Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Žolia, labai gražios šlepetukės wub.gif
Kur Jūs randat po 60 Lt kurpalius tuos tvirtus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2011 10 20, 11:03)
Po 60Lt kurpaliai yra "Kurpade" Kaune http://www.kurpadas.lt/. Reikia jiems skambinti ir užsisakyti, kokių reikia. Man pasisekė, kad kai užsakinėjau, jie patys ruošėsi į Vilnių vežti partiją kurpalių siuntimui į Baltarusiją, tai atvežė ir manuosius, todėl nereikėjo pačiai į Kauną važiuoti ar kaip kitaip atsiėmimo organizuotis.
Patys kurpaliai labai rimti, nesudrožiami, jei pjūklais nepjaustysi biggrin.gif  Galima ant tokio šlepetę užmovus ir pakalt gerai. Tik man pasirodė, kad jie dydžiu didesni, bent 41 dydis tikrai padidintas, kitų dar nebandžiau.
Jei reiks telefono numerio žmogaus, su kuriuo bendravau toj firmoj, sakykit, parašysiu 4u.gif

Agnuže, ačiū
O jie pleištiniai ar praslenkami po 60 litų? O jie vaikiškų turi?
Jei gali tel į až g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2011 10 20, 11:03)
Tik man pasirodė, kad jie dydžiu didesni, bent 41 dydis tikrai padidintas, kitų dar nebandžiau.

Aš netgi sakyčiau, kad 2-iem išmierom didesni, matuojant cm. Įsigijau 36 ir 37, 42 (na, einamiausius), o likau be jų doh.gif , nes faktiškai jie patapo 38 ir 39, 44 . tongue.gif

Ačiū už pasidžiaugimus šlepetėm 4u.gif
Atsakyti
Nežinau, kiek tie praslenkami kainuoja, nes kai paaiškino, kad jie tiesiog išardomi yra, t.y. gali dalimis išimti iš suformuoto bato, supratau, kad man nereikalinga ta funkcija. Tai daugiau ir neklausinėjau.
Vaikiškų taip pat turi. Atsiunčia el.paštu pavyzdžius ir galima pasirinkti modelius.
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2011 10 20, 11:26)
Nežinau, kiek tie praslenkami kainuoja, nes kai paaiškino, kad jie tiesiog išardomi yra, t.y. gali dalimis išimti iš suformuoto bato, supratau, kad man nereikalinga ta funkcija. Tai daugiau ir neklausinėjau.
Vaikiškų taip pat turi. Atsiunčia el.paštu pavyzdžius ir galima pasirinkti modelius.

Agnuze ir man tiliponcika please. Nors mano Kauno drauges ir zadejo padet,bet as niekaip neprisiruosiu ju prasyt... bet reik gal paciai pakalbet su jais.
Atsakyti
Ačiū už pasisakymus, gal susilaikysiu nuo putplastinių...
Jei kam reikia 35-36 dyžio - gariūnuose plastmasinėmis kojomis ir galvomis kur prekiauja - tai tokio dydžio pėdų yr biggrin.gif kaina cieli 5 Lt, šiandien užsukau, bo be kurpalių vistiek šleivai gaunasi, reiks kažkaip susikaupt jiem.
.
QUOTE(žollia @ 2011 10 20, 10:14)
Aš netgi sakyčiau, kad  2-iem išmierom didesni, matuojant cm. Įsigijau 36 ir 37, 42 (na, einamiausius), o likau be jų  doh.gif , nes faktiškai  jie patapo  38 ir 39, 44 . tongue.gif   

Ačiū už  pasidžiaugimus šlepetėm  4u.gif

vataitau, pas mane einamiausios 38, 39 ir 44 biggrin.gif Pirksiu ir mainom lotuliukas.gif
Labai gražios nėriniuotos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Juperi @ 2011 10 20, 10:28)
Agnuze ir man tiliponcika please. Nors mano Kauno drauges ir zadejo padet,bet as niekaip neprisiruosiu ju prasyt... bet reik gal paciai pakalbet su jais.

metamės, urmu perkam ir nuolaidų kaulijam biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi Kurpado pasirodė min. dydžiu didesni. Nors tiesą sakant labai ir nuo veliamų tapkučių modelio priklauso. Aš ant savo medinukų 38 suvėliau, vos užtraukiu/nuiimu šlepetę, bet planuotas buvo užkulnis žemas, tai kai nukirpau užkulnį - per visą dydį padidėjo tapkutė.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 20, 11:33)
metamės, urmu perkam ir nuolaidų kaulijam biggrin.gif

kazi kas jiems yr "urmu" lotuliukas.gif lotuliukas.gif jeigu kokia 40 poru- tai man tam kartui 1-2 poru tereikia
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 10 20, 10:43)
kazi kas jiems yr "urmu" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jeigu kokia 40 poru- tai man tam kartui 1-2 poru tereikia

O kokių 4 neužskaitys? biggrin.gif
Atsakyti
Ale kokie "brangūs" Gariūnuose bigsmile.gif reiks kai pasiliksiu Vilniuj savaitgaliui pavažiuoti pasidairinėti smile.gif
Nju ir mane šiek tiek domina kurpaliai urmu ax.gif Agnuže, please telefoniuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 20, 11:46)
O kokių 4 neužskaitys? biggrin.gif

nus va ir nezinau... g.gif kas tas urmas??? paletem, dezem ar g.gif daugiau kaip 2 vnt.?

Kadabra, kaip tavo lazaretas? tyli, tfu tfu tfu- tikiuosi, kad veli ar slaugai, bet ne pati apsirgai g.gif
Atsakyti
Sveikos velejeles, del kurpaliu, tai ir as prisijungciau i jusu gretas, imciau kokias 3-4 poras, taigi manau taip po pora poru ir susidarytu nemazas kiekis, norint gauti nuolaida.
Atsakyti