Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Vėlėjėlės, wool su naujų sluoksnų gavimu žada didinti kainas ir tai gali įvykti greitai.
Gal kam naudinga bus ši info ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 10 19, 15:44)
Saulyte2, kaip suprantu, tai vieno ir to paties wool'o tik kitas puslapis. Emailas ir parduotuvė viena ir ta pati, o dėl turimos vilnos pasiteirauti geriausiai tai telefonu, greičiausiai smile.gif ir būtinai kainas reikia aptarti wink.gif

mes abi netoli gyvenam, jei darytu užsakymą prisijungčiau.
Atsakyti
nu sukaliau BG karsinio tapcius...brrrr koks jis man biaaaurus patapo... puciasi ir puciasi varla... fuiii kada sumucysiu...dar bene kokiai 1,5 poros turiu doh.gif

Atsakyti
Aš tą varlą su bg sluoksna natūralia paprastai maišau, tai visai nieko g.gif aš ant to įprastojo zelandietiško pykstu, pridarė man specefektų biggrin.gif nors gal nepykstu,prikolnas šerkšnas gavosi, nufotkinsiu parodysiu.

Gal kas putplastinius kurpalius iš woolo turit, ar iš mažo ėriuko, ten atrodo tokie patys kurpaliai nu ar batų formos. Kažin, ar nesutrupa tas putplastis po energingesnio pavėlimo? g.gif nes vat natūralius karšinius tai trinktelėt prireikia biggrin.gif nu tik jau prisikaupiu iki kurpado ir vėl man Kaunas toli susirodo, gal šitus pabandyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 19 spalio 2011 - 20:39
QUOTE(raganele @ 2011 10 19, 20:38)
Aš tą varlą su bg sluoksna natūralia paprastai maišau, tai visai nieko  g.gif aš ant to įprastojo zelandietiško pykstu, pridarė man specefektų biggrin.gif nors gal nepykstu,prikolnas šerkšnas gavosi, nufotkinsiu parodysiu.

Gal kas putplastinius kurpalius iš woolo turit, ar iš mažo ėriuko, ten atrodo tokie patys kurpaliai nu ar batų formos. Kažin, ar nesutrupa tas putplastis po energingesnio  pavėlimo?  g.gif nes vat natūralius karšinius tai trinktelėt prireikia biggrin.gif nu tik jau prisikaupiu iki kurpado ir vėl man Kaunas toli susirodo, gal šitus pabandyt

manau kad neapsimoka.
Tie žali plastmasiniai kinuoja apie 60 Lt i6 fariko (kiek teko domėtis. Ant jų nors visą gyvenimą velsi. O ant putplasčio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 19, 20:41)
manau kad neapsimoka.
Tie žali plastmasiniai kinuoja apie 60 Lt i6 fariko (kiek teko domėtis. Ant jų nors visą gyvenimą velsi. O ant putplasčio? smile.gif

tai va ir teiraujuosi, galkas bandė ir kiek ilgai pavyko ant putplasčio biggrin.gif žali tai 60Lt+Kaunas doh.gif
Atsakyti
Aš mačiau kažkuriam užsienio saite naudotų tų baltų foto, aptrupėję buvo.
Atsakyti
Saulyte, kol kas ne g.gif
Raganėle , a6 turiu tuos baltus. Visai nieko, bet aš tik mėgėja, tai man užtenka.
Saugoti juos tai reikia, kitaip greit apdirbsi g.gif
O kur jūs tuos žalius po 60 randat? Aš tik po 100 mačiau?
Čia maždaug prieš metus daryta bigsmile.gif
user posted image

Bet tikrai nepalyginsit darbo ant kurpaliaus ir be jų. Su kurpaliais lengviau. užtraukiai ir be vargo bigsmile.gif

Tiesa, vyrui kai leidžiu man padėti bigsmile.gif tai saugau, kad nepatvarkytų kurpalių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 20 spalio 2011 - 09:13
QUOTE(Molė @ 2011 10 20, 10:10)
Raganėle , a6 turiu tuos baltus.

bet kad ir tie balti nepigūs g.gif Ar ne 40 lt kainuoja?
Mole, labai graži spalva wub.gif
Vakar vėliau iš juodo karšinio (siuluoazes)-rankos juodos . Kaži kaip bus su kojom g.gif ?

Išdžiūvo tokios biski kitokios (ne rožinės biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 10 20, 10:34)
bet kad ir tie balti nepigūs g.gif  Ar ne 40 lt kainuoja?
Mole, labai graži spalva  wub.gif 
Vakar vėliau iš juodo  karšinio (siuluoazes)-rankos juodos . Kaži kaip bus su kojom g.gif ?

user posted image

labai gražiai suveltos, o kraštelių lygumas wub.gif su nėriniukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 10 20, 10:34)
bet kad ir tie balti nepigūs g.gif  Ar ne 40 lt kainuoja?
Mole, labai graži spalva  wub.gif 
Vakar vėliau iš juodo  karšinio (siuluoazes)-rankos juodos . Kaži kaip bus su kojom g.gif ?

user posted image

Žolia , gražūs thumbup.gif wub.gif
Juoda veliant dažo, paskui aš dar actuotam vandenį palaikiau truputį, tai netepa kojų, gali rami būt g.gif

Taip, tie balti 48-49 Lt plius atsiuntimas doh.gif
Atsakyti
Po 60Lt kurpaliai yra "Kurpade" Kaune http://www.kurpadas.lt/. Reikia jiems skambinti ir užsisakyti, kokių reikia. Man pasisekė, kad kai užsakinėjau, jie patys ruošėsi į Vilnių vežti partiją kurpalių siuntimui į Baltarusiją, tai atvežė ir manuosius, todėl nereikėjo pačiai į Kauną važiuoti ar kaip kitaip atsiėmimo organizuotis.
Patys kurpaliai labai rimti, nesudrožiami, jei pjūklais nepjaustysi biggrin.gif Galima ant tokio šlepetę užmovus ir pakalt gerai. Tik man pasirodė, kad jie dydžiu didesni, bent 41 dydis tikrai padidintas, kitų dar nebandžiau.
Jei reiks telefono numerio žmogaus, su kuriuo bendravau toj firmoj, sakykit, parašysiu 4u.gif
Atsakyti