile.gif Dabar kaip tik akcija elektriniam pūkų surinkėjui. Plaukiukus nuo tapkių pjauna kaip žvėris, seniai tokio norėjau. Tie elementiniai niekis su juo palyginus, net ir moteriškas epiliatorius nesulyginamas. Maxsimos xxl akcijinio leidinuko antrame lape, va
http://www.daugakcij...mp;limitstart=1

man jis gėris nuo šiol  thumbup.gif

aciu ,Ronet, man tai reik dubenio su dangciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif puku surinkikli gavau dovanu is amerikes, ale, kad man nelabai tapkem reik- nezinau, jeigu as jas nuveliu-nuo to man nesibubuliuoja...manau reik tiem , kas jas siek tiek panesioja... g.gif

Raganele, ir kaip tos kojos??? man jos kazkokios i normalias nepanasios... manau, kad biski cyyyrkas ant ju modeliuot, ar ne? g.gif
Atsakyti
Kokia galva thumbup.gif .Mirtinai reik galvos ax.gif .Gerai būt Kaune kur nors gaut blush2.gif .
Vakar buvau tokia visa pikta buvo vienam užsakymui jau kaip ir deadlainas ir per mano pamastymus, kad gal vistik nesusivėlė gerai , darbas buvo isuktas i burbulianke ir gerai pakočiotas , ko pasekoje sumažėjo labai žymiai ax.gif blush2.gif .Susinervinau ir šiandien viska ryte perdariau tvarkingai , tik reik sugalvot kaip panaudot broka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 20, 20:10)
Kokia galva  thumbup.gif .Mirtinai reik galvos  ax.gif .Gerai būt Kaune kur nors gaut  blush2.gif .
Vakar buvau tokia visa pikta buvo vienam užsakymui jau kaip ir deadlainas ir per mano pamastymus, kad gal vistik nesusivėlė gerai , darbas buvo isuktas i burbulianke ir gerai pakočiotas , ko pasekoje sumažėjo labai žymiai  ax.gif  blush2.gif .Susinervinau ir šiandien viska ryte perdariau tvarkingai , tik reik sugalvot kaip panaudot broka  ax.gif

drinks_cheers.gif
man irgi reiketu. Katinyti, jeigu kur uzmatysi - jamk dvi 4u.gif

p.s. as tai dar be raganeles slepeciu ir kazkoki indomu stala su kriaukle uzmaciau biggrin.gif . Sakau, gal cia tas sumeistravotas? Tada ir Raganeles vyra reik kviest kaunan tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 20 spalio 2011 - 19:13
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 20, 20:10)
kaip panaudot broka  ax.gif

tu rodyk , rodyk... man ciekava... pamenu, kol taves nepazinojau, nebuvau bendravus- tai ciokindavau ir ciokindavau ir vis aikciodavau tyliai... a dabar as ka?nematau... lyg tema ir seku, bet, kad paskutinis kosciumelis berniukui buvo,ane? ir kokius gerius tu veli...? as tai pamenu tavo tasikes... alpedavau rimts rolleyes.gif
Atsakyti
Juperi nesakau, kad ten pas mane kailis ant tapkių gaunasi, bet tuos BG baltus ilgus sluoksnos šeriukus išlendančius per viršutinį sluoksnį labai gražiai nupjauna smile.gif
Man baltą patinka dėti į vidų, atrodo, kad ir pačios vilnos savybės geriausiai per baltą natūralią vilnelę atsiskleidžia wub.gif Nors ir taip esu su kraštutinumais, man balta ir juoda arba balta ir tik juoda, pačios pačiausios, kai įlendu ,tai.... blush2.gif
Zelandietiškam ir dažytam lietuviškam kirpiklio nereikia visai:) Merino tai net ir minties nėr, kad kažką reiktų trumpint smile.gif
Atsakyti
Nu žinok bijau aš tu rankiniu kotais, nežinau kodėl, bet per tuos darbus grandiozinius pradėjau bais ju bijot ir kai baigiau taip ir nevėliau daugiau, gal ir ranka bijau užrūstint , nors jau lyg ir viskas gerėja , aišku būna dienu visokiu.
O Paprašė manes viena motera tipo padaryt pakabinti ant sienos toki kaip veliu riešines su aguonos , parašė dydi kokio jai reik , o aš bac ir numažinau visais rakursais po 2-3 cm biggrin.gif .turėjo būt 40ant 60, o patapo 34-53 cm.Tai dabar jau toki gaivinimo plana sugalvojau to blogojo dalyko, gal bus visai idomu.
Čia jau geras, nes sugadintas jau procese biggrin.gif

user posted image

O šiaip veliu , bet vis tokie mažmožiai, jei kartojasi net nefotkinu.
Dabar pas mane ant lango krūvos gėliu ax.gif Jos tokios linguojančios, bet kai fotkinau turėjau tik viena ax.gif (čia buvo planas tokias daryt su vaikais mokykloje, bet kadangi nereikėjo , tai tiesiog igyvendinau savo minti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
oiii, Katinyt, kokie tie tavo tariami "mazmoziai" grazus...

as aisku nepasakojau jums, bet... visa sia ir kita savaite po 3 dienas (antr-trec-ketv) vedu toj parodos salytej mokymus-uzsiemimus... pavargstu kaip...suva, vaij vaij vaij kaip nenoriu but mokytoja... doh.gif norec gyvai pasipasakot kokia turejau "lankytoja"...brrrrrrrr ... tokiu nachaliavsciku, turginiu, kur uz aciu (o nebuvo ne to) issunks is taves viska...ai , bet paliksiu tai istorijai...arba kada prie muzinio papasakosiu mirksiukas.gif

tai va , uzvedziau sita tema perskaicius apie Katinycio pamokeles... wink.gif sian velem sages- buvo 7-ios mokytojos, labai fainos, tiek kaifavo is tu uzsiemimu, labai grazias gelytes susivele, patenkintos tokios paliko... nemaniau, kad bus tokia paklausa... visu norinciu jau nebeitalpinam... doh.gif
Atsakyti