Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(žollia @ 2011 10 20, 11:14)
Aš netgi sakyčiau, kad  2-iem išmierom didesni, matuojant cm. Įsigijau 36 ir 37, 42 (na, einamiausius), o likau be jų  doh.gif , nes faktiškai  jie patapo  38 ir 39, 44 . tongue.gif   

Taip, taip, jiems geriau cm prašyt kokio ilgio nori smile.gif

Kai skambinau,( čia buvo anksčiau), jokių pavyzdžių el.pšt. nesiuntė g.gif , sakė atvažiuot į vietą ir išsirinkt.
Atsakyti
Aha, nu tai kol laukiam vilnų iš bulgarų traukiam kurpalių matuotis, dar pas kaunietes užsuksim biggrin.gif nes man irgi kažkada sakė važiuot į vietą išsirinkt. Darom atrakciją? Aš vaikų darželyje buvimo metu galiu važinėtis su viena maža palydove,kurpadas matyt irgi tik darbo metu įsileistų? g.gif
Atsakyti
Pradedam laukt 4u.gif .
Atsakyti
kurpaliu ir as norec
Atsakyti
Žollia, kažkaip pražiūrėjau tavo tapkutes. Labai labai gražios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 20, 11:51)
Aha, nu tai kol laukiam vilnų iš bulgarų traukiam kurpalių matuotis, dar pas kaunietes užsuksim biggrin.gif nes man irgi kažkada sakė važiuot į vietą išsirinkt. Darom atrakciją? Aš vaikų darželyje buvimo metu galiu važinėtis su viena maža palydove,kurpadas matyt irgi tik darbo metu įsileistų? g.gif

nu jei ką galim visos batsiuvyklą įkurt biggrin.gif

Ifr tų kurpalių reiktų, ale labai litų nėr smile.gif tai net nežinau. Bet jei but galimanuolaida gaut, tai kodel gi ne
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 20, 11:33)
metamės, urmu perkam ir nuolaidų kaulijam biggrin.gif

neduoda nuolaidų schmoll.gif nebent , sako, 100 porų imsi wink.gif blink.gif
Atsakyti
Aho, kiek reikia šlepečių velt, kad tiek porų apsimokėtų pirkt dėl nuolaidos blink.gif
Nju bet jei truptį kreivos, juk ant kojos dar ne taip išsiformuoja, nešiot netrukdo smile.gif
Pirma reiks Gariūnuose po 5 Lt gal pasižiūrinėt biggrin.gif

Tokius nosytinius kurpaliukus, nosytei padaryt, tai kuistuky vienąkart netyčia įlindau ir gi žiūriu yra bigsmile.gif , tai nosim panaudoju kai kurių dydžių, , bet aišku norėtus normalių, bet kaina 100 Lt, tai jau ryškiai per didelė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 20 spalio 2011 - 15:19
QUOTE(žollia @ 2011 10 20, 14:22)
neduoda nuolaidų schmoll.gif  nebent , sako, 100 porų imsi wink.gif   blink.gif

daugokoka biggrin.gif nu nieko, po 60 irgi visai nieko žaislas, va ką tik ant to savo gariūninio šiandieninio pavėliau - nugi pasaka tie kurpaliai- man sunku vis keltį aptrint gerai būna,o čia yyzy. Noriu dar.
Žodž taip - siūlau savo transportą, jei kuri mamaujanti vailokautoja polaisvė darbo metu - kitą savaitę planuoju į Kauną, imu pakeleives drinks_cheers.gif tikslas - kurpadas su kurpaliais, dar būt neblogai pas kurią kaunietę įsibraut - mainyč plastmasines 35 dydžio kojytes į puodelį kavos. Taškus susidėliosiu kai su kurpadu pašnekėsiu, daba jau man savaitė baigta - varom su vaikais šokt, ryt nuo ryto į Molėtus,ankstinu savaitgalį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 20 spalio 2011 - 15:22
QUOTE(raganele @ 2011 10 20, 16:21)
mainyč plastmasines 35 dydžio kojytes į puodelį kavos.

raganele, o tų kojyčių neprigriebtum daugiau? Gal į mano provinciją kaip nors pakliūtų g.gif PO 5Lt-neįsivaizduojama kaina wub.gif
Atsakyti
obana biggrin.gif - negi tikrai kaune myyyytas nusimayto bigsmile.gif ?
Kurpaliai - patogumas nerealis, tik as siulau jums merginos pirmiausiai pasiskambinti, uzsisakyti reikiama ilgi pedos, ir tik tada jau, kai kurpaliai bus gatavi Kaunan varyti. Padaro jie, priklausomai nuo turimu darbu kiekio, per kelias dienas, maksimum savaite. Dirba zmones zmoniskai - kartais tik iki 14.30 biggrin.gif .

Juperi, as per sportus sugebejau raumenis kaklo pasitempti, tad siaip tokia nelabai mobili, sukuosi beveik visu korpusu, na, bet nieko, kaip nors - viskas gi del graziu formu lotuliukas.gif

p.s. raganele, jeigu viskas gerai ir kolektyvas bus sveikas (ko labai tikiuosi, nes turetume kt.savaitele jau darzan zygiuoti), galit ir pas mus kavos uzsukti, Besijuokiancia pasikviesim.
Juperi, kaip tavo masiniukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 20 spalio 2011 - 15:51
QUOTE(kadabra @ 2011 10 20, 16:46)
Juperi, kaip tavo masiniukas?

paciu laiku paklausei- sianpries piet paskambino- suremontuotas, pasiemiau, jau lakiojau... siandien lygiai menuo kai grizau is Kauno ir is kart pridaviau remontui... doh.gif me-nuo !!!!!! doh.gif
Atsakyti