Vėlėjėlės, wool su naujų sluoksnų gavimu žada didinti kainas ir tai gali įvykti greitai.
Gal kam naudinga bus ši info
QUOTE(Ronet @ 2011 10 19, 15:44)
Saulyte2, kaip suprantu, tai vieno ir to paties wool'o tik kitas puslapis. Emailas ir parduotuvė viena ir ta pati, o dėl turimos vilnos pasiteirauti geriausiai tai telefonu, greičiausiai ir būtinai kainas reikia aptarti
mes abi netoli gyvenam, jei darytu užsakymą prisijungčiau.
nu sukaliau BG karsinio tapcius...brrrr koks jis man biaaaurus patapo... puciasi ir puciasi varla... fuiii kada sumucysiu...dar bene kokiai 1,5 poros turiu
Aš tą varlą su bg sluoksna natūralia paprastai maišau, tai visai nieko aš ant to įprastojo zelandietiško pykstu, pridarė man specefektų nors gal nepykstu,prikolnas šerkšnas gavosi, nufotkinsiu parodysiu.
Gal kas putplastinius kurpalius iš woolo turit, ar iš mažo ėriuko, ten atrodo tokie patys kurpaliai nu ar batų formos. Kažin, ar nesutrupa tas putplastis po energingesnio pavėlimo? nes vat natūralius karšinius tai trinktelėt prireikia nu tik jau prisikaupiu iki kurpado ir vėl man Kaunas toli susirodo, gal šitus pabandyt
Gal kas putplastinius kurpalius iš woolo turit, ar iš mažo ėriuko, ten atrodo tokie patys kurpaliai nu ar batų formos. Kažin, ar nesutrupa tas putplastis po energingesnio pavėlimo? nes vat natūralius karšinius tai trinktelėt prireikia nu tik jau prisikaupiu iki kurpado ir vėl man Kaunas toli susirodo, gal šitus pabandyt
QUOTE(raganele @ 2011 10 19, 20:38)
Aš tą varlą su bg sluoksna natūralia paprastai maišau, tai visai nieko aš ant to įprastojo zelandietiško pykstu, pridarė man specefektų nors gal nepykstu,prikolnas šerkšnas gavosi, nufotkinsiu parodysiu.
manau kad neapsimoka.
Tie žali plastmasiniai kinuoja apie 60 Lt i6 fariko (kiek teko domėtis. Ant jų nors visą gyvenimą velsi. O ant putplasčio?
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 19, 20:41)
manau kad neapsimoka.
Tie žali plastmasiniai kinuoja apie 60 Lt i6 fariko (kiek teko domėtis. Ant jų nors visą gyvenimą velsi. O ant putplasčio?
tai va ir teiraujuosi, galkas bandė ir kiek ilgai pavyko ant putplasčio žali tai 60Lt+Kaunas
Saulyte, kol kas ne
Raganėle , a6 turiu tuos baltus. Visai nieko, bet aš tik mėgėja, tai man užtenka.
Saugoti juos tai reikia, kitaip greit apdirbsi
O kur jūs tuos žalius po 60 randat? Aš tik po 100 mačiau?
Čia maždaug prieš metus daryta
Bet tikrai nepalyginsit darbo ant kurpaliaus ir be jų. Su kurpaliais lengviau. užtraukiai ir be vargo
Tiesa, vyrui kai leidžiu man padėti tai saugau, kad nepatvarkytų kurpalių
Raganėle , a6 turiu tuos baltus. Visai nieko, bet aš tik mėgėja, tai man užtenka.
Saugoti juos tai reikia, kitaip greit apdirbsi
O kur jūs tuos žalius po 60 randat? Aš tik po 100 mačiau?
Čia maždaug prieš metus daryta
Bet tikrai nepalyginsit darbo ant kurpaliaus ir be jų. Su kurpaliais lengviau. užtraukiai ir be vargo
Tiesa, vyrui kai leidžiu man padėti tai saugau, kad nepatvarkytų kurpalių
QUOTE(Molė @ 2011 10 20, 10:10)
Raganėle , a6 turiu tuos baltus.
bet kad ir tie balti nepigūs Ar ne 40 lt kainuoja?
Mole, labai graži spalva
Vakar vėliau iš juodo karšinio (siuluoazes)-rankos juodos . Kaži kaip bus su kojom ?
Išdžiūvo tokios biski kitokios (ne rožinės )
QUOTE(žollia @ 2011 10 20, 10:34)
Mole, labai graži spalva
Vakar vėliau iš juodo karšinio (siuluoazes)-rankos juodos . Kaži kaip bus su kojom ?
Mole, labai graži spalva
labai gražiai suveltos, o kraštelių lygumas su nėriniukais
QUOTE(žollia @ 2011 10 20, 10:34)
Mole, labai graži spalva
Mole, labai graži spalva
Žolia , gražūs
Juoda veliant dažo, paskui aš dar actuotam vandenį palaikiau truputį, tai netepa kojų, gali rami būt
Taip, tie balti 48-49 Lt plius atsiuntimas
Po 60Lt kurpaliai yra "Kurpade" Kaune http://www.kurpadas.lt/. Reikia jiems skambinti ir užsisakyti, kokių reikia. Man pasisekė, kad kai užsakinėjau, jie patys ruošėsi į Vilnių vežti partiją kurpalių siuntimui į Baltarusiją, tai atvežė ir manuosius, todėl nereikėjo pačiai į Kauną važiuoti ar kaip kitaip atsiėmimo organizuotis.
Patys kurpaliai labai rimti, nesudrožiami, jei pjūklais nepjaustysi Galima ant tokio šlepetę užmovus ir pakalt gerai. Tik man pasirodė, kad jie dydžiu didesni, bent 41 dydis tikrai padidintas, kitų dar nebandžiau.
Jei reiks telefono numerio žmogaus, su kuriuo bendravau toj firmoj, sakykit, parašysiu
Patys kurpaliai labai rimti, nesudrožiami, jei pjūklais nepjaustysi Galima ant tokio šlepetę užmovus ir pakalt gerai. Tik man pasirodė, kad jie dydžiu didesni, bent 41 dydis tikrai padidintas, kitų dar nebandžiau.
Jei reiks telefono numerio žmogaus, su kuriuo bendravau toj firmoj, sakykit, parašysiu