Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Eikit, mergos nenervuokit su tom rožėm. Nerealios jos:wub:
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 30, 16:35)
pavydu žiūrėt....  smile.gif
Papildyta:
o kodėl iš vokiečų. Prie trakų yra nuostabus rožynas http://www.rozes.lt/htm/katalogas.htm

veislės nuo senovinų ik šiuolaiknų smile.gif

oi, šitas tai be abejo nuiaubtas biggrin.gif gi aš Trakų link gyvenu, tai visom progom ten lendu lotuliukas.gif ale va pas vokiečius pernai radau kai kurias veisles kurių neturi Sibirka ir kurių "labai reikėjo" po apsilankymo Davido Austino rožių sode... Kad jau siunčiausi, tai išbandžiau dar kelias ir viena rūšis tokia fantastiška, kad "labai reikia" man dabar jos visų spalvų doh.gif žodž ana liga progresuoja nevaldomai... Va šiandien ta nerealioji, jos ir lapai tamsiai žali vaškiniai be galo gražūs:
user posted image

Atsiprašau blush2.gif nesusivaldžiau vėl biggrin.gif
Papildyta:
Kadabra, aš irgi gedžiu vasaros ir kasdien vis džiaugiuosi nenušalusiais grožiais, nemėgstu žiemos baisiai... Va gi paguodą dėl to susiradau ir veltinlige susirgau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 30 rugsėjo 2011 - 17:14
O čia tai mano "rožynas"
tokios labiau tuteišiškos paprastosios rožės...

user posted image

user posted image

Atsakyti
Srauni upe, iš kur tokių vaizdų gavai, ui br...
Atsakyti
deja čia mano kamynai ir jų draugai... tiesa tas lentas vargas negalais švežė, nors ilgai buvo tvirtinama kad "čia lentai - statybinė medžiaga". Čia kaimynai net šašlykus kepa... senamiestis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 30 rugsėjo 2011 - 17:38
vajei... Užjaučiu dėl vaizdelio, linkiu kad kada nors jie išsikraustytų 4u.gif tikrai kad baisu būtų tapkes džiovint grynam ore doh.gif
Mano iš Bg karšinio likučių vėdinasi, reikia parsinešt.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 30, 17:42)
vajei... Užjaučiu dėl vaizdelio, linkiu kad kada nors jie išsikraustytų 4u.gif tikrai kad baisu būtų tapkes džiovint grynam ore doh.gif
Mano iš Bg karšinio likučių vėdinasi, reikia parsinešt.

nu aš jau pre jų pripratus, bet neplanuoju čia amžinai gyvent smile.gif Šiaip vieta gan trukšmnga r ne itn saug smile.gif)
Atsakyti
kalbant apie džiovinimą, šiandien maximoj mačiau va tokį fintą:
user posted image
Pasirodė įdomus nešildymo laikotarpiui biggrin.gif ir kaina maximinė kažkokia nesmarki. Dabar kai reik pernakt išdžiovint - krosnelę kuriu ir langus atidarau doh.gif
Atsakyti
srauni_upe, vaizdzialiai tai doh.gif mirtis alyvose doh.gif

raganele, bet kokis fainas daikčiukas bigsmile.gif . Čia turbūt batų dživykla, bet kaip gerai šlepetėms būtų thumbup.gif
Mano šlepetės vis dar šlapios. Kaži, ar vaisių džiovyklėj pavyktų išdžiovint g.gif Nieks nebandėt/ smile.gif
Atsakyti
aha batų džiovyklė, galvoju gal man jos reikia g.gif namie vis trūksta džiovinimo vietų, radiatoriai retai teįsijungia kai nežiauriai šalta, tada orkaitė ir krosnelė džiovina, nu ale kažkaip, viena ne pagal paskirtį, o kita namus perdaug prikaitina
Atsakyti
Pasakiški raganėlės rožynai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 30, 20:43)
kalbant apie džiovinimą, šiandien maximoj mačiau va tokį fintą:
user posted image
Pasirodė įdomus nešildymo laikotarpiui biggrin.gif ir kaina maximinė kažkokia nesmarki. Dabar kai reik pernakt išdžiovint - krosnelę kuriu ir langus atidarau doh.gif

o jums tos slepetes auksinemis netampa tai dziovinant tongue.gif ?
ko taip striokavot?
jooo - vasaros saule buvo geris- isnesi ir per diena/dvi isdziusta.
As tai dabar laukiu sildymo sezono atidarymo (kol kas nesijungiam dar, nors neslepsiu - kartais jau noretusi), tada ant sildomu grindu sudedi ir neblogai dzusta cool.gif

p.s. Man Sraunios upes nuotraukos tai kaip is kokio rusu filmo unsure.gif . Ar cia tikrai vilniaus senamiestis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 30 rugsėjo 2011 - 20:34